toxic Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Η γιαγιά μου μου έλεγε να τρωω το φαί μου για να ψηλώσω :P Δεν λέω στο τέλος είχε αποτελέσματα, είμαι 1.96 τώρα αλλά δεν ξέρω κατα πόσον το φαί της γιαγίας μου φταιει :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 basket kai MONO basket...emena afto me ekane 1.93 :P Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 basket kai MONO basket...emena afto me ekane 1.93 :P Δε ξέρω ρε φίλε.Σίγουρα παίζει ρόλο το basket αλλά δεν είναι μόνο αυτό.Εγώ παίζω πολύ συχνά αλλά είμαι μόλις 1,70.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 paizeis se omada? ego pantos apo ta 9 mexri ta 16 mou epeza se omada...(ta 2 teleftea xronia pigena ka8e mera proponisis...kai proetoimasia to kalokairi ;) ) Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Έπαιζα σε ομάδα 2.5 χρόνια αλλά σταμάτησα.Τώρα παίζω με φίλους συχνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Πρέπει να το έχεις κληρονομικό αλλά και απο μικρός πάρα πολύ καλή διατροφή... Εγώ ψήλωσα πολύ(1.93) αλλά μου έμειναν και απομεινάρια διατροφής . LOL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Δε ξέρω ρε φίλε.Σίγουρα παίζει ρόλο το basket αλλά δεν είναι μόνο αυτό.Εγώ παίζω πολύ συχνά αλλά είμαι μόλις 1,70.;) Άυτό σημαίνει είσαι προορισμένος για playmaker:happy: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Outsider Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Paidia...o kalyteros tropos gia na psiloseis einai na tros patates. Oxi tiganismenes omws. Ligo sto grill mexri na allaksoun xroma. Patates - oso pio polles mporeis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Paidia...o kalyteros tropos gia na psiloseis einai na tros patates. Oxi tiganismenes omws. Ligo sto grill mexri na allaksoun xroma. Patates - oso pio polles mporeis. Και πως τεκμηριώνεται επιστημονικά αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Outsider Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Exoun ginei ereunes. Yparxoun atoma pou to exoun dokimasei kai psilosan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostemotion Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Να μην πίνετε γάλα εγώ αυτό το έκανα από τα 10 μου και τα κατάφερα καλά θα έλεγα. Πλάκα κάνω απλά εγώ επειδή το σιχαίνομαι το έχω κόψει από τότε, εσείς να πίνετε... Ψήλο σοι, η καλύτερη συνταγή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Paidia...o kalyteros tropos gia na psiloseis einai na tros patates. Oxi tiganismenes omws. Ligo sto grill mexri na allaksoun xroma. Patates - oso pio polles mporeis. Τελείως άκυρο. Οι πατάτες είναι πλούσιες σε απλούς υδατάνθρακες (κάτι παρόμοιο με τη ζάχαρη) - επομένως δεν είναι καν καλή πηγή ενέργειας. Το καλύτερο είναι: - καλή και ισορροπημένη διατροφή - πολλά μικρά γεύματα (4-5 την ημέρα). Κάθε γεύμα οδηγεί στην παραγωγή αυξητικής ορμόνης. - σωστός ύπνος (1+ ωρίτσα το μεσημέρι και το βράδυ). Παράγει και αυτός αυξητική ορμόνη. - άσκηση - με μέτρο πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Paidia...o kalyteros tropos gia na psiloseis einai na tros patates. Oxi tiganismenes omws. Ligo sto grill mexri na allaksoun xroma. Patates - oso pio polles mporeis. afti ine i pio megali patata pou akousa mexri tora :p (astio) Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 εγω παντος ειμαι 14 και εχω υψος 1,86 περιπου και πινω καθε μερα γαλα αλλα τροω πολυ :shifty: για αυτο ειμαι και 120 κιλα περιπου:X !!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 ψηλος εισαι για την ηλικια σου αλλα προσεξε πολυ τα κιλα σου :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Τελείως άκυρο. Οι πατάτες είναι πλούσιες σε απλούς υδατάνθρακες (κάτι παρόμοιο με τη ζάχαρη) - επομένως δεν είναι καν καλή πηγή ενέργειας. :knife: :knife: Μην τα λές παραέξω αυτά φίλε papia... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Outsider Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Τελείως άκυρο. Οι πατάτες είναι πλούσιες σε απλούς υδατάνθρακες (κάτι παρόμοιο με τη ζάχαρη) - επομένως δεν είναι καν καλή πηγή ενέργειας. Το καλύτερο είναι: - καλή και ισορροπημένη διατροφή - πολλά μικρά γεύματα (4-5 την ημέρα). Κάθε γεύμα οδηγεί στην παραγωγή αυξητικής ορμόνης. - σωστός ύπνος (1+ ωρίτσα το μεσημέρι και το βράδυ). Παράγει και αυτός αυξητική ορμόνη. - άσκηση - με μέτρο πάντα auta einai odigies gia na xaseis varos. Edo leme odigies gia na pareis upsos!! Ektos an ennoeis oti xanontas varos , meta fainesai ...psiloteros!!:lol: Kai oi patates den periexoun aplous ydatan8rakes. Amylo periexoun to opoio den einai "aplos ydatan8rakas"!! To anti8eto einai!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigharrys_ Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 geia stelio....me lene xari eimai 19 xronon kai vrika poli endiaferon auto pou egrapses. 8a i8ela na vrw perisotteres plirofories sxetika me auto ka8ws endiaferomai. eimai 1.75 kai 8a i8ela na parw ipsos gia epaggelmatikous logous alla kai emfanisis...an ksereis kati parisottero i exeis sxesi me auto plzz na mou peis..euxaristw.cu! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vg Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Τελείως άκυρο. Οι πατάτες είναι πλούσιες σε απλούς υδατάνθρακες (κάτι παρόμοιο με τη ζάχαρη) - επομένως δεν είναι καν καλή πηγή ενέργειας. Το υψηλό GI της πατάτας, δεν την κάνει "κακό υδατάνθρακα". Ίσα ίσα... Παράθεση Gugoo.gr - Social Media ειδήσεις & tips Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_bmn Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 παιδια εγω εχω ενα φιλο που παει 2 γυμνασιου κ ειναι 197 εκατοστα:X:X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marpl Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 παιδια εγω εχω ενα φιλο που παει 2 γυμνασιου κ ειναι 197 εκατοστα:X:X:X Απίθανο!!:wacko: Παράθεση http://www.fyletikesmaxes.gr/46137.html Join now! http://maroulita8.mybrute.com :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 παιδια εγω εχω ενα φιλο που παει 2 γυμνασιου κ ειναι 197 εκατοστα:X:X:X Τι στα διάλα τους ταίζουν :p:ninja::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoMel Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Γονιδια...!:p ΥΓ. Κ εγω στην ηλικια του περιπου τοσος ημουν..:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 παιδια εγω εχω ενα φιλο που παει 2 γυμνασιου κ ειναι 197 εκατοστα:X:X:X εμενα δεν μου αρέσει να ειναι τοσο ψήλος ενταξει σε αντρα ειναι ωραιο να εχει ενα υψος αλλα οχι και λελεκι στην γυναικα παλι οχι τοσο γιατι η γυναικα βαζει και το τακουνακι της και ειναι μια χαρα πιστευω οτι οι πολυ ψηλοι ανθρωποι ειναι λιγο αχαροι (γνωμη μου παντα) Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_bmn Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Τι στα διάλα τους ταίζουν :p:ninja::cry: ta gonidia.......o pa(teras) tou 1.95m kai i mitera tou ligo pano apo 1.80m:!:kai opos einai logiko exei problima Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts