Jump to content

Samsung Galaxy Grand Duos (I9082)

ovelix5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και τώρα τα δύσκολα:

Θέλω να σβύσω το καντράν που παίρνει τηλέφωνο , και να βάλω κάποιο άλλο!!

Πως μπορεί να γίνει αυτό? το έχω κάνει root.

Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και τώρα τα δύσκολα:

Θέλω να σβύσω το καντράν που παίρνει τηλέφωνο , και να βάλω κάποιο άλλο!!

Πως μπορεί να γίνει αυτό? το έχω κάνει root.

Κατεβάζεις νέο launcer π.χ. Go launcher αλλά σου αλλάζει όλο το μενού.

Κατεβάζεις νέο launcer π.χ. Go launcher αλλά σου αλλάζει όλο το μενού.

Τώρα δουλεύω τους Apex και Nova και exdialer..

Θέλω να αλλάξω την τελική οθόνη (αυτή που δείχνει την στιγμή που παίρνει τηλέφωνο)..

Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos.

Μήπως ξέρετε αν οι θήκες του 9080 είναι ίδιες με του 9082 ?

Εχω βρει μια για 9080 και σκέφτομαι να την πάρω..

http://www.ebay.com/itm/400612149464

Μήπως ξέρετε αν οι θήκες του 9080 είναι ίδιες με του 9082 ?

Εχω βρει μια για 9080 και σκέφτομαι να την πάρω..

http://www.ebay.com/itm/400612149464

ιδιο τηλεφωνο ειναι.. ιδιες διαστασεις εχουν.. θα κανει μια χαρα

Τώρα δουλεύω τους Apex και Nova και exdialer..

Θέλω να αλλάξω την τελική οθόνη (αυτή που δείχνει την στιγμή που παίρνει τηλέφωνο)..

https://play.google.com/store/apps/details?id=me.dialer.DialerOne&hl=el

• 2 weeks later...

Γειά σας παιδιά !! Όταν ανοίγω το πληκτρολόγιο για να γ΄ραψω είτε μνμ είτε στο playstore για αναζήτηση είτε στο imternet γενικά παρατήρησα οτί πλέον για αλλγή γλώσσας μου βγάζει έναν πλανήτη στο πληκτρολόγια και όχι στο spacebar που πατώντας αριστερό η δεξί βελάκι άλλαζε την γλώσσα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρω!!!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλήσπέρα μπορεί να μου εξηγείσει κάποιος ποια η διαφορά μεταξύ hard reset & επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων ??? και αν τελικά αποφασίσω να το κάνω ποιό από τα δύο να επιλέξω?? Ευχαριστώ πολύ

Hard reset=Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Το ιδιο πράγμα ειναι σε αλλη γλώσσα. . . ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Γειά σας παιδιά !! Όταν ανοίγω το πληκτρολόγιο για να γ΄ραψω είτε μνμ είτε στο playstore για αναζήτηση είτε στο imternet γενικά παρατήρησα οτί πλέον για αλλγή γλώσσας μου βγάζει έναν πλανήτη στο πληκτρολόγια και όχι στο spacebar που πατώντας αριστερό η δεξί βελάκι άλλαζε την γλώσσα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρω!!!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλήσπέρα μπορεί να μου εξηγείσει κάποιος ποια η διαφορά μεταξύ hard reset & επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων ??? και αν τελικά αποφασίσω να το κάνω ποιό από τα δύο να επιλέξω?? Ευχαριστώ πολύ

εχεις κανει επαναφορα ?? προσθεσε αλλη μια γλωσσα ωστε να αλλαξει , απο οτι θυμαμαι και σε εμενα ετσι ηταν στην αρχη ,

Ευχαριστώ πολύ ...πότε είναι σωστό να κάνω επαναφορα ????

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ευχαριστώ για την απάντηση :)

Μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε οδηγίες για ROOT

και να μου δώσει κάποιες συμβουλές τι πρέπει να προσέξω μην αχρηστεψω το κινητό ????

Ευχαριστώ εκ των προτέρω :lol:

ευχαριστώ για την απάντηση :)

Μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε οδηγίες για ROOT

και να μου δώσει κάποιες συμβουλές τι πρέπει να προσέξω μην αχρηστεψω το κινητό ????

Ευχαριστώ εκ των προτέρω :lol:

Δες μερικες σελιδες πισω, εχουμε ξαναπει για οδηγο ρουτ . Τωρα τι αλλο πρεπει να κανεις μετα το ρουτ δεν ξερω δεν το εχω κανει, ας απαντηση καποιος

:confused: Χαίρεται προς όλους και ευχαριστώ για τις άμμεσες απαντήσεις !!!

Υπάρχει κάποιος παιδιά που να έχει κάνει ROOT ωστέ να με καθοδηγησει για να μην καταστρέψω το κινητό?????

Αξίζει να κάνω ROOT ??? είναι περίσσοτεα τα συν +++++ από τα μείον ------- αξίζει άραγε το ρίσκο??? Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω

Edited by Matthaios_Ch

;) Καλησπέρα πήρα την απόφαση και ρίσκαρα έκανα ROOT πλέον ελέγχω εγώ τι τρέχει και τί όχι στο κινητό μου πέταξα έξω ότι εργοστασιακές μπούρδες δεν μου άρεσαν η Ram που καταναλώνει α'πο 580 με 630 πήγε στα 300 με 390 και η διάρκεια της μπαταρίας ανέβηκε κατά 12 ολόκληρες ώρες

Για όποιον το αποφασίσει καλή επιτυχία !!!!!

Φίλε με το root πειραχτηκε η official rom η απλά περαστηκε το root στη συσκευή ; Ρωτάω γιατί θέλω να κάνω και εγώ απλά θέλω για την ώρα την official rom με root ...

AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z

Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC

Chuwi HeroBook Pro

Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color]

Αν πας στο πληροφορίες συσκευής .....

1) Εκδοση Βασικού Φάσματος : Το ίδιο με πριν

2) Εκδοση Kernel : Το ίδιο με πριν

3) Αριθμ'ος Κατασκευής : Το ίδιο με πριν

4) Αν πατήσειςκάτω από το Ενημέρωση λογισμικού εκει που λέει κατάσταση ....στο κατάσταση συσκευής μου γράφει Προσαρμοσμένη Έκδοση

Βέβαια αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση γυρίζει και πως θα είναι .....αλλά πολύ θα ήθελα να το μάθω

η Μπαταρία που είναι το κυριότερο βέβαια για μένα πάει σφαίρα min 2,5 μέρες max 3,5

Ελπίζω να βοήθησα!!! ;)

Φίλε με το root πειραχτηκε η official rom η απλά περαστηκε το root στη συσκευή ; Ρωτάω γιατί θέλω να κάνω και εγώ απλά θέλω για την ώρα την official rom με root ...
Edited by Sofos_5

Αν πας στο πληροφορίες συσκευής .....

1) Εκδοση Βασικού Φάσματος : Το ίδιο με πριν

2) Εκδοση Kernel : Το ίδιο με πριν

3) Αριθμ'ος Κατασκευής : Το ίδιο με πριν

4) Αν πατήσειςκάτω από το Ενημέρωση λογισμικού εκει που λέει κατάσταση ....στο κατάσταση συσκευής μου γράφει Προσαρμοσμένη Έκδοση

Βέβαια αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση γυρίζει και πως θα είναι .....αλλά πολύ θα ήθελα να το μάθω

η Μπαταρία που είναι το κυριότερο βέβαια για μένα πάει σφαίρα min 2,5 μέρες max 3,5

Ελπίζω να βοήθησα!!! ;)

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα το δοκιμάσω όταν θα έχω λίγο χρόνο.

AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z

Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC

Chuwi HeroBook Pro

Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color]

Παιδιά SOS, ξαφνικά πριν από λίγο σταμάτησα να μπορώ να κάνω κλήσεις από το τηλεφωνο μου. Ενώ δεχομαι κανονικά κλησεις με το που καλώ καποιο νουμερο από τι επαφες μου ή πληκτρολογω καποιο καινουριο, το τηλέφωνο αποσυνδέεται και μου ζηταει ξανά τα pin των καρτων sim.

Ξερεται τι μπορει να συμβαινει; Ειμαι και στη δουλεια και αν μεινω χωρις τηλεφωνο την κατσαμε...

Υπάρχει καμία ρυθμιση στα μηνύματα που να μου εμφανίζει στα εισερχόμενα την ωρα που μου εστάλη κάποιο μηνυμα και οχι την ωρα που άνοιξα εγω το τηλέφωνο και το ελαβα;

Παιδιά SOS, ξαφνικά πριν από λίγο σταμάτησα να μπορώ να κάνω κλήσεις από το τηλεφωνο μου. Ενώ δεχομαι κανονικά κλησεις με το που καλώ καποιο νουμερο από τι επαφες μου ή πληκτρολογω καποιο καινουριο, το τηλέφωνο αποσυνδέεται και μου ζηταει ξανά τα pin των καρτων sim.

Ξερεται τι μπορει να συμβαινει; Ειμαι και στη δουλεια και αν μεινω χωρις τηλεφωνο την κατσαμε...

Εαν έχεις τις sim πάνω από διετία αλλαγή εα όχι δλδ είναι προσφατες κάνε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αφού θα έχεις βγάλει πρωτα την sd card

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Εαν κανεις root μπορείς μετα να το επαναφερεις στην κατάσταση εργοστασιου ?

και κατι ακόμα, αν κανεις root χανεις εγγύηση?

• 1 month later...
Kαλημερα.θα ηθελα να ρωτησω κατι.οταν μπαινω στις επαφεσ στην μπαρα που εχει δεξια με τα γραματα για να πας σε καποιο γραμα γρηγορα μετα που θα πατησεισ ενα γραμα αλαξει η μπαρα και γινεται με αγγλικους χαρακτηρες.Μπορουμε να κανουμε κατι ωστε να ειναι παντα ελληνικοι χαρακτηρες?

• The title was changed to Samsung Galaxy Grand Duos (I9082)