Jump to content

sportstef

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sportstef

  1. Προτιμώ να δώσω + 50€-70€ και να το πάρω από εδώ με 2 χρόνια εγγύηση παρά να κλαίω. Είναι γεγονός ότι οι κινεζοι "ξεφορτώνουν" πολή σαβούρα στη λιανική. Ποιός θα στείλει χαλασμένο κινητό στην Κίνα και να πληρώσει σταλτικά όσο κάνει η συσκευή?
  2. Νομίζω για 50-60€ δέ λέει κάποιος να το πάρει από έξω.Για λόγους εγγύησης και μόνο.Άσε που πρέπει να περάσει νέα ROM κίνδυνο να :oops: "καεί".
  3. Μόλις χθές το αγόρασα και εγώ από το cityshop. Όλα μιά χαρά και το κινητό είχε και τα Ελληνικά του. Πάρα πολύ καλό κινητό!! http://cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=38206
  4. Το πήρα από cityshop πρίν 2 μέρες. Είναι κινητάρα και από κάμερα (κανει focus πριν το καταλάβεις) και από ποιότητα κατασκευής και από οθόνη και από όλα. Το ήθελα εδώ και τώρα και το πλήρωσα.Δέ θα περιμένω να πέσει η τιμή του (μια αρρώστεια έχουμε τι να κάνουμε τώρα). Το παράγγειλα και σε 2 μέρες το έλαβα!
  5. Δε μπορεί να μή σου δίνει λύση το κατάστημα που το αγόρασες.Όσο αφορά την arvato , ασε... εγώ έχω μαρτυρήσει!
  6. μπράβο παλικάρι μου.... πάνε όλα χαθήκανε!!
  7. Σήμερα στο ξαφνικό το one s εφαγε σκάλωμα.Δε μπορεί να bootαρει και ξαναξεκινάει από την αρχή κτλ κτλ κτλ.... Πρίν το κάνω hard reset και Αν σωθεί το κινητάκι μου... υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω από μέσα τουλάχιστον τις φωτογραφίες μου?
  8. 10 αρι τάμπλετ με bluetooth θηκη-keyboard.... τεραστια διαφορά αυτονομίας και φορητότητας.
  9. Προσοχη σε ένα πράγμα.... αν πάει το κινητό arvato και έχει εξωτερικά χτυπήματα (άσχετα με το αν έχει πρόβλημα), σου λένε ότι θέλει αλλαγή πλακέτας!!Αυτό προστάζει η HTC by the book σου λένε.Το έπαθα με desire s και με incredible s. Μου ζήτησαν 240+φπα και φυσικά δέ τα έφτιαξα.
  10. όταν θα καταλάβει η apple ότι τα κλειδώματα των συσκευών τις της κάνουν ζημιά, τότε θα είναι αργά.Το android ανεβάζει ταχύτητα...
  11. Σήμερα πήρα και εγώ ένα Wave 3 από την Άρτα για τη γυναίκα μου. Τα παιδιά φιλικότατα και φυσικά το wave έχει Ελληνικά. Βασικά έκατσα και διάβασα όλα τα άρθρα και πήρα την (σωστή) απόφαση.Το κινητό είναι μια χαρά και έχει πολλή καλή ποιότητα κατασκευής.Καμία σχέση με τα άλλα πλαστικά sam.
×
×
  • Create New...