Jump to content

Τρόποι για να ψηλώσει κανείς;

Ice_Angel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η γιαγιά μου μου έλεγε να τρωω το φαί μου για να ψηλώσω :P

Δεν λέω στο τέλος είχε αποτελέσματα, είμαι 1.96 τώρα αλλά δεν ξέρω κατα πόσον το φαί της γιαγίας μου φταιει :P

• 3 months later...
  • Απαντήσεις 482
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

basket kai MONO basket...emena afto me ekane 1.93 :P

Δε ξέρω ρε φίλε.Σίγουρα παίζει ρόλο το basket αλλά δεν είναι μόνο αυτό.Εγώ παίζω πολύ συχνά αλλά είμαι μόλις 1,70.;)

paizeis se omada?

ego pantos apo ta 9 mexri ta 16 mou epeza se omada...(ta 2 teleftea xronia pigena ka8e mera proponisis...kai proetoimasia to kalokairi ;) )

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

Πρέπει να το έχεις κληρονομικό αλλά και απο μικρός πάρα πολύ καλή διατροφή...

Εγώ ψήλωσα πολύ(1.93) αλλά μου έμειναν και απομεινάρια διατροφής . LOL

Δε ξέρω ρε φίλε.Σίγουρα παίζει ρόλο το basket αλλά δεν είναι μόνο αυτό.Εγώ παίζω πολύ συχνά αλλά είμαι μόλις 1,70.;)

Άυτό σημαίνει είσαι προορισμένος για playmaker:happy:

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Paidia...o kalyteros tropos gia na psiloseis einai na tros patates. Oxi tiganismenes omws. Ligo sto grill mexri na allaksoun xroma. Patates - oso pio polles mporeis.

Και πως τεκμηριώνεται επιστημονικά αυτό;

Να μην πίνετε γάλα εγώ αυτό το έκανα από τα 10 μου και τα κατάφερα καλά θα έλεγα. Πλάκα κάνω απλά εγώ επειδή το σιχαίνομαι το έχω κόψει από τότε, εσείς να πίνετε... Ψήλο σοι, η καλύτερη συνταγή :)

Paidia...o kalyteros tropos gia na psiloseis einai na tros patates. Oxi tiganismenes omws. Ligo sto grill mexri na allaksoun xroma. Patates - oso pio polles mporeis.

Τελείως άκυρο. Οι πατάτες είναι πλούσιες σε απλούς υδατάνθρακες (κάτι παρόμοιο με τη ζάχαρη) - επομένως δεν είναι καν καλή πηγή ενέργειας.

Το καλύτερο είναι:

- καλή και ισορροπημένη διατροφή

- πολλά μικρά γεύματα (4-5 την ημέρα). Κάθε γεύμα οδηγεί στην παραγωγή αυξητικής ορμόνης.

- σωστός ύπνος (1+ ωρίτσα το μεσημέρι και το βράδυ). Παράγει και αυτός αυξητική ορμόνη.

- άσκηση - με μέτρο πάντα

afti ine i pio megali patata pou akousa mexri tora :p (astio)

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

εγω παντος ειμαι 14 και εχω υψος 1,86 περιπου και πινω καθε μερα γαλα αλλα τροω πολυ :shifty: για αυτο ειμαι και 120 κιλα περιπου:X !!!

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Τελείως άκυρο. Οι πατάτες είναι πλούσιες σε απλούς υδατάνθρακες (κάτι παρόμοιο με τη ζάχαρη) - επομένως δεν είναι καν καλή πηγή ενέργειας.

:knife: :knife:

Μην τα λές παραέξω αυτά φίλε papia...

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Το καλύτερο είναι:

- καλή και ισορροπημένη διατροφή

- πολλά μικρά γεύματα (4-5 την ημέρα). Κάθε γεύμα οδηγεί στην παραγωγή αυξητικής ορμόνης.

- σωστός ύπνος (1+ ωρίτσα το μεσημέρι και το βράδυ). Παράγει και αυτός αυξητική ορμόνη.

- άσκηση - με μέτρο πάντα

auta einai odigies gia na xaseis varos. Edo leme odigies gia na pareis upsos!! Ektos an ennoeis oti xanontas varos , meta fainesai ...psiloteros!!:lol:

Kai oi patates den periexoun aplous ydatan8rakes. Amylo periexoun to opoio den einai "aplos ydatan8rakas"!! To anti8eto einai!!

• 10 months later...
geia stelio....me lene xari eimai 19 xronon kai vrika poli endiaferon auto pou egrapses. 8a i8ela na vrw perisotteres plirofories sxetika me auto ka8ws endiaferomai. eimai 1.75 kai 8a i8ela na parw ipsos gia epaggelmatikous logous alla kai emfanisis...an ksereis kati parisottero i exeis sxesi me auto plzz na mou peis..euxaristw.cu!

• 3 weeks later...

Το υψηλό GI της πατάτας, δεν την κάνει "κακό υδατάνθρακα". Ίσα ίσα...

παιδια εγω εχω ενα φιλο που παει 2 γυμνασιου κ ειναι 197 εκατοστα:X:X:X

Απίθανο!!:wacko:

Τι στα διάλα τους ταίζουν :p:ninja::cry:

εμενα δεν μου αρέσει να ειναι τοσο ψήλος ενταξει σε αντρα ειναι ωραιο να εχει ενα υψος αλλα οχι και λελεκι στην γυναικα παλι οχι τοσο γιατι η γυναικα βαζει και το τακουνακι της και ειναι μια χαρα πιστευω οτι οι πολυ ψηλοι ανθρωποι ειναι λιγο αχαροι (γνωμη μου παντα)

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: