Jump to content

N3M3SYS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    66
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by N3M3SYS

  1. N3M3SYS

    LG G Flex2 (H955)

    Έχω ακούσει πολλά απίθανα, από διάφορες εταιρείες και αντιπροσωπίες, αλλά αυτοί μετέτρεψαν το κατασκευαστικό σφάλμα, σε χαρακτηριστικό! Έλεος.
  2. N3M3SYS

    LG G Flex2 (H955)

    Με HDR auto ή on?
  3. N3M3SYS

    LG G Flex2 (H955)

    Για πιο ευκολα, αν δεν εχει ήδη αναφερθει, κατεβαστε απο το store το Dead Pixel Detect and Fix και επιλέξτε το γκρι σε 0% φωτεινότητα φυσικά. Φαίνονται πολυ καλύτερα οι κιτρινιλες και οι ανομοιομορφίες στην οθόνη. Εγώ ευτυχώς με τη 1η αντικατάσταση ήμουν τυχερός και δεν έχω κάτι τόσο έντονο, ισως στο 95%. Αλλα πιστευα ότι στην 504 οι οθόνες θα ήταν τέλειες.
  4. Δοκίμασε την Android Revolution HD 31.3 | High Quality & Performance | Sense 5 | 4.18.401.3. Την πέρασα χθές και πετάει, έχει όλα τα τελευταία Sence καλούδια και με πολλά mods και tweaks. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1562603 http://xda2.androidrevolution.nl/db_mirror/ROMs/HTC_One_X/Android_Revolution_HD-One_X_31.3.zip
  5. Καλα εκανα και το ακυρωσα απο expansys(μαυρο). Και καλα οι κοπελες λεγαν για 700 κομματια και μαυρα και ασημι απο Τριτη. Το αγορασα απο εναν αγγλο απο ebay.co.com σφραγισμενο τελικα.
  6. Χθες που μιλησα με expansys.gr μου ειπαν οτι απο βδομαδα περιμενουν 950 κομματια και ασημι και μαυρα, οποτε ειναι πιθανον να παραλαβουμε.
  7. Επισης: http://www.gsmarena.com/htc_one_supply_bottlenecks_decline_expects_revenue_rise-news-5857.php
  8. Εεε λογικο τους κοπηκε η μιλια, με το ΟΝΕ! :lol:
  9. Ξερει κανεις βρε παιδια για το μαυρο το ΟΝΕ? Παντου παιζουν μονο ασημενια. Στο αμαζον που κοιταξα, αναμενεται, και στην expansys.gr που το προπαρηγγηλα δεν ξερουν ουτε ΕΤΑ να μου δωσουν. Θεωρειτε σκοπιμο να ακυρωσω expansys και να στραφω amazon?
  10. Καλησπερα, εγω εκανα την προπαραγγελια μου στις 25/02/2013. Με τον κωδικο παραγγελιας, μου γραφει αναμενεται σε 3 μερες, παιζει να ειναι οντως αληθεια ή να μην χαιρομαι και θα καθηστερησει?
  11. Λετε να υπαρξει και international εκδοση του παρακατω ή θα ειναι αποκλειστικοτητα της T-Mobile? http://www.gsmarena.com/htc_one_x_with_a_17ghz_tegra_3_might_be_headed_to_tmobile_usa-news-4564.php Παντος δεν ακουσα πουθενα για updated SOC του Tegra 3, και φυσικα ουτε αν ειναι νεας "κοπης" ή απλα overclocked.
×
×
  • Create New...