Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτές είναι δυο φωτός σε daylight και σχεδόν βραδύ 8.45 μμ. Ειδικά της ημέρας αν και δεν την άνοιξα σε υπολογιστή μια χαρά μου φαίνεται. Οσο για την Βραδυνή σίγουρα είναι πιο φωτεινή από αυτά που έβλεπα με γυμνό μάτι. Έχει βέβαια ψηφιακό θόρυβο αλλά τόσο φωτεινή για σχεδόν βραδυνή πρώτη φορά βλέπω από κινητό.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά απο 5 ωρες ταυτόχρονης ενασχόλησης με one και s4 μπορώ με ασφάλεια να πώ οτι το one είναι έτοιμο out of the box (το αντίστοιχο του note2).Δεν χρειάζεται να πειράξει σχεδόν τίποτα ένας μέσος χρήστης.Είναι πραγματική απόλαυση

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μόλις έρθει και το Note 8 τότε θα μπει η υπογραφή βαγγελαρε...

Για το stand by συμφωνώ απόλυτα, τα έγραψα και το πρωί...

Όλη νύχτα και τα δύο με data Cosmote το one 4% το S4 8%...

Αλλά και με κλειστά data end wifi όλη την νύχτα 1%-2% το one...

Επίσης αυτό που παρατηρώ σε data πάντα,και σε χρήση ημέρας τα πάει πιο καλά το one...

Θα το τσεκάρω καλύτερα αλλά από τον χρόνο και την χρήση αυτό μου δείχνει...

Αύριο πιστεύω θα το δω καλύτερα...

Νικολα πηρες και εσυ το 8αρι (απλο WiFi)?

Ναι, μολις τωρα καταφερα να εξαντλησω τη μπαταρια του One, ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη δουλεια που εχουν κανει σε αυτο το κομματι στην HTC (μεχρι τωρα ημουν πολυ επιφυλακτικος σε αυτο το θεμα, καθως τα δειγματα του παρελθοντος της HTC ηταν αποκαρδιωτικα).

@afilopou

Ετσι ειναι Αργυρη.

Επισης πες μου αν καταφερες να το κανεις να γονατισει. Να λαγκαρει εγω δε μπορεσα να το κανω...

Edited by v@gelis

Κλασικες θηκες Γιαννη, καλες και δοκιμασμενες. Τις εχω δοκιμασει πολλες φορες στις τελευταιες συσκευες μου (της rock πιο ποιοτικες), αλλα το θεμα εδω ειναι οτι προσπαθουμε να αποφυγουμε τα γνωστα "κοστουμια" και να βαλουμε κατι light.

Η μοναδικη θηκη που θα αγοραζα για να ειναι μονιμα στο κινητο ειναι της spigen (ultra thin air)

http://www.amazon.com/SPIGEN-SGP-Protection-Steinheil-Protector/dp/B00C3LQFIU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1367425056&sr=8-2&keywords=htc+one+spigen

Παραγγείλα την rock τελικά,ωραία και της spigen.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Πού έκανες copy/paste τα mp3 σου? Εγώ τα έβαλα στο folder "MP3" και τα αναγνώρισε αμέσως. Επειδή έκανα μεταφορά απο το παλαίο τηλέφωνο στο καινούργιο με το HTC transfer tool δεν ξέρω αν προυπήρχε ο φάκελος MP3 , αλλα σε μένα υπάρχει και πέρασα και εγω εκεί μουσική μέσω του ftp servfer μου και παίζει. Για δοκίμασε? (αν δεν υπάρχει φτιάξε ενα folder MP3).

Όταν εννοείς παίζει τί εννοείς τα βλέπει στο Music Library ή απλά βρίσκεις τα αρχεία σου από κάποιον file manager και επιλέγεις να παίξει; Ο φακελος MP3 που λές που τον έβαλες; Στο φάκελο Sdcard χύμα; Αν και αφού χρησιμοποίησες το transfer tool λογικό να τα παίζει. Δοκίμασες στον ίδιο φάκελο να αντιγράψεις χειροκίνητα με κάποιον file manager αρχεία mp3? Τα βλέπει έτσι το library? Επίσης USB mass storage δεν υποστηρίζει το κινητό; To Xperia Ζ είχε γι'αυτό ρωτάω.

Νικολα πηρες και εσυ το 8αρι (απλο WiFi)?

Ναι, μολις τωρα καταφερα να εξαντλησω τη μπαταρια του One, ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη δουλεια που εχουν κανει σε αυτο το κομματι στην HTC (μεχρι τωρα ημουν πολυ επιφυλακτικος σε αυτο το θεμα, καθως τα δειγματα του παρελθοντος της HTC ηταν αποκαρδιωτικα).

@afilopou

Ετσι ειναι Αργυρη.

Επισης πες μου αν καταφερες να το κανεις να γονατισει. Να λαγκαρει εγω δε μπορεσα να το κανω...

Ουτε ιχνος lag.Απιστευτη αποκριση και φυσικα μηδεν redraws

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ουτε ιχνος lag.Απιστευτη αποκριση και φυσικα μηδεν redraws

Παντως τοσο smooth Αργυρη εγω δεν καταφερα ποτε να δω ουτε το νοτελι (2), ακομα και το τελευταιο διαστημα με πολυ καλα στημενους kernel.

Παντως τοσο smooth Αργυρη εγω δεν καταφερα ποτε να δω ουτε το νοτελι (2), ακομα και το τελευταιο διαστημα με πολυ καλα στημενους kernel.

Έτσι...

Έχουν κάνει τρομερή δουλειά οι τύποι...

Μακάρι να μην πάρει ποτέ 4.2

:D:D:D:D

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Έτσι...

Έχουν κάνει τρομερή δουλειά οι τύποι...

Μακάρι να μην πάρει ποτέ 4.2

:D:D:D:D

Τετοια 4.2 να τη βρασω Νικολα.

Αν κι αυτη τη φορα απο οτι μαθαινω η HTC θα ειναι γρηγορη στις αναβαθμισεις λογισμικου για τη ναυαρχιδα της, τουλαχιστον για φετος.

Περιμενε, εδω θα ειμαστε ;)

Και το νοτελι Νικο 4.1.2 ειχε αλλα το ειδες εσυ τοσο απροβληματιστο - θυμασαι ποσες φορες εβλεπες μικρολαγκακια ακομα και στην πλοηγηση στις ρυθμισεις?

Κάτι τι από μένα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Λοιπον παιδια, δουλευουντας παραλληλα τα One, S4 βλεπω οτι τα υπερ του One, τελικα, ειναι περισσοτερα απο οσα νομιζαμε.

Ακομα και η αυτονομια του One στην πραξη ειναι καλυτερη!!!

Η καμερα ο,τι και να γραφουμε ειναι απογοητευση πραγματικα κι ελπιζω εστω με καποιο update να γινει τουλαχιστον αξιοπρεπης. Αντιθετως στο S4 ειναι ενα κλικ καλυτερη απο αυτη του note 2.

Περα απο την καμερα η ανωτεροτητα του One ειναι καθολικη...

Λοιπον παιδια, δουλευουντας παραλληλα τα One, S4 βλεπω οτι τα υπερ του One, τελικα, ειναι περισσοτερα απο οσα νομιζαμε.

Η καμερα ο,τι και να γραφουμε ειναι απογοητευση πραγματικα κι ελπιζω εστω με καποιο update να γινει τουλαχιστον αξιοπρεπης. Αντιθετως στο S4 ειναι ενα κλικ καλυτερη απο αυτη του note 2.

Και το πιασιμο στο χερι να προσθεσω.Τουλαχιστον εμενα μετα απο καποια ωρα με κουραζει το one (βασικα επειδη ειναι πιο βαρυ)

Και το πιασιμο στο χερι να προσθεσω.Τουλαχιστον εμενα μετα απο καποια ωρα με κουραζει το one (βασικα επειδη ειναι πιο βαρυ)

Εγω παλι Αργυρη απολαμβανω το grip αυτης της συσκευης. Σωστο βαρος (140 γραμμαρια, με αυτα τα υλικα), χαιρεσαι να το κρατας...

Αντιθετως το iphone 5 για παραδειγμα, παρα την εξισου αριστη κατασκευη χανει πολυ λογω χαμηλου βαρους...

Αυτά διαβάζω και αυτά μου λένε τα παιδιά που έχουν και τις 2 συσκευές! Το outsider έκανε την έκπληξη και χαίρομαι πραγματικά γιατί έχουν κάνει μια τόσο καλή προσπάθεια και μακάρι να τα πάνε καλά σε πωλήσεις και να δουμε ωραία πράγματα από την HTC στο μέλλον.. Αν ξεκλειδώσει και bootloader θα κάνουμε πάρτυ με σαμπάνιες lolol!! Δυστυχώς φέτος η Samsung μας την έκανε την στραβή οπότε η επιλογή συσκευής είναι μονόδρομος.. Αντε να δώσουν και κάποιο update για την κάμερα (της οποίας η βραδυνές είναι απίστευτες, βλέπω ότι όλα τα παιδιά λένε ότι αποτυπώνει περισσότερο φως από ότι βλέπουν την στιγμή της λήψης) και είμαστε μια χαρά :)

Το έχω στα χέρια μου επιτέλους.ερώτηση.οι τελιτσες στις εφαρμογές πως φεύγουν;επίσης ποσοστο μπαταρίας δεν υπάρχει;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Από vnp.είναι γερμανικό.ασημί...χθες πήρα τηλ.περίμενε κάποια κομμάτια κ έκλεισα το ένα.

Αν θες κανε μια κλήση με ανοικτή ακρόαση να μου πεις για τη ποιότητα συνομιλίας.

Θα το παραγγείλω σε λίγες μέρες.

Το έχω στα χέρια μου επιτέλους.ερώτηση.οι τελιτσες στις εφαρμογές πως φεύγουν;επίσης ποσοστο μπαταρίας δεν υπάρχει;

Οι τελιτσες δεν φευγουν.Ειναι το μενου.Για ποσοστο μπαταριας κατεβασε απο το market το battery widget

Καλα εκανα και το ακυρωσα απο expansys(μαυρο). Και καλα οι κοπελες λεγαν για 700 κομματια και μαυρα και ασημι απο Τριτη. Το αγορασα απο εναν αγγλο απο ebay.co.com σφραγισμενο τελικα.

Οι τελιτσες δεν φευγουν.Ειναι το μενου.Για ποσοστο μπαταριας κατεβασε απο το market το battery widget

Έτσι ηταν και στο one x και παρόλα αυτά έβγαινε.όσο για την ανοιχτή συνομιλία πολύ καλή για τα δικά μου δεδομένα.ευχαριστω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν εννοείς παίζει τί εννοείς τα βλέπει στο Music Library ή απλά βρίσκεις τα αρχεία σου από κάποιον file manager και επιλέγεις να παίξει; Ο φακελος MP3 που λές που τον έβαλες; Στο φάκελο Sdcard χύμα; Αν και αφού χρησιμοποίησες το transfer tool λογικό να τα παίζει. Δοκίμασες στον ίδιο φάκελο να αντιγράψεις χειροκίνητα με κάποιον file manager αρχεία mp3? Τα βλέπει έτσι το library? Επίσης USB mass storage δεν υποστηρίζει το κινητό; To Xperia Ζ είχε γι'αυτό ρωτάω.

Τάσο,

Τέλειωσα με το transfer tool, και είπα να εκμεταλευτώ τα 32 GB του καινούργιου κινητού κατεβάζοντας mp3 απο το NAS server μου. Το κατέβασμα έγινε με ES file explorer με FTP. Τα έβαλα αρχικά στο φάκελο Music και μετά ήθελα να τα έχω όλα μαζί και τα έβαλα στο φάκελο MP3.(οπού ήταν τα μουσικά μου αρχεία απο το παλαίο κινητό).

Όλα τα copy/paste εγιναν με ES file explorer. Κάποια στιγμή έκανα κάποιο reboot μια και επαιζα με το κινητό ψάχνοντας το panel που φοράει.

Όταν ειδα το ποστ σου, τσεκάρα να δώ αν υπάρχουν στο music library και ήταν όλα εκεί. Μάλιστα επειδή ήμουν στο wifi είχε κατεβάσει και τα album art.

Για κάνενα ενα copy σε άλλο φάκελο με ES file explorer και ενα reboot το τηλέφωνο να δουμε...

Έτσι ηταν και στο one x και παρόλα αυτά έβγαινε.όσο για την ανοιχτή συνομιλία πολύ καλή για τα δικά μου δεδομένα.ευχαριστω

Ευχαριστώ για την απάντηση......έτσι και αλλιώς στο One θα πήγαινα.

Καλησπερα!! Μολις το παρελαβα σε ασημι απο καταστημα Ελλαδος! Το ειχα σε προπαραγγελια σε μαυρο απο Expansys.gr εδω και ενα μηνα και ακομα τιποτα! Το ακυρωσα! Βαρεθηκα να περιμενω! Το ηθελα και το ασημι...Μεσα στο καλοκαιρι θα παρω και το μαυρο οταν ειναι διαθεσιμο επειδη μου αρεσει! Το εχω και φορτιζει τωρα εδω διπλα μου. Ακομα δεν το ανοιξα....μονο την sim καρτα μου εβαλα μεσα και περιμενω το led να αλλαξει σε πρασινο. Δεν εχω λογια να πω μεχρι τωρα...αλλα το τηλεφωνο ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου απο τοτε που βγηκαν τα κινητα!!! και οπως σας ειπα σε προηγουμενο post μου...πoυλησα το Xperia Z μου για να το παρω.... Περιμενω πως και πως να φορτισει πληρες για να το ανοιξω....εχει μιση ωρα και ακομα....ειμαι σε υπερενταση! περιμενω να δω την οθονη του και ακουσω τα ηχεια του και ολα τα αλλα... :) Edited by gianntsllos

Καλησπερα!! Μολις το παρελαβα σε ασημι απο καταστημα Ελλαδας! Το ειχα σε προπαραγγελια σε μαυρο απο Expansys.gr εδω και ενα μηνα και ακομα τιποτα! Το ακυρωσα! Βαρεθηκα να περιμενω! Το ηθελα και το ασημι...Μεσα στο καλοκαιρι θα παρω και το μαυρο οταν ειναι διαθεσιμο επειδη μου αρεσει! Το εχω και φορτιζει τωρα εδω διπλα μου. Ακομα δεν το ανοιξα....μονο την sim καρτα μου εβαλα μεσα και περιμενω το led να αλλαξει σε πρασινο. Δεν εχω λογια να πω μεχρι τωρα...αλλα το τηλεφωνο ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια νου απο τοτε που βγηκαν τα κινητα!!! και οπως σας ειπα σε προηγουμενο post μου...πoυλησα το Xperia Z μου για να το παρω.... Περιμενω πως και πως να φορτισει πληρες για να το ανοιξω....εχει μιση ωρα και ακομα....περιμενω :)

Τι εννοείς κατάστημα Ελλάδος; Από τα μεγάλα ή από σκρουτζ;

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...