gsa1967 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 με πλαισιο που επικοινώνησα με ειπαν οτι περιμενουν παραλαβες μετα την Μ.βδομαδα !! δλδ μεσα μαιου παμε .....! :/ στην στουρναρη δεν ξερουν ακομα ποτε θα παραλαβουν που ρωτησα πριν λιγο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Πόσο δύσκολο είναι να βγάλει HTC ONE + με άλλη κάμερα? Δηλαδή με κάμερα στα 12 megapixel? Δύσκολο δεν είναι. Επιλογή είναι... You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 καλημερα στην παρέα!!!! αυριο παραλαμβάνω και εγω επιτελούς!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dverveles Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Αγορασμένο από Expansys, πριν λίγο μου έβγαλε ενημέρωση λογισμικού για να πάω από την 1.28 στην 1.29 Υγεία να έχουμε και προχωράμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) Απ'οτι πληροφορούμαι οι περισσότεροι με αγγλική συσκευή λαμβάνουν πλέον κ αυτοί το update. Οσοι δεν το έχετε δοκιμάστε ξανά. Κάντε κ ενα restart πρωτα. http://www.androidcentral.com/htc-one-129-update-now-live-uk Edited April 29, 2013 by inactiveuserxx876 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Η αλήθεια είναι ότι έχει παραγίνει το κακό. Είπαμε να περιμένουμε αλλά αν πάει έτσι σε λίγο θα περιμένουμε την επόμενη φουρνιά συσκευών... Δυστυχώς με εξαίρεση τη Samsung που ειναι η μοναδικη αξιοπιστη που εγω δεν γουστάρω στα κινητα της αλλα όλοι μα όλοι οι υπόλοιποι είναι για πολλές κλοτσιες είτε λέγεται HTC είτε Nokia είτε Sony,είτε Asus δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα.:ninja: OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Σιγά μην το έβρισκες. Εδώ εμείς φάγαμε το τόπο να το βρούμε να το αγοράσουμε..:p Τα νεά είναι κακά για όσους περιμένουν συσκευή απο το Amazon. 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Πρωτομαγιά (http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231246374)! Δεν θα σιγο-ψήνεται μόνο ο Οβελίας αλλά και εγώ αν δεν παραλάβω πριν το Πασχα!:worry::worry::cry: Ωχ... Πάντως μόλις μίλησα με ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι Τετάρτη δουλέυουν κανονικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmathiou Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Ωχ... Πάντως μόλις μίλησα με ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι Τετάρτη δουλέυουν κανονικά. Αυτό ήξερα και εγώ. Ας ελπίσουμε να δουλέψουνε μπάς και κάνουμε Ανάσταση:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Αυτό ήξερα και εγώ. Ας ελπίσουμε να δουλέψουνε μπάς και κάνουμε Ανάσταση:p Πήρα μόλις όλα τα υποκαταστήματα της Πάτρας για να σιγουρευτώ :p Όλοι μου είπαν ότι δουλεύουν... Πήρα και το κεντρικό νούμερο 8001182000 και μου είπε ότι είναι στην ευχέρεια του κάθε υποκαταστήματος/εργαζομένου αν θα δουλέψει... :wacko: Ελπίζω ο ταχυδρόμος που εξυπηρετεί την περιοχή μου να σηκωθεί εκείνο το πρωί με όρεξη για δουλειά :lol: Εσύ που έχεις τα μέσα κέρασε το φιλαράκι σου άλλο ένα καφεδάκι να σου πεί ακριβώς τι θα κάνουν :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Σε ελληνικό μαγαζί για display τελικά δεν υπάρχει πουθενά? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmathiou Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Πήρα μόλις όλα τα υποκαταστήματα της Πάτρας για να σιγουρευτώ :p Όλοι μου είπαν ότι δουλεύουν... Πήρα και το κεντρικό νούμερο 8001182000 και μου είπε ότι είναι στην ευχέρεια του κάθε υποκαταστήματος/εργαζομένου αν θα δουλέψει... :wacko: Ελπίζω ο ταχυδρόμος που εξυπηρετεί την περιοχή μου να σηκωθεί εκείνο το πρωί με όρεξη για δουλειά :lol: Εσύ που έχεις τα μέσα κέρασε το φιλαράκι σου άλλο ένα καφεδάκι να σου πεί ακριβώς τι θα κάνουν :happy: Καφεδάκια όσα θέλουν αρκει να μου παραδώσουν το μωρό μου.:p Αυρίο το πρωί 7:31 που ανοίγει θα είμαι εκει να τους καλημερίσω...:D:D... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) Καφεδάκια όσα θέλουν αρκει να μου παραδώσουν το μωρό μου.:p Αυρίο το πρωί 7:31 που ανοίγει θα είμαι εκει να τους καλημερίσω...:D:D... off topic Μάνο, αφού δεν έχεις το νούμερο της αποστολής μπορείς να ζητήσεις δεμα?Sorry αν ακούγεται χαζό αλλά ρωτάω επειδή δεν γνωρίζω thank you....Good luck :) Edited April 29, 2013 by afilopou Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmathiou Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 off topic Μάνο, αφού δεν έχεις το νούμερο της αποστολής μπορείς να ζητήσεις δεμα?Sorry αν ακούγεται χαζό αλλά ρωτάω επειδή δεν γνωρίζω Οχι το συγκεκριμένο πακέτο, αλλά μπόρω να ζητήσω να ψάξουν αν έχουν κάποιο δέμα για μένα γενικά!:p και εξαρτάται απο την καλη τους θέληση. Αν είχαμε tracking number θα ήταν υποχρεωση τους να δώσουν σαφή απάντηση αλλά τώρα θα πάω με το γλυκό μου χαμόγελο:D. Για να είμαι δίκαιος, συνήθως δεν λένε οχι, ακόμα και αν δεν έχεις tracking number αρκεί να τους πείς πότε περίπου εστάλει το δέμα και ψάχνουν (μια φορά είχε ξεμείνει σε λάθος ράφι γιατι δεν ήξερε να διαβάσει Αγγλικά ο συμβασιούχος (ήταν καλοκαίρι και έλειπε το άτομο που διαβάζει Αγγλικα!) και το εστελνέ σε λάθος διεύθυνση) γιατι και εκείνοι ξέρουν οτι τα Ελληνικά ταχυδρ. μπάζουν λίγο όχι τόσο στα κεντρικά αλλά στα τοπικά καταστήματα. Μια καλήμερα δεν βλάπτει ποτέ..:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Επιτέλους έβγαλε την αναβάθμιση,κάνω λήψη τώρα.για να δούμε τι βελτίωσαν. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Να ρωτήσω τους κατόχους. Στο ίντερνετ διάβασα ότι το πλαστικό που έχει γύρω γύρω είναι "ψεύτικο" και χαλάει πολύ εύκολα. Ισχύει; You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Να ρωτήσω τους κατόχους. Στο ίντερνετ διάβασα ότι το πλαστικό που έχει γύρω γύρω είναι "ψεύτικο" και χαλάει πολύ εύκολα. Ισχύει; Ψεύτικο?δε νομίζω,ίσα ίσα που είναι κορυφαίας ποιότητας Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Να ρωτήσω τους κατόχους. Στο ίντερνετ διάβασα ότι το πλαστικό που έχει γύρω γύρω είναι "ψεύτικο" και χαλάει πολύ εύκολα. Ισχύει; Ψευτικο δεν ειναι αλλα πιο ευαισθητο στις χαρακιες απο το κυριως σωμα ειναι. Δες εδω: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 στο Public Που ρωτησα με μηνυμα στην επισημη σελιδας τους στο facebook με ειπαν οτι περιμενουν παραλαβες εως 10/5 !! αντε να δουμε !!! :) Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmathiou Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) στο Public Που ρωτησα με μηνυμα στην επισημη σελιδας τους στο facebook με ειπαν οτι περιμενουν παραλαβες εως 10/5 !! αντε να δουμε !!! :) Τιμή σου έδωσαν? Ψευτικο δεν ειναι αλλα πιο ευαισθητο στις χαρακιες απο το κυριως σωμα ειναι. Δες εδω: το ίδιο πρόβλημα παρουσίασε και το iphone5 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited April 29, 2013 by kollatos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Ψεύτικο?δε νομίζω,ίσα ίσα που είναι κορυφαίας ποιότητας Από θέμα συναρμολόγησης πως είναι το κινητό ;;;Είχα δει σε ένα review στο techblog ότι είχε κάτι θεματακια...Η lock screen με το δαχτυλίδι έχει βγει από το sense;;; My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Τιμή σου έδωσαν? Οχι,αλλα λογικα θα παιζει οσο το εχουν ολοι στα 729€ Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Ψευτικο δεν ειναι αλλα πιο ευαισθητο στις χαρακιες απο το κυριως σωμα ειναι. Δες εδω: Αν υπάρχει άνθρωπος που να είναι τόσο χύμα,δεν του αρμόζει τέτοιο κινητό. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Πήγα μια βόλτα απ'το πλαίσιο το πρωί για να ρωτήσω για το One και για να παίξω με τον άμεσο ανταγωνιστή του, είπαν δεν γνωρίζουν, μπορεί αυτή την εβδομάδα, μπορεί την άλλη. Πριν από λίγο πήρα και στην Expansys, έχουν έρθει κάτι λίγα ασημί τα οποία προορίζονται για τις παραγγελίες του Φεβρουαρίου ακόμη..άκους εκεί..Για το μαύρο κλασικά κι άλλη καθυστέρηση, πάμε για 7 Μαΐου είπε!! Α ρε htc τι πατάτα έχεις κάνει γελάει ο κόσμος..έχε χάρη που έχει fm ράδιο αλλιώς.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Πήγα μια βόλτα απ'το πλαίσιο το πρωί για να ρωτήσω για το One και για να παίξω με τον άμεσο ανταγωνιστή του, είπαν δεν γνωρίζουν, μπορεί αυτή την εβδομάδα, μπορεί την άλλη. Πριν από λίγο πήρα και στην Expansys, έχουν έρθει κάτι λίγα ασημί τα οποία προορίζονται για τις παραγγελίες του Φεβρουαρίου ακόμη..άκους εκεί..Για το μαύρο κλασικά κι άλλη καθυστέρηση, πάμε για 7 Μαΐου είπε!! Α ρε htc τι πατάτα έχεις κάνει γελάει ο κόσμος..έχε χάρη που έχει fm ράδιο αλλιώς.... Καλησπέρα, η expancys από χθες δείχνει ΑΜΕΣΗ διαθεσιμότητα στο ασημί, πριν από λίγο που μπήκα να κοιτάξω έλεγε 7 διαθέσιμα. Ε ρε κράξιμο που θέλουν. πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Αγορασμένο από Expansys, πριν λίγο μου έβγαλε ενημέρωση λογισμικού για να πάω από την 1.28 στην 1.29 Ρυθμίσεις > ενημέρωση λογισμικού ..το κάνει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts