johnon38 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Σε ευχαριστώ είσαι πολύ καλός Λέω να περιμένω την επίσημη έκδοση γιατί μπορεί να τα κάνω θάλασσα! Έχω το stl00 2 Τόσο πολύ καλή είναι η καινούργια έκδοση? Edited January 4, 2015 by thief Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Τόσο πολύ καλή είναι η καινούργια έκδοση?Πολλα νεα χαρακτηριστiκα , φρεσκο UI και περισσοτερες δυνατοτητες. Μονο αρνητικο οτι πλεον χανουμε το flash απο τον browser. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Πολλα νεα χαρακτηριστiκα , φρεσκο UI και περισσοτερες δυνατοτητες. Μονο αρνητικο οτι πλεον χανουμε το flash απο τον browser. δεν εχει flash αλλα υποστηριζει html5.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Προτιμώ το flash... δεν είναι όλο το νέο σε html5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnon38 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Καλησπέρα Επανήλθα. Έχω το BlackBerry z10 Έκδοση λογισμικού 10.2.1.3062 Stl 100-2 Android version 4.2.2 Θα πρέπει να περιμένω την καινούργια έκδοση για να παίξει το xbmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdevil Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Παρέα κανενα νέο για την 10.3 ;;; Παράθεση Samsung Galaxy S10e Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Φήμες λένε Φεβρουάριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Ναι, Φεβρουάριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdevil Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Αντε με το καλο.. ! :thanks: Παράθεση Samsung Galaxy S10e Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Εγώ γιατί δεν βλέπω φως στην υπόθεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Εγώ γιατί δεν βλέπω φως στην υπόθεση; Γιατί δεν τ' άναψαν ακόμη. Κι εγώ ήθελα την αναβάθμιση πιο νωρίς. Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnon38 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Αντε να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για την αγορά του ζ10 και θέλω να ρωτήσω το 4g έχει καλύτερη μπαταρία από το 3g.?την βγάζει την μέρα άνετα η δεν θα το χρησιμοποιώ για να μην μου σβήσει; επίσης θέλω να ρωτήσω αν το πληκτρολόγιο του είναι βολικό θα καταφέρνω να γράψω αυτό που θέλω η θα είμαι γράψε σβήσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για την αγορά του ζ10 και θέλω να ρωτήσω το 4g έχει καλύτερη μπαταρία από το 3g.?την βγάζει την μέρα άνετα η δεν θα το χρησιμοποιώ για να μην μου σβήσει; επίσης θέλω να ρωτήσω αν το πληκτρολόγιο του είναι βολικό θα καταφέρνω να γράψω αυτό που θέλω η θα είμαι γράψε σβήσε 1. Όταν λες 3g και 4g, εννοείς τα μοντέλα; 2. Μπαταρία τη δικιά μου την έχω κάψει, οπότε θα ήταν μάταιο να μοιραστώ την εμπειρία μου. Πες μας όμως τί κάνεις να δώσουμε μια ιδέα. 3. Αν δεν χρησιμοποιούσες Swype, που προσωπικά δεν ξέρω τί λέει, του Z10 θα σου φανεί εξαιρετικό. Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Ναι για τα μοντέλα μιλάω έχω ακούσει ότι το 4g έχει μια ικανοποιητικη μπαταρία βασικά αυτό που θέλω να με βγάζει μια μέρα άνετα και έχω ακούσει πολλά εννοείται ότι το ίντερνετ το θέλω συνέχεια ανοιχτό δεν γνωρίζω και αν μπορείς να του βάλεις μεγαλύτερη μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) Ναι για τα μοντέλα μιλάω έχω ακούσει ότι το 4g έχει μια ικανοποιητικη μπαταρία βασικά αυτό που θέλω να με βγάζει μια μέρα άνετα και έχω ακούσει πολλά εννοείται ότι το ίντερνετ το θέλω συνέχεια ανοιχτό δεν γνωρίζω και αν μπορείς να του βάλεις μεγαλύτερη μπαταρία Το 4G μοντέλο έχει βγει καλύτερο απ' ότι λέγεται. Εγώ πάω για αλλαγή μπαταρίας γιατί το κινητό είναι 1.5 χρόνου και την έχω λιώσει. Ίδια με αυτή που έχω τώρα παρήγγειλα, από Ebay, 10€. Αν ως internet εννοείς το 3G να ξέρεις ότι καίει σαφώς περισσότερο από το wifi. Από εκεί και πέρα είναι θέμα χρήσης. Πόση ώρα το έχεις ανοικτό (την οθόνη, screen time που λεν και στο χωριό μου) ή απλά σε αναμονή (αυτό το λένε standby time). Edited February 5, 2015 by Stratosnen Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ξέρεις είμαι ενδιάμεσα στο z10 και το z30 το άσχημο είναι ότι δεν είναι εμπορικά τηλέφωνα οπότε και οι πληροφορίες που έχω είναι περιορισμένες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Αν το μεγεθος των 5" δεν ειναι προβλημα ,οπως και η διαφορα τιμης, το Ζ30 ειναι καλυτερο τηλεφωνο απο το Ζ10 σε οτι αφορα την μπαταρια, την κεραια, με επιπλεον miracast, USB OTG και ραδιοφωνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Με ενοχλεί λίγο το μέγεθος ίσως και περισσότερο από την τιμή αλλά μάλλον είναι μια πιο ολοκληρωμένη λύση σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Αν είσαι εντάξει οικονομικά μή σε σταματήσει το μέγεθος. Τα κινητά έτσι κι αλλιώς μεγάλωσαν. Αν δε πάρεις τέτοιο μέγεθος τώρα, θα πάρεις αργότερα, οπότε δε το αποφεύγεις... :) Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Έχω και τα δύο και μπορώ να πω με άνεση ότι το Ζ30 είναι υπέροχο. Έχει ατελείωτη μπαταρία που σου δίνει την σιγουριά ότι θα βγάλεις 2 μερες άνετα χωρίς να ψάχνεις πρίζες. Έχει Gorilla Glass και η κατασκευή του απέχει πολύ σε σχέση με αυτήν του Ζ10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 (edited) Σήμερα το έβαλα στο 3G. Από τις 06:20 έως τις 22:20 με πολύ καλό σήμα. Μιάμιση - δύο ώρες Browsing, Facebook, Tapatalk. Ένα τηλεφώνημα των 5 λεπτών. Σύμφωνα με τον έλεγχο της μπαταρίας η Εμφάνιση είχε 16% της κατανάλωσης (η οθόνη προφανώς - ~55% φωτεινότητα με αυτόματη ρύθμιση), το Σύστημα 15% και η Αναμονή 14%. Το Tapatalk ήταν στο 5% και η Περιήγηση στο 3%. Τα άλλα πιο κάτω. Το πρωί είχε 100% φόρτιση και το βράδυ 15% - στις ώρες ακριβώς που είπα. Να σημειωθεί ότι η μπαταρία λειτουργεί 1.5 χρόνο, τώρα, ενώ τους τελευταίους μήνες δε διστάζω να τη λειτουργώ ενώ την φορτίζω - δηλαδή καταπονείται έντονα. Edited February 5, 2015 by Stratosnen Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Με καλυψατε πολύ με της απάντησης σας οπότε βλέπω το z30 βέβαια έχω ακούσει ότι αυτό τον μήνα θα βγει και το z20 οπότε θα περιμένω λίγες μέρες πάντως και πολύ σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Παιδιά απο 10.2.1 λέω να πάω σε leak 10.3.1 για δοκιμή. Αν δεν μου αρέσει μπορώ να γυρίσω σε 10.2.1; Ευχαριστώ περιμένω απάντηση με το τηλέφωνο στο χέρι για δοκιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Παιδιά απο 10.2.1 λέω να πάω σε leak 10.3.1 για δοκιμή. Αν δεν μου αρέσει μπορώ να γυρίσω σε 10.2.1; Ευχαριστώ περιμένω απάντηση με το τηλέφωνο στο χέρι για δοκιμή Φυσικα και μπορεις, ειναι πανευκολο! Κανεις ενα reload os μεσω blackberry link και γυρνας παλι στην 10.2.1 που εισαι. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts