DoctorM Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 (edited) Επρεπε η htc να εχει παρει το μαθημα της με το one x με μετρια μπαταρια δεν πας πουθενα. Επρεπε τουλαχιστον για να χτυπησει την αγορα, να εχει τουλαχιστον την ιδια με το S4. Με 2.300 mah Vs 2.600 mah και συνδιασμο την ακομα χαμηλοτερη καταναλωση που εχουν οι Amoled οθονες εναντι των lcd tft, θα εχει οταν βγουν τα review χαλαρα 30% λιγοτερη αυτονομια. Να κανω υποχωρηση οτι θα εχει μικροτερη οθονη απο το s4, οχι θυρα MicroSD, μετρια καμερα αλλα με την μπαταρια δεν συμβιβαζομαι. Edited March 15, 2013 by DoctorM Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 στον μεσο ορο πρεπει να ειναι η μπαταρια του και ισως καλυτερη http://www.phonearena.com/reviews/HTC-One-Review_id3269/page/4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Σημερινη κριτικη απο αμερικανικο gizmodo: http://gizmodo.com/5990716/htc-one-review-the-beauty-is-a-beast?utm_campaign=socialflow_gizmodo_facebook&utm_source=gizmodo_facebook&utm_medium=socialflow Το Gizmodo γράφει όλα αυτά που ανέφερα στην αναφορά - preview μου για τη συσκευή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 (edited) επρεπε να ειχε βγει με την 4.2.2. τωρα τρεχουμε... αρα vagelis επιβεβαιωνεις οτι το βιντεο που βγαζει ειναι μαλλον κατωτερο του μετριου; Edited March 15, 2013 by pik. Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 επρεπε να ειχε βγει με την 4.2.2. τωρα τρεχουμε... αρα vagelis επιβεβαιωνεις οτι το βιντεο που βγαζει ειναι μαλλον κατωτερο του μετριου; Θέλω να πιστεύω πως θα την δώσουν την 4.2.2 τον Απρίλιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 επρεπε να ειχε βγει με την 4.2.2. τωρα τρεχουμε... αρα vagelis επιβεβαιωνεις οτι το βιντεο που βγαζει ειναι μαλλον κατωτερο του μετριου; Οχι, δεν έχω τσεκάρει καθόλου το βίντεο. Θα το κάνω αύριο και θα επανέλθω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Οχι, δεν έχω τσεκάρει καθόλου το βίντεο. Θα το κάνω αύριο και θα επανέλθω... Στο Gizmodo Βαγγέλη που το εκθειαζουν μπορώ να πω από ότι είδα βρίσκουν το βίντεο του όχι αντάξιο της κάμερας του... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Στο Gizmodo Βαγγέλη που το εκθειαζουν μπορώ να πω από ότι είδα βρίσκουν το βίντεο του όχι αντάξιο της κάμερας του... Νικόλα κατάλαβα. Αύριο θα βγάλουμε βίντεο και αν δεν έχει αντίρρηση ο κάτοχος θα το ανεβάσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ισως εισαι ο παλιοτερος γνωριμος εδω μεσα που εχει παραμεινει και εχει τα χρηματα/χρονο/φαια ουσια να σπαταλησει για να δοκιμασει (ολα τα υπολοιπα παιδια της εποχης gsm eos-unwired επαψαν να ασχολουνται με το αθλημα η απλα να ποσταρουν). Για να δουμε λοιπον φιλε μου τι θα δουμε. Μετα και την παρουσιαση του S4 παω καρφι για δοκιμη του One... Μου θύμησες παλιές καλές εποχές...και στιγμές.δυστυχως πολλά παιδιά όντως απομακρύνθηκαν,άλλοι για προσωπικούς λόγους,άλλοι γιατι δεν ήθελαν πλέον να κάνουν posts στο forum για κάποιους λόγους... Μείναμε λίγοι,για νεώτερους ίσως να μην έχουμε αξία,για άλλους έχουμε καθώς ήμαστε ρίζα σε αυτο το forum... Ας αφήσουμε όμως τωρα τα ρομαντικά μας κι ας δούμε τι θα μας δείξει το νέο δημιούργημα της htc που πραγματικα αν κα ακόμα δεν το χω πιάσει στα χέρια μου,με χέι εντυπωσιάσει,ειδικά στο θεμα κατασκευής και εμφάνισης.ομως αυτά θα έχουν νόημα αν κι εφόσον το κινητο δεν εχει προβλήματα,κι αυτο ειναι που με ανησυχεί κάπως,μήπως ο ενθουσιασμός μου μετατραπεί σε απογοήτευση,δε θα ήθελα να δω κυματισμους στην οθόνη,κιτρινιλες η κατι άλλο. Η κάμερα απλα με ενδιαφέρει να εχει αποδεκτό αποτέλεσμα κι ας μην ειναι το τέλειο,δεν υπαρχει άλλωστε. Το s4 προς το παρόν δεν με ελκύει και τόσο,περίμενα κατι διαφορετικό. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 http://www.htc.com/us/smartphones/htc-one/signup μακάρι να ισχύσει κ εδώ κάτι τέτοιο. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilai Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση...πάλι θραύση έκανε νομίζω η Htc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 To κινητό των ονείρων μου καθώς και πολλών ειδικών που ασχολούνται με τα κινητά τηλέφωνα οι οποίοι για 1η φορά εκθειάζουν τόσο πολύ ένα κινητό στα video reviews τους και δίκιο έχουν.:clap: Δηλώνω καψουρεμένος με το design του,την κατασκευή του,τον επεξεργαστή του,την οθόνη και τον ήχο του:love: Είναι η 1η φορά που ένα κινητό συνδυάζει τόσο άψογη εμφάνιση-κατασκευή-χαρακτηριστικά. Δυστυχώς λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν αναμένεται να το αποκτήσω και θα ζηλεύω αφάνταστα όποιον θα το έχει στην κατοχή του.:this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Και to one αλλά και το experia φαίνονται δυνατά... Το LG δεν υπάρχει πουθενά... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=XV26hNHMFBI&feature=youtube_gdata_player Διάφορα ήχου σε σχέση με το one x Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Και εμένα μου αρέσει πολύ η εμφάνιση του. Είμαι ανάμεσα σε αυτό, το Ζ, το S4,η το Note. Αλλά από αυτά που διαβάζω δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα και δεν θέλω να την πατήσω πάλι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 ΟΚ το blinkfeed δεν βγαίνει. Αλλο launcher στο One δεν βάζεις (καλύτερα απο το Sense δεν παει!!!) αλλά μπορείς τουλάχιστον να το παραμετροποιήσεις και να προσθέσεις δικά σου feeds; Δηλαδή πέρα απο τα κλασσικά (fb/twitter κτλ) εχει δικά του και τέλος ή μπορείς να βάλεις ότι θες; Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Ανάμεικτα συναισθήματα. Γενικά το One φαίνεται καλύτερο αλλά πως εξηγείται για παράδειγμα το ενοχλητικό flickering στο πλακόστρωτο στο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 ΟΚ το blinkfeed δεν βγαίνει. Αλλο launcher στο One δεν βάζεις (καλύτερα απο το Sense δεν παει!!!) αλλά μπορείς τουλάχιστον να το παραμετροποιήσεις και να προσθέσεις δικά σου feeds; Δηλαδή πέρα απο τα κλασσικά (fb/twitter κτλ) εχει δικά του και τέλος ή μπορείς να βάλεις ότι θες; Το bf είναι μια σελίδα.. Το βάζεις τελευταία αν δεν το δουλεύεις.. Παραμετροποιητε, έχει γύρω στα 1400 site που μπορείς να βάλεις και να δεις διαφορά πράγματα.. Μπορείς να βάλεις άλλον louncer η απλά να έχεις ένα sense όπως στα προηγούμενα με μια έξτρα σελίδα για το bf Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Αυτό που θα ήθελα να ξέρω και σε σχέση με το blinkfeed είναι αν θα βρίσκονται και ελληνικά sites μεταξύ των επιλογών μας. Όχι ότι διαβάζω και πολύ σε ελληνικά sites αλλά κυρίως για ειδήσεις και λίγο αθλητικά :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 (edited) εχω πει οτι θα κρατησω το one s μου για χρονια, αλλα βλεποντας βιντεα και φωτος, πραγματικα εχω ξετρελαθει με το one και το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω την αλλαγη και τη μεταβαση σε μεγαλυτερη συσκευη. μακαρι να παιξει καμμια προσφορα και για ευρωπη, οπως αυτη την προηγουμενης σελιδας.. Edited March 18, 2013 by relentlessgeo ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 http://www.phonearena.com/news/Merrill-Lynch-says-HTC-One-will-be-released-in-four-markets-this-month_id40973 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 http://www.phonearena.com/news/Merrill-Lynch-says-HTC-One-will-be-released-in-four-markets-this-month_id40973 Δε θα σχολιάσω γιατί θα πω κακία! :X:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Μα πως μπορεί να συγκριθεί μια κάμερα με 4 ultra pixels - όσο καλά και φωτεινά είναι - με μια που είναι 13 mps? Όταν κάνεις μεγέθυνση φαίνεται η λεπτομέρεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Αυτό που θα ήθελα να ξέρω και σε σχέση με το blinkfeed είναι αν θα βρίσκονται και ελληνικά sites μεταξύ των επιλογών μας. Όχι ότι διαβάζω και πολύ σε ελληνικά sites αλλά κυρίως για ειδήσεις και λίγο αθλητικά :) Αυτή την απορία έχω και εγώ...γνωρίζει κανεις ? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts