Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Εγω αγόρασαν προχθές τον next και είναι ωραίος στο nexus άλλα μου δείχνει ότι καταναλώνει μεγάλο μέρος τις μνήμης.σχεδον. 150mb!

Οπότε για μένα για την ώρα nova.μέχρι τουλάχιστον να γίνει πιο ελαφρώς ο next

My collection

Zopo c2 - htc trophy - Ericsson x8 - lenovo p770

Apple ipad1 - lenovo a1 - motorola xoom 2 - blackberry playbook

καλησπερα παιδια! στο holo launcher πως μπορω να επαναφερω τη γραμμη πανω ακριβως απ τα εικονιδια των κλησεων επαφων κλπ που φαινεται στην εικονα; καπως την ειχα βγαλει παλιοτερα αλλα δε μπορεσα να τη ξαναβαλω

http://www2.picturepush.com/photo/a/12471365/220/12471365.jpg

Ρυθμίσεις εκκίνηση + ρυθμίσεις μπάρας + (πας τελείως κάτω) απόκρυψη διαχωριστική γραμμής

Φιλικά, Κατερίνα

σ ευχαριστω πολυ φιλε μου!

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Εγω αγόρασαν προχθές τον next και είναι ωραίος στο nexus άλλα μου δείχνει ότι καταναλώνει μεγάλο μέρος τις μνήμης.σχεδον. 150mb!

Οπότε για μένα για την ώρα nova.μέχρι τουλάχιστον να γίνει πιο ελαφρώς ο next

Πως το βλέπεις αυτό; Μέσα απ'τις "ρυθμίσεις - εφαρμογές - σε εκτέλεση"; Στο screenshot εμένα δείχνει μόνο 27mb..

Πάτα επάνω δεξιά: Εμφ. διεργ. μνήμης cashe

:)

Δεν το γνώριζα αυτό! Μεγαλώνοντας μαθαίνουμε λένε..:p

Όμως εκεί δεν μου εμφανίζει καθόλου τον next, μόνο το patch του που τον κρατάει σαν default launcher κατά την εκκίνηση της συσκευής (έκανα και scroll προς τα κάτω αλλά δεν τον είχε)..

Όσοι χρησιμοποιείτε τον κατά τ' άλλα θαυμάσιο launcher 8 έχετε αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα να μην εμφανίζεται η οθόνη εισαγωγής του pin όταν κάνετε επανεκκίνηση? Το αντιμετώπισα εγώ και από ότι έψαξα στις κριτικές στο google play και κάποιοι άλλοι χρήστες.Έχετε βρει λύση?

Εντάξει, μου είπαν τη λύση.Η W8 lockscreen το δημιουργεί.Την απενεργοποίησα κι όλα καλά τώρα.:) Φοβερός launcher αν τον παραμετροποιήσεις. Δίνει ζωή στο κινητό! ( ελπίζω να μην την πάρει πίσω όμως με τη μπαταρία :lol: ) Αν δω ότι το παρακάνει με τη μπαταρία θα επιστρέψω στον Holo.

Καινούργιο update για τον next αλλά δεν αναφέρει πουθενά περί τίνος πρόκειται..:)

Edit: Στο facebook ανάφεραν ότι διορθώθηκε το bug με την ταξινομηση στους φακέλους (ενώ τακτοποιούσε ο χρήστης χειροκίνητα τα εικονιδια, αυτά άλλαζαν μόνα τους θέση μολις εκλεινε ο φάκελος);)

Edited by makis206

Καινούργιο update για τον next αλλά δεν αναφέρει πουθενά περί τίνος πρόκειται..:)

Edit: Στο facebook ανάφεραν ότι διορθώθηκε το bug με την ταξινομηση στους φακέλους (ενώ τακτοποιούσε ο χρήστης χειροκίνητα τα εικονιδια, αυτά άλλαζαν μόνα τους θέση μολις εκλεινε ο φάκελος);)

Ναι όντως το διόρθωσαν..

Μπράβο τους.

Σχεδόν κάθε μέρα έχουμε update..

Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος γενικά με τον next έχει κάτσει βούτυρο στο νοτελι μου.

Sent from my note

Διάβασα σ' ένα site για ένα νέο launcher που δεν τον ήξερα. Πρόκειται για τον buzz.

Το μεγαλο πλεονεκτημα ειναι οτι εχει οθονες ολοκληρωμενες οπως το mycolorscreen απο μια βαση χρηστων και εσυ απλα τις κατεβαζεις και ειναι ετοιμες, μαζι με το wallpaper και τα widgets τους. Αν χρειαστει κατι οπως το εχω καταλαβει μεχρι στιγμης σε στελνει στο playstore να το κατεβασεις. Ουσιαστικα ειναι σαν να κανεις share ολο σου το setup.

Μεχρι στιγμης τον μαθαινω ακομη καθως θελει το χρονο του και ειναι διαφορετικος απο τους αλλους.

Οσο αφορα τη λειτουργια του βλεπω lag, τον εβαλα στο note 2, αλλα ειναι ακομη beta, επομενως θα δουμε τι εξελιξη θα εχει.

Διάβασα για τον nova, ενω είχα, τώρα δεν τον δουλεύω, golauncher). Είναι πολύ πιο πρακτικός & ας είναι πιο μίνιμαλ.

Αν απεγκαταστήσω τον golauncher θα χαθούν και τα εικονίδια που έχω αντικαταστήσει;

Ναι όντως το διόρθωσαν..

Μπράβο τους.

Σχεδόν κάθε μέρα έχουμε update..

Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος γενικά με τον next έχει κάτσει βούτυρο στο νοτελι μου.

Sent from my note

Κάπως έτσι τον "βολεύτηκα" κι εγώ στο S2 και για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα να με κερδίσει τόσο, σε σημείο να μη με "αγγίζουν" οι πληροφορίες για την άφιξη του update του tsf δηλαδή! Ίσως υπερβάλω λίγο αλλά.. ίσως και όχι..:p

Διάβασα σ' ένα site για ένα νέο launcher που δεν τον ήξερα. Πρόκειται για τον buzz.

Το μεγαλο πλεονεκτημα ειναι οτι εχει οθονες ολοκληρωμενες οπως το mycolorscreen απο μια βαση χρηστων και εσυ απλα τις κατεβαζεις και ειναι ετοιμες, μαζι με το wallpaper και τα widgets τους. Αν χρειαστει κατι οπως το εχω καταλαβει μεχρι στιγμης σε στελνει στο playstore να το κατεβασεις. Ουσιαστικα ειναι σαν να κανεις share ολο σου το setup.

Μεχρι στιγμης τον μαθαινω ακομη καθως θελει το χρονο του και ειναι διαφορετικος απο τους αλλους.

Οσο αφορα τη λειτουργια του βλεπω lag, τον εβαλα στο note 2, αλλα ειναι ακομη beta, επομενως θα δουμε τι εξελιξη θα εχει.

Θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να σταθεί σε εφέ, δυνατότητες, no lag transitions κτλ αλλά σαν ιδέα και υλοποίηση τον βρίσκω εξαιρετικό.

Παίρνει τρελή εξέλιξη και αν το χειριστούν σωστά θα φτάσει κορυφή λόγω της ποικιλίας επιλογών που σου δίνει αρχικά όσον αφορά την εμφάνιση και λόγω ευκολίας σε θέμα υλοποίησης!

Βέβαια αν ενσωματώσουν τέτοια δυνατότητα οι ήδη γνωστοί launchers.. πάει το android θα καταλήξει.. lifestyle :-P

Θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να σταθεί σε εφέ, δυνατότητες, no lag transitions κτλ αλλά σαν ιδέα και υλοποίηση τον βρίσκω εξαιρετικό.

Παίρνει τρελή εξέλιξη και αν το χειριστούν σωστά θα φτάσει κορυφή λόγω της ποικιλίας επιλογών που σου δίνει αρχικά όσον αφορά την εμφάνιση και λόγω ευκολίας σε θέμα υλοποίησης!

Βέβαια αν ενσωματώσουν τέτοια δυνατότητα οι ήδη γνωστοί launchers.. πάει το android θα καταλήξει.. lifestyle :-P

Πολύ επαναστατικό όντως. Βλέπω πως είναι ολόκληρη ομάδα από πίσω, οπότε λογικά θα πάει μπροστά.

Εδω και 2 μερες δεν μου κραταει τον προεπιλεγμενο launcher!κανεναν!καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?ics σε htc desire s

φυσικα εχω κλικαρει το κουτακι να γινει προεπιλογη ο nova πχ που επιλεγω απο ολους

Edited by fuorigioco1981

Ήμουν υπερ-ευχαριστημένος από το touchwiz και εξακιολουθώ να είμαι. Δοκίμασα τον GO, τον ψήφισα κιόλας, επίσης ικανοποιημένος. Αλλά ο Nova είναι άπιαστος. Είναι ελαφρύς, γρήγορος, υπερ-παραμετροποιήσιμος. παρόλα αυτά αυτά που με έκαναν να τον αγοράσω ήταν τα gestures και τα "άπειρα" shortcut buttons που χωράνε στο dock. Πλέον χρειάζομαι μόνο τρεις homescreens, όπου δεν υπάρχει κανένα shortcut button, μόνο widgets.

Σούπερ το touchwiz, αλλά ο nova...

Voodooman δοκίμασε και τον Holo που είναι σχεδόν ίδιος με τον Nova στις επιλογές και ακόμα πιο smooth στην κύλιση σε σχέση με τον Nova.Kι εγώ Nova Prime είχα για αρκετό καιρό άλλα ήτα λιγότερο ευαίσθητος στην κίνηση του δαχτύλου ( χάνει την butter αίσθηση) σε σχέση με τον Holo.:)

Voodooman δοκίμασε και τον Holo που είναι σχεδόν ίδιος με τον Nova στις επιλογές και ακόμα πιο smooth στην κύλιση σε σχέση με τον Nova.Kι εγώ Nova Prime είχα για αρκετό καιρό άλλα ήτα λιγότερο ευαίσθητος στην κίνηση του δαχτύλου ( χάνει την butter αίσθηση) σε σχέση με τον Holo.:)

ποιον holo?τον απλο η τον HD?

Eγώ επειδή φοράω jelly bean έχω βάλει τον HD και τον έχω ξεκλειδώσει αγοράζοντας τον Plus.Kάτι που ξέχασα να πω πριν : Εννοείται όταν δοκιμάζετε launchers θα αλλάζετε την ταχύτητα κύλισης προτού τους απορρίψετε.Όσο πιο αργή η ταχύτητα τόσο πιο smooth το scrolling.Ο Nova δυστυχώς δεν έχει manual ορισμό ταχύτητας αλλά επίπεδα.Το λεγόμενο "χαλαρό" του , τον κάνει πιο smooth αλλά και πάλι θέλει μεγαλύτερη ( πιο δυνατή/απότομη )κίνηση του δαχτύλου για να καταλάβει ότι θέλω να πάω στην επόμενη σελίδα ( σε σχέση πάντα με τον Holo).Toν Holo εγώ τον έχω θέσει σε ταχύτητα 25 με εφέ το μέσα/έξω. Edited by ipred

καλα μιλαμε μαλλον για δαφνι την κοβω να μπαινω...

σας θυμιζω οτι τις τελευταιες 2 μερες περιπου και ενω ο νοβα ειναι ο προεπιλεγμενος,μου πεταει το παραθυρο να διαλεξω παλι ποιον launcher θελω.ξανα τικαρω το κουτακι για προεπιλογη του νοβα δεν περνανε μερικα λεπτα παλι το παραθυρο για να επιλεξω launcher!δοκιμασα και apex,holo,holo hd αλλα τα ιδια!εκανα και hard reset περασα μονο τον νοβα μονο του (μαζι βεβαια με τον sense που προυπηρχε απο Htc) αλλα τα ιδια!εσβησα τον νοβα περασα μονο τον καθενα launcher αλλα παλι τα ιδια.

καθε ιδεα δεκτη!

καλα μιλαμε μαλλον για δαφνι την κοβω να μπαινω...

σας θυμιζω οτι τις τελευταιες 2 μερες περιπου και ενω ο νοβα ειναι ο προεπιλεγμενος,μου πεταει το παραθυρο να διαλεξω παλι ποιον launcher θελω.ξανα τικαρω το κουτακι για προεπιλογη του νοβα δεν περνανε μερικα λεπτα παλι το παραθυρο για να επιλεξω launcher!δοκιμασα και apex,holo,holo hd αλλα τα ιδια!εκανα και hard reset περασα μονο τον νοβα μονο του (μαζι βεβαια με τον sense που προυπηρχε απο Htc) αλλα τα ιδια!εσβησα τον νοβα περασα μονο τον καθενα launcher αλλα παλι τα ιδια.

καθε ιδεα δεκτη!

Μπες στο μάρκετ και δοκίμασε με κάποιον home switcher μήπως και κρατήσει την επιλογή.

Ψάξε για home manager ή home switcher.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ναι δες αυτό που σε λέει το παιδί, στο μάρκετ έχει μια εφαρμογή δεν θυμάμαι πως κρατάει τον launcher που επιλέγεις
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II