Te_salat Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) Αυτά τα τεστ έγιναν πριν το update της κάμερας το οποίο έδωσε το sharpness που έλειπε αλλά έχει ακόμα τα προβληματακια του. Λογικά με το που θα κυκλοφορήσει ευρέως θα πάρει κι άλλο update και θα έρθει στα ίσια του. Θα ήθελα να έχει έστω μια κάμερα κοντά στα 6mp με αυτή την λογική αλλά προσωπικά εμένα δεν μου χρειάζεται μιας και δεν κάνω crop σε λεπτομέρειες ή να ζουμαρω έντονα με την κάμερα του κινητού μου. Κάποιοι που τα λέμε κάνουν και έχουν την απαίτηση πάω πάσο, τους καταλαβαίνω. Η κάμερα του S4 θα είναι αρκετά καλή και μετά από μερικούς μήνες πολύ καλύτερη. Έχω το S3 εδώ και λίγο καιρό μετά από πολλούς μήνες και η κάμερα έχει βελτιωθεί δραματικά σε σχέση με ότι θυμόμουν από το καλοκαίρι. Με φτιάχνει πολύ το γεγονός ότι το One έχει άριστη επίδοση μπαταρίας σε browsing αφού κυρίως αυτό κάνω μέσα στην μέρα. Επίσης για stand by είπαν ότι με απενεργοποιηση του Google Now έρχεται στα ίσια του οπότε κι εδώ καλά.. Αντε από εβδομάδα να το τσιμπήσουν και οι πρώτοι "δικοι" μας εδώ να μάθουμε επιτέλους τι παίζει.. Προσωπικά θα το πάρω τέλος Μάη αφού στην χώρα που προβλέπεται να μετοικισω πρέπει να εχω εγγύηση και είναι εκτός Ευρώπης :) Εύθυμη μην παρασυρεσαι κι εσύ με τις χρόνους που δίνει το gsmarena. Δεν είναι πραγματικοί χρόνοι αλλά υποθετικοί. Δηλαδή δεν βγάζεις την συσκευή από τον φορτιστή και ξεκινάς browsing για 10 ώρες μέχρι να τελειώσει η μπαταρία. Η κατανάλωση του σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι 20%+ ανά ώρα με Wi-Fi και την φωτεινότητα στο 40. Δεν έχει εφαρμόσει κάποια επαναστατική μέθοδο για βελτίωση της αυτονομίας. Αν οι μετρήσεις αυτές ήταν πραγματικές θα είχε καλύτερη αυτονομία ακόμα και σε σχέση με το Note2, όχι μόνο με το S4. Δεν γίνονται όμως θαύματα. Θα πρέπει να είσθε ευχαριστημένοι αν φτάνει τις 5,5 ώρες οθόνη υπό τους ευνοϊκότερες συνθήκες. Δεν τα λέω αυτά γιατί είμαι υπέρ του S4. Αν αγόραζα συσκευή εκτός Note, πιθανότατα θα έπαιρνα το One. Edited March 28, 2013 by Te_salat Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Το expansys.com λέει αναμένεται σε 2 μέρες (δηλ.30/3) και το expansys.com.gr λέει στις 13/4 !! Ξέρει κανένας κάτι ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Εύθυμη μην παρασυρεσαι κι εσύ με τις χρόνους που δίνει το gsmarena. Δεν είναι πραγματικοί χρόνοι αλλά υποθετικοί. Δηλαδή δεν βγάζεις την συσκευή από τον φορτιστή και ξεκινάς browsing για 10 ώρες μέχρι να τελειώσει η μπαταρία. Η κατανάλωση του σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι 20%+ ανά ώρα με Wi-Fi και την φωτεινότητα στο 40. Δεν έχει εφαρμόσει κάποια επαναστατική μέθοδο για βελτίωση της αυτονομίας. Αν οι μετρήσεις αυτές ήταν πραγματικές θα είχε καλύτερη αυτονομία ακόμα και σε σχέση με το Note2, όχι μόνο με το S4. Δεν γίνονται όμως θαύματα. Θα πρέπει να είσθε ευχαριστημένοι αν φτάνει τις 5,5 ώρες οθόνη υπό τους ευνοϊκότερες συνθήκες. Δεν τα λέω αυτά γιατί είμαι υπέρ του S4. Αν αγόραζα συσκευή εκτός Note, πιθανότατα θα έπαιρνα το One. Μα δεν υπέθεσα πότε βρε Κώστα ότι θα πιάσω τέτοια νούμερα!! Απλά είναι παρήγορο να ακούω αξιοπρεπείς χρόνους οπότε θα έχω τουλάχιστον τους χρόνους του S3 και αυτό θέλω πραγματικά μιας και κάνω πιο "ηπια" χρήση από ότι έκανα παλιότερα. Το note2 ηταν η μόνη συσκευή ή οποία πραγματικά χαιρόμουν να χαζεύω μέσα στην μέρα την μπαταρία του..αφού έλεγα στην γυναίκα σπίτι "χάλασε η συσκευή, δεν πέφτει η μπαταρία" lolol!! Θα δούμε βρε Κώστα, εγώ βλέπω one και μετά από αρκετό διάστημα S4 αφού έχει κυκλοφορήσει και ο octa (παιδιά έτσι τον λέει η Samsung έτσι θα τον λέμε κι ας είναι 2X τετραπυρινος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Το expansys.com λέει αναμένεται σε 2 μέρες (δηλ.30/3) και το expansys.com.gr λέει στις 13/4 !! Ξέρει κανένας κάτι ? Αν είναι αλήθεια τοτε σε δυο μέρες θα παραλάβουν όσοι προπαρειγγειλαν πριν τις 15 Μαρτίου και στις 13 Απριλίου αλλη φουρνιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Μα δεν υπέθεσα πότε βρε Κώστα ότι θα πιάσω τέτοια νούμερα!! Απλά είναι παρήγορο να ακούω αξιοπρεπείς χρόνους οπότε θα έχω τουλάχιστον τους χρόνους του S3 και αυτό θέλω πραγματικά μιας και κάνω πιο "ηπια" χρήση από ότι έκανα παλιότερα. Το note2 ηταν η μόνη συσκευή ή οποία πραγματικά χαιρόμουν να χαζεύω μέσα στην μέρα την μπαταρία του..αφού έλεγα στην γυναίκα σπίτι "χάλασε η συσκευή, δεν πέφτει η μπαταρία" lolol!! Θα δούμε βρε Κώστα, εγώ βλέπω one και μετά από αρκετό διάστημα S4 αφού έχει κυκλοφορήσει και ο octa (παιδιά έτσι τον λέει η Samsung έτσι θα τον λέμε κι ας είναι 2X τετραπυρινος) Αν έχει την αυτονομία του S3 δεν έχεις λόγους να πας στο S4. Τουλάχιστον εγώ δεν θα πήγαινα. Γενικά φέτος δεν έχουμε τρομερές αλλαγές. Τις όποιες βελτιώσεις σε επεξεργαστές και μπαταρίες, θα τις απορροφήσει η υπερβολική ανάλυση της οθόνης. Μεγάλα πράγματα θα δούμε την επόμενη χρονιά. Ίσως τα Χριστούγεννα πάρω το One αν όλα είναι οκ και παράλληλα ένα Note 8 για την δουλειά. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 drop test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) Τελικά, δεν κατάλαβα μπορεί κάποιος να ξεκλειδώσει το κινητό και να εγκαταστήσει όποια έκδοση λογισμικού θέλει η κάποιο λογισμικό που έχει φτιαχτεί στο γνωστό φόρουμ; Κώστα όταν το πάρεις και το πουλήσεις να με έχεις υπόψιν. Χεχε Βαγγέλη για να γίνει αυτο που λες θα πρέπει το κινητό να το δεχτεί η κοινότητα εντελώς ξεκλείδωτο. Edited March 28, 2013 by pik. Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Τελικά, δεν κατάλαβα μπορεί κάποιος να ξεκλειδώσει το κινητό και να εγκαταστήσει όποια έκδοση λογισμικού θέλει η κάποιο λογισμικό που έχει φτιαχτεί στο γνωστό φόρουμ; Κώστα όταν το πάρεις και το πουλήσεις να με έχεις υπόψιν. Χεχε Βαγγέλη για να γίνει αυτο που λες θα πρέπει το κινητό να το δεχτεί η κοινότητα εντελώς ξεκλείδωτο. Σύμφωνα με όσα ισχύουν έως σήμερα το ξεκλειδωνεις μέσω του site τους αλλά μετά ή εγγύηση παύει να υπάρχει. Τουλάχιστον αυτό γράφουν στα attentions. Οπότε μετά αν κάτι συμβεί έχει δικαίωμα το σέρβις να σε πετάξει έξω. Εκτός αυτού έχεις πρόβλημα στην μεταπώληση γιατί για να προτιμήσει κάποιος το δικό σου με την αμφίβολη εγγύηση, θα πρέπει να το πάρει πιο φθηνά. Στο HOX κάποιος είχε γράψει ότι το δέχτηκαν και του το επισκευασαν δωρεάν. Ποιός όμως μπορεί να εγγυηθεί ότι θα γίνεται σε όλους και ότι δεν έτυχε στην περίπτωση του να το ψάξει περισσότερο ο υπάλληλος? Για μένα αυτή η συσκευή δεν κάνει για όσους θέλουν φλασαρισματα κλπ. Άλλωστε και στο xda δεν υπήρχαν πολλές Rom. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 αρα το επιχειρημα ,''το νεο HD2'' ,καηκε.... και λογικα...εκεινο ακομα τρεχει android μια χαρα... ενα πραγμα που ῀παρατηρησα.... αν σου πεσει και φυγει το αλουμινιο στο κατω ηχειο...μετα δεν κολλαει; ..... Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Προσωπικα λατρευω τη φωτογραφία, γι αυτο φωτογραφιζω ΜΟΝΟ με DSLR και δεν χρησιμοποιω τετοια αστεια γκατζετακια (smartphones) για ενα τοσο σοβαρο θεμα οπως η Φωτογραφια, παρα μονο για χαζοχαρουμενα καθημερινα στιγμιοτυπα (παρεα, φιλοι, εκτακτα συμβαντα κλπ) οπου εκει φτανει κ περισσευει, αρα ποσως με ενδιαφερει η αποδοση της καμερας του. Με αυτην την εννοια, το κινητο ειναι για μενα Νο1 (και το μαυρο, με διαφορά. Μην ακουτε για ξεφλουδισματα, τα ειχε μονο η πρωτη γενια των One S, ευτυχως οχι το δικο μου) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) Σύμφωνα με όσα ισχύουν έως σήμερα το ξεκλειδωνεις μέσω του site τους αλλά μετά ή εγγύηση παύει να υπάρχει. Τουλάχιστον αυτό γράφουν στα attentions. Οπότε μετά αν κάτι συμβεί έχει δικαίωμα το σέρβις να σε πετάξει έξω. Εκτός αυτού έχεις πρόβλημα στην μεταπώληση γιατί για να προτιμήσει κάποιος το δικό σου με την αμφίβολη εγγύηση, θα πρέπει να το πάρει πιο φθηνά. Στο HOX κάποιος είχε γράψει ότι το δέχτηκαν και του το επισκευασαν δωρεάν. Ποιός όμως μπορεί να εγγυηθεί ότι θα γίνεται σε όλους και ότι δεν έτυχε στην περίπτωση του να το ψάξει περισσότερο ο υπάλληλος? Για μένα αυτή η συσκευή δεν κάνει για όσους θέλουν φλασαρισματα κλπ. Άλλωστε και στο xda δεν υπήρχαν πολλές Rom. Δεν λένε ότι η εγγύηση ακυρώνεται. Λένε ότι διατηρούν κάθε επιφύλαξη για τη χρήση της εγγύησης σε περίπτωση που θεωρήσουν ότι το λογισμικό που έβαλες ευθύνεται για την ζημιά. Αν δηλαδή το κάνω root και από κακή κατασκευή σπάσει ένα πλαστικό δε θα μου πουν ότι εφόσον είσαι root δεν σου φτιάχνω την κακοτεχνία. Απλά εμείς σαν πονηρεμένοι που ήμαστε φανταζόμαστε ότι, αν μπορούν, θα φορτώσουν κάθε πιθανή και απίθανη ζημιά στο root για να γλυτώσουν το κόστος. Προσωπικα λατρευω τη φωτογραφία, γι αυτο φωτογραφιζω ΜΟΝΟ με DSLR και δεν χρησιμοποιω τετοια αστεια γκατζετακια (smartphones) για ενα τοσο σοβαρο θεμα οπως η Φωτογραφια, παρα μονο για χαζοχαρουμενα καθημερινα στιγμιοτυπα (παρεα, φιλοι, εκτακτα συμβαντα κλπ) οπου εκει φτανει κ περισσευει, αρα ποσως με ενδιαφερει η αποδοση της καμερας του. Με αυτην την εννοια, το κινητο ειναι για μενα Νο1 (και το μαυρο, με διαφορά. Μην ακουτε για ξεφλουδισματα, τα ειχε μονο η πρωτη γενια των One S, ευτυχως οχι το δικο μου) Μπορει να μην ξεφλουδίσει αλλά αν πέσει το σημάδι δε θα είναι μαύρο από μέσα. Πάντως είναι δύσκολη επιλογή. Εγώ περιμένω να τα δω και θα αποφασίσω μάλλον τελευταία στιγμή. Edited March 28, 2013 by bouss You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) Και ναι μόλις άλλαξε πάλι η ημερομηνία παραλαβής από 2 μέρες σε 8! Expansys....(BE FIRST) Edited March 28, 2013 by ampalaeas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Δεν λένε ότι η εγγύηση ακυρώνεται. Λένε ότι διατηρούν κάθε επιφύλαξη για τη χρήση της εγγύησης σε περίπτωση που θεωρήσουν ότι το λογισμικό που έβαλες ευθύνεται για την ζημιά. Αν δηλαδή το κάνω root και από κακή κατασκευή σπάσει ένα πλαστικό δε θα μου πουν ότι εφόσον είσαι root δεν σου φτιάχνω την κακοτεχνία. Απλά εμείς σαν πονηρεμένοι που ήμαστε φανταζόμαστε ότι, αν μπορούν, θα φορτώσουν κάθε πιθανή και απίθανη ζημιά στο root για να γλυτώσουν το κόστος. Έχει συζητηθεί το θέμα αυτό παρά πολύ και εδώ και στο xda. Δεν υπάρχει κανένα αν και εφόσον. Είναι πολύ ξεκάθαροι όσον αφορά την εγγύηση. Μάλιστα στο XDA υπήρχαν δημοσιευμένα τα mail ενός μέλους που αφορούσαν την άρνηση του παρόχου πρώτα και μετά την επιβεβαίωση της HTC για την απώλεια της εγγύησης. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Εχει αυτο το ρημαδι το "Relocked" στο bootloader που μπορει να δωσει πατημα στο service για warranty void Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 http://www.expansys.com/htc-one-uk-32gb-silver-246667/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 http://www.expansys.com/htc-one-uk-32gb-silver-246667/ Καλα δε λεει κατι.Δε φημιζονται για τα logistics τους Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 http://www.expansys.com/htc-one-uk-32gb-silver-246667/ Μην τρωτε παπατζα...14-17 απριλιου θα τα φερουν και αυτοι... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 http://www.phonearena.com/reviews/Screen-Comparison-Galaxy-S4-vs-iPhone-5-vs-Xperia-Z-vs-One-vs-Galaxy-S-III-vs-Lumia-920_id3286 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Μην τρωτε παπατζα...14-17 απριλιου θα τα φερουν και αυτοι... Και μολις αλλαξε σε 17/4 :D Και ολα αυτα με το τμημα παραγγελιων κλειστο και με καθολικο Πασχα αυριο και Δευτερα ;) Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Τα ξέρω Ευθυμη μου τα τερτίπια τις expansys... Εξάλλου σήμερα με πήραν και μου είπαν τα χαρμόσυνα, κατά τις 16:00 το απόγευμα... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) Τα ξέρω Ευθυμη μου τα τερτίπια τις expansys... Εξάλλου σήμερα με πήραν και μου είπαν τα χαρμόσυνα, κατά τις 16:00 το απόγευμα... Αργυρης εδω :D:D:D:D:D Και για του λογου το αληθες,το παρηγγειλα οσο το εδειχνε in stock αλλα στις λεπτομερειες παραγγελιας ....σε 23 μερες http://db.tt/M44i5QZY Edited March 28, 2013 by afilopou Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Αργυρης εδω :D:D:D:D:D Και για του λογου το αληθες,το παρηγγειλα οσο το εδειχνε in stock αλλα στις λεπτομερειες παραγγελιας ....σε 23 μερες http://db.tt/M44i5QZY Χαχαχαχα... Φίλε είχα δρόμο επιστροφής οπότε τα λάθη επιτρέπονται.... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilai Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Τελικά, δεν κατάλαβα μπορεί κάποιος να ξεκλειδώσει το κινητό και να εγκαταστήσει όποια έκδοση λογισμικού θέλει η κάποιο λογισμικό που έχει φτιαχτεί στο γνωστό φόρουμ; Το ξεκλειδωνεις μεσα απο την Htc κ μετα βαζεις οτι Rom θελεις ..... που ειναι βεβαια γι' αυτο το μοντελο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Κι ένα drop test http://blog.gsmarena.com/htc-one-stands-against-the-iphone-5-in-an-epic-drop-test-see-which-one-walks-away/ Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 According to iFixit, it's basically a fool's mission if you want to open up your HTC One. iFixit says that it is nearly impossible to open the device without damaging the rear case, but the display can't be replaced without removing the rear case, making it nearly impossible to replace a cracked display by yourself. Additionally, a big problem seems to be copper shielding, which covers the motherboard, rear camera, and more. Δεν ανοίγει με τίποτα! (Καλό και κακό!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts