gatokefalo Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 όντας σε χρήση η απλά επειδή ήταν εγκατεστημένη ; δυστυχως απλα επειδη ηταν εγκατεστημενη .... Αρχισε να το κανει περιπου μετα απο 2 ημερες εγκαταστασης του pou... Η συσκευη εκανε περιπου στις 2-3 επανεκκινήσεις την ημερα ..... Αρχισα να διαγραφω διαφορα σιγα σιγα ., αλλα παντα αφηνα το pou , διοτι εχω τρελα ..... Ματαια ομως διοτι συνεχιζε το προβλημα . Τελος αποφασισα να διαγραψω το pou ...αυτο ηταν τελος τα προβληματα ... Τυχαιο ...δεν νομιζω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Τελικά αυτό το update τι ήταν; Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 δυστυχως απλα επειδη ηταν εγκατεστημενη .... Αρχισε να το κανει περιπου μετα απο 2 ημερες εγκαταστασης του pou... Η συσκευη εκανε περιπου στις 2-3 επανεκκινήσεις την ημερα ..... Αρχισα να διαγραφω διαφορα σιγα σιγα ., αλλα παντα αφηνα το pou , διοτι εχω τρελα ..... Ματαια ομως διοτι συνεχιζε το προβλημα . Τελος αποφασισα να διαγραψω το pou ...αυτο ηταν τελος τα προβληματα ... Τυχαιο ...δεν νομιζω :) το θέμα είναι ότι πρέπει να να σβήνω πολλές ανδροιδ εφαρμογές για να δω ποια δημιουργεί το πρόβλημα Τελικά αυτό το update τι ήταν; Έλα μου ντε ? Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdevil Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) Καλά την μικρογραφία που ανέβασα ποιο πανω δεν την είδατε ή θελετε να σας τα γραφουμε και ολας :rolleyes: μετα το update μου έδωσε 10% επιπλέον μπαταρία αλλα δεν συνδέεται πλεον στο pc μεσω usb .. μαλιστα... Edited November 13, 2014 by sdevil Παράθεση Samsung Galaxy S10e Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλά την μικρογραφία που ανέβασα ποιο πανω δεν την είδατε ή θελετε να σας τα γραφουμε και ολας :rolleyes: μετα το update μου έδωσε 10% επιπλέον μπαταρία αλλα δεν συνδέεται πλεον στο pc μεσω usb .. μαλιστα... Πήγαινε στις ρυθμίσεις αποθήκευση και πρόσβαση και τέρμα κάτω ενεργοποίησε την μαζική αποθήκευση μέσω usb. Επίσης δοκίμασε στις ίδιες ρυθμίσεις να επιλέξεις η χρήση usb να μην είναι αυτόματη αλλά για ο,τι λειτουργικό έχεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grkwn999 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 παιδια μου βγαζει το παρακατω μηνυμα και δεν προχωράει.ξερει κανεις τι να κανω? http://www.bberror.com/bb10-0008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdevil Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Πήγαινε στις ρυθμίσεις αποθήκευση και πρόσβαση και τέρμα κάτω ενεργοποίησε την μαζική αποθήκευση μέσω usb. Επίσης δοκίμασε στις ίδιες ρυθμίσεις να επιλέξεις η χρήση usb να μην είναι αυτόματη αλλά για ο,τι λειτουργικό έχεις. τελικά απεγκατέστησα το blackberry link και το ξαναεγκατέστησα και όλα οκ ! :yahoo::yahoo: Παράθεση Samsung Galaxy S10e Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourouzis2005 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Έχει καταφέρει κάποιος να δουλέψουν με κάποιο τρόπο (και ποιο ΑΡΚ?) τα Google Maps σε ΒΒ10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Έχει καταφέρει κάποιος να δουλέψουν με κάποιο τρόπο (και ποιο ΑΡΚ?) τα Google Maps σε ΒΒ10? κατέβασε το μέσω SNAP , δουλεύουν μια χαρά Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourouzis2005 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Θα χρειάζεται μετά να αγοράσω την εφαρμογή GPS for Google Maps που υπάρχει στο BBWorld? Ή το GPS θα με βάζει στο χάρτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Θα χρειάζεται μετά να αγοράσω την εφαρμογή GPS for Google Maps που υπάρχει στο BBWorld? Ή το GPS θα με βάζει στο χάρτη? Δεν χρειαζεται να αγορασεις τιποτα. Χτες μαλιστα εβαλα τους τελευταιους χαρτες. Απλα εχεις ανοικτα τα data και κανεις κανονικα πλοηγηση με φωνητικη καθοδηγηση στα ελληνικα. Απλα δεν μπορεις να κανεις login για να αποθηκευεις χαρτες και αγαπημενες τοποθεσιες γιατι θελει google services. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourouzis2005 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Σε υπερευχαριστώ! Δεν χρειάζομαι ούτως ή άλλως τους αγαπημένους προορισμούς ούτε αποθήκευση χαρτών.. Ακολούθησα τις οδηγίες για εγκατάσταση Snap, αλλά έχω κολλήσει ακόμα στο Login για το Market. Ελπίζω σε κάποια φάση να μπω στο market και να δοκιμάσω και τους χάρτες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Σε υπερευχαριστώ! Δεν χρειάζομαι ούτως ή άλλως τους αγαπημένους προορισμούς ούτε αποθήκευση χαρτών.. Ακολούθησα τις οδηγίες για εγκατάσταση Snap, αλλά έχω κολλήσει ακόμα στο Login για το Market. Ελπίζω σε κάποια φάση να μπω στο market και να δοκιμάσω και τους χάρτες :) Νομιζω για να κανεις Login πρεπει απο τον λογαριασμο σου google να ορισεις στις επιλογες ασφαλειας να εχεις το two step verification . https://www.google.com/landing/2step/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourouzis2005 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Δούλεψε ΤΕΛΕΙΑ! Τελικά δεν ήταν αυτό το πρόβλημα, απλά έγραψα λάθος ένα ψηφίο. Μπήκα στους χάρτες, ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Φυσικά πρώτη φορά βλέπω lag στο Blackberry μου! Α ρε Google!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 θελει data plan για σερφαρισμα στο δικτυο και check email μεσω wifi? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 οχι , το εχουμε πει 100 φορες ρε παιδια Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Το γραφω εδω γιατι εχει πιο πολυ κινηση:στο os 10.2 ειχα προσπαθησει να κατεβασω και να τρεξω το sygic και μεσω amazon και μεσω sidebar με το apk και μου ελεγε οτι δεν μπορει να προχωρησει λογω ρυθμισεων google play.περασα την τελευταια leaded και το ετρεξε κανονικα.εχει αλλαξει κατι στην 10.3.1?συσκευη z30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Το γραφω εδω γιατι εχει πιο πολυ κινηση:στο os 10.2 ειχα προσπαθησει να κατεβασω και να τρεξω το sygic και μεσω amazon και μεσω sidebar με το apk και μου ελεγε οτι δεν μπορει να προχωρησει λογω ρυθμισεων google play.περασα την τελευταια leaded και το ετρεξε κανονικα.εχει αλλαξει κατι στην 10.3.1?συσκευη z30.Σε σχεση με το android runtime ναι. Στην 10.3 πηγε στο 4.3 για μεγαλυτερη συμβατοτητα. Αν την πηγαν ακομη πιο πανω με την 10.3.1 δεν το ξερω. Απο το amazon αν δεν ζηταει google services το θεωρω λογικο να ηταν η εκδοση runtime το προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 (edited) * New * BBM Meetings! BBM Meetings, κάτι περισσότερο από βίντεο-κλήσεις και τι προσφέρει σε σχέση με τον ανταγωνισμό: http://blogs.blackberry.com/2014/11/bbm-meetings-more-than-video-calling/?utm_source=bbm_channel&utm_medium=social&utm_campaign=bm%7CBBM%7CMeetings%7Cengagement%7Cww%7CBlackBerry_Channel%7C Edited November 23, 2014 by thief Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megadancemix Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Γεια σας... εχω το blackberry Z10 και εχει τωρα κανα 2-3 μερες που οταν η φορτιση φτανει στο 94% σταματαει. Software release 10.2.1.30.62 ......model stl 100-1 Τι γινεται? Ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Γεια σας... εχω το blackberry Z10 και εχει τωρα κανα 2-3 μερες που οταν η φορτιση φτανει στο 94% σταματαει. Software release 10.2.1.30.62 ......model stl 100-1 Τι γινεται? Ευχαριστω εκ των προτερων :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5213371&highlight=%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1#post5213371 Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παιδιά ποια είναι η γνώμη σας για τις μπαταρίες από Κίνα με 2500+mAh ? Κάποιος που έχει αγοράσει αντίστοιχη μπαταρία μπορεί να μας πει εντυπώσεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Σκέφτομαι κι εγώ για αγορά μπαταρίας. Υπάρχει εμπειρία από τα μέλη, εδώ; Δε με καίει η αναγραφόμενη τιμή χωρητικότητας τόσο, όσο η πραγματική - δηλαδή να είναι αξιόπιστη η εταιρία... Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Σκέφτομαι κι εγώ για αγορά μπαταρίας. Υπάρχει εμπειρία από τα μέλη, εδώ; Δε με καίει η αναγραφόμενη τιμή χωρητικότητας τόσο, όσο η πραγματική - δηλαδή να είναι αξιόπιστη η εταιρία... Από τη στιγμή που το bundle κοστίζει γύρω στα 25 από amazon, νομίζω αξίζει περισσότερο από τον no name κατασκευαστή. Εγώ θα πήγαινα στην επίσημη λύση. Από κει και πέρα, δεδομένου του ότι το Ζ10 έχει θέματα στην διαχείριση, αν γύριζα 5 μήνες πίσω θα έπαιρνα το Ζ30. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Από τη στιγμή που το bundle κοστίζει γύρω στα 25 από amazon, νομίζω αξίζει περισσότερο από τον no name κατασκευαστή. Εγώ θα πήγαινα στην επίσημη λύση. Από κει και πέρα, δεδομένου του ότι το Ζ10 έχει θέματα στην διαχείριση, αν γύριζα 5 μήνες πίσω θα έπαιρνα το Ζ30. συμφωνώ απόλυτα, το bundle είναι η πλέον αξιόπιστη και βολική λύση , εάν έχεις Ζ10 . το εάν θα έπρεπε να είχαμε πάει σε Ζ30 νομίζω polloi το έχουμε σκεφτεί , an και 5 inc είναι αρκετές Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts