NetSurfer_g7 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 *Επειδή ζητήθηκε και χατήρι δεν χαλάμε, οι εικόνες σε πλήρη ανάλυση βρίσκονται σε αυτό τον φάκελο στο DropBox! Μπραβο παιδια για τις φωτογραφιες.Πολυ καλη δουλεια.Μα καλα μονο ενας ειχε galaxy s3?Μονο 1 ειδα στην φωτογραφια με ολα τα κινητα.Εκτος αμα υπηρχε κι αλλο και δεν το πηρε το ματι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 http://img7.imageshack.us/img7/1183/55286977.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Εγώ σε περίμενα να έρθεις να γνωριστούμε απο κοντά γιατί όλο παρεξηγιόμασταν στο φόρουμ :) Ελπίζω να μπορέσεις την επόμενη φορά. Καμμιά παρεξήγηση φίλε Φίλλιπε Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Βασίλη παραδέξου, είχα fan club Symbianάδων! Πολλά N8... :cool: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Bασίλη, ο Χρήστος σκέφτεται... "μμμ, τελικά καλά με τα λεγε ο Θανάσης. wp7 θα παρω μωρέ, αφού το symbian ΠΕΘΑΝΕ" :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Bασίλη, ο Χρήστος σκέφτεται... "μμμ, τελικά καλά με τα λεγε ο Θανάσης. wp7 θα παρω μωρέ, αφού το symbian ΠΕΘΑΝΕ" :lol: φιλε mol μην το γελας γιατι μολις τελειωσε η συναντηση και καθομασταν πιο χαλαρα, με ειπε οτι σκεφτετε να αγορασει iphone 4 :D:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 α ναι ε; κοιτα να δεις... για ν900 με λεγε εμένα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 κοιτα ο Χρηστος ειναι μικρος ακομα. του αρεσει να εχει κινητο κλειδωμενο, δεν του αρεσει η ελευθερια του Android. και οκ πιο ευκολα θα ριξει κανα πιπινι με μηλοφωνο παρα με ν900 :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Η hardcore καρδιά λέει Symbian/MaeMo, το μυαλό λέει iOS... Από το στομάχι δεν πήρα απάντηση ακόμα, μάλλον δεν είναι τόσο γερό για να μπλέξει με Android!!! :p Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 ναι αλλα ο ερωτας περναει απο το στομαχι. ποσα εχεις να μαθεις ακομα τς τς τς :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyrlan Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Μπράβο παιδιά... Αλλά τους Αθηναίους δεν θα τους ξεπερασετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 μη μας προκαλεις τοσο στεγνά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Μπράβο παιδιά... Αλλά τους Αθηναίους δεν θα τους ξεπερασετε! Για την ώρα το κοντέρ γράφει Αθήνα - Θεσσαλονίκη = 0 - 2 :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) Θα ετοιμάσουν τα παιδιά meeting στην Αθήνα τις επόμενες μέρες. Το πρώτο ακυρώθηκε λόγω των απεργιών σε ΜΜΜ κλπ που είχε πριν 3-4 βδομάδες. Για να δούμε, θα τους φάτε τους Θεσσαλονικείς ή όλο λόγια είστε; :p Νίκο μήπως θα ήταν καλύτερα να πάει κάποιος Σαλονικιός Αθήνα να τους οργανώσει; :lol: Ευχαριστούμε πολύ Nagata, Villis, Johny-B, impreza_sti για την υπέροχη βραδιά! Our pleasure man! Όσοι δεν ήρθαν στο φαΐ απλά έχασαν. Έτσι πέστα να τα διαβάζουν μερικοί. Και το γράφω και σε αυτό το topic, τα μανιτάρια ήταν πάλι άπαιχτα! Καλά ήρθαν Wp και δεν το πήρα χαμπάρι!! Πως μου ξέφυγαν; Τι εκτός από τα παράθυρα του μαγαζιού είχε και άλλα; Και εγώ που ήμουνα; Υ.Γ. Την συνταγή που σου πρότεινα με το κρασί και το περιεχόμενο που μπαίνει μέσα τελικά την δοκίμασες; :p Στη Σαλονικα παντα ειναι ομορφα οτι και αν κανεις!!! Εννοείτε. :) και οκ πιο ευκολα θα ριξει κανα πιπινι με μηλοφωνο παρα με ν900 Τι θα ρίξει ακριβώς; http://www.sherv.net/cm/emo/laughing/crying-with-laughter.gif http://www.sherv.net/cm/emo/happy/rolling-on-the-floor-laughing-smiley-emoticon.gifhttp://www.sherv.net/cm/emoticons/horror/best-devil-smiley-emoticon.gif Όπως αναφέρθηκε μια χαρά περάσαμε και αυτή την φορά. Στην επόμενη συνάντηση ελπίζω να είμαστε περισσότεροι σε όλα τα στάδια αυτής. Και φυσικά να βρούμε, αν είναι εφικτό, κάποια άλλη φόρμουλα έτσι ώστε να μην «χανόμαστε» από την μεταξύ μας απόσταση που δημιουργείται στον κλειστό χώρο μιας καφετέριας. Να ευχαριστήσω από την πλευρά μου και πάλι τον καλό φίλο Αστέριο, ιδιοκτήτη του Οινοχόου, την γυναίκα του και το προσωπικό για την κατά γενική ομολογία πολύ καλή μάσα. :secret: Ειδικά εκείνο το παιδάκι δεξιά μου όπως καθόμασταν πρέπει να πέρασε «δύσκολη» βραδιά! Και φυσικά να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που τίμησαν με την παρουσία τους αυτόν τον θεσμό των συναντήσεων. Edited February 18, 2013 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Η σερβιτόρα που τράβηξε την φωτο με έφαγε λάχανο...σαν μισοφέγγαρος.... Και το ελεγες να πω οτι δεν το ελεγες...? Παλι καλα εγω φαινομαι μονο σε μια!:p Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) Πραγματικά περάσαμε πάρα πολύ ωραία! Άτομα με τα οποία γνωριστήκαμε εκείνη την ώρα και παρόλα αυτά, κάναμε χαβαλέ λες και είμασταν χρόνια φίλοι.. Για τα κινητά που έπιασα στα χέρια μου, 2 πράγματα μου έμειναν περισσότερο 1) Το πολύ ωραίο n4 2) Το****** θέμα του motomoto για note2/s3 edit Η επόμενη ημέρα πάντως δεν ξεκίνησε καλά! Λεπτομέρειες στο θέμα του iphone 5. Μου το ματιάξατε:p Edited February 18, 2013 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) Πραγματικά περάσαμε πάρα πολύ ωραία! Άτομα με τα οποία γνωριστήκαμε εκείνη την ώρα και παρόλα αυτά, κάναμε χαβαλέ λες και είμασταν χρόνια φίλοι.. Για τα κινητά που έπιασα στα χέρια μου, 2 πράγματα μου έμειναν περισσότερο 1) Το πολύ ωραίο n4 2) Το ****** θέμα του motomoto για note2/s3 Εαν και το εχω δωσει το n7 μετα απο την συντομη επαφη που ειχα με το δικο σου το ξανασκεφτομαι!! (Ειδικα τωρα που εχει βγει το 3g...!!) Edited February 18, 2013 by impreza_sti Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Εαν και το εχω δωσει το n7 μετα απο την συντομη επαφη που ειχα με το δικο σου το ξανασκεφτομαι!! (Ειδικα τωρα που εχει βγει το 3g...!!) Το παιδί που καθόταν απέναντι από εμένα (μπους νομίζω λέγεται εδώ στο φόρουμ) είχε το n7 με την μπλε θήκη:p Εγώ το άφησα σπίτι και έφερα το iphone5 & sgs3 Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 αχχχχχχ....το ελεγα το ελεγα....για αυτο ειπε ο αλλος για οικογενεια ανταμς.... ειναι που δεν φαινομουν εγω καλα στο πλανο για να το ομορφυνω....!!! :lol::lol::lol::lol: Χαχαχαχαχα!!! Ναι βασικα τι περιμενε ο αλλος να δει μοντελα με εσωρουχα?? Το παιδί που καθόταν απέναντι από εμένα (μπους νομίζω λέγεται εδώ στο φόρουμ) είχε το n7 με την μπλε θήκη:p Εγώ το άφησα σπίτι και έφερα το iphone5 & sgs3 Α ναι σωστα εισαι αυτος που του πηρα την θεση:p!!Sorry.. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Α ναι σωστα εισαι αυτος που του πηρα την θεση:p!!Sorry.. :lol: Αυτός, αυτός:p Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Απλα η συναντηση ήταν σαφως καλυτερη απο την πρωτη φορα.. Αντιστοιχα περιμενω να ειναι καλυτερη η τριτη συναντηση, την οποια φανταζομαι την θεωρουν ολοι σιγουρη.. Που ειχε ρε παιδια πλακακια; Εψαχνα γυρω γυρω και δεν ειδα καμια τετοια συσκευη; Για να ειμαι ειλικρινης ηθελα να δω χρηστη wp κινητου για να ακουσω την αποψη του. και οχι τρολλαρισμα σαν αλλους..λογια δεν λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε... συμφωνεις vassilis018; :X:X:X Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Κ μετα οι ληστές κάνουνε ντου στα σπίτια.. Εκεί έπρεπε να σας την πέσουν.. :p :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Που ειχε ρε παιδια πλακακια; Εψαχνα γυρω γυρω και δεν ειδα καμια τετοια συσκευη; Κάτω, στο πάτωμα, κοίταξες;;; :p:p:p:lol::lol::lol: Για να ειμαι ειλικρινης ηθελα να δω χρηστη wp κινητου για να ακουσω την αποψη του. Άσε, δεν αντέχονται. Σε λένε όλο τρολλιές για να σε πείσουν! Λες και δεν έχεις μάτια να δεις!!! ( Οποιαδήποτε σύμπτωση σε γεγονότα δεν είναι τυχαίο γεγονός!!! :shifty: ) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Bασίλη, ο Χρήστος σκέφτεται... "μμμ, τελικά καλά με τα λεγε ο Θανάσης. wp7 θα παρω μωρέ, αφού το symbian ΠΕΘΑΝΕ" :lol: Αυτό ακριβώς έλεγε, φοβάται όμως να το πει... :p Βασικά σκεφτόταν: ¨Είναι εδώ ο άλλος με την κινητάρα το HD7 και γω ο βλάκας έχω μείνει με StarTac και K800!¨ :lol::lol::lol: Άσε, δεν αντέχονται. Σε λένε όλο τρολλιές για να σε πείσουν! Λες και δεν έχεις μάτια να δεις!!! ( Οποιαδήποτε σύμπτωση σε γεγονότα δεν είναι τυχαίο γεγονός!!! :shifty: ) Άστ αυτά, το καταλάβαμε ότι γουστάρεις wp, παραδέξου το επιτέλους! :lol: Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Άλλος την είχε την κινητάρα Θανάση... Ο boombastic ήταν, στο έφερα να το δεις... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts