Jump to content

2ο myphone meeting @ Θεσσαλονίκη: Και περάσαμε όμορφα, όμορφα...

plankton69
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

*Επειδή ζητήθηκε και χατήρι δεν χαλάμε, οι εικόνες σε πλήρη ανάλυση βρίσκονται σε αυτό τον φάκελο στο DropBox!

Μπραβο παιδια για τις φωτογραφιες.Πολυ καλη δουλεια.Μα καλα μονο ενας ειχε galaxy s3?Μονο 1 ειδα στην φωτογραφια με ολα τα κινητα.Εκτος αμα υπηρχε κι αλλο και δεν το πηρε το ματι μου

• Απαντήσεις 108
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ σε περίμενα να έρθεις να γνωριστούμε απο κοντά γιατί όλο παρεξηγιόμασταν στο φόρουμ :) Ελπίζω να μπορέσεις την επόμενη φορά.

Καμμιά παρεξήγηση φίλε Φίλλιπε

Φιλικά Γιώργος

Βασίλη παραδέξου, είχα fan club Symbianάδων! Πολλά N8... :cool:

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Bασίλη, ο Χρήστος σκέφτεται... "μμμ, τελικά καλά με τα λεγε ο Θανάσης. wp7 θα παρω μωρέ, αφού το symbian ΠΕΘΑΝΕ" :lol:

Bασίλη, ο Χρήστος σκέφτεται... "μμμ, τελικά καλά με τα λεγε ο Θανάσης. wp7 θα παρω μωρέ, αφού το symbian ΠΕΘΑΝΕ" :lol:

φιλε mol μην το γελας γιατι μολις τελειωσε η συναντηση και καθομασταν πιο χαλαρα, με ειπε οτι σκεφτετε να αγορασει iphone 4 :D:rolleyes:

κοιτα ο Χρηστος ειναι μικρος ακομα. του αρεσει να εχει κινητο κλειδωμενο, δεν του αρεσει η ελευθερια του Android. και οκ πιο ευκολα θα ριξει κανα πιπινι με μηλοφωνο παρα με ν900 :lol::p

Η hardcore καρδιά λέει Symbian/MaeMo, το μυαλό λέει iOS... Από το στομάχι δεν πήρα απάντηση ακόμα, μάλλον δεν είναι τόσο γερό για να μπλέξει με Android!!! :p

plankton69 - Χρήστος 

Μπράβο παιδιά... Αλλά τους Αθηναίους δεν θα τους ξεπερασετε!

Για την ώρα το κοντέρ γράφει Αθήνα - Θεσσαλονίκη = 0 - 2 :p

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Θα ετοιμάσουν τα παιδιά meeting στην Αθήνα τις επόμενες μέρες. Το πρώτο ακυρώθηκε λόγω των απεργιών σε ΜΜΜ κλπ που είχε πριν 3-4 βδομάδες. Για να δούμε, θα τους φάτε τους Θεσσαλονικείς ή όλο λόγια είστε; :p

Νίκο μήπως θα ήταν καλύτερα να πάει κάποιος Σαλονικιός Αθήνα να τους οργανώσει; :lol:

Ευχαριστούμε πολύ Nagata, Villis, Johny-B, impreza_sti για την υπέροχη βραδιά!

Our pleasure man!

Όσοι δεν ήρθαν στο φαΐ απλά έχασαν.

Έτσι πέστα να τα διαβάζουν μερικοί. Και το γράφω και σε αυτό το topic, τα μανιτάρια ήταν πάλι άπαιχτα!

Καλά ήρθαν Wp και δεν το πήρα χαμπάρι!! Πως μου ξέφυγαν;

Τι εκτός από τα παράθυρα του μαγαζιού είχε και άλλα; Και εγώ που ήμουνα;

Υ.Γ. Την συνταγή που σου πρότεινα με το κρασί και το περιεχόμενο που μπαίνει μέσα τελικά την δοκίμασες; :p

Στη Σαλονικα παντα ειναι ομορφα οτι και αν κανεις!!!

Εννοείτε. :)

και οκ πιο ευκολα θα ριξει κανα πιπινι με μηλοφωνο παρα με ν900

Τι θα ρίξει ακριβώς; http://www.sherv.net/cm/emo/laughing/crying-with-laughter.gif http://www.sherv.net/cm/emo/happy/rolling-on-the-floor-laughing-smiley-emoticon.gifhttp://www.sherv.net/cm/emoticons/horror/best-devil-smiley-emoticon.gif

Όπως αναφέρθηκε μια χαρά περάσαμε και αυτή την φορά. Στην επόμενη συνάντηση ελπίζω να είμαστε περισσότεροι σε όλα τα στάδια αυτής. Και φυσικά να βρούμε, αν είναι εφικτό, κάποια άλλη φόρμουλα έτσι ώστε να μην «χανόμαστε» από την μεταξύ μας απόσταση που δημιουργείται στον κλειστό χώρο μιας καφετέριας.

Να ευχαριστήσω από την πλευρά μου και πάλι τον καλό φίλο Αστέριο, ιδιοκτήτη του Οινοχόου, την γυναίκα του και το προσωπικό για την κατά γενική ομολογία πολύ καλή μάσα. :secret: Ειδικά εκείνο το παιδάκι δεξιά μου όπως καθόμασταν πρέπει να πέρασε «δύσκολη» βραδιά!

Και φυσικά να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που τίμησαν με την παρουσία τους αυτόν τον θεσμό των συναντήσεων.

Edited by impreza_sti

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Η σερβιτόρα που τράβηξε την φωτο με έφαγε λάχανο...σαν μισοφέγγαρος....

Και το ελεγες να πω οτι δεν το ελεγες...? Παλι καλα εγω φαινομαι μονο σε μια!:p

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Πραγματικά περάσαμε πάρα πολύ ωραία! Άτομα με τα οποία γνωριστήκαμε εκείνη την ώρα και παρόλα αυτά, κάναμε χαβαλέ λες και είμασταν χρόνια φίλοι..

Για τα κινητά που έπιασα στα χέρια μου, 2 πράγματα μου έμειναν περισσότερο

1) Το πολύ ωραίο n4

2) Το****** θέμα του motomoto για note2/s3

edit

Η επόμενη ημέρα πάντως δεν ξεκίνησε καλά! Λεπτομέρειες στο θέμα του iphone 5. Μου το ματιάξατε:p

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων
Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Πραγματικά περάσαμε πάρα πολύ ωραία! Άτομα με τα οποία γνωριστήκαμε εκείνη την ώρα και παρόλα αυτά, κάναμε χαβαλέ λες και είμασταν χρόνια φίλοι..

Για τα κινητά που έπιασα στα χέρια μου, 2 πράγματα μου έμειναν περισσότερο

1) Το πολύ ωραίο n4

2) Το ****** θέμα του motomoto για note2/s3

Εαν και το εχω δωσει το n7 μετα απο την συντομη επαφη που ειχα με το δικο σου το ξανασκεφτομαι!! (Ειδικα τωρα που εχει βγει το 3g...!!)

Edited by impreza_sti

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Εαν και το εχω δωσει το n7 μετα απο την συντομη επαφη που ειχα με το δικο σου το ξανασκεφτομαι!! (Ειδικα τωρα που εχει βγει το 3g...!!)

Το παιδί που καθόταν απέναντι από εμένα (μπους νομίζω λέγεται εδώ στο φόρουμ) είχε το n7 με την μπλε θήκη:p Εγώ το άφησα σπίτι και έφερα το iphone5 & sgs3

αχχχχχχ....το ελεγα το ελεγα....για αυτο ειπε ο αλλος για οικογενεια ανταμς....

ειναι που δεν φαινομουν εγω καλα στο πλανο για να το ομορφυνω....!!! :lol::lol::lol::lol:

Χαχαχαχαχα!!! Ναι βασικα τι περιμενε ο αλλος να δει μοντελα με εσωρουχα??

Το παιδί που καθόταν απέναντι από εμένα (μπους νομίζω λέγεται εδώ στο φόρουμ) είχε το n7 με την μπλε θήκη:p Εγώ το άφησα σπίτι και έφερα το iphone5 & sgs3

Α ναι σωστα εισαι αυτος που του πηρα την θεση:p!!Sorry..

Α ναι σωστα εισαι αυτος που του πηρα την θεση:p!!Sorry..

:lol:

Αυτός, αυτός:p

Απλα η συναντηση ήταν σαφως καλυτερη απο την πρωτη φορα.. Αντιστοιχα περιμενω να ειναι καλυτερη η τριτη συναντηση, την οποια φανταζομαι την θεωρουν ολοι σιγουρη..

Που ειχε ρε παιδια πλακακια; Εψαχνα γυρω γυρω και δεν ειδα καμια τετοια συσκευη; Για να ειμαι ειλικρινης ηθελα να δω χρηστη wp κινητου για να ακουσω την αποψη του.

και οχι τρολλαρισμα σαν αλλους..λογια δεν λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε... συμφωνεις vassilis018; :X:X:X

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Που ειχε ρε παιδια πλακακια; Εψαχνα γυρω γυρω και δεν ειδα καμια τετοια συσκευη;

Κάτω, στο πάτωμα, κοίταξες;;; :p:p:p:lol::lol::lol:

Για να ειμαι ειλικρινης ηθελα να δω χρηστη wp κινητου για να ακουσω την αποψη του.

Άσε, δεν αντέχονται. Σε λένε όλο τρολλιές για να σε πείσουν! Λες και δεν έχεις μάτια να δεις!!!

( Οποιαδήποτε σύμπτωση σε γεγονότα δεν είναι τυχαίο γεγονός!!! :shifty: )

plankton69 - Χρήστος 

Αυτό ακριβώς έλεγε, φοβάται όμως να το πει... :p

Βασικά σκεφτόταν: ¨Είναι εδώ ο άλλος με την κινητάρα το HD7 και γω ο βλάκας έχω μείνει με StarTac και K800!¨ :lol::lol::lol:

Άσε, δεν αντέχονται. Σε λένε όλο τρολλιές για να σε πείσουν! Λες και δεν έχεις μάτια να δεις!!!

( Οποιαδήποτε σύμπτωση σε γεγονότα δεν είναι τυχαίο γεγονός!!! :shifty: )

Άστ αυτά, το καταλάβαμε ότι γουστάρεις wp, παραδέξου το επιτέλους! :lol:

Άλλος την είχε την κινητάρα Θανάση... Ο boombastic ήταν, στο έφερα να το δεις... ;)

plankton69 - Χρήστος