Jump to content

All about Opel

VULPES
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 248
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ενδεικτικα, στο corsa πληρωνω πιο ακριβα σερβις απο οτι πληρωνε ο πατερας μου στο Mazda 6 που ειχε, στο 323 που ειχε πριν απο αυτο, στο Getz (της μανας μου) και το micra που ειχε πριν η μανα μου...δηλαδη πιο ακριβα σερβις απο mazda, hyundai και Nissan σιγουρα.. για VW, ford, seat κλπ δεν ξερω..

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

• 4 weeks later...
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

καλα.. αυτο για την αξιοπιστια μην τον δενεις κομπο κιολας..

Να το δένει :)

Έχω Astra 2 ετών και είναι σαν καινούριο. Πολύ καλύτερο από πολλά αυτοκίνητα φίλων. Σίγουρα κλάσεις ανώτερο από σχεδιαστικά αδιάφορα γιαπωνέζικα (λέγε με Auris) που τρίζουν και βγάζουν ζημιές από τους πρώτους μήνες (ένας μύθος καταρρέει) ή από κορεάτικα που προσπάθησαν να το αντιγράψουν (Kia Cee'd).

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Περίμενα κάτι περισσότερο, σχεδιαστικά πάντα, για το νέο Αstra. Να δούμε αν θα παρουσιάσουν αμέσως και το νέο τούρμπο κινητήρα στα 1.4 λίτρα.

με βαση τη σιλουετα του 5θυρου πιστευω πως το GTC θα ειναι ελκυστικο
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Πολύ ψαρωτικές οι φωτο. Η πρώτη, με τον συγκεκριμένο φωτισμό, θυμίζει πολύ την νέα Delta.

Εκφραστειτε ελευθερα! :lol:

Βασικα μοιαζει αδιαφορο-ειναι σαν να του λειπει η σχεδιαστικη ταυτοτητα.Μεχρι να το δω ζωντανα ομως δεν μπορω να τοποθετηθω με σιγουρια

Πολύ ψαρωτικές οι φωτο. Η πρώτη, με τον συγκεκριμένο φωτισμό, θυμίζει πολύ την νέα Delta.

Εμενα στη 2η φωτο μου φερνει παρα πολυ σε Leon.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μεχρι να το δω ζωντανα ομως δεν μπορω να τοποθετηθω με σιγουρια

Και γω αυτό περιμένω, πριν το θάψω. :D :p

Ακριβώς αυτό.

Θυμίζει κορεάτικο.

Το κορεατικο βεβαια το πληρωνεις για κορεατικο.

Ένα κακό και αποτυχημένο συνοθύλευμα ιταλικών αυτοκινήτων...Μετά το insignia περίμενα ένα αυτοκίνητο με περισσότερο individualism.....Αλλά αυτό είναι...............Πιο πολύ μου αρέσει το απερχόμενο............
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Ένα κακό και αποτυχημένο συνοθύλευμα ιταλικών αυτοκινήτων...Μετά το insignia περίμενα ένα αυτοκίνητο με περισσότερο individualism.....Αλλά αυτό είναι...............Πιο πολύ μου αρέσει το απερχόμενο............

Νυν και τωρα ειναι κατι αμαξια απλα με 4 ροδες και πορτες.

Να το δένει :)

Έχω Astra 2 ετών και είναι σαν καινούριο. Πολύ καλύτερο από πολλά αυτοκίνητα φίλων. Σίγουρα κλάσεις ανώτερο από σχεδιαστικά αδιάφορα γιαπωνέζικα (λέγε με Auris) που τρίζουν και βγάζουν ζημιές από τους πρώτους μήνες (ένας μύθος καταρρέει) ή από κορεάτικα που προσπάθησαν να το αντιγράψουν (Kia Cee'd).

αποτελεις μοναχα ενα παραδειγμα. το οτι το δικο σου Αστρα δεν εχει βγαλει καποιο προβλημα δεν αποτελει και τον κανονα. δεν το λεω απεναντι σε σενα, θα το ελεγα και απεναντι σε καποιον που θα ελεγε "εμενα το αστρα, μου εχει βγαλει απειρα προβληματα".

επειδη εχω εμπειρια απο opel-ο-φορουμ, ξερω αν και κατα ποσο τα αστρα Η εχουν βγαλει προβληματα η ειναι αξιοπιστα.

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Νυν και τωρα ειναι κατι αμαξια απλα με 4 ροδες και πορτες.

Ναι δεν αντιλέγω...Απλά με το insignia που είναι αρκετά όμορφο και ξεχωριστό, περίμενα κάτι παραπάνω...Ούτε το υπάρχον astra τράβαγε τα βλέμματα και ήμουν σίγουρος πως ούτε το επόμενο θα μπορούσε...Αλλά αυτό είναι σκέτη αντιγραφή(και κακή μάλιστα!!:wacko:)

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Εεε όχι δεν το λες και κορεάτικο... Ομορφούλι είναι ,αλλά ίσως αναφέρεσαι στο μπροστά μέρος που δεν είναι και τόσο δυναμικό....

Και λαιβ

http://img231.imageshack.us/img231/1961/2010opelastra1.jpg

http://img90.imageshack.us/img90/9678/2010opelastra3.jpg

http://img507.imageshack.us/img507/5548/2010opelastra4.jpg

http://img91.imageshack.us/img91/577/2010opelastra5.jpg

Kαλουτσικο δειχνει.Μοιαζει ν'αντλει εμπνευση απο Mazda 3,Leon,Bravo.Καπου υστερει αισθητικα,but I can't put my finger on it.

Λίγο από INSIGNIA να έχει κι ειναι ΟΚ...

προσωπικά με ενδιαφέει η πίσω ορατότητα στο 3θυρο και κανα καλό κινητήρα κατω από 1.6.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...