kollatos Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση σ'αυτους που εχουν το κινητο...Εχετε την επιλογη στις ρυθμισεις να αλλαξετε τα κουμπια...??Τι εννοω..?? Θυμαμαι σε ενα βιντεακι ειχε επιλογη που μπορουσες να πατησεις το κουμπι back 2 φορες και να ανοιγουν οι ρυθμισεις(ή το μενου)...Και με ενα πατημα απλα πηγαινες πισω...Το ρωταω αυτο γιατι αυτη η γραμμη που βγαινει κατω στην οθονη με τις 3 τελιτσες σε καποιες εφαρμογες ειναι οσο να'ναι ασχημη,ασε που τρωει και χωρο απ'την οθονη...Υπαρχει ακομα αυτη η επιλογη?? Ναι έχει επιλογή για το μενού κρατώντας πατημένο το back. Αυτό ήμουν έτοιμος να ρωτήσω, θήκες έχουν αναφερθεί πολλές, για την οθόνη τι προτείνετε; Είδα τώρα στο handtec ότι δείχνει διαθέσιμα σε μαύρα. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει, έχει κάνει πιο παλιά παραγγελία και του έχει έρθει; Εγώ παρήγγειλα τα επίσημα τις HTC και σκέφτομαι να παραγγείλω και το GlassT της SGP. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Ναι έχει επιλογή για το μενού κρατώντας πατημένο το back. Εγώ παρήγγειλα τα επίσημα τις HTC και σκέφτομαι να παραγγείλω και το GlassT της SGP. Έχει αναφερθεί πολλάκις ότι τα original της htc είναι τραγικά.. δεν τα έχω πάρει αλλά έχει αναφερθεί από άλλους s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Έχει αναφερθεί πολλάκις ότι τα original της htc είναι τραγικά.. δεν τα έχω πάρει αλλά έχει αναφερθεί από άλλους Οκ προσωπική σου άποψη αυτή (που δεν τα έχεις πάρει καν), εγώ που αυτά χρησιμοποιώ από το 2010 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, αρκεί να ξέρει ο άλλος να τα βάλει γιατί είναι λίγο δύστροπα.. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Ναι έχει επιλογή για το μενού κρατώντας πατημένο το back. Αν σου πω ότι το κατάλαβα αυτό θα είναι ψέματα. Τι κάνουμε δηλαδή ? http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Μαζι με το εξαιρετικό one παιρνεις και την παρακάτω θηκη και εισαι αρχηγός http://www.ebay.co.uk/itm/400464499252?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Aν δεν σου είναι κόπος μπορείς να ανεβάσεις μια-δυο φωτογραφίες πώς είναι με τη θήκη αυτή; Σε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Aν δεν σου είναι κόπος μπορείς να ανεβάσεις μια-δυο φωτογραφίες πώς είναι με τη θήκη αυτή; Σε ευχαριστώ εκεί θα βρεις και άλλα βίντεο Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 ρε αδελφε το παλικαρι την αληθεια σου ειπε οτι τα scren της htc ειναι σκουπιδια!!!! για το καλο σου το ειπε μην του βαζεις χερι!!!!! το GlassT της SGP ειναι super αλλα ειναι αρκετα ακριβο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Έχει αναφερθεί πολλάκις ότι τα original της htc είναι τραγικά.. δεν τα έχω πάρει αλλά έχει αναφερθεί από άλλους Είναι τραγικά ναι. Προσυπογράφω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 (edited) Οκ προσωπική σου άποψη αυτή (που δεν τα έχεις πάρει καν), εγώ που αυτά χρησιμοποιώ από το 2010 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, αρκεί να ξέρει ο άλλος να τα βάλει γιατί είναι λίγο δύστροπα.. Από εποχές desire (και μετέπειτα desire hd, sensation και one x σε όλα είχα το βίτσιο να τα σκάω εμπιστευόμενος την htc) τα αυθεντικά htc screen protectors ήταν απλά τραγικά.. Όταν ένα screen protector δεν καλύπτει καν τη συνολική επιφάνεια της οθόνης δεν το λες "δύστροπο" αλλά epic fail.. Και ήδη και εδώ και στο xda οι περισσότεροι κράζουν και για του one οπότε και που δεν τα έχω πάρει το ίδιο και το αυτό είναι.. Αν εσύ τώρα πας και δίνεις για αυτή την ποιότητα 10€ πάω πάσο.. Edited May 14, 2013 by equi s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Τραγικά όσο αφορά τη τοποθέτηση τους.πολύ λεπτή..δε πιάνετε με τίποτα.λυγίζει.στο one x με είχε ταλαιπωρήσει πολύ. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Αν σου πω ότι το κατάλαβα αυτό θα είναι ψέματα. Τι κάνουμε δηλαδή ? Έχει επιλογή στις ρυθμίσεις ούτως ώστε κρατώντας πατημένο το βελάκι back να βγάζει το μενού. ρε αδελφε το παλικαρι την αληθεια σου ειπε οτι τα scren της htc ειναι σκουπιδια!!!! για το καλο σου το ειπε μην του βαζεις χερι!!!!! το GlassT της SGP ειναι super αλλα ειναι αρκετα ακριβο. Είναι τραγικά ναι. Προσυπογράφω... Ρε παιδιά δεν λέω να πάτε να τα πάρετε ντε και καλά, απλά αναφέρω ότι για μένα κάνουν μια χαρά δουλειά και ειδικά αν μπουν σωστά (γιατί είναι πολύ λεπτά και δύσκολα στο χειρισμό) δεν καταλαβαίνεις καν ότι υπάρχει ζελατίνα στην οθόνη. Όσο για το γεγονός ότι είναι μικρότερα λογικό είναι την στιγμή που η οθόνη είχε καμπύλη να μην την καλύπτει όλη, γιατί σας φαίνεται παράξενο; [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 (edited) Ρε παιδιά δεν λέω να πάτε να τα πάρετε ντε και καλά, απλά αναφέρω ότι για μένα κάνουν μια χαρά δουλειά και ειδικά αν μπουν σωστά (γιατί είναι πολύ λεπτά και δύσκολα στο χειρισμό) δεν καταλαβαίνεις καν ότι υπάρχει ζελατίνα στην οθόνη. Όσο για το γεγονός ότι είναι μικρότερα λογικό είναι την στιγμή που η οθόνη είχε καμπύλη να μην την καλύπτει όλη, γιατί σας φαίνεται παράξενο; Αλοίμονο ρε συ, ο καθένας την άποψή του παραθέτει.. Απλά για τον μέσο χρήστη δεν θα τα πρότεινα (προσωπικά πάντα και εντελώς φιλικά) Edited May 14, 2013 by equi s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Αλοίμονο ρε συ, ο καθένας την άποψή του παραθέτει.. Απλά για τον μέσο χρήστη δεν θα τα πρότεινα (προσωπικά πάντα και εντελώς φιλικά) Ναι ρε συ αυτό εννοείτε.. Εξάλλου σου είπα είναι πολύ λεπτά (δύστροπα) και θέλει να ξέρεις να τα βάλεις αλλιώς πάνε χαμένα. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Της htc όντως είναι χαλιά τα screen protector,πολύ λεπτά και θέλει μεγάλη μαεστρία για την τοποθέτησή. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) Πηγα προσφατα και γω σε ενα καταστημα εδω στην πολη μου,να δω επιτελους το Ονε...Το κινητο ειχε οντως κενα πανω και κατω,τα λεγομενα gaps....Αψογο στην αισθηση..Φοβερη εικονα..Τα μονο που με ξενερωσε ειναι οτι εκανα ενα mini test με τα κλειδια μου στην πλατη του και το αποτελεσμα δεν ηταν αυτο που περιμενα δυστυχως :cry: Και να φανταστειτε οτι δεν εβαλα και πολλη δυναμη γιατι το λυπηθηκα...Μετα το σκουπισα με το χερι μου....Τιποτα......Το ξαναετριψα....Παλι τιποτα....Και το σημαδι φενεται και απο σχετικα μακρυα...Μαλλον αποτι καταλαβα το κινητο δεν ειναι για εξω απο θηκη!!! Edited May 15, 2013 by djpredator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Πηγα προσφατα και γω σε ενα καταστημα εδω στην πολη μου,να δω επιτελους το Ονε...Το κινητο ειχε οντως κενα πανω και κατω,τα λεγομενα gaps....Αψογο στην αισθηση..Φοβερη εικονα..Τα μονο που με ξενερωσε ειναι οτι εκανα ενα mini test με τα κλειδια μου στην πλατη του και το αποτελεσμα δεν ηταν αυτο που περιμενα δυστυχως :cry: Και να φανταστειτε οτι δεν εβαλα και πολλη δυναμη γιατι το λυπηθηκα...Μετα το σκουπισα με το χερι μου....Τιποτα......Το ξαναετριψα....Παλι τιποτα....Και το σημαδι φενεται και απο σχετικα μακρυα...Μαλλον αποτι καταλαβα το κινητο δεν ειναι για εξω απο θηκη!!! συγνώμη που θα το πω και με το συμπάθιο αλλά είσαι λίγο κάφρος.. :lol: Επί της ουσίας είναι ξεκάθαρο ότι αν είναι να το έχεις χωρίς θήκη, θα πρέπει να προσέχεις πολύ και πάλι χωρίς να υπάρχει περίπτωση, σε βάθος χρόνου, να το αποφύγεις ολοκληρωτικά.. Όπως και με το iphone 5 σημαδάκια θα δεις στανταρ από βάλε-βγαλε σε τσέπη, τραπέζια κτλ s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 συγνώμη που θα το πω και με το συμπάθιο αλλά είσαι λίγο κάφρος.. :lol: Επί της ουσίας είναι ξεκάθαρο ότι αν είναι να το έχεις χωρίς θήκη, θα πρέπει να προσέχεις πολύ και πάλι χωρίς να υπάρχει περίπτωση, σε βάθος χρόνου, να το αποφύγεις ολοκληρωτικά.. Όπως και με το iphone 5 σημαδάκια θα δεις στανταρ από βάλε-βγαλε σε τσέπη, τραπέζια κτλ Οντως καφριλα δεν λεω...Το παραδεχομαι :O Αλλα βαρεθηκα να βλεπω το καθε βιντεο και να μην ξερω αν μπορω να τα εμπιστευτω...Τοσα λεφτα θα δωσω και ο καθενας μας και γιαυτο υπαρχουν τα εκθεσιακα....Νταξει δεν λεω και να το σπασουμε η να το brickαρουμε :lol:...Και στην τελικη ενα μικρο σημαδακι εκανα...Μπορει να πεσει και η τιμη του και να το πουλησουν σαν εκθεσιακο σε κανα τυχερο που το θελει και δεν του φτανουν τα λεφτα :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Ναι ρε συ αυτό εννοείτε.. Εξάλλου σου είπα είναι πολύ λεπτά (δύστροπα) και θέλει να ξέρεις να τα βάλεις αλλιώς πάνε χαμένα. Αντρέα έχω βάλει μερικές χιλιάδες screen protectors στις συσκευές μου (μαζί με τις αποτυχημένες προσπάθειες) - ξέρω καλά τη διαδικασία τοποθέτησης και την ποιότητα του καθενός. Κι αυτά της htc πέρα από πολύ λεπτά απλά δεν είναι ποιοτικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Περί sgp ultra thin http://www.ebay.com/itm/190826578808?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παρέλαβα σήμερα.Πράγματι τίποτα το ιδιαίτερο (ακριβή τα σχόλια του amazon).Έχει το καλό ότι περιλαμβάνει και 1 screen protector Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Έχει επιλογή στις ρυθμίσεις ούτως ώστε κρατώντας πατημένο το βελάκι back να βγάζει ...... Που ακριβώς αν μπορείς να μου πες....?:rolleyes: http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Περί sgp ultra thin http://www.ebay.com/itm/190826578808?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παρέλαβα σήμερα.Πράγματι τίποτα το ιδιαίτερο (ακριβή τα σχόλια του amazon).Έχει το καλό ότι περιλαμβάνει και 1 screen protector Δεν ταιριαζει σωστα στο κινητο ; H hard cover της HTC γδερνει το κινητο, η flip cover δεν καθεται καλα και μενει και ψιλοανοιχτη αρα μεχρι τωρα η μονη αξιοπιστη ειναι η φτηνη: http://www.ebay.co.uk/itm/400464499252?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#shId Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Δεν ταιριαζει σωστα στο κινητο ; H hard cover της HTC γδερνει το κινητο, η flip cover δεν καθεται καλα και μενει και ψιλοανοιχτη αρα μεχρι τωρα η μονη αξιοπιστη ειναι η φτηνη: http://www.ebay.co.uk/itm/400464499252?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#shId Κάνεις τη δουλειά σου και με αυτή των 4 ευρώ που πόσταρες.Δεν χρειάζεται να πληρώσεις την sgp,δεν προσφέρει κάτι παραπάνω.Είναι απλό πλαστικό Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Που ακριβώς αν μπορείς να μου πες....?:rolleyes: Ρυθμίσεις->Οθόνη, κινήσεις δακτύλων & κουμπιά->Κουμπί πίσω. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportstef Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Το πήρα από cityshop πρίν 2 μέρες. Είναι κινητάρα και από κάμερα (κανει focus πριν το καταλάβεις) και από ποιότητα κατασκευής και από οθόνη και από όλα. Το ήθελα εδώ και τώρα και το πλήρωσα.Δέ θα περιμένω να πέσει η τιμή του (μια αρρώστεια έχουμε τι να κάνουμε τώρα). Το παράγγειλα και σε 2 μέρες το έλαβα! Harley - Amiga - HTC και ξερό ψωμί! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Ρυθμίσεις->Οθόνη, κινήσεις δακτύλων & κουμπιά->Κουμπί πίσω. καλημερα εμενα δεν εχει αυτη την ρύθμιση,εμενα εχει Ρυθμίσεις->Οθόνη, κινήσεις δακτύλων & κουμπιά-> ταχύτητα διπλού κλικ, μήπως ειναι καπου αλλου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts