thsss Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Poli kalo kai poli omorfo.An kai tha protimousa to mazda 3.Poio epithetiko mprosta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iosif1980 (27 Νοέ. 2004 , 00:55) γεια.επειδη τις επομενες 2 βδοαμαδες θα χτυπησω το 1.6 cosmo εχει κανεις καμια ιδεα,αν το ραδιοφωνο που εχει εχει mp3 η οχι και αν ,στο πακετο του εξτρα εξοπλισμου προσφορα με τα 900 e που ειναι περιλαμβανεται και αυτο..? to radiofono einai standar .an kanei akoma prosfora to paketo me ta 900 eura auto einai gia to esp,ids+,cruise control ,sport switch,timoni me metavliti ypovoithisi Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Εγώ πάλι έχασα πάσα ιδέα για τα OPEL μετά από μια συζήτηση με μηχανικό ο οποίος μου έλεγε γιατί δεν θα αγόραζε ποτέ από την OPEL. Πάντως από σχεδίαση και μόνο το Astra είναι ιδιαίτερα ελκυστικό να το αγοράσει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel (28 Νοέ. 2004 , 09:53) Εγώ πάλι έχασα πάσα ιδέα για τα OPEL μετά από μια συζήτηση με μηχανικό ο οποίος μου έλεγε γιατί δεν θα αγόραζε ποτέ από την OPEL. Πάντως από σχεδίαση και μόνο το Astra είναι ιδιαίτερα ελκυστικό να το αγοράσει κάποιος. Δηλαδη ολοι αυτοι που αγορασαν ΟPEL ειναι χαζοι και κοροϊδα .Πες του την γνωμη να την κραταει για τον ευαυτο του Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Επειδή ψάχνομαι κι εγώ γι αυτοκίνητο, πως σας φαίνεται το 3d Citroen C4 1.6 και το αναμενόμενο Ford Focus II ? Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος David (28 Νοέ. 2004 , 19:56) Επειδή ψάχνομαι κι εγώ γι αυτοκίνητο, πως σας φαίνεται το 3d Citroen C4 1.6 και το αναμενόμενο Ford Focus II ? Ford Focus II.Όσο το βλέπω, τόσο πιο πολύ μ' αρέσει... :) ...κι απ'ό,τι ακούω έχει κρατήσει τα χαρακτηριστικά του προγόνου του... ;) Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Κάτσε να έρθουν και μετά βλέπουμε. Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 focus2..............simply the best of the best Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Το C4???? :blink: :blink: :blink: :blink: Εχεις δει τι γινεται αν ανοιξεις το ραδιοφωνο ??? Δες το video παρακατω και νομιζω πως θα το ξανασκεφτεις... (Ειναι μολις 1,2mb!!) Ραδιοφωνο C4!!! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 xoris na thelo na proideaso kanenan............. ta logia gnostou odigou ogonon me to pou odigise to C4 2.000 sport : kako.....den mporo me tipote na sinenoitho mazi tou........alla tou leo kai alla kani......... to gegonos elabe meros stin pista ton serron prin miso mina peripou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amyntas (28 Νοέ. 2004 , 18:59) Δηλαδη ολοι αυτοι που αγορασαν ΟPEL ειναι χαζοι και κοροϊδα .Πες του την γνωμη να την κραταει για τον ευαυτο του Βασικά μου είπε για αερόσακους που δεν άνοιγαν ενώ το αυτοκίνητο είχε γίνει μ.....ί καπέλο και για άλλα γενικότερα προβλήματα αξιοπιστίας που έχει συναντήσει ο ίδιος και σε παλιά και σε καινούργια OPEL. Πιστεύω όμως ότι συμβαίνει αυτό που συμβαίνει και με όλες τις μάρκες: Κάποια αυτοκίνητα θα βγουν ελλατωματικά από την γραμμή παραγωγής για τον Α ή Β λόγο, τι να κάνουμε; Άμα σου τύχει σου έτυχε... Εγώ όταν λέω "έπεσα από τα σύννεφα" εννοώ ότι είχα την εντύπωση πως τα OPEL ήταν ιδιαίτερα αξιόπιστα (ως γερμανικά) πράγμα που έχει αποδειχθεί πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας μύθος, ενώ στην πραγματικότητα είναι όπως οι άλλες μάρκες, δηλαδή έχει και αυτή το δικό της ποσοστό ελλατωματικών το οποίο ούτε ιδιαίτερα ψηλό είναι, ούτε ιδιαίτερα χαμηλό. Εγώ αν και "γαλλάκιας" θα αγόραζα άνετα ένα ASTRA με τα 200 άλογα πάντως, ενώ ένα C4... πολύ χλωμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel (29 Νοέ. 2004 , 12:50) Βασικά μου είπε για αερόσακους που δεν άνοιγαν ενώ το αυτοκίνητο είχε γίνει μ.....ί καπέλο και για άλλα γενικότερα προβλήματα αξιοπιστίας που έχει συναντήσει ο ίδιος και σε παλιά και σε καινούργια OPEL. Πιστεύω όμως ότι συμβαίνει αυτό που συμβαίνει και με όλες τις μάρκες: Κάποια αυτοκίνητα θα βγουν ελλατωματικά από την γραμμή παραγωγής για τον Α ή Β λόγο, τι να κάνουμε; Άμα σου τύχει σου έτυχε... Εγώ όταν λέω "έπεσα από τα σύννεφα" εννοώ ότι είχα την εντύπωση πως τα OPEL ήταν ιδιαίτερα αξιόπιστα (ως γερμανικά) πράγμα που έχει αποδειχθεί πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας μύθος, ενώ στην πραγματικότητα είναι όπως οι άλλες μάρκες, δηλαδή έχει και αυτή το δικό της ποσοστό ελλατωματικών το οποίο ούτε ιδιαίτερα ψηλό είναι, ούτε ιδιαίτερα χαμηλό. Εγώ αν και "γαλλάκιας" θα αγόραζα άνετα ένα ASTRA με τα 200 άλογα πάντως, ενώ ένα C4... πολύ χλωμό. προβληματικά κομμάτια όλες οι μάρκες βγάζουν, η opel δεν είναι εξαίρεση και σίγουρα δεν είναι η καλύτερη γερμανική μάρκα. Όμως η επιλογή ενός astra αποτελεί μια πολύ ζυγισμένη λύση και δεν θα απογοητεύσει στο μέλλον ;) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ak89 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 :) Αναβάθμισεις των κινητήριων συνόλων για το Αstra ανακοίνωσε η Opel με αυτές να αφορουν τα συνολα των 1600 κ.εκ. Η πρωτη αφορα τον νεο 1,6 με τον υπερσυμπιεστη καυσαερίων (Turbo) και απόδοση 180 άλογα κ 23,4 kgm ροπής που μάλιστα διατηρούνται απο τις 1980 εως τις 5500σαλ!! Η δεύτερη αφορα την αναβάθμιση του γνωστου 1,6 απο τα 105 αλογα στα 115... Η εταιρεία δείχνει την πρόθεσή της να σταθεί στο υψος της μετα την έλευση του αντίπαλου Golf GT με τον κινητήρα TSi αλλα και στη γενικότερη τάση της...υπερτροφοδότησης που ακολουθείται απο τον αναταγωνισμό αντιπαρατάσοντας το δικό της επίτευγμα κ απο την άλλη να διατηρήσει ή κ να ενισχυσει ακόμη περισσότερο τις εξαιρετικές πωλησεις του ατμοσφαιρικού της μοντέλου στην πιο εμπορική του εκδοχη (1,6). Να σημειωθεί οτι ο 1.6 Turbo είναι ήδη γνωστός απο το Meriva OPC... Κυρίες κ Κύριοι,παρακαλώ απόψεις κ συζήτηση... Παράθεση ΤΕΖΑΜΥΓΑ η δουλειά!:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 O TSI διατηρεί το συγκριτικό πλεονέκτημα. Στην έκδοση των 170 ίππων παρά την ονομαστική υστέρηση ίππων είναι λίγο πιο δυνατός και έχει τον κομπρέσσορα που δίνει δύναμη από το "ρελαντί". Επιπλέον φορολογείται λιγότερο κατά την αγορά (12% vs 20%) και έχει λιγότερα ασφάλιστρα κλπ. Σαν κατανάλωση μάλλον θα είναι περίπου τα ίδια. Ο TSI ϊσως να καίει λίγο λιγότερο. Βέβαια παρά τη φορολογική επιβάρυνση στα 1600 σε σχέση με τα 1400 η Opel αναμένεται να το προσφέρει σε χαμηλότερη τιμή από το GT, οπότε ο κάθε ένας κρίνει και επιλέγει.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Με αφορμή το νέο πυραυλάκι της Opel..... Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα δώσει το «παρών» το ισχυρότερο Corsa από καταβολής του supermini της Opel, καθώς ενεργοποιούνται και σε αυτό τα δημοφιλή πλέον διακριτικά «OPC». Το Opel Corsa OPC διαθέτει υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.6 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 192 ίππους ισχύος και 26,5 χλγμ. ροπής, ενώ επιταχύνει από στάση ως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 7 δευτερόλεπτα και αναπτύσσει ανώτατη ταχύτητα 225 χλμ/ώρα. Η εμφάνιση του αυτοκινήτου είναι η ανάλογη της γενιάς των OPC, με τα έντονα και δυναμικά σπορ χαρακτηριστικά να ξεχωρίζουν. Στη Μεγάλη Βρετανία το Corsa των 192 ίππων θα κυκλοφορήσει με το λογότυπο της Vauxhall και τα διακριτικά «VXR». http://www.4troxoi.gr/common/php/image.php?id=13582&type=image 4τροχοί Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmel Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 prionaki! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 σε βιντεακι που εχω δει σε πιστα με επαγγελματια οδηγο μια χαρα τα παει. πολυ λιγη υποστροφη. για να δουμε ομως με κουλαδια και ελληνικη ασφαλτο τι θα κανει! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 πολυ ομορφο,ελπιζω να μην εχει την τυχη του astra στις πωλησεις σαν opc. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 τελειο αν και γενικως το νεο Κορσα ειναι ονειρο Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robin Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 και κάποιες foto: http://i42.photobucket.com/albums/e345/sbdev/opcorsa2.jpg http://i42.photobucket.com/albums/e345/sbdev/opcorsa3.jpg http://i42.photobucket.com/albums/e345/sbdev/opcorsa.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 τελειο αν και γενικως το νεο Κορσα ειναι ονειρο σαν απλο δεν μου αρεσει καθολου,αλλα το opc ειναι παρα πολυ ομορφο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shumi2007 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 pedia den to perimena oti to opc tha ginotan toso toumpano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 pedia den to perimena oti to opc tha ginotan toso toumpano χμ ναι ελπιζω και η τιμη του ομως να μην ειναι και τοσο τουμπανο:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Ποσο περιμενεις να εχει; Εγω πιστευω κατω απο 19.000-20.000 με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Ποσο περιμενεις να εχει; Εγω πιστευω κατω απο 19.000-20.000 με τιποτα. κοιταξε μεχρι 22.000 πιστευω οτι ειναι ok,αντε και λιγο παραπανω αλλα οχι να το σπρωξουνε στα 28-30.000.παει πολυ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts