Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι μια χαρα ειναι το expansys δεν εχω σντιμετωπισει ποτε προβλημα ουτε εχω ακουσει κατι

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι μια χαρα ειναι το expansys δεν εχω σντιμετωπισει ποτε προβλημα ουτε εχω ακουσει κατι

Thanks για το Feedback ;)

Επίσης από εγγύηση καλύπτομαι κανονικά από το επίσημο Ελληνικό Service έτσι δεν είναι; Τουλάχιστον η απάντηση που έλαβα από την HTC λέει το παρακάτω:

"Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε τη συσκευή από την Αγγλία, για να σας καλύπτει η εγγύηση στην Ελλάδα θα πρέπει να μην είναι branded σε κάποιον αγγλικό πάροχο και να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς που να εμφανίζει το ΙΜΕΙ και την ημερομηνία αγοράς."

Από Αγγλία δεν φέρνει το Expansys;

Μην ακούς τίποτα φίλε μου...είναι τα κομμάτια που περίμεναν και θα πάνε όλα ανάλογα με την σειρά προτεραιότητας στους πελάτες που το έχουν παραγγείλει μέρες τώρα...

Το 100 το εμφανίζει για να τσιμπήσουν κάποιοι να το παραγγείλουν και αύριο να σου πουν τα γνωστά...

Όσοι με λίγα λόγια δεν το έχετε είδη παραγγείλει τότε καλό Πάσχα και βάλε.

χμμμ λές; ...μου φαίνεται περίεργο γιατί όσο κοιτάς το htc one στο site τους το απόθεμα πέφτει. Εκτός αν επεξεργάζονται παραγγελίες μετά τα μεσάνυχτα που δε νομίζω γιατί γράφουν στο site τους ότι αυτό γίνεται ώς τις 16:00. Εκτός αν ο Counter είναι Fake που δεν τους τιμάει αν θέλουν να είναι σοβαρό κατάστημα.

Επίσης από εγγύηση καλύπτομαι κανονικά από το επίσημο Ελληνικό Service έτσι δεν είναι; Τουλάχιστον η απάντηση που έλαβα από την HTC λέει το παρακάτω:

"Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε τη συσκευή από την Αγγλία, για να σας καλύπτει η εγγύηση στην Ελλάδα θα πρέπει να μην είναι branded σε κάποιον αγγλικό πάροχο και να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς που να εμφανίζει το ΙΜΕΙ και την ημερομηνία αγοράς."

Από Αγγλία αλλα οχι branded.

Αν θες να παραγγελεις παραγγειλέ.

Ευελπιστω μεχρι Σάββατο να το εχω.και χωρις προβλήματα αν κι αυτα πρεπει να ειναι της νέας φουρνιας.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τελικα παραγγειλε κανεις απο το εξπανσις ? που λεει διαθεσιμα κομματια (38 τωρα) .... ισχυει οντως?

η τρωμε κανα παπα ? και θα περιμενουμε μεχρι τελους του μηνα με αρχες του αλλου ?! γιατι αλλιως το περνω και απο κανα καταστημα εδω ελλαδα (θα μου πεις 100ε πανω θα εχει εδω αλλα......)!

αν δεν ειναι προλογος για να μαζευτουν παραγγελιες ... να δωσω μια παραγγελια ...γιατι ειμαι σχεδον χωρις κινητο (ξεμεινα με ενα htc wildfire πως λεγεται ! :p )!

Edit : ενταξει τελικα προλογος ειναι .... τωρα λεει 100+ διαθεσιμο !!!

μας τρολαρουν μου φαινεται ...!

:p

Edited by Livas

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Κάποτε το Expansys ήταν στα προτεινόμενα μαγαζιά για αγορά στο επίσημο site της htc. Εγώ έχω μια απορία. Αν το πάρω από το ελληνικό expansys και πάθει κάτι. Που το δίνω μετά για σέρβις εντός της εγγύησης;
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Και γώ μόλις το παρήγγειλα από Expansys μαζί με την θήκη Double Dip Hard Shell. Δεν χρησιμοποίησα paypal αλλά απ'ευθείας την χρεωστική μου. Θα τραβήξουν τα χρήματα μόνο κατά την αποστολή έτσι δεν είναι; Πάντως το απόθεμα μετά την αγορά που κοίταξα ήταν στο 61.

Γενικά είναι αξιόπιστο το Expansys? Δεν έχω ξαναψωνίσει από αυτούς... Μόνο από amazon.co.uk έχω εμπειρία (άψογη).

Σε review για τη θήκη είχα δει οτι μπορεί να κάνει γρατσουνιές στη πλατη στο μπες-βγες.Τραβανε χρήματα κατα την αποστολή με αυτό το τροπο

Γενικά μη δίνετε σημασία στα διαθέσιμα κομματια στις 3 τα ξημερώματα.

@bouss στο service της HTC στην Ελλάδα.Δεν θα εχεις θεμα

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Όσοι είχαν παραγγελία από expansys ήρθε τίποτα εμαιλ ότι θα τους γίνει αποστολή? Εγώ τούς έστειλα εμαιλ και τους έκραξα μετά από όσα μου είπαν κάτι την πρωινή συνομιλία

Έχετε κι αυτό υπ'όψην σας. Pre-order είναι αλλά φθηνότερος, 615 τελική μαζί με μεταφορικά. Αγγλία κ αυτό τύπου expansys.

https://www.handtec.co.uk

Edit : ενταξει τελικα προλογος ειναι .... τωρα λεει 100+ διαθεσιμο !!!

μας τρολαρουν μου φαινεται ...!

:p

:lol: Ότι να'ναι....

:lol: Ότι να'ναι....

Π@π@ρι@ Στοκ έχουνε. Μόλις μίλησα. Ειναι αυτό που έλεγε πιο πάνω ο φίλος. Ειναι κρατημενα όλα. Περιμένω μέχρι αύριο και ακυρωνω πάλι και πάω απ´ευθείας για s4. Με κούρασε η htc.

Προσωπικά θα περίμενα και θα περίμενα....η απόλαυση θα είναι διπλή μετά.

Όταν το Expansys το πάει 500 τότε θα το παραγγείλω χωρίς φπα στα 400.....σε λίγους μήνες δηλαδή

Edited by Imperia

Προσωπικά θα περίμενα και θα περίμενα....η απόλαυση θα είναι διπλή μετά.

Όταν το Expansys το πάει 500 τότε θα το παραγγείλω χωρίς φπα στα 400.....σε λίγους μήνες δηλαδή

Οταν θα έχει βγει το htc two και το s5. Επίσης σε καλή τιμή έχουνε το htc diamond αν ψάχνεις ευκαιρία. :lol::lol::lol:

Χωρίς πλάκα αυτό που κανείς ειναι το πιο σωστό αλλά για αυτούς που αντέχουν.

Π@π@ρι@ Στοκ έχουνε. Μόλις μίλησα. Ειναι αυτό που έλεγε πιο πάνω ο φίλος. Ειναι κρατημενα όλα. Περιμένω μέχρι αύριο και ακυρωνω πάλι και πάω απ´ευθείας για s4. Με κούρασε η htc.

Τι σου ειπαν αδερφε???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Στις αποδειξεις απο amazon/expansys σε κινητα που εχω παρει δεν αναγραφει ποτε IMEI,αλλα αυτος δεν ειναι λογος οτι δεν παρεχεται εγγυηση στο προιον.

Καλυπτεται κανονικα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Τι σου ειπαν αδερφε???

Γύρισε το status σε

"Αναμένεται Παρασκευή 26 Απριλίου" :ninja:

@Alex τελευταία αγορά μου απο expansys (note 2) μια χαρά ανέγραφε το IMEI (και γενικά σε όλες τις αγορές μου από εκεί πάντα στην απόδειξη είχαν το IMEI)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Administrators
Στις αποδειξεις απο amazon/expansys σε κινητα που εχω παρει δεν αναγραφει ποτε IMEI,αλλα αυτος δεν ειναι λογος οτι δεν παρεχεται εγγυηση στο προιον.

Καλυπτεται κανονικα.

Έχω αγοράσει πολλές συσκευές από expansys.com.gr. Το ΙΜΕΙ αναγράφεται πάντα. Εκτός και αν εχει αλλάξει κάτι πολύ πρόσφατα.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

@Alex τελευταία αγορά μου απο expansys (note 2) μια χαρά ανέγραφε το IMEI (και γενικά σε όλες τις αγορές μου από εκεί πάντα στην απόδειξη είχαν το IMEI)

Σε εμενα στο 920 δεν αναγραφει τιποτα απο expansys εξισου.

Ακομα και το mini ipad απο expansys ουτε εκει.

Αλλα οπως ειπα δεν ειναι λογο ανησυχιας.

Ουτε απο αμαζον που εχω παρει το οτιδηποτε.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Mετα το κράξιμο απάντηση. Αγαπητέ πελάτη

Κάποια κομμάτια για το HTC One έχουν παραληφθεί στις αποθήκες μας,

ωστόσο η ποσότητα δεν είναι ικανή για να καλύψει όλο τον όγκο των παραγγελιών

που εκκρεμούν.

Δυστυχώς επί του παρόντος δεν είμασετε σε θέση να γνωρίζουμε με βεβαιότητα ποιές

παραγγελίες θα προχωρήσουν και ποιές θα παραμείνουν σε αναμονή για την επόμενη παραλαβή

από τον προμηθευτή μας.

Και απο handtec παντως δεν υπαρχει νεοτερη ενημερωση μεχρι τωρα,το status ειναι processing

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Τι σου ειπαν αδερφε???

Εμένα πάντως μου είπαν ότι έχουν 200 τεμάχια και οι παραγγελίες είναι 1000!!! :lol: Και επίσης ότι θα παραλάβουν πάλι τέλος Απριλίου :cry:

Αν είναι έτσι στο Expansys, πόση αναμονή θα έχει κάποιος για να το πάρει από Ελλάδα π.χ. Πλαίσιο; Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... :ninja:

Εμένα πάντως μου είπαν ότι έχουν 200 τεμάχια και οι παραγγελίες είναι 1000!!! :lol: Και επίσης ότι θα παραλάβουν πάλι τέλος Απριλίου :cry:

Αν είναι έτσι στο Expansys, πόση αναμονή θα έχει κάποιος για να το πάρει από Ελλάδα π.χ. Πλαίσιο; Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... :ninja:

Πάμε γι αλλά,οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι τους γίνεται....

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εγω θα περιμένω μια εβδομάδα (19/4 πάει ΑΤ&Τ) και μετά αλλάζω για S4 που ούτως ή άλλως θα έρθει νωρίτερα. Οταν με το καλό λύσουν τα θέματα με την παραγωγή τα λέμε.

Κρίμα πάντως. Όντας στο έτσι και στο αλλιώς με βλέπω να καταλήγω στο S4 αφού τις θεωρώ δύο ισάξιες συσκευές όπου στην καθεμία κάνεις τις υποχωρήσεις σου. Κρίμα...
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...