Jump to content

johnon38

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About johnon38

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

johnon38's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. johnon38

    Cubot X17

    Καλησπέρα σκέφτομαι να το πάρω και εγώ έχετε κάποιο κατάστημα να μου προτείνετε? Επίσης ξέρει κανείς εάν πάρει την αναβάθμιση σε 6? http://eu.banggood.com/ Εδώ το βρίσκω 153€ είναι αξιόπιστο το μαγαζί?
  2. Καρτοσυμβολαιο έχω. Παίζει κανένα ρόλο? Όταν ήμουν στην Q που ήταν κάρτα μου έβγαζε την επιλογή LTE.
  3. Έλα όμως που έβαλα την κάρτα της wind και δεν μου βγάζει την επιλογή 4g μου βγάζει 2 και 3g τώρα μου γραφή h.μένω στην Σύρο δεν ξέρω εάν αυτό παίζει ρόλο, και το κινητό είναι το z10 BlackBerry.
  4. Καλησπέρα Έχω ένα κινητό που μου γραφή ότι δυνατότητα λειτουργία ζωνών lte 3,7,8,20έχω wind κάρτα. Θα μπορώ να έχω 4g?
  5. Καλημέρα έχω το z10 όταν ήμουν στην cosmote είχα 4g δίκτυο. Πριν λίγες μέρες πήγα wind. Η κάρτα Sim που μου δώσανε μου είπαν ότι είναι 4g τώρα το παράδοξο στις ρυθμίσεις δεν μου εμφανίζει τι 4g επιλογή έχει μόνο 2g, 3g. Επικοινωνώ με την wind και μου λένε ότι η BlackBerry το λογισμικό της δεν βλέπει ότι η wind έχει 4g.ξερει κάνεις να με βοηθήσει? Ευχαριστώ έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού.
  6. Μπορείς να μου στείλεις το όνομα του μαγαζιού?
  7. Παιδιά το 2καρτο κινητό την μπαταρία την επιβαρύνει? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα αλλά το πήρες? ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγγνώμη επανάληψη από πού το πήρες?
  8. Και σε μένα την πήρε αλλά δεν έχω καταλάβει τι αλλαγή έγινε!
  9. Παιδιά σε ένα μαγαζί από το σκρουτζ έγραφε ότι ενδεχομένως να μην υπάρχουν ακουστικά.
  10. Ευχαριστώ. Νομίζω για τα λεφτά του και για τα χαρακτηριστικά που έχει είναι πολύ καλό.
  11. Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό το έχω βρει εδώ http://www.kaizershop.gr/ Να το πάρω η να περιμένω λίγο μέχρι να βγει το καινούργιο?
  12. Εάν έχεις κάποιο να μου προτείνεις θα ήθελα να μου το πεις. Υπολογίζω γύρω στα 150 με 170€.
  13. Την εφαρμογή για το Otetv go την κατεβάζω από το play store την ανοίγει κανονικά και βάζω τους κωδικούς όταν όμως σε πηγαίνει στο λινκ για να παίξει σε πετάει έξω (κλείνει) η εφαρμογή.μιλησα με το Ο.Τ.Ε και μου είπαν ότι δεν υποστηρίζει το BlackBerry
×
×
  • Create New...