Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 720

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από το κουτί? Δεν το ήξερα...

Ε κάνε την αφαίρεση -5 και βάλε το 925 στη θέση του.. Όλα εγώ? :lol::lol:

Powerd by OnePlus 7 Pro

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 363
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχουν στιγμές πού το σύμπιαν μου λείπει υπερβολικά.Είχε ένα μενού πού λεγόταν κλήσεις-κλήσεις ομιλίας όπου μπορούσες να κάνεις προώθηση κλήσεων και είχε κάποιες επιλογές όταν δεν απαντα,όταν είναι εκτός δικτύου και κάποιες άλλες που δεν θυμάμαι τώρα.Στο 720 μου που βρίσκονται όλα αυτα γιατι στο δίκτυο+ που έψαξα δεν υπάρχει πουθενά.Υπάρχουν φορές που πρέπει να κάνω προώθηση και δεν μπορώ να το βρώ όσο και αν βασανίζομαι.Help please
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Υπάρχουν στιγμές πού το σύμπιαν μου λείπει υπερβολικά.Είχε ένα μενού πού λεγόταν κλήσεις-κλήσεις ομιλίας όπου μπορούσες να κάνεις προώθηση κλήσεων και είχε κάποιες επιλογές όταν δεν απαντα,όταν είναι εκτός δικτύου και κάποιες άλλες που δεν θυμάμαι τώρα.Στο 720 μου που βρίσκονται όλα αυτα γιατι στο δίκτυο+ που έψαξα δεν υπάρχει πουθενά.Υπάρχουν φορές που πρέπει να κάνω προώθηση και δεν μπορώ να το βρώ όσο και αν βασανίζομαι.Help please

Ρυθμίσεις->εφαρμογές(swipe δεξιά)->τηλέφωνο. Ενεργοποιείς την επιλογή "Προώθηση κλήσεων" και θέτεις τον αριθμό στον οποίο θέλεις να προωθούνται οι κλήσεις σου.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Thanks για τη γρηγορη απαντηση αλλα τι γινεται αν δεν απαντηθεί ή αν είναι εκτός δικτύου ή αν η σύνδεση είναι αδύνατη?

Thanks για τη γρηγορη απαντηση αλλα τι γινεται αν δεν απαντηθεί ή αν είναι εκτός δικτύου ή αν η σύνδεση είναι αδύνατη?

Λογικά θα προωθείται και σε αυτές τις περιπτώσεις η κλήση!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο 2 μερες τωρα.

Δεν μπορουσε να μου ερθει η επιθυμια για το 720 καμια 20αρια ημερες πριν ?

Δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο απ'οτι βλεπω πια.

Γνωριζετε αν υπαρχει περιπτωση να ξαναφερει καποιο μαγαζι το συγκεκριμενο κινητο ή εχει σταματησει και η προωθηση τους απο την ιδια την Nokia ?

Χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο 2 μερες τωρα.

Δεν μπορουσε να μου ερθει η επιθυμια για το 720 καμια 20αρια ημερες πριν ?

Δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο απ'οτι βλεπω πια.

Γνωριζετε αν υπαρχει περιπτωση να ξαναφερει καποιο μαγαζι το συγκεκριμενο κινητο ή εχει σταματησει και η προωθηση τους απο την ιδια την Nokia ?

Σε λίγο αναμένεται ο αντικαταστάτης του με WP 8.1 (ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα 630/635, 830 & 930) οπότε βλέπω δύσκολο να ρισκάρει κάποιο μαγαζί να φέρει νέο απόθεμα. Αυτό που θα έκανα στη θέση σου είναι να ετοιμάσω ένα email και να το στείλω σε διάφορα καταστήματα, ρωτώντας την πιθανότητα να το φέρουν και αν ναι, σε ποια τιμή. Μπορεί να έχει απόθεμα η αντιπροσωπεία και να μπορέσει κάποιο κατάστημα να σου το φέρει, αφού θα ξέρει ότι θα το πουλήσει. Κάπως έτσι κατάφερα να βρω κι εγώ το δικό μου 720 πριν από κάποιους μήνες ;)

Edited by geoponer
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Σε λίγο αναμένεται ο αντικαταστάτης του με WP 8.1 (ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα 630/635, 830 & 930) οπότε βλέπω δύσκολο να ρισκάρει κάποιο μαγαζί να φέρει νέο απόθεμα. Αυτό που θα έκανα στη θέση σου είναι να ετοιμάσω ένα email και να το στείλω σε διάφορα καταστήματα, ρωτώντας την πιθανότητα να το φέρουν και αν ναι, σε ποια τιμή. Μπορεί να έχει απόθεμα η αντιπροσωπεία και να μπορέσει κάποιο κατάστημα να σου το φέρει, αφού θα ξέρει ότι θα το πουλήσει. Κάπως έτσι κατάφερα να βρω κι εγώ το δικό μου 720 πριν από κάποιους μήνες ;)

Τα εχω δει τα παραπανω μοντελα και δεν με καλυπτουν ή ειναι πολυ ακριβα για την τσεπη μου .

Ψαχνω ενα WP με Καλη καμερα(+φλας),4 εως το πολυ 4,3 ιντσες οθονη και καλη αυτονομια μπαταριας (και σιγουρα οσο το δυνατον φθηνοτερο)

Θα ακολουθησω την συμβουλη σου :) Αν θες , στειλε ενα pm σε ποιο καταστημα απευθύνθηκες και ηταν τοσο συνεργασημοι μαζι σου ωστε να μιλησω μαζι τους με την ελπιδα πως μπορουν να κανουν κατι .

Εστειλα mails σε διαφορα καταστηματα. Δυστυχως κανενας δεν το εχει διαθεσημο (ουτε οι προμηθευτες τους)

Μονο ενα απο τα καταστηματα μου ειπε πως εχει στο Stock House του 4-5 κομματια τα οποια ειναι επισκευασμενα απο το Nokia Care και εχουν testαριστει οι λειτουργιες τους.

Δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να κινηθω προς αυτη την κατευθυνση , τα Refurbished δηλαδη .

Η τιμη που τα δινουν ειναι στα 135 ευρω. Τι λετε ?

Απ'την αλλη εχω στο μυαλο μου και το Lumia 625 , απλα με χαλαει το οτι εχει χειροτερη καμερα απο το 720 και οτι ειναι 4,7" αντι για 4,3"

Εστειλα mails σε διαφορα καταστηματα. Δυστυχως κανενας δεν το εχει διαθεσημο (ουτε οι προμηθευτες τους)

Μονο ενα απο τα καταστηματα μου ειπε πως εχει στο Stock House του 4-5 κομματια τα οποια ειναι επισκευασμενα απο το Nokia Care και εχουν testαριστει οι λειτουργιες τους.

Δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να κινηθω προς αυτη την κατευθυνση , τα Refurbished δηλαδη .

Απ'την αλλη εχω στο μυαλο μου και το Lumia 625 , απλα με χαλαει το οτι εχει χειροτερη καμερα απο το 720 και οτι ειναι 4,7" αντι για 4,3"

Βασικά αυτό που θα είναι μέρα με νύχτα είναι η non clearblack οθόνη στο 625 και όχι τόσο η κάμερα.. Γνώμη μου..

- There is no place like 127.0.0.1 -

Γνώμη μου είναι να πάρεις "του κουτιού" που λένε..

Επίσης διάβασε αν θες αυτό.. Σύγκριση 630 με 720..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Γνώμη μου είναι να πάρεις "του κουτιού" που λένε..

Επίσης διάβασε αν θες αυτό.. Σύγκριση 630 με 720..

Καλο ειναι το 630 ,δεν λεω , αλλα αυτα που ψαχνω (ιδανικα) δεν τα καλυπτει.

Λιγα και καλα πραγματα ζηταω.

1. ΚΑΛΗ καμερα με φλας (και με Carl Zeiss φακο )

2. ΜΕΓΑΛΗ διαρκεια μπαταριας (δεν κανω ποτε εντονη χρηση στο κινητο με παιχνιδια κλπ.)

3. Να ΜΗΝ ειναι τεραστια η οθονη (δεν με νοιαζει αν ειναι 720p ή χαμηλοτερη η αναλυση, μου αρκει να ειναι μεταξυ 4" - 4,5")

Το ξερω πως περιγραφω το 720 αυτη τη στιγμη αλλα πραγματικα αυτα ειναι τα μονα χαρακτηριστικα που ψαχνω σε WP λαμβανοντας υπ'οψην πως ολα τα μοντελα τρεχουν αξιοπρεπως χωρις λαγκαρισματα κλπ. :p

Παντως δεν το καταλαβαινω αυτο το πραγμα που κανει η Νοκια. Εχεις ενα τρομερο οικονομικο κινητο στην αγορα που λειτουργησε και σαν "κραχτης" για τα WP και ειχε release date μεσα στο 2013 και Πουλησε, και σταματας την κυκλοφορια του σε διαστημα 12-15 μηνων ενω κρατας στην αγορα τα 520,620?

Edited by soad668

Καλο ειναι το 630 ,δεν λεω , αλλα αυτα που ψαχνω (ιδανικα) δεν τα καλυπτει.

Λιγα και καλα πραγματα ζηταω.

1. ΚΑΛΗ καμερα με φλας (και με Carl Zeiss φακο )

2. ΜΕΓΑΛΗ διαρκεια μπαταριας (δεν κανω ποτε εντονη χρηση στο κινητο με παιχνιδια κλπ.)

3. Να ΜΗΝ ειναι τεραστια η οθονη (δεν με νοιαζει αν ειναι 720p ή χαμηλοτερη η αναλυση, μου αρκει να ειναι μεταξυ 4" - 4,5")

Το ξερω πως περιγραφω το 720 αυτη τη στιγμη αλλα πραγματικα αυτα ειναι τα μονα χαρακτηριστικα που ψαχνω σε WP λαμβανοντας υπ'οψην πως ολα τα μοντελα τρεχουν αξιοπρεπως χωρις λαγκαρισματα κλπ. :p

Παντως δεν το καταλαβαινω αυτο το πραγμα που κανει η Νοκια. Εχεις ενα τρομερο οικονομικο κινητο στην αγορα που λειτουργησε και σαν "κραχτης" για τα WP και ειχε release date μεσα στο 2013 και Πουλησε, και σταματας την κυκλοφορια του σε διαστημα 12-15 μηνων ενω κρατας στην αγορα τα 520,620?

Περίμενε κανα καινούριο μοντέλο ή πάρε μεταχειρισμένο 720.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Δεν διαφωνώ με αυτά που λες - εγώ στη θέση σου για το 720 refurbished θα πήγαινα ακριβώς για τους λόγους που περιγράφεις. Ναι, ήθελα κινητό με καλή κάμερα (για τις περιπτώσεις που αφήνω τη φωτογραφική στο σπίτι), ήθελα φλας για τις έστω ελάχιστες περιπτώσεις που θα χρειαστεί στις φωτογραφίες (και τις περισσότερες που θα χρειαστεί σαν φακός!) και φυσικά μπροστινή κάμερα για Skype και selfies! Για αυτό το λόγο είχα απορρίψει τότε τα 520 & 620/625.

Έχω πάρει πολλές φορές μεταχειρισμένο κινητό και δεν είχα πρόβλημα και από την άλλη έχει τύχει με καινούρια συσκευή να τρέχω με τις εγγυήσεις για service. Είναι το πώς θα σου κάτσει...

Τη λογική της Nokia μπορώ να την εξηγήσω: Κρατάει το 520 που είναι το απολύτως φθηνότερο Windows Phone κινητό και είναι προσιτό για όλους και το 625 (όχι το 620 - άσχετα αν έχουν μείνει αποθέματα στα καταστήματα) επειδή ο κόσμος "τσιμπάει" με τη μεγάλη οθόνη (και είναι επίσης το φθηνότερο με τόσο μεγάλη οθόνη). Το 720 που ξαναλέω ότι προσωπικά θεωρώ το πιο ισορροπημένο Windows Phone κινητό φαντάζομαι ότι πούλησε αρκετά αλλά όχι τόσο πολύ όσο τα φθηνότερα που ανέφερα και ίσως τα πιο ακριβά αλλά fancy 920/925 που προωθήθηκαν και περισσότερο, οπότε είχαν και μεγαλύτερα αποθέματα. Δεν είμαι ειδικός, μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά ετσι βλέπω τα πράγματα :)

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Μεσα στον Αυγουστο θα κυκλοφορησουν, και στην χωρα μας, τα 730 και 830.

Οποτε υπομονη. Παρολαυτα θα συμφωνησω οτι το 720 ηταν το πιο balanced WP κινητο

Μεσα στον Αυγουστο θα κυκλοφορησουν, και στην χωρα μας, τα 730 και 830.

Οποτε υπομονη. Παρολαυτα θα συμφωνησω οτι το 720 ηταν το πιο balanced WP κινητο

Έχεις κάποια εκ των έσω ενημέρωση; Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί καν τέτοιες συσκευές, πόσο μάλλον ότι θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Αύγουστο! Εδώ το 930 και έκανε τόσους μήνες από την επίσημη ανακοίνωση του, φαντάσου συσκευές που δεν έχουν ανακοινωθεί καν!

Έχεις κάποια εκ των έσω ενημέρωση; Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί καν τέτοιες συσκευές, πόσο μάλλον ότι θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Αύγουστο! Εδώ το 930 και έκανε τόσους μήνες από την επίσημη ανακοίνωση του, φαντάσου συσκευές που δεν έχουν ανακοινωθεί καν!

Για να το λεω εχω καποια ενημερωση αλλιως δεν θα εγραφα τιποτα. Υπομονη 2-3 εβδομαδες μεχρι την παρουσιαση τους.

Για να το λεω εχω καποια ενημερωση αλλιως δεν θα εγραφα τιποτα. Υπομονη 2-3 εβδομαδες μεχρι την παρουσιαση τους.

Ωραία! Πάντως εμένα οι πληροφορίες μου λένε για Οκτώβριο ότι θα φτάσουν στη χώρα μας!

Ωραία! Πάντως εμένα οι πληροφορίες μου λένε για Οκτώβριο ότι θα φτάσουν στη χώρα μας!

Καλα δεν παιρνω και εγω ορκο. Απλα η πηγη ειναι μεσα απο την ΝΟΚΙΑ. Θα δειξει συντομα. Λογικα τα περιμενουμε να παρουσιαστουν στις 27/07

Update: Σεπτεμβριο και Οκτωβριο τα περιμενουμε

Edited by asikis

Ξερουμε σε τι τιμη περιπου θα κυκλοφορησει το 730 ή καποια βασικα χαρακτηριστικα του ?

(λογικα,τους πρωτους μηνες κυκλοφοριας του πιο συμφερουσα θα ειναι η αγορα του 925 απο θεμα τιμης παρα του 730)

Ξερουμε σε τι τιμη περιπου θα κυκλοφορησει το 730 ή καποια βασικα χαρακτηριστικα του ?

(λογικα,τους πρωτους μηνες κυκλοφοριας του πιο συμφερουσα θα ειναι η αγορα του 925 απο θεμα τιμης παρα του 730)

δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο 730

• 1 month later...
Ερωτηση:Καποιος μου στελνει mail στο κινητο και εγω θελω να το προωθησω σαν μηνυμα σε καποιο αλλο τηλεφωνικο αριθμο.Γινεται??????Και αν ναι πως????Με copy paste το προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα (κανει μονο οτι φαινεται σκιαγραφημενο).Στο iphone (φτου κακα :lol::lol:)παντως γινεται.

Μου κάνει εντύπωση ότι η μόνη συσκευη για την οποία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα update σε WP 8.1 είναι το 720... δεν ανησυχώ, αφού δεν υπάρχει θέμα να μην την πάρει, απλά με παραξενεύει το γεγονός ότι ακούω για όλα τα άλλα μοντέλα Lumia εκτός από το 720.

Προς το παρόν υπομονή...

Μου κάνει εντύπωση ότι η μόνη συσκευη για την οποία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα update σε WP 8.1 είναι το 720... δεν ανησυχώ, αφού δεν υπάρχει θέμα να μην την πάρει, απλά με παραξενεύει το γεγονός ότι ακούω για όλα τα άλλα μοντέλα Lumia εκτός από το 720.

Προς το παρόν υπομονή...

Για κάποιες χώρες κυκλοφορεί ήδη το επίσημο update για το 720. Η Vodafone Ελλάδας και η Vodafone Κύπρου για παράδειγμα το έχουν διαθέσιμο. Το ίδιο ισχύει και για την Ιταλία όπου εκεί είναι διαθέσιμο επίσημα και για τις TIM και Vodafone branded αλλά και για τις unbranded συσκευές .