Jump to content

2ο myphone meeting @ Θεσσαλονίκη: Και περάσαμε όμορφα, όμορφα...

plankton69
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 108
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα ανοίξει σύντομα θέμα στο Chat & Fun. Να είστε έτοιμοι να δηλώσετε συμμετοχή Αθηναίοι :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Θα ανοίξει σύντομα θέμα στο Chat & Fun. Να είστε έτοιμοι να δηλώσετε συμμετοχή Αθηναίοι :)

Κατι ειδα πριν, Αθηνα Θεσσαλονικη 0-2...

Παντα αυτη τη διαφορα θα εχουμε, 1-3, 2-4, 3-5, 4-6 και παει λεγοντας.... :yahoo: :dance:

Νίκο μήπως θα ήταν καλύτερα να πάει κάποιος Σαλονικιός Αθήνα να τους οργανώσει; :lol:

Our pleasure man!

Έτσι πέστα να τα διαβάζουν μερικοί. Και το γράφω και σε αυτό το topic, τα μανιτάρια ήταν πάλι άπαιχτα!

Τι εκτός από τα παράθυρα του μαγαζιού είχε και άλλα; Και εγώ που ήμουνα;

Υ.Γ. Την συνταγή που σου πρότεινα με το κρασί και το περιεχόμενο που μπαίνει μέσα τελικά την δοκίμασες;

Εννοείτε.

Τι θα ρίξει ακριβώς; http://www.sherv.net/cm/emo/laughing/crying-with-laughter.gif http://www.sherv.net/cm/emo/happy/rolling-on-the-floor-laughing-smiley-emoticon.gifhttp://www.sherv.net/cm/emoticons/horror/best-devil-smiley-emoticon.gif

Όπως αναφέρθηκε μια χαρά περάσαμε και αυτή την φορά. Στην επόμενη συνάντηση ελπίζω να είμαστε περισσότεροι σε όλα τα στάδια αυτής. Και φυσικά να βρούμε, αν είναι εφικτό, κάποια άλλη φόρμουλα έτσι ώστε να μην «χανόμαστε» από την μεταξύ μας απόσταση που δημιουργείται στον κλειστό χώρο μιας καφετέριας.

Να ευχαριστήσω από την πλευρά μου και πάλι τον καλό φίλο Αστέριο, ιδιοκτήτη του Οινοχόου, την γυναίκα του και το προσωπικό για την κατά γενική ομολογία πολύ καλή μάσα. :secret: Ειδικά εκείνο το παιδάκι δεξιά μου όπως καθόμασταν πρέπει να πέρασε «δύσκολη» βραδιά!

Και φυσικά να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που τίμησαν με την παρουσία τους αυτόν τον θεσμό των συναντήσεων.

Παντα ενας Σαλονικιος μπωρη να τους βοηθηση στην οργανωση

Μια χαρα βραδια περασα καθολου δυσκολα

Άλλος την είχε την κινητάρα Θανάση... Ο boombastic ήταν, στο έφερα να το δεις... ;)

Τι ποιος αλλο ΝΟΤΕ 2 LTE δεν υπηρχε μονο το δικο μου οποτε :p

Κατι ειδα πριν, Αθηνα Θεσσαλονικη 0-2...

Παντα αυτη τη διαφορα θα εχουμε, 1-3, 2-4, 3-5, 4-6 και παει λεγοντας....

Αυτο ετσι θα συνεχιστη με αυτη τη διαφορααααααα :D

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης
ΝΙΚΟΣ

Εγώ προτείνω να βρεθούμε όλοι μαζί κάπου κοντά στην μέση! Στο Βόλο για παράδειγμα που έχω ακούσει ότι έχει φοβερά τσιπουράδικα:p
Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Με την σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους παρευρέθηκαν σε αυτή την συνάντηση και να επισημάνω πως υπάρχει πολύ όμορφο κλίμα στην παρέα και για αυτό θα βρισκόμαστε αρκετές φορές μέσα στον χρόνο να τα λέμε από κοντά και να γελάμε με τα μεταξύ μας πειράγματα. Χάρηκα ιδιαίτερα για κάποιον φίλο που σε αυτό το meeting ήταν συνδεδεμένος όλη την ώρα στο wi-fi :)

Για άλλη μία φορά υπήρχε ποικιλία συσκευών με διαφορετικά λειτουργικά, μεγάλη θεματολογία για να αναλύσουμε τα πάντα και το καλύτερο είναι πως συνεχώς έρχονται νέα μέλη να γνωριστούμε.

Το κακό είναι πως κάποιοι με πείσανε να κάνω κάποιες πωλήσεις-αγορές, ρε είστε κακή επιρροή :lol:

Όσο για τους Αθηναίους θέλω να σας πω ότι πραγματικά δεν μπορείτε να μας περάσετε, θα μαστε πάντα πιο μπροστά στο σκορ :p

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Όσο για τους Αθηναίους θέλω να σας πω ότι πραγματικά δεν μπορείτε να μας περάσετε, θα μαστε πάντα πιο μπροστά στο σκορ :p

Για την ακρίβεια των λόγων οι Αθηναίοι δεν είπαν ότι θα σας περάσουν, είπαν ότι θα σας φάνε! :p

Το κακό είναι πως κάποιοι με πείσανε να κάνω κάποιες πωλήσεις-αγορές, ρε είστε κακή επιρροή :lol:

Ποιος κάνεις τέτοια πράγματα να φάει ban :lol:

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Και μένα με ψήσανε btw... Για Nokia πάλι!!! :D

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Και μένα με ψήσανε btw... Για Nokia πάλι!!! :D

Νόμιζα πως ήθελες το iPhone μου :p

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Τις γυναικες τις εχετε σε άλλες φωτογραφιες η το forum ειναι μονο για αντρες?

ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ: 420 x 150 pixels και 16,3 KB.

Μία υπήρχε (η γυναίκα μου) και αυτήν την έκρυψε στην φωτογραφία ο plankton69!:rolleyes:

Αυτό είναι το μόνο "κακό" ότι υπάρχει έλλειψη γυναικών στα meeting...

Πιστεύω στο επόμενο να το διορθώσουμε!

Μία υπήρχε (η γυναίκα μου) και αυτήν την έκρυψε στην φωτογραφία ο plankton69!:rolleyes:

Κοίτα να δεις που βγήκα και ψηλός!!! :lol::lol::lol:

@aliengoa, ή Maemo, ή iOS. Εκτός αν τρολάρω με κανένα N8!

plankton69 - Χρήστος 

Πάρε wp και θα δεις! :p

Το 2ο meeting ήταν μακράν καλύτερο του 1ου. Πέσανε απουσίες όμως δικαιολογημένες ή μη.

Δυστυχώς δεν βρήκα κάποιον με Lumia 920 αλλά δικαιολογημένα(λόγω κακής εμπορικής πολιτικής της Νοκια). Όσοι δεν ήρθατε για φαγητό χάσατε.Τα μανιτάρια αλλά και το σνίτσελ ήταν ΑΠΑΙΧΤΑ!!! Ελπίζω το Note να έψησε τους υποψήφιους αγοραστές του για να μην είναι μόνο του στην 3η συνάντηση. Χρήστο άστους να λένε. Σύμπιαν και πάλι Σύμπιαν. Και Samsung VII να πάρουμε το Ν8 θα το έχουμε μαζί μας για τις φωτογραφίες και την απλότητα του, έτσι δεν είναι Γιώργο;

Φίλιππε την επόμενη φορά να ρθείς με το Ν9. Έχω αλλεργία στα μήλα :p

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

Γιάννη έχω κάτι υπόψην μου. Πιστεύω να με εμπιστεύεσαι. ;) :innocent: :secret:

Το 2ο meeting ήταν μακράν καλύτερο του 1ου. Πέσανε απουσίες όμως δικαιολογημένες ή μη.

I totaly agree.!

Δυστυχώς δεν βρήκα κάποιον με Lumia 920 αλλά δικαιολογημένα(λόγω κακής εμπορικής πολιτικής της Νοκια).

Δυστυχώς; Τι ήθελες να φύγω από την συνάντηση πριν αυτή αρχίσει; :tease:

Όσοι δεν ήρθατε για φαγητό χάσατε.Τα μανιτάρια αλλά και το σνίτσελ ήταν ΑΠΑΙΧΤΑ!!!

Άρα συμφωνείς ότι έκανα καλή επιλογή. :D

Ελπίζω το Note να έψησε τους υποψήφιους αγοραστές του για να μην είναι μόνο του στην 3η συνάντηση. Χρήστο άστους να λένε. Σύμπιαν και πάλι Σύμπιαν. Και Samsung VII να πάρουμε το Ν8 θα το έχουμε μαζί μας για τις φωτογραφίες και την απλότητα του, έτσι δεν είναι Γιώργο;

Αν εννοείς εμένα, εννοείται!

Γιατί ρε συ, μια χαρά θρεπτικά φρούτα πλούσια σε βιταμίνες είναι. :fool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Μην μιλάς επιβαρύνεις την θέση σου :lol:

impreza εγώ σε λέω ναι για αυτό που σκέφτεσαι ;)

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

@aliengoa, ή Maemo, ή iOS. Εκτός αν τρολάρω με κανένα N8!

Έτσι! Το ένα καλύτερο απο το άλλο :p

Δυστυχώς δεν βρήκα κάποιον με Lumia 920 αλλά δικαιολογημένα

Σπύρο και εμείς τους ψάχνουμε! Γενικά τα Wp8 πάνε καλά μάλλον εκτός απο την Ελλάδα παρά το ΒΑΡΥ όνομα της Nokia :lol:

Μα το Ν9 το είχα στην 1η συνάντηση! Εφερα το 4 για να υπάρχει ποικιλία :D Στην επόμενη θα έρθω με τα παλιά/retro

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Μα το Ν9 το είχα στην 1η συνάντηση! Εφερα το 4 για να υπάρχει ποικιλία :D Στην επόμενη θα έρθω με τα παλιά/retro

Μη με ψήνεις για άγρια σκηνικά στο επόμενο... Έχω πολλούς «βροντόσαυρους» σαν το StarTAC... ;)

plankton69 - Χρήστος 

Μία επισήμανση: "Και περάσαμε όμορφα, όμορφα..."...

Ρε συ plankton69 τι ομορφα??>.. Σε ολες τις φωτογραφίες μουρτωμένος εχεις βγει!!..:lol: - :secret:

Συγχαρητήρια σε όλους για την πολύ καλή οργάνωση του event..τέτοιες συγκεντρώσεις είναι πάντα ωραίο να γίνονται,ειδικά όταν συνοδεύονται και από φαγοπότι!

Ελπίζω στην επόμενη να είμαι και γω παρών με το νέο μου απόκτημα.:)

Μία επισήμανση: "Και περάσαμε όμορφα, όμορφα..."...

Ρε συ plankton69 τι ομορφα??>.. Σε ολες τις φωτογραφίες μουρτωμένος εχεις βγει!!..:lol: - :secret:

Ε όχι και μουτρωμένος... Είπαμε, κουκλί ζωγραφιστό! :D (τι λέω το ψώνιο...)

Χωρίς E71, τα μούτρα είναι δεδομένα... :(

plankton69 - Χρήστος 

Μπραβο παιδια για τις φωτογραφιες.Πολυ καλη δουλεια.Μα καλα μονο ενας ειχε galaxy s3?Μονο 1 ειδα στην φωτογραφια με ολα τα κινητα.Εκτος αμα υπηρχε κι αλλο και δεν το πηρε το ματι μου

Μόνο εγώ και το παλικάρι δίπλα μου είχαμε από 1 ο καθένας και 1 το παιδί απέναντι. (οι 2 πρώτοι την κάναμε πριν την φώτο με το τραπέζι λόγω υποχρεώσεων) :ninja:

με ολο το συμπαθειο ειδα τις φωτογραφιες αλλα meeting του myphone ηταν αυτο η των adams family?

Ήμασταν ινκόγκνιτο για να μην πλακώσουν οι παπαράτσοι για αυτό τέτοια χάλια .. κατά βάθος όλοι μοντέλα είμαστε, απλά δεν το δείξαμε.

Υ.Γ. Άσε που μας χαλάει και ο φακός πολύ.. φωτογένεια 0 :X

Τι να τις κάνεις τις γυναίκες όταν έχεις τόσα μπιμπελό! Είχαμε σοβαρές συζητήσεις εκεί! :lol: :lol:

Καλά όσο για το wi-fi το τεντώσαμε λίγο :rocket: ... καλά που συνδέθηκα από την αρχή και το άφησα ανοιχτό γιατί κάποιοι λέγαν ότι δεν έμπαινε μετά.

Άντε να παίρνουν σειρά και άλλα (στη Θεσσαλλλονίκη)

.