Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 minutes ago, elkons said:

Κοίτα καλύτερα ας περιμένω. Γενικά από ταχύτητες 4g και 5g αλλά και για καλές κεραίες με καλή κάλυψη ποια εταιρεία πιστεύεις πως είναι η καλύτερη από τις 3 ? Συνήθως αφού έχω απευθυνθεί κιόλας πόσο καιρό συνήθως κάνουν για να κάνουν αναβάθμιση και να βάλουν νέ

α πάνελ εάν γνωρίζεις 

Θα σου πρότεινα να πάρεις και ένα άλλον πάροχο(καρτοκινητό). Θα σου πρότεινα CU λόγω πιο πολλών GB. Δοκίμασε και δες. Πάντως στο Λευκαντί όλες οι εταιρείες πάσχουν κυρίως πίσω από τα ξενοδοχεία βλέπεις EDGE

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1489

• georgemv

736

• cmvr

1014

• georgebad

1099

19 minutes ago, aektzhs 1 said:

Θα σου πρότεινα να πάρεις και ένα άλλον πάροχο(καρτοκινητό). Θα σου πρότεινα CU λόγω πιο πολλών GB. Δοκίμασε και δες. Πάντως στο Λευκαντί όλες οι εταιρείες πάσχουν κυρίως πίσω από τα ξενοδοχεία βλέπεις EDGE

Πήγα εχτές στο Λευκαντί. Με Cosmote 4g και 5g είχα φουλ σήμα,στα μαγαζιά μπροστά (4g+ 170 Mbps! 😀) πριν μερικά χρόνια γύρω στα 1.5,2 υπήρχε θέμα με εναλλαγές σε EDGE ίσως έγινε κάποια αναβάθμιση 

Edited by elkons

"Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.''

32 minutes ago, elkons said:

Πήγα εχτές στο Λευκαντί. Με Cosmote 4g και 5g είχα φουλ σήμα,στα μαγαζιά μπροστά (4g+ 170 Mbps! 😀) πριν μερικά χρόνια γύρω στα 1.5,2 υπήρχε θέμα με εναλλαγές σε EDGE ίσως έγινε κάποια αναβάθμιση 

Μέχρι Οκτώβριο είχα EDGE με όλες. Στην παραλία όλες γάζωναν,το θέμα ήταν πίσω από τα ξενοδοχεία. Αν το έφτιαξε τουλάχιστον η πράσινη είναι σούπερ 

30 minutes ago, aektzhs 1 said:

Μέχρι Οκτώβριο είχα EDGE με όλες. Στην παραλία όλες γάζωναν,το θέμα ήταν πίσω από τα ξενοδοχεία. Αν το έφτιαξε τουλάχιστον η πράσινη είναι σούπερ 

Όποιος περάσει ας μας πει!

4 minutes ago, Chrischal1908 said:

Όποιος περάσει ας μας πει!

Μένω αρκετά κοντά αν είναι θα πάω και τώρα! Απλά πείτε κάποιο ξενοδοχείο πίσω από τα ξενοδοχεία για να δω τι συμβαίνει με το σήμα της πράσινης 

29 minutes ago, elkons said:

Μένω αρκετά κοντά αν είναι θα πάω και τώρα! Απλά πείτε κάποιο ξενοδοχείο πίσω από τα ξενοδοχεία για να δω τι συμβαίνει με το σήμα της πράσινης 

Update! Πήγα και είδα τι γίνεται και με τις 3 εταίρες πήρα έναν φίλο που έχει 2 sim η μία nova η άλλη Vodafone. Υπάρχει μια μικρή βελτίωση,η Cosmote έχει 1,2 μπάρες 4g ,η Vodafone το ίδιο με την πράσινη,η nova όμως ήταν καρφωμένη στο EDGE 

"Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.''

43 minutes ago, elkons said:

Update! Πήγα και είδα τι γίνεται και με τις 3 εταίρες πήρα έναν φίλο που έχει 2 sim η μία nova η άλλη Vodafone. Υπάρχει μια μικρή βελτίωση,η Cosmote έχει 1,2 μπάρες 4g ,η Vodafone το ίδιο με την πράσινη,η nova όμως ήταν καρφωμένη στο EDGE 

Πίσω από το ξενοδοχείο Ποσειδώνας πηγές;;;;

19 minutes ago, aektzhs 1 said:

Πίσω από το ξενοδοχείο Ποσειδώνας πηγές;;;;

Αν λες για το Hotel Poseidon τότε ναι , μπροστά κυριαρχούν η πράσινη και η κόκκινη,η μπλε είναι μέτρια. Από πίσω η πράσινη και η κόκκινη έχουν 1-2 μπάρες 4g (κάποτε δεν είχαν)και έγιναν λίγες εναλλαγές σε EDGE αλλά γύρισε σε 4g μόνιμα,η μπλέ όμως EDGE σε όλο το σημείο. Πήγα και σε άλλα ξενοδοχεία κοντινά από πίσω και η μπλέ μόνο EDGE ενώ οι άλλες δύο ήταν 3 μπάρες και πάνω , μερικές φορές η μπλέ ούτε EDGE δεν είχε , είχε και μηδενικό σήμα , γενικά η πράσινη και η κόκκινη είναι οι καλύτερες γενικά αλλά και στο συγκεκριμένο σημείο σε θέμα σήματος 

Edited by elkons

On 16/3/2024 at 6:25 ΜΜ, MIKU said:

Παιανία...

IMG-06c6b4737fcfb8ce603f98085cabd0d5-V~2.jpg

Κλαυσιγελος🤣🥳

44 minutes ago, elkons said:

Αν λες για το Hotel Poseidon τότε ναι , μπροστά κυριαρχούν η πράσινη και η κόκκινη,η μπλε είναι μέτρια. Από πίσω η πράσινη και η κόκκινη έχουν 1-2 μπάρες 4g (κάποτε δεν είχαν)και έγιναν λίγες εναλλαγές σε EDGE αλλά γύρισε σε 4g μόνιμα,η μπλέ όμως EDGE σε όλο το σημείο. Πήγα και σε άλλα ξενοδοχεία κοντινά από πίσω και η μπλέ μόνο EDGE ενώ οι άλλες δύο ήταν 3 μπάρες και πάνω , μερικές φορές η μπλέ ούτε EDGE δεν είχε , είχε και μηδενικό σήμα , γενικά η πράσινη και η κόκκινη είναι οι καλύτερες γενικά αλλά και στο συγκεκριμένο σημείο σε θέμα σήματος 

Δι ετζ σα νετγουορκς 🥳

Νond Edge SA For Ever

6 ώρες πριν, elkons said:

Η κοσμοτε πάντως πέρυσι που πήγα Αιδηψό και λιχαδονησια είναι δύναμη. Τώρα για τη μπλε και τα Edge… τι να σου γράψω.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

10 ώρες πριν, Nikolas14 said:

Η κοσμοτε πάντως πέρυσι που πήγα Αιδηψό και λιχαδονησια είναι δύναμη. Τώρα για τη μπλε και τα Edge… τι να σου γράψω.

Πήγα πριν 3 χρόνια στην Αιδηψό,στα λουτρά της Αιδηψού και στα Λιχαδονήσια. Η Cosmote και στα 3 <πετούσε> ,η Vodafone είχε σε μερικά μέρη EDGE αλλά όχι σε πολλά σημεία,η Wind σήμερα Nova ήταν τραγική... Τις περισσότερες φορές είχε EDGE και G ακόμα και Χ , σήμερα δεν γνωρίζω εάν έχει αλλάξει κάτι. Εάν ξέρει κάποιος ας μας πει.

22 minutes ago, elkons said:

Πήγα πριν 3 χρόνια στην Αιδηψό,στα λουτρά της Αιδηψού και στα Λιχαδονήσια. Η Cosmote και στα 3 <πετούσε> ,η Vodafone είχε σε μερικά μέρη EDGE αλλά όχι σε πολλά σημεία,η Wind σήμερα Nova ήταν τραγική... Τις περισσότερες φορές είχε EDGE και G ακόμα και Χ , σήμερα δεν γνωρίζω εάν έχει αλλάξει κάτι. Εάν ξέρει κάποιος ας μας πει.

Τον Σεπτέμβριο που πήγε ο ξάδερφος μου με vf και Cosmote η κατάσταση ήταν ελαφρώς βελτιωμένη

23 minutes ago, aektzhs 1 said:

Τον Σεπτέμβριο που πήγε ο ξάδερφος μου με vf και Cosmote η κατάσταση ήταν ελαφρώς βελτιωμένη

Η Nova τίποτα όπως συνήθως σωστά;;;

Σήμερα θα πάω στην Αμάρυνθο Εύβοιας, μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει με τις 3 εταιρίες με το σήμα ;

Edited by elkons

2 ώρες πριν, elkons said:

Σήμερα πώς είναι η κατάσταση;;

Αμάρυνθος Ευβοίας speedtest 4g+,5g με το Galaxy A34 5g (Cosmote) ,με αρκετό κόσμο!

4g+,5g Screenshot_2024-03-18-15-04-56-995.jpg.6a48213f4fc1304c8dd40529fa16a47b.jpgScreenshot_2024-03-18-15-01-27-201.jpg.dfe34e08bfdb73266e5156bc4350265b.jpg

46 minutes ago, Chrischal1908 said:

Σήμερα πώς είναι η κατάσταση;;

Όπως μας είπε και ο aektzhs 1, η κατάσταση είναι ελαφρώς καλύτερη με Cosmote και Vf . Λογικά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν θα υπάρχει κάποια αλλαγή 

10 minutes ago, elkons said:

15 minutes ago, elkons said:

Αμάρυνθος Ευβοίας speedtest 4g+,5g με το Galaxy A34 5g (Cosmote) ,με αρκετό κόσμο!

4g+,5g Screenshot_2024-03-18-15-04-56-995.jpg.6a48213f4fc1304c8dd40529fa16a47b.jpgScreenshot_2024-03-18-15-01-27-201.jpg.dfe34e08bfdb73266e5156bc4350265b.jpg

Όπως μας είπε και ο aektzhs 1, η κατάσταση είναι ελαφρώς καλύτερη με Cosmote και Vf . Λογικά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν θα υπάρχει κάποια αλλαγή 

Όσοι θέλετε μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτή την δημοσκόπηση μέχρι αύριο! https://myphone.gr/forum/topic/202239/?tab=comments#comment-7262898

Edited by elkons

10 minutes ago, aektzhs 1 said:

Την ίδια συσκευή έχουμε

Έχω 2 συσκευές,1 iPhone 11 και το Galaxy A34 5g. Γενικά πήρα το A34 για μερικές μετρήσεις 5g , είναι πολύ τίμια συσκευή έχω τύχει με την συγκεκριμένη 1400 mbps (με Cosmote )στις 6 τ απόγευμα στο Βασιλικό μέσα στον κρητικό!. Είναι vfm ! Το δοκίμασα και με Nova και το 5g ήταν σαν 4g.. 50mbps ενώ σε 4g+ 25 mbps (η μέτρηση έγινε στις 8 το πρωί)😂και σε κοντινή απόσταση με την κεραία η οποία έχει 5g είδα στο cell mapper 🥲. Μίλησα μαζί τους το 5g ήταν ενεργοποιημένο και πληροφορήθηκαν πως έτσι είναι το 5g και ήταν καλή ταχύτητα!!(Η nova εννοώ)Επίσης δεν υπήρχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα ενώ πληροφορήθηκε πως η κεραία είναι αναβαθμισμένη (ίσως σε όνειρο 🫨) Εσύ έχεις κάνει κάποια μέτρηση με το συγκεκριμένο κινητό; Και με ποιον πάροχο;

Edited by elkons

39 minutes ago, elkons said:

Εσύ έχεις κάνει κάποια μέτρηση με το συγκεκριμένο κινητό; Και με ποιον πάροχο;

Εγώ έχω κάνει με Cosmote και vf. Με την πράσινη έχω δει μέχρι 500 και με vf μέχρι 800

38 minutes ago, aektzhs 1 said:

Εγώ έχω κάνει με Cosmote και vf. Με την πράσινη έχω δει μέχρι 500 και με vf μέχρι 800

Γενικά με την εμπειρία που έχω και με τις 3 εταιρίες τηλεπικοινωνιών οι πιο αξιόλογες κατά την γνώμη μου είναι μόνο Cosmote και Vf πάντως.

35 minutes ago, elkons said:

Γενικά με την εμπειρία που έχω και με τις 3 εταιρίες τηλεπικοινωνιών οι πιο αξιόλογες κατά την γνώμη μου είναι μόνο Cosmote και Vf πάντως.

Πλατεία Συντάγματος Τώρα 5g με αρκετό κόσμο

Η Cosmote κυριαρχεί,η Vodafone και αυτή προσπαθεί δηλαδή κανείς την δουλειά σου(στο ίδιο σημεία έχω δει την vf να έχει 400),η nova έχει πέσει στα τάρταρα. Το speedtest Cosmote και Vf είναι από Galaxy A34 5g , ενώ της Nova από Galaxy  a34 5g ενός φίλου. Τα συμπεράσματα δικά σας 

IMG_20240318_165917.jpg.f2e205fb3624863ad73f289d0277a55e.jpgIMG_20240318_165001.thumb.jpg.a7abcd7aa3abc94bc31baec5430b7a68.jpgScreenshot_2024-03-18-16-48-16-634.thumb.jpg.889814546f5bcc50920072b6323f9dc4.jpg

35 minutes ago, elkons said:

Η Cosmote κυριαρχεί,η Vodafone και αυτή προσπαθεί δηλαδή κανείς την δουλειά σου(στο ίδιο σημεία έχω δει την vf να έχει 400 βέβαια τώρα έχει πολύ κόσμο και έχει),η nova έχει πέσει στα τάρταρα.Το speedtest Cosmote και Vf είναι από Galaxy A34 5g , ενώ της Nova από Galaxy  a34 5g ενός φίλου. Τα συμπεράσματα δικά σας 

IMG_20240318_165917.jpg.f2e205fb3624863ad73f289d0277a55e.jpgIMG_20240318_165001.thumb.jpg.a7abcd7aa3abc94bc31baec5430b7a68.jpgScreenshot_2024-03-18-16-48-16-634.thumb.jpg.889814546f5bcc50920072b6323f9dc4.jpg

Καλησπέρα,

Έχω την εξής απορία. όταν κάνω χειροκίνητη αναζήτηση δικτύου μου εμφανίζονται ως εξής:

COSMOTE 5G

COSMOTE 4G

COSMOTE 2G

vodafone GR 5G

vodafone GR 4G

vodafone GR 2G

WIND 4G

WIND 2G

WIND 5G 

Η απορία είναι λοιπόν γιατί δεν γράφει Nova και γράφει WIND από την στιγμή που άλλαξε η ονομασία? Αυτό γίνεται στην χειροκίνητη αναζήτηση 

1 hour ago, elkons said:

Η Cosmote κυριαρχεί,η Vodafone και αυτή προσπαθεί δηλαδή κανείς την δουλειά σου(στο ίδιο σημεία έχω δει την vf να έχει 400),η nova έχει πέσει στα τάρταρα. Το speedtest Cosmote και Vf είναι από Galaxy A34 5g , ενώ της Nova από Galaxy  a34 5g ενός φίλου. Τα συμπεράσματα δικά σας 

Καλησπέρα,

Έχω την εξής απορία. όταν κάνω χειροκίνητη αναζήτηση δικτύου μου εμφανίζονται ως εξής:

COSMOTE 5G

COSMOTE 4G

COSMOTE 2G

vodafone GR 5G

vodafone GR 4G

vodafone GR 2G

WIND 4G

WIND 2G

WIND 5G 

Η απορία είναι λοιπόν γιατί δεν γράφει Nova και γράφει WIND από την στιγμή που άλλαξε η ονομασία? Αυτό γίνεται στην χειροκίνητη αναζήτηση  αυτό γίνεται και στα κινητά σας ; (Στην χειροκίνητη αναζήτηση δικτύου;)

1 hour ago, elkons said:

1 hour ago, elkons said:

1 hour ago, elkons said:

https://myphone.gr/forum/topic/202240/?tab=comments#comment-7262976

Edited by elkons

Καλησπέρα,

COSMOTE 5G

COSMOTE 4G

COSMOTE 2G

vodafone GR 5G

vodafone GR 4G

vodafone GR 2G

WIND 4G

WIND 2G

WIND 5G 

Η απορία είναι λοιπόν γιατί δεν γράφει Nova και γράφει WIND από την στιγμή που άλλαξε η ονομασία? Αυτό γίνεται στην χειροκίνητη αναζήτηση

Τις πληροφορίες για το όνομα δικτύου τις παίρνει εκ των υστέρων, αφού συνδεθεί δηλαδή. Έτσι το έχουν ρυθμίσει. 

Παρομοιως λειτουργεί και η Cosmote. Κανονικά το όνομα είναι GR COSMOTE αλλα όταν ορισμένα κινητά συνδέονται εμφανίζουν σκέτο COSMOTE. 

Το περίεργο είναι ότι ενφανιζεται στην αναζητηση δικτύου στο κινητό σου και το 5G όλων των παροχων. Δεν βγάζει νοημα γιατί το 5G δεν ειναι SA, πατάει στο 4G. Τι συσκευή έχεις; 

13 minutes ago, panos.k2 said:

Τις πληροφορίες για το όνομα δικτύου τις παίρνει εκ των υστέρων, αφού συνδεθεί δηλαδή. Έτσι το έχουν ρυθμίσει. 

Παρομοιως λειτουργεί και η Cosmote. Κανονικά το όνομα είναι GR COSMOTE αλλα όταν ορισμένα κινητά συνδέονται εμφανίζουν σκέτο COSMOTE. 

Το περίεργο είναι ότι ενφανιζεται στην αναζητηση δικτύου στο κινητό σου και το 5G όλων των παροχων. Δεν βγάζει νοημα γιατί το 5G δεν ειναι SA, πατάει στο 4G. Τι συσκευή έχεις; 

Galaxy A34 5G ,το ξανά είδα και έκανα λάθος 🥲. Το θέμα είναι για ποιο λόγο σε όλες τις συσκευές στην χειροκίνητη αναζήτηση λέει WIND αντί για NOVA (έχω 2 sim η μία Cosmote η άλλη Vf). Σε συσκευή που έχει sim ΝΟVA το γράφει κανονικά NOVA στην χειροκίνητη αναζήτηση. Αυτό δεν θα μπερδεύει τον κόσμο π έρχεται στην Ελλάδα από το εξωτερικό?Δες και στην εικόνα για να μην σε μπερδεύω με όλο αυτό το κείμενο δες στην εικόνα πχ δεν λέει κάπου Nova αλλά Wind , αυτό σε όλες τις συσκευές (δεν έχω κάποια με nova ) είναι φυσιολογικό;Screenshot_2024-03-18-19-07-20-950.thumb.jpg.283ae8251665bada123de6ab55e88edb.jpg😅

Edited by elkons

15 minutes ago, elkons said:

Το θέμα είναι για ποιο λόγο σε όλες τις συσκευές στην χειροκίνητη αναζήτηση λέει WIND αντί για NOVA (έχω 2 sim η μία Cosmote η άλλη Vf). Σε συσκευή που έχει sim ΝΟVA το γράφει κανονικά NOVA στην χειροκίνητη αναζήτηση. Αυτό δεν θα μπερδεύει τον κόσμο π έρχεται στην Ελλάδα από το εξωτερικό?Δες και στην εικόνα για να μην σε μπερδεύω με όλο αυτό το κείμενο δες στην εικόνα πχ δεν λέει κάπου Nova αλλά Wind , αυτό σε όλες τις συσκευές (δεν έχω κάποια με nova ) είναι φυσιολογικό;

Οσοι είναι στο δίκτυο προφανώς τα κινητά τους εμφανίζουν NOVA παντου, εκτός απροόπτου. Συμβαίνει που ξαι που σε 2G να εμφανίζεται WIND GR
Γενικά με το που μπει το κινητό στη Nova παίρνει το νεο όνομα όποτε και στο Roaming εμφανιζει NOVA. 

Και στην Cosmote στην αναζητηση δικτύου σε κινητό Nova-Vodafone εμφανιζει GR COSMOTE ενώ στα κινητά Cosmote εμφανιζει σκέτο COSMOTE. 
Μόνο στα Xiaomi εχω δει να εμφανιζει GR COSMOTE 

Edited by panos.k2

1 minute ago, panos.k2 said:

Οσοι είναι στο δίκτυο προφανώς τα κινητά τους εμφανίζουν NOVA. 
Γενικά με το που μπει το κινητό στη Nova παίρνει το νεο όνομα όποτε και στο Roaming εμφανιζει NOVA. 

Και στην Cosmote στην αναζητηση δικτύου σε κινητό Nova-Vodafone εμφανιζει GR COSMOTE ενώ στα κινητά Cosmote εμφανιζει σκέτο COSMOTE. 
Μόνο στα Xiaomi εχω δει να εμφανιζει GR COSMOTE 

Ευχαριστώ! GR COSMOTE έχω δει περισσότερο σε Xiaomi,Poco, ενώ σε Samsung και Apple εμφανίζεται μόνο COSMOTE αφού συνδεθούν. Σε ένα TCL που έχω στην κατοχή μου αφού συνδεθεί στο COSMOTE 4G ,το κινητό γράφει COSMOTE-GR COSMOTE 

2 minutes ago, elkons said:

Ευχαριστώ! GR COSMOTE έχω δει περισσότερο σε Xiaomi,Poco, ενώ σε Samsung και Apple εμφανίζεται μόνο COSMOTE αφού συνδεθούν. Σε ένα TCL που έχω στην κατοχή μου αφού συνδεθεί στο COSMOTE 4G ,το κινητό γράφει COSMOTE-GR COSMOTE 

Θα συμφωνήσω, σε Xiaomi-Poco το εμφανίζει GR Cosmote, Vodafone GR και Nova. Σε iPhone Cosmote, vf-GR, Nova. Σε Samsung: Cosmote, Nova , Vodafone GR

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

10 minutes ago, elkons said:

Ενδιαφέρον. 
Γενικά εξαρτάται το κινητό σε τέτοιες περιπτώσεις. Εγώ σε Realme εχω δει NOVA GR, ενώ σε OnePlus C-OTE

8 minutes ago, Nikolas14 said:

vf-GR

Στα iPhone, το vf-GR ενφανιζεται λόγω ρυθμίσεων φορέα για διακριτικότητα. Πολυ έξυπνο. Το vodafone GR στην οθόνη ενός iPhone 8, SE 1 και ακόμα χειρότερα ενός iPhone 4, 3Gs θα φαινόταν σιδηρόδρομος. 

Edited by panos.k2

Με την αφορμή αφού λέμε και για τα δίκτυα κινητής στην Ελλάδα, τι πιστεύετε θα αλλάξει κάτι στην Cosmote όταν ο Κώστας Νεμπής (Hrvatski Telekom) γίνει ο CEO της Cosmote; Θα συνεχίσει όπως σήμερα η Cosmote με τον ίδιο ρυθμό ή θα ισοπεδώσει τους αναγνώστες στα δίκτυα 4g/5g/5gsa? Εσείς τι πιστεύετε;

Edited by elkons