user_bmn Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Γονιδια...!:p ΥΓ. Κ εγω στην ηλικια του περιπου τοσος ημουν..:cool: τωρα τι υψος εχεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoMel Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Δυστυχως δεν ειχα αναλογη συνεχεια..! 2.02 ειμαι τωρα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 ποσο περιμενες να εισαι δηλαδη..3 μετρα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoMel Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Λογω αθλητισμου (παιζω μπασκετ) κ επειδη το βλεπω λιγακι πιο σοβαρα απο χομπυ θα ηθελα να εβαζα αλλους 4-5 ποντους..! Συνολο κοντα στα 2.07- 2.08.. Εκει ηθελα να φτασω..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 14,14 αλλά......... 1,84 παρακαλω!! οι γονεις μου: μανα μου: 1,65 πατερας μου: 1,72 αδελφια μου: 1η 1,70 > 21 ετων 2ος 1,78 >20 ετων 3ος 1,79 >17 ετων εγω ο 4ος 1,84 >14 ετων Μοιαζω και στους 2 μου γονεις, δεν ειμαι μπασταρδο, και δεν νομιζω να εχει παιχτει καμμια "λαδια" με κουμπαρους!!:lol::lol::lol: Δεν ξερω καν να κραταω την μπαλα του basket :lol::lol: , και παιζω μονο ποδοσφαιρο!! Που δικαιολογειται?:lol::lol::lol: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neris Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 βοηθειαααααααα ειμαι 1.69 και 23 ετων.... θελω να γινω 1.7 για την δημ αστυνομια... παλια και πριν απο ενα χρονο κολυμπουσα 1,5-2 χλμ, αλλά λόγω σπουδών εχω να προπονηθώ εναν χρόνο.... τι να κανω? να κλειστώ στο κολυμβητηριο μεχρι να βγαλω λεπια? παρακαλω βοηθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 κατ αρχην ειναι δυσκολο στα 23 σου να παρεις μποι. με συστηματικη αθληση στο μονοζυγο ωστοσο,ενα εκατοστο μπορεις να το κερδισεις..(τοσο δεν θελεις?) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neris Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 ναι θελω τον ποντο μονο γαι την υψομετρηση, εκεινη την στιγμή δηλαδη... μου ειπαν ρουφηξου κτλ αλλα παλι τιποτα...δεν βλεπω χαηρι... λεω να συνδιασω και κολυμπι και μονοζυγο (αλλά για εντατική και σοβαρή προπόνηση)...αλλά φοβάμαι μηπως τα κανω τζάμπα... τι λετε? προλαβαινω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 βοηθειαααααααα ειμαι 1.69 και 23 ετων.... θελω να γινω 1.7 για την δημ αστυνομια... τι να κανω? Τα μαλλιά σου καρφάκια :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Από πότε το ύψος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να κόβεις κλήσεις; :p Πιο εύκολα θα τους πείσεις με λίγη κλάψα να γράψουν οτι είσαι 1.70, παρά να πάρεις ύψος σε τέτοια ηλικία... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxir Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 +1. Aλλά ούτε και με την κλάψα θα σε πάρουν. Αν ήσουν για ΕΠΟΠ πχ, και είχες τέτοιο πρόβλημα θα το παρέβλεπαν, αλλά εδώ είναι αστυνομία. Και 1,69μισό να είσαι, σε κόβουν. Ηθικό δίδαγμα? Ψάξ'το για ΕΠΟΠ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Ε καλά, σιγά το Σώμα τώρα... Εδώ παίρνουν κάτι ρεμπεσκέδες εύσωμους, αυτόν θα κόψουν; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxir Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Eίδες? Crazy Greeks! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Η μέθοδος του Προκρούστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 κανε μονοζυγο βρε αγορι μου...δεν χανεις τπτ...θα παρεις ενα εκατοστουλι(θα κανεις ομως καθε μερα εεε) και μετα το παρατας .. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neris Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 απο σημερα ξεκινω... θα μαθω και για σετακια... για να δω... εισαι γυμναστής και το λες ή το λες εμπειρικα? ή μαλλον και γυμναστης και απο εμπειρια εχει αποδειχθει...???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 ουτε γυμναστης ειμαι,ουτε εμπειρικα το λεω..αν ανατρεξεις σε πιο παλια ποστ του θεματος,ειχα παραθεσει σχετικο κειμενο Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magda_k Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 eida ta posts kai thelw kai gw na rwthsw..eimai 1.60 kai 19...h mama mou einai kapou sta 1.73 o mpampas kapou parapanw o aderfos polu parapanw kai o mikroteros o opoios einai trith dhmotikou ligo akoma kai m'eftasee...eida oti oi apopseis gia to monozygo dyistantai..mporei kapoios na dwsei mia telikh apanthsh? epishs na pw pws kai ta 2 mou aderfia einai mikrotera..aytos pou einai polu pio pshlos apo mena einai 16!!! Παράθεση Η ταπεινοτητα σε κανει να αγαπησεις και να σεβαστεις το διπλανο σου..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Η γυμναστική πάντα βοηθάει! Θα δυναμώσουν οι μύες της πλάτης σου και θα στηρίζεται ο κορμός καλύτερα! Φυσικά δεν θα δείς καμιά τρομακτική διαφορά! Αλλά πόσο είσαι; 19; Είσαι μικρή ακόμα! Μην αγχώνεσαι! Μέχρι τα 22 ψηλώνεις! ;) Edit : (Αλίμονο σε 'μας)! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Καλα μην φανταστείτε ότι κάνοντας μονόζυγο θα γίνετε Φασούλας. Κάνα δυο ποντάκια και αυτό επειδή τεντώνεται το σύστημα και οι δίσκοι και αυξάνονται τα μεσοσπονδύλια διαστήματα. Και αυτή η κατάσταση δεν θα είναι νομίζω μόνιμη. Απ΄όσο έχω ακούσει τουλάχιστον. Βέβαια και μόνο την καμπούρα αν σου διορθώσει και δεν περπατάς σκυφτός-σκυφτή είναι σαν να πήρες 2,3 πόντους. ;) Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magda_k Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Καλα μην φανταστείτε ότι κάνοντας μονόζυγο θα γίνετε Φασούλας. Κάνα δυο ποντάκια και αυτό επειδή τεντώνεται το σύστημα και οι δίσκοι και αυξάνονται τα μεσοσπονδύλια διαστήματα. Και αυτή η κατάσταση δεν θα είναι νομίζω μόνιμη. Απ΄όσο έχω ακούσει τουλάχιστον. Βέβαια και μόνο την καμπούρα αν σου διορθώσει και δεν περπατάς σκυφτός-σκυφτή είναι σαν να πήρες 2,3 πόντους. ;) den perpataw skyfth alla kai 2,3 pontous na parw den einai kai ligo.. Παράθεση Η ταπεινοτητα σε κανει να αγαπησεις και να σεβαστεις το διπλανο σου..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos985 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Οι περισσοτεροι που γραφετε ρε παιδια μετα απο μια συντομη ματια, ειστε ατομα του 1,70 και 1,80 και εχετε κομπλεξ με το ύψος σας. Ξέρει κανεις αν υπαρχει φαρμακευτική αγωγή που βοηθάει στο ύψος? Επισης πιθανη τιμή και παρενέργειες. Σας εύχαριστω και Ελπίζω να έχω την βοήθειά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Οι περισσοτεροι που γραφετε ρε παιδια μετα απο μια συντομη ματια, ειστε ατομα του 1,70 και 1,80 και εχετε κομπλεξ με το ύψος σας. Ξέρει κανεις αν υπαρχει φαρμακευτική αγωγή που βοηθάει στο ύψος? Επισης πιθανη τιμή και παρενέργειες. Σας εύχαριστω και Ελπίζω να έχω την βοήθειά σας. μην περιμενεις απο κανενα σοβαρο ανθρωπο να σου προτεινει φαρμακα για να ψηλωσεις,μεσα απο ενα φορουμ. ο καθε αυτου αρμοδιος για κατι τετοιο ειναι ο ενδοκρινολογος που σε παρακολουθει. και ππλιιιιζ σταματηστε να ζητατε μεσα απο φορουμ φαρμακα και θεραπειες!!! 24 χρονων αντρας εσυ,δεν ξερεις οτι ο καθενας σε ενα φορουμ μπορει να σου πει οτι του κατεβει? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrissKastoria Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Γεια σας.Θα ηθελα την βοηθεια σας.Ειμαι μαθητης β'λυκειου και του χρονου δινω πανελλαδικες και θελω να περασω ευελπιδων.Ομως το οριο υψους για αντρες ειναι 1.70 ενω εγω ειμαι 1.65-66.Λοιπον καμια ιδεα για να ψηλωσω Χωρις να παιζω μπασκετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Έχω ακούσει ότι κάνει καλή δουλειά το μονόζυγο... (αλλά σε εντατικούς ρυθμούς άσκηση) Τώρα κάτι άλλο δε ξέρω Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts