delliosgeo Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Ευχαριστώ, παω για δοκιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Το BlackBerry OS 10.3.1 διαθέσιμο από τις 19 Φεβρουαρίου. Αντε! http://n4bb.com/blackberry-os-10-3-1-arriving-february-19th/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Αντε να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καλημέρα. Εν αναμονή της επισημης 10.3.1, θα ήθελα να ρωτησω αν υπαρχει τρόπος να κάνουμε στην 10.3.1 τα εικονίδια να φαίνονται όπως στην 10.2.1. Αυτά τα εικονίδια στυλ android χωρίς το σκούρο πλαίσιο δεν μου αρέσει καθόλου. Ευχαριστω και περιμένω κάποια απάντηση αν γνωρίζει κανείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Έτσι και περάσεις 10.3.1 η σκιά στα εικονίδια είναι παρελθόν και δεν μπορείς να την επαναφέρεις. Εμένα προσωπικά μου αρέσει η νέα σχεδίαση του χωρίς σκιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Χωρις σκειά θυμίζει android χάνει τον χαρακτήρα του. Με κάποιο θέμα γίνεται τίποτε: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Δεν υπάρχουν θέματα στο ΒΒ10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 εννοώ wallpaper με σκιες στη θέση καθε εικονιδίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Δεν νομιζω να καθησε καποιος να κανει τετοιο wallpapper. Ηταν γενικη απαιτηση να φυγουν οι σκιες. Εγω εκτιμησα και την επιπλεον σειρα εικονιδιων που κερδισα απο την αφαιρεση τους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourouzis2005 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Γεια σας! Από χτες το βράδυ η κάμερα του Ζ10 μου δεν κάνει autfocus.. Δοκίμασα να έχω πατημένο το πλαίσιο στο κέντρο της φωτογραφίας αλλά τζίφος.. Το κίνητο δεν έχει πέσει κάτω, είναι σε θηκούλα και δούλευε άψογα μέχρι χτες. Δεν έχω βάλει Leaked εκδόσεις κτλ Τι παίζει με το service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Γεια σας! Από χτες το βράδυ η κάμερα του Ζ10 μου δεν κάνει autfocus.. Δοκίμασα να έχω πατημένο το πλαίσιο στο κέντρο της φωτογραφίας αλλά τζίφος.. Το κίνητο δεν έχει πέσει κάτω, είναι σε θηκούλα και δούλευε άψογα μέχρι χτες. Δεν έχω βάλει Leaked εκδόσεις κτλ Τι παίζει με το service? Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία για λίγο (δευτερόλεπτα) ώστε μετά να κάνει restart. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εάν δεν λυθεί το πρόβλημα δες και αυτό: https://supportforums.blackberry.com/t5/BlackBerry-Z10/Z10-Rear-Camera-Autofocus-Stopped-Working/td-p/2792683 και αυτό http://supportforums.blackberry.com/t5/BlackBerry-Z10/Z10-autofocus-issue/td-p/2866858 Για εγγύηση και service θα πρέπει να μιλήσεις με το κατάστημα που το αγόρασες. Edited February 11, 2015 by sakisgi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos_ Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Ελπιζω να μη μου τυχει, αλλα σε τετοια περιπτωση δεν ειναι καλη ιδεα να επικοινωνισουμε straight με την blackberry? Ισως σου δωσουν την καλυτερη επιλογη για service στην ελλαδα, εαν υπαρχει.. Παράθεση Alcatel OT Max db > Alcatel OT 511 > Alcatel OT 715 > Nokia 6230i > Nokia 6290 > Nokia 5530 > Nokia E5-00 > BB Q10 > Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Παίδες, πήρε κανείς την αναβάθμιση; Σήμερα δεν θα κυκλοφορούσε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Έτσι λέγανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 (edited) Εύχομαι να δοθεί γρήγορα. Αλλά ας μη ξεχνάμε ότι η διάθεση εξαρτάται και από τους παρόχους. Μόλις μου ήρθε το update! Software release 10.3.1.1565 1002MB Edited February 24, 2015 by thief Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Την κατεβάζω. 952 ΜΒ. Γιατί όμως άλλο μέγεθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Εξαρτάται από την έκδοση που ήδη έχεις αλλά και τον πάροχο. Πάντως παίρνει πολύ ώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ρε παιδιά το BBM πως εμφανίζεται έτσι μετά την αναβάθμιση ;;; δε φαίνεται τι γράφεις και το όνομα του συνομιλητή σου. Τόσο τραγικοί ;; τουλάχιστον αναγνωρίζει ελληνικά το viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ρε παιδιά το BBM πως εμφανίζεται έτσι μετά την αναβάθμιση ;;; δε φαίνεται τι γράφεις και το όνομα του συνομιλητή σου. Τόσο τραγικοί ;; τουλάχιστον αναγνωρίζει ελληνικά το viber Κάνε update το BBM. Και σε μένα έτσι ήταν και διορθώθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Συνολικά έκανε περίπου τρεις ώρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 πλέον με την αναβάθμιση διαπίστωσα ότι από το σναπ δεν μπορούμε να κατεβάσουμε. Βέβαια και με 10.2 πάλι τους τελευταίους μήνες νομίζω δε γινόταν. Υπάρχει τρόπος εκτός από το αμαζον να συνυπάρχει και το σναπ στην 10.3 ;; έχω κάποιες εφαρμογές από σναπ που αν κάνω επαναφορά θα διαγραφούν λογικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Με την ενημέρωση στο Z10 μου, ενώ στην αρχή κολλούσε το hub μετέπειτα έστρωσε. Όσον αφορά το bmm θέλει ενημέρωση και το viber εκτός το ότι -επιτέλους- αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες στον κατάλογο, πλέον δεν κολλάει και λειτουργεί άψογα. :) Thanks Blackberry! Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Μετά το update πετάει. Από το Snap κατεβάζω. Πάτε στο BlackBerry World γιατί έχει πολλά app update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaidaki Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Μετά το update πετάει. Από το Snap κατεβάζω. Πάτε στο BlackBerry World γιατί έχει πολλά app update. Κι εγώ αυτό διαπίστωσα. Ενώ μόλις έγινε η αναβάθμιση κολλούσε ακόμη και το hub, με μια ακόμη επανεκκίνηση πάει... "σφαίρα"! Για να δούμε στην μπαταρία. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έγιναν αλλαγές και στην κάμερα. Τσεκάρετε :happy::happy::happy::happy: Παράθεση Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Για την μπαταρία του Ζ10 θα μπορώ να πω από αύριο, με κανονική χρήση. Για την ώρα το λιώνω. Μου φαίνεται καλύτερη η διαχείριση αλλά δεν περιμένω και θαύματα. Ιδωμεν. Πολλές καινοτομίες. Μία από αυτές ενώ κάνεις download / update στο notification pull down menu εμφανίζεται η πρόοδος! Πολλές και καλές οι εντυπώσεις. Μπράβο για μια ακόμη φορά στη BlackBerry. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts