lokigr Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Το πέρασα και εγώ σε 520 Ιταλίας (το φλασαρα γιατι είχα ελληνικό vadafone) πολλές αλλαγές ,και πολύ ώρα για να κατεβασω χάρτες και αναβαθμίσεις,τώρα εβαλα και την cortana ,μόλις εβαλα τον λογαριασμό μου μου κατέβασε ημερολόγιο.επαφές. Όλα κομπλέ !!! Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 (edited) Άλλο bug που βρήκα είναι ότι μετά από επανεκκίνηση χάνει τον ήχο που έβαλα στα μηνύματα και επαναφέρει τον default. Edited August 10, 2014 by panosxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wagelis Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 η cyan για τα "ελληνικά" μοντέλα δεν έχει βγει ακόμη .Μόνο για τα αγορασμένα απόξω (και όχι για όλες τις χώρες ) άρχισαν οι αναβαθμίσεις. Προσέχουμε λίγο , πριν ανακοινώσουμε κάτι . Φυσιολογικά πάντως , μέχρι τέλος Αυγούστου θα έχουν ενημερωθεί όλα. Παράθεση 1.Ote Vdsl 30/2.5 , draytek vdsl router on a Lan with a supermicro server with 7 clients (Nokia 920 -640 , includet). 2.Ipad mini 3. Lenovo Thinkpad Egde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 η cyan για τα "ελληνικά" μοντέλα δεν έχει βγει ακόμη .Μόνο για τα αγορασμένα απόξω (και όχι για όλες τις χώρες ) άρχισαν οι αναβαθμίσεις. Προσέχουμε λίγο , πριν ανακοινώσουμε κάτι . Φυσιολογικά πάντως , μέχρι τέλος Αυγούστου θα έχουν ενημερωθεί όλα. Τι εννοείς προσέχουμε πριν ανακοινώσουμε κάτι ;; Γράφω καθαρά ότι αναβάθμισα ιταλικό 520 .;) Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 (edited) Τι εννοείς προσέχουμε πριν ανακοινώσουμε κάτι ;; Γράφω καθαρά ότι αναβάθμισα ιταλικό 520 .;) Προφανώς αναφέρετε στον paok4270. Έχω Γερμανικό unbranded, και ακόμα δεν μου ήρθε. Είδα στο Site της Nokia-Microsoft ότι είναι σε testing, όπως και το ελληνικό. Μόνο τα γερμανικα Vodafone την πήραν ήδη (σωστά, panosxx?) http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ Edited August 12, 2014 by diofar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Προφανώς αναφέρετε στον paok4270. Έχω Γερμανικό unbranded, και ακόμα δεν μου ήρθε. Είδα στο Site της Nokia-Microsoft ότι είναι σε testing, όπως και το ελληνικό. Μόνο τα γερμανικα Vodafone την πήραν ήδη (σωστά, panosxx?) http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ πολυ σωστα! πρώτες εντυπώσεις παρα πολύ καλές... λύθηκε το θέμα με τους 2 λογαριασμούς hotmail, το messenger από τα μηνύματα μεταφέρθηκε στο skype, στον ήχο μηνύματος δυστυχώς επαναφέρει τον αρχικό μετά την επανεκκίνηση. Επίσης έχει αλλάξει ο τρόπος που τράβαγες screenshot, έχει γίνει +volume και power Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 40$ στο amazon!!!! :wacko: http://www.amazon.com/Nokia-Lumia-520-GoPhone-AT/dp/B00E45043A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 40$ στο amazon!!!! :wacko: http://www.amazon.com/Nokia-Lumia-520-GoPhone-AT/dp/B00E45043A Απίστευτη τιμή! Κρίμα που τα παλιά κινητά αποσύρονται από την αγορά, και δεν μπορούμε πχ να αγοράσουμε ένα Galaxy S2 καινούριο με 100 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Καινούριο δεν είναι; Κρίμα που δεν μπορεί να έρθει Ελλάδα σε αυτά τα λεφτά. Δυστυχώς το amazon μας έχει φτύσει κανονικά (όχι ότι έχει άδικο). Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Καινούριο δεν είναι; Κρίμα που δεν μπορεί να έρθει Ελλάδα σε αυτά τα λεφτά. Δυστυχώς το amazon μας έχει φτύσει κανονικά (όχι ότι έχει άδικο). Δεν είναι μόνο το ότι δεν μπορεί να έρθει Ελλάδα! Το θέμα είναι μπορεί να ξεκλειδωθεί για να λειτουργεί στη χώρα μας; Γιατί το βλέπω είναι κλειδωμένο στο δίκτυο της ΑΤ&Τ. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 χθες έγινε η αναβάθμιση σε cyan, παρατήρησα ότι στον music player βγάζει τα τραγούδια δυο φορές.... Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 τώρα την εγκαθιστώ και εγώ (σε ελληνικό 520 από βοντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wagelis Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 μετά από επεισοδιακό τρόπο , με συνεχή κολλήματα , έγινε τελικά η αναβάθμιση σε ένα 520 cote που έχω . Αποτέλεσμα , στο υπομενού των επιλογών και apps , μαζί με τις εφαρμογές , ρυθμίσεις , αφύπνιση , αριθμομηχανή κλπ , να μου έχει παρεμβάλλει τις επαφές ταξινομημένες ανά γράμμα . ό,τι χειρότερο για την ευχρησία του κινητού . Δεν βλέπω να γλυτώνω την επίσκεψη στην Nokia . Παράθεση 1.Ote Vdsl 30/2.5 , draytek vdsl router on a Lan with a supermicro server with 7 clients (Nokia 920 -640 , includet). 2.Ipad mini 3. Lenovo Thinkpad Egde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 μετά από επεισοδιακό τρόπο , με συνεχή κολλήματα , έγινε τελικά η αναβάθμιση σε ένα 520 cote που έχω . Αποτέλεσμα , στο υπομενού των επιλογών και apps , μαζί με τις εφαρμογές , ρυθμίσεις , αφύπνιση , αριθμομηχανή κλπ , να μου έχει παρεμβάλλει τις επαφές ταξινομημένες ανά γράμμα . ό,τι χειρότερο για την ευχρησία του κινητού . Δεν βλέπω να γλυτώνω την επίσκεψη στην Nokia . Δεν αλλάζει αυτό! Αν ξεπεράσεις έναν αριθμό εγκατεστημένων εφαρμογών και παιχνιδιών η ταξινόμηση γίνεται κατά τέτοιον τρόπο. Δώσε του λίγο χρόνο και θα δεις ότι θα σε βολέψει. Αν θέλεις να τρέξεις μια εφαρμογή από y για παράδειγμα δεν χρειάζεται να scrollάρεις μέχρι να περάσεις όλες τις εφαρμογές που έχεις για να την βρείς. Πατάς πάνω στο γράμμα, επιλέγεις το αρχικό γράμμα της εφαρμογής πχ το y και σε πάει κατευθείαν σε αυτές τις εφαρμογές. Όλοι την ίδια γνώμη είχαμε στην αρχή αλλά τελικά αποδείχτηκε πιο βολικό! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wagelis Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Δεν με "πολυενθουσίασε" η συγκεκριμένη επιλογή , αλλά αφού δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά , τι να κάνουμε . anw ty again Παράθεση 1.Ote Vdsl 30/2.5 , draytek vdsl router on a Lan with a supermicro server with 7 clients (Nokia 920 -640 , includet). 2.Ipad mini 3. Lenovo Thinkpad Egde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Παιδιά αξίζει περιμένω το 530 η θα είναι το ίδιο περίπου σε υψηλότερη τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Παιδιά αξίζει περιμένω το 530 η θα είναι το ίδιο περίπου σε υψηλότερη τιμή? Δεν έχει ιδιαίτερες αλλαγές, πήγαινε για το 520. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Άφησα της γυναίκας το τηλ με όλα κλειστά για να δω τι λέει από μπαταρία αν το δουλεύεις μόνο σαν τηλ (με λίγες κλήσεις και κανένα SMS) 4 μέρες και είναι στο 38%θα το φορτισω σήμερα μιας και από αύριο θα έχει Wi-Fi στο σπιτι αν φιλοτιμηθεί ο ΟΤΕ . Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzimhs85 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Παιδια εγκατεστησα χθες την αναβαθμηση στο κινητο της κοπελας μου...ηταν οντως χρονοβορο αλλα αξιζε.πρωτα εγκατεστησε μια μικρη αναβαθμηση σαν προετοιμασια για την κυρια αναβαθμηση και επειτα εγκατασταθηκε η 8.1 .το αποτελεσμα ακομη γρηγοροτερη αποκριση των εφαρμογων,πιο σβελτα animation και μεταβασεις.το μενου ειδοποιησεων χρησιμοτατο με συντομευσεις για τις βασικες λειτουργιες.τα πλακακια τα κανεις οτι θες πλεον μεχρι και σε στηλ φακελου,επισης πολυ ομορφο που σκρολαρουν πανω απ το φοντο σαν διαφανειες.ο ινερνετ εξπλορερ πολυυ ταχυτερος με διαρηρηση των tabs ανοιχτων ακομα και αν τρεχουν αλλες εφαρμογες. Μπραβο στη μικροσοφτ για την σχετικα μικρη αναμονη και για την δουλεια που εκανε στα windows phone. Εγω ακομα περιμενω την kit kat στο android μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 εμένα στις γυναίκας μου βγάζει δύο φορές τα τραγούδια στο music player, φτιάχτηκαν οι φωτό αλλά μπερδεύτηκε αυτό Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedsouf Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Εμένα ρε παιδιά δεν μου δημιουργεί φακέλους στην αρχική οθόνη. Με drag n drop δεν γίνεται κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Εμένα ρε παιδιά δεν μου δημιουργεί φακέλους στην αρχική οθόνη. Με drag n drop δεν γίνεται κανονικά; Ούτε εμένα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Πρέπει να έχεις το developer preview 8.1 update 1 για τα live folders Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Εντυπωσιακό: Το δικό μου είναι αγορασμένο από την Γερμανία, και δεν έχει πάρει ακόμα αναβάθμιση! Στην λίστα της Nokia είναι ακόμα σε Testing!!! Ενώ όλες σχεδόν οι άλλες χωρες το έχουν βγάλει! Και να φανταστείτε ότι τα Samsung της Γερμανίας πέρνουν τις αναβαθμίσεις πρώτα!!! Υπάρχει τρόπος να βάλω το ελληνικό firmware στην γερμανική συσκευή μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Εντυπωσιακό: Το δικό μου είναι αγορασμένο από την Γερμανία, και δεν έχει πάρει ακόμα αναβάθμιση! Στην λίστα της Nokia είναι ακόμα σε Testing!!! Ενώ όλες σχεδόν οι άλλες χωρες το έχουν βγάλει! Και να φανταστείτε ότι τα Samsung της Γερμανίας πέρνουν τις αναβαθμίσεις πρώτα!!! Υπάρχει τρόπος να βάλω το ελληνικό firmware στην γερμανική συσκευή μου; Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Nokia Lumia FAQ - Διαδικασία flashing και debranding Lumia WP8 συσκευής Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts