kostas_bas Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 όλα μία χαρά. Άριστες εντυπώσεις. Το gps νεκρό και σε μένα. Με στοκ ρομ είσαι ακόμη; root δεν έκανες ε; το led πως το είδες το δικό σου; βγάζεις νύχτα φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 στα ξενα φορα τα ιδαι λενε για το gps? χαλια ΚΑΙ εκει? ειπαμε φτηνο το Χ7 αλλα τελικα χωρις gps μου κανει φτηνιαρικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 οταν καποια βιαζονται να βγουν συμβαινουν παρατραγουδα ας ελπισουμε θα λυθει το θεμα με το gps γιατι δε καθιστα το κινητο φθηνιαρικο αλλα ΑΧΡΗΣΤΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) οταν καποια βιαζονται να βγουν συμβαινουν παρατραγουδα ας ελπισουμε θα λυθει το θεμα με το gps γιατι δε καθιστα το κινητο φθηνιαρικο αλλα ΑΧΡΗΣΤΟ το κινητο εχει την καλυτερη οθονη σε 1080p που εχω δει. πολυ καλυτερη απο xperia z και εφαμιλη σε htc one. Τα πλαστικα του ειναι αριστα και ειναι ελαφρυ στο χερι. Εχει δικια του ρομ οπου εχει καποια μικρα lag αλλα εχουν κανει καλη δουλεια σε γενικες γραμες. Το gps εχω βρει την λυση, εχει ανακοινωση οδηγο για την επιλυση του. Ειναι θεμα ρομ οδηγος απο ιταλικο site http://www.androidiani.com/forum/modding-altri-terminali-mtk/299230-guida-fix-gps-per-iocean-x7-smartphone-con-mtk6589.html εμενα παντως πιανει 10 δορυφορους μεσα στο σπιτι, Δεν ειχα δει καποιες επιλογες. απλα μεσα στο location access, πατησα πανω στο GPS Satelites και ενεργοποιησα την επιλογη A-GPS και την GPS EPO. Edited May 23, 2013 by DoctorM Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Τόση καλή οθόνη εχει; Την έχεις τσεκάρει με τα κινητα που αναφέρεις; Εγώ χτες έπαιζα με ένα sg3 και μου άρεσε γενικά η οθόνη του, άρα μιλάμε για κάτι καλύτερο; Οταν λες lag για πες μου σε παρακαλώ που κολλάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Τόση καλή οθόνη εχει; Την έχεις τσεκάρει με τα κινητα που αναφέρεις; Εγώ χτες έπαιζα με ένα sg3 και μου άρεσε γενικά η οθόνη του, άρα μιλάμε για κάτι καλύτερο; Οταν λες lag για πες μου σε παρακαλώ που κολλάει; για να το λεω, ολα τα κινητα εχουν περασει στα χερια μου. Για το s3 ειναι amoled εαν δεν εισαι κολλημενος με τα υπερτονοσμενα χρωματα και το τελειο μαυρο που εχουν αυτες οι οθονες (με το προβλημα στην ορατοτητα σε ηλιο λογω χαμηλης φωτεινοτητας), δηλαδη σου αρεσει οθονη ips επιπεδου iphone, hox, htc one, nexus 4 κτλ.. θα εισαι ικανοποιημενος. Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Για τα λευτα του 217.19 USD = 168.156 EUR πιστευω πως ειναι καλο για καποιον που θελει και duos να εχει 2 καρτες μαζι.....Αλλα πιστευω πως το umi x2 που αναφερθηκε σε προηγουμενα ποστ θα ειναι πολυ ανωτερο......Οποτε περιμενουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_bas Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) Θα δοκιμάσω αυτό το ιταλικό μήπως και.. Κάπου διάβασα οτι είναι πρόβλημα των rom, καμία custom δεν έχει GPS που να δουλεύει.. Μου κλειδώνει 6-7 δορυφόρους μετά απο αυτό. θα δοκιμάσω να περάσω στο gps.conf ρυθμίσεις για Ελλάδα χειροκίνιτα μήπως και πάει καλύτερα. Ευτυχώς δεν είναι hardware problem... Edited May 24, 2013 by kostas_bas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) http://gizbeat.com/2159/gizbeat-101-gps-not-working-on-mtk6589-mtk6577-mtk6575/#more-2159 Edited May 25, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 http://gizbeat.com/2159/gizbeat-101-gps-not-working-on-mtk6589-mtk6577-mtk6575/#more-2159 Παιδια το προβλημα του τελευταίου βίντεο το έχετε συνάντηση και εσείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Προσφορά απο το panda για την Τρίτη 150€ , αλλά απο κατάλαβα μόνο 5κομματια . http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=tuesday Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_bas Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Παιδια το προβλημα του τελευταίου βίντεο το έχετε συνάντηση και εσείς; Μόλις το δοκίμασα και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Όλα δουλεύουνε κανονικά στο δικό μου εκτός απο το GPS.. Είμαι σίγουρος οτι εδώ που μένω δε με πιάνει ούτε το GPS :lol: , πάνω απο 8 δορυφόρους δεν κλειδώνω ΠΟΤΕ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) Μόλις το δοκίμασα και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Όλα δουλεύουνε κανονικά στο δικό μου εκτός απο το GPS.. Είμαι σίγουρος οτι εδώ που μένω δε με πιάνει ούτε το GPS :lol: , πάνω απο 8 δορυφόρους δεν κλειδώνω ΠΟΤΕ! http://gizbeat.com/2159/gizbeat-101-gps-not-working-on-mtk6589-mtk6577-mtk6575/ Edited May 26, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_bas Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 http://gizbeat.com/2159/gizbeat-101-gps-not-working-on-mtk6589-mtk6577-mtk6575/ Το είδα και το έκανα αλλά σου λέω δεν κλειδώνει ποτέ πάνω απο 8 δορυφόρους. Το Sygic μου βγάζει συνέχεια αναμονή για σήμα δορυφόρου αλλά δε βρίσκει ποτέ.. Πρέπει μια μέρα να πάω κάπου ανοιχτά για δω μήπως και.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 για πιο λογο να θες πανω απο 8 δορυφορους? δεν ειναι για χορταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Το είδα και το έκανα αλλά σου λέω δεν κλειδώνει ποτέ πάνω απο 8 δορυφόρους. Το Sygic μου βγάζει συνέχεια αναμονή για σήμα δορυφόρου αλλά δε βρίσκει ποτέ.. Πρέπει μια μέρα να πάω κάπου ανοιχτά για δω μήπως και.. και εμενα καπου τοσο πιανει. Αλλα για να κλειδωσει το gps θελει ανοιχτο χωρο, να βλεπει ουρανο και κανει περιπου 1-2 λεπτα. Στις πρωτες φορες εκανε 6-8 λεπτα. Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Λοιπον τα παρέλαβα σημερα Ενα για εμενα και ενα για την γυναίκα μου Αν και τους ελεγα να εχει ελληνικό μενου εφτασε με αγγλικο Ξερει κανεις πως θα το κανω ρουτ και να περασω ελληνικη ρομ? Παιδια ειμαι εντελος ασχετος ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Η γυναικα μου δεν το θελει οποτε το ενα θα το δωσω αν το θελει κανεις μου λεει και θα τα βρουμε στα χρηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 http://www.pandawill.com/iocean-x7-young-smartphone-50-inch-1080p-fhd-screen-mtk6589-quad-core-android-42-p74868.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Σε θέμα εγγύησης τι γίνεται ;; Έχει ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) 204.99 USD = 159.357 EUR Παρα πολυ καλη τιμη για οποιον ενδιαφερεται.......Τσιμπαει και την μπαταρια την 3000mah και ειναι αρχοντοπουλο.....και black back cover ναι το κανει ολομαυρο αντι για ασπρομαυρο.... edit:Ρωτηστε αν το δινει με καποια μπαταρια γιατι αν το εχει χωρις μπαταρια απλα σε βαζει να την παρεις σαν εχτρα δεν ειναι και τρελλη ευκαιρια οκ... Edited May 29, 2013 by stef31nos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 204.99 USD = 159.357 EUR Παρα πολυ καλη τιμη για οποιον ενδιαφερεται.......Τσιμπαει και την μπαταρια την 3000mah και ειναι αρχοντοπουλο.....και black back cover ναι το κανει ολομαυρο αντι για ασπρομαυρο.... 181€ πάει , έχει και δώρο θήκη σιλικόνης & ζελατινα... η κοπελιά στο chat λέει οτι εχει 1 χρόνο εγγυηση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 το GPS του ειπαμε δουλευει τελικα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Παιδιά όσοι το έχετε ευχαριστημένοι? Το μόνο που φοβάμαι είναι οτι παλιά οταν είχα πάρει κινέζικο μετά απο 4,μήνες έκλεισε και δεν μπόρεσα να το ανοίξω ξανά, προβληματίζομαι αρκετά για την αξιοπιστία στο χρόνο... Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) Παιδια η μνήμη η 1gb για πείτε φτάνει τελικα; Καταλάβατε κανένα κόλλημα λόγο μνήμης; Γιατι το minideal το εχει με ελληνικά και το panda όχι; Εχουν διαφορετικά firmware? Edited May 29, 2013 by georgetax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Λοιπον τα παρέλαβα σημερα Ενα για εμενα και ενα για την γυναίκα μου Αν και τους ελεγα να εχει ελληνικό μενου εφτασε με αγγλικο Ξερει κανεις πως θα το κανω ρουτ και να περασω ελληνικη ρομ? Παιδια ειμαι εντελος ασχετος ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Η γυναικα μου δεν το θελει οποτε το ενα θα το δωσω αν το θελει κανεις μου λεει και θα τα βρουμε στα χρηματα sold παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts