boltsis Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Έχει παραγγείλει κανείς το iocean X7S μήπως και περιμένουμε εντυπώσεις? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_s Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Έχει παραγγείλει κανείς τίποτα από iocean.eu/it; Έχω παραγγείλει screen protectors εδώ και 10 ημέρες και ακόμη να έρθουν. Tracking number δεν έχει και στο status μου λέει ακόμη payment accepted... Παράθεση Motorola C118 → Samsung M3510 Beat b → Samsung Galaxy mini 2 → LG G2 → Samsung Galaxy S7 → Google Pixel XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeteberk87 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 (edited) Γεια σας παιδια! Καποιος που να γνωρίζει, αν αξίζει το συγκεκριμενο... Η τιμη του ειναι καλη? http://www.merimobiles.com/iocean-x7-HD-5-inch-LTPS-smartphone_p/meri8418.htm Να το αγοράσω ? Εχετε να προτείνετε κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα κοντα που να ειναι δοκιμασμένο? Ευχαριστω ! Edited April 7, 2014 by zeteberk87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Έχει βρει κανείς καμιά μπαταρία μεγαλύτερη με ίδιες διαστάσεις (όχι την 3άρα με το νέο καπάκι); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ildrosos Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Παίδες καλησπέρα, το iocean μου σταμάτησε πλέον να φορτίζει εδώ και 2 μέρες. Στην αρχή φόρτιζε μόνο όταν ήταν σβηστό τώρα πλέον δεν φορτίζει καν.Με το που το σβήσω και το βάλω στη φόρτιση δείχνει να ξεκινάει μετά από λίγο όμως σταματάει και δεν φορτίζει πλέον.Έχω δοκιμάσει διαφορετικούς φορτιστές καλώδια φόρτιση στον υπολογιστή τα πάντα. Το έλυσα όλο μήπως και κάποιο καλώδιο είχε φύγει από τη θέση του κτλ. όλα φαίνονται εντάξει . Το πήγα σε έναν ηλεκτρονικό που επισκευάζει κινητά το άνοιξε και μου είπε πως το παθαίνουν τα κινέζικα αυτό και δεν λύνεται . Καμμία ιδέα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Εχω το ιδιο προβλημα σε X7HD τεσσαρων μηνων απο to2c.Δεν φορτιζει ξαφνικα ουτε το αναγνωριζει pc.Δοκιμασα και αλλη μπαταρια εκτος απο φορτιστες αλλα τιποτα.Δεν επανηλθε ουτε με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Μαλλον θα το στειλω πισω φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ildrosos Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Επιπλέον ακολουθώντας κάποιες οδηγίες από έναν οδηγό για flashing έκανα format το system και έχω κολλήσει τώρα στο boot animation που γράφει Iocean x7... Καμμία ιδέα;; Επιπλέον δεν λειτουργεί ούτε το usb και δεν μπορώ να μπω στο recovery με Power+Volume Down.. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει είμαι έτοιμος να το στείλω κίνα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfgh123 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Δυσαρεστα τα νεα για το x7 elite που εχω.... σπασμενη οθονη ενω δουλευει κανονικα και δειχνει τα παντα δε δουλευει το touch γιατι ραγισε η οθονη.Επεσε σε ενα πετραδακι πανω και :cry: .Τωρα??Ημουνα αρκετα ευχαριστημενος με το κινητακι.Αξιζει να το φτιαξω γινεται κατι ελλαδα η πρεπει να παρω οθονη μονος να τη βαλω?Αξιζει να το φτιαξω η να παρω κανα αλλο?Ειδα σε συγκεκριμενο site την οθονη 80 ευρω περιπου. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ildrosos Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 http://www.1949deal.com/original-iocean-x7-elite-and-x7-plus-accessories-bundle-touch-screen-and-lcd-screen.html Για δες και αυτό το λινκ αν το έχουν ακόμα διαθέσιμο..Για μένα αξίζει είναι πολύ καλή συσκευή δεν αξίζει 80 ευρώ αλλά λιγότερα η οθόνη αν κάνεις την μετατροπή από δολλάρια αλλά και 80 να έκανε με 80 ευρώ τι παίρνεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfgh123 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Καλη τιμη αυτη εγω το ειχα βρει 80 ευρω.Παροτι εχω παραγγειλει ηδη αλλο τηλεφωνο σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω και την οθονη να το φτιαξω.Ευχαριστω για το λινκ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys02 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Απο την σεδίδα 4dpa ορίστε λινκς για την 4.4.2 για τα elite και young Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts