Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες, τι εννοείτε με το native app; Δεν είναι αυτές που είναι Built for Blackberry φαντάζομαι...
native ειναι αυτες που ειναι γραμμενες για το BB10 και οχι port απο android apk. Ο,τι ειναι μεσα στο BB world ειναι native, με μια επιφυλαξη, γιατι εχω πετυχει και μια που μπορει να ηταν native αλλα εμοιαζε copy paste απο το google play.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

native ειναι αυτες που ειναι γραμμενες για το BB10 και οχι port απο android apk. Ο,τι ειναι μεσα στο BB world ειναι native, με μια επιφυλαξη, γιατι εχω πετυχει και μια που μπορει να ηταν native αλλα εμοιαζε copy paste απο το google play.

Δεν είναι οι εφαρμογές που μπορούν να τρέχουν στο παρασκήνιο χωρίς να είναι active ;

Δεν είναι οι εφαρμογές που μπορούν να τρέχουν στο παρασκήνιο χωρίς να είναι active ;
Αυτο το κανουν μονο οι native και μονο αν ειναι headless . Μια δυνατοτητα που ηρθε με το τελευταο update νομιζω. Δεν σημαινει οτι ολες οι native ειναι headless. Πρεπει να γραφτουν ξανα.

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Και πως ξέρουμε αν μία εφαρμογή είναι native/headless?
Native ειναι σιγουρα οτι ειναι μεσα στο bb world , headless θα το γραφει στην περιγραφη.

Native ειναι σιγουρα οτι ειναι μεσα στο bb world , headless θα το γραφει στην περιγραφη.

Δεν είναι ακριβώς ετσι. Native εφαρμογές έχουν το εικονίδιο "build for Blackberry".

Στο ΒΒ World δυστυχώς υπάρχουν πολλά Android ports, δηλαδή εφαρμογές προσαρμοσμένες.

Headless εφαρμογές ακόμα είναι λίγες και αναφέρουν εάν το προσφέρουν στην περιγραφή τους όπως είπε και ο φίλος από πάνω. ;)

Ευχαριστώ παίδες! Πράγματι, κάποιες γράφουν ότι είναι headless. To whatsapp όμως όχι. Δηλαδή για να τρέχει θα πρέπει να είναι πάντοτε η μία από τις 8 που μπορείς να έχεις ανοιχτές;

Άντε να δούμε πότε θα έρθει το κινητό...

Μολις μου ηρθε update 10.2.1.2102 ! 38mb . Εχω F2G.

Μου φαινεται περιεργιο να ειναι μονο native αυτες που λενε build for blackberry. Εχω την εντυπωση οτι αυτες ειναι φτιαγμενες για τα BB και δεν τις βρισκεις σε αλλες πλατφορμες.

edit. Λιγο που διαβασα, το "built for blackberry' ειναι μια πιστοποιηση που δινει η BB σε καποιες εφαρμογες που πληρουν καποια κριτηρια λειτουργιας. Ακομη και σε εφαρμογες που εχουν γινει port απο αλλες πλατφορμες, αρκει να συμπεριφερονται σωστα στα κριτηρια καλης λειτουργιας του BBOS. Μπορει να ειναι γραμμενη native, σε AIR ή με WebWorks. Στοχος να ξεχωριζουμε τις "καλες" εφαρμογες.

Edited by songless_bird

Δηλαδη για να καταλάβω, τα whatsapp και viber τρέχουν όπως πρέπει στο background ή όχι; Πρέπει να φροντίζουμε να μένουν συνέχεια ενεργά;

Δηλαδη για να καταλάβω, τα whatsapp και viber τρέχουν όπως πρέπει στο background ή όχι; Πρέπει να φροντίζουμε να μένουν συνέχεια ενεργά;

Το viber όπως και κάθε android εφαρμογή , όχι. Δεν τρέχουν. Το what's up ειναι native και εμφανίζεται στο hub. Οπότε θα σε ειδοποιήσει απο εκεί για νέα μηνύματα, ακόμη και όταν εχεις κλειστό το τηλέφωνο και το ανοίξεις μετά.

Παιδιά καλησπερα..από κάμερα τι λέει το Ζ10? Είστε ευχαριστημένοι?

Μέτρια πράγματα. Ειδικά σε σκοτεινό χώρο .

Παιδιά καλησπερα..από κάμερα τι λέει το Ζ10? Είστε ευχαριστημένοι?

να στο πω άπλα …Βρισκεται μεταξύ iphone 4s και iphone 5..

Mε διακόσια περίπου εύρω ΜΟΝΟ θα εκπλαγείς το ποσό καλή είναι η συσκευή και ποσό ισάξια στέκεται κοντά στα θηρία τα μεγάλα…..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μολις μου ηρθε update 10.2.1.2102 ! 38mb . Εχω F2G.

.

Στην cosmote συμβόλαιο προσωπικά πρέπει να μου έχει έρθει τουλάχιστον μια εβδομάδα και σε έμενα :)

Οκ...ο φίλος πιο πάνω λέει ότι είναι μέτρια..κ ο από κάτω λέει κάτι σαν iPhone που αποτι ξέρω είναι πολύ καλή κάμερα...

Ασπουμε έχω το desire hd που κ αυτό έχει 8mpixels κάμερα ...το bbz10 έχει καλύτερη κάμερα απτό dhd?

Οκ...ο φίλος πιο πάνω λέει ότι είναι μέτρια..κ ο από κάτω λέει κάτι σαν iPhone που αποτι ξέρω είναι πολύ καλή κάμερα...

Ασπουμε έχω το desire hd που κ αυτό έχει 8mpixels κάμερα ...το bbz10 έχει καλύτερη κάμερα απτό dhd?

φίλε μου τα πράγματα ειναι απλά. Θα βγάλω τρεις φωτό. Μια με το ν900 που εχει 5mp, μια με το Z10 και μια με μια kodak 5mp που έχω, το ίδιο θέμα, για να κρίνεις. Την μέρα βγάζει αρκετά καλές. Σε κλειστούς χώρους ειναι μέτρια. Δώσε μου καμία ωριτσα να ξυπνήσω καλά μονο :p

Λοιπον. Η συγκριση με τα αλλα κινητα θα ηταν ακυρη. Δοκιμασα με Ν900 και ΝΕΟ V . Το Z10 υπερτερει σε πιστοτητα χρωματων, λευκο και μειωμενο κοκκο. Χανει σε χρωμα μονο απο την kodak.

Τελικα θα ανεβασω 4 φωτο ολες απο το Ζ10. Δυο σε εξωτερικο χωρο σε θεμα στη σκια και ενα τοπιο και δυο σε εσωτερικο με φλας και χωρις φλας. Οπως θα δειτε σε εξωτερικο χωρο τα παει πολυ καλα, αλλα σε εσωτερικο θα χαρακτηριζα το αποτελεσμα κατω του μετριου. Εκει πχ με flash το Ν900 βγαζει καλυτερη.

http://i58.photobucket.com/albums/g273/songless_bird/th_IMG_20140313_094733_zps47fc3db4.jpghttp://i58.photobucket.com/albums/g273/songless_bird/th_IMG_20140313_090929_zps8af4c1a0.jpghttp://i58.photobucket.com/albums/g273/songless_bird/th_IMG_20140313_094433_zpse701703b.jpghttp://i58.photobucket.com/albums/g273/songless_bird/th_IMG_20140313_094454_zpsbb5bae18.jpg

παιδια εγω ξαναπηρα το z10 και δεν ειδα τρελλα πραματα , οταν το ειχα φορουσα την εκδοση 10 , τωρα με την 10,2 εχω 6 εφαρμογες ανοιχτες και βλεπω πως το scrolling ειναι με λοξυγγα.... δεν 8α επρεπε κανονικα να ειναι ετσι... επισεις νομιζω πως οι εφαρμογες ανδτροιντ σαν να το γονατιζουν...

Παιδιά γεια σας. Πλέον και εγώ είμαι κάτοχος z10 και οι εντυπώσεις ανάμικτες...καθώς έρχομαι απο αντρόιντ ! Να πω πως για 247 ευρώ η συσκευή είναι πολύ ποιοτική με καλή κλήση και σήμα wifi σε σχέση με το samsung galaxy s advance. Το λειτουργικό θέλει απλά συνήθεια και ειναι μια χαρα. 2 πράγματα με χάλασαν: η μπαταρία που την τρώει γρηγορα αλλα αργει και να τη φορτίσει( πρώτη φόρτιση έκανε πάνω απο 4 ώρες....) και το αλλο είναι το viber...βέβαια το κατέβασα αλλα τα ονόματα ειναι με κατι περιεργα συμβολα πρέπει να τα διορθώσεις ολα και δυστυχως η εφαρμογη κανει push τις κλήσεις και τα μνμ μονο οταν τρεχει στο παρασκήνιο οπου χωράν μόνο 8 εφαρμογές. Θα γίνει άραγε ποτέ native?

Ερώτηση: Αν μετατρέψεις το apk σε bar ή το κάνεις sideload(είναι το ίδιο??) η εφαρμογή μετατρέπετε σε native? ποια η διαφορά apk και bar(ή sideload) ???

Με λίγη υποστηριξη παραπάνω σε εφαρμογές το κινητό έχει να δώσει πολλά.... κάνοντας μια μικρή υποχώρηση με την μπαταρια!

τέλος κάποιο καλό σαιτ με apk με ελληνικές κ ξένες εφαρμογές ?? ευχαριστώ

Το πήρα κι εγώ σήμερα τελικά... Μια ερώτηση για αρχή... Όταν γράφω μήνυμα, φαίνεται με πεζούς χαρακτήρες. Αυτός που το λαμβάνει όμως βλέπει κεφαλαία. Αυτό μπορώ να το αλλάξω;

Το πήρα κι εγώ σήμερα τελικά... Μια ερώτηση για αρχή... Όταν γράφω μήνυμα, φαίνεται με πεζούς χαρακτήρες. Αυτός που το λαμβάνει όμως βλέπει κεφαλαία. Αυτό μπορώ να το αλλάξω;

Aν θυμαμαι καλα η ιδια ερωτηση ειχε γινει απο ελληνα στο crackberry …

Δοκιμασε να πας στο εικονιδιο μηνυματα κειμενου- μετα κατω δεξια λεει περισσοτερα ….θα πατησεις ρυθμισεις ….μετα παλι μηνυματα κειμενου αφου ανοιξει το πεδιο SMS-MMS ,θα πατησεις κατω κατω που λεει ,για προχωρημενους και τελος θα τικαρεις σε ON τον διακοπτη : Να επιτρεπονται ειδικοι χαρακτηρες .

Δοκιμασε το και πες μας :)

Με τα νούμερα που δεν τα αναγνωρίζει αν δεν έχουν +30 τι κάνουμε ; έχω επιλέξει αριθμοί εθνικού δικτύου 10 αλλά τίποτα. Θέλει κάτι άλλο ;

Με τα νούμερα που δεν τα αναγνωρίζει αν δεν έχουν +30 τι κάνουμε ; έχω επιλέξει αριθμοί εθνικού δικτύου 10 αλλά τίποτα. Θέλει κάτι άλλο ;

δεν ξερω γι αυτο …:(

Eγω προσωπικα χωρις να εχω πειραξει τιποτα με τα νουμερα και χωρις να εχουν +30 ,μου τα δειχνει κανονικα ……

Θα το ψαξω λιγο , μηπως βρω καμια λυση :)

Απορώ γιατί υπάρχει αυτή η ρύθμιση.... ο τηλεφωνικός κατάλογος των ΒΒ είναι πονοκέφαλος πάντως.

Edit βρήκα το πρόβλημα. Μετά την αναβάθμιση άφησε κενό τον κωδικό χώρας...

Edited by songless_bird

• The topic was unpinned