p_k Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Δημοτική αγορά απέναντι απο το κτήριο του ΟΤΕ στο κέντρο των Χανίων Νιωθω τέρμα μ@&€»ας που με καρτοκινητά vodafone & wind εχουν 3πλασιες ταχύτητες παντού ομως. Για να πανηγύρια οι γερμανοτσολιάδες https://www.speedtest.net/my-result/i/4053029622 Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Γιατί έτσι; Πώς εξηγείται; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Πριν από το 5*5, στρίβοντας για Πάου. Και σταθμός στην Άφυσσο. Στο δρόμο από Karavia Lux Inn προς τον Αμποβό. Για να είμαι ειλικρινής, πάντως, δεν είδα καμία βελτίωση με κανέναν από αυτούς τους σταθμούς σε κάλυψη. Ίσως να μπήκαν κυρίως για χωρητικότητα; Πολύ άκυρα μέρη ρε παιδί μου (Βυζίτσα, Άφυσοος, Ξινόβρυση, Αλώνια - η παραμικρή βελτίωση σε κάλυψη) Μήπως τα βάζει για mobile broadband? Το σταθερό ίντερνετ είναι για κλάματα στην περιοχή. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Γιατί έτσι; Πώς εξηγείται; Υπαρχουν πολλοι παραγωντες που επιρεαζουν ...οπως εχει αναφερει το zerokill αρκετες φορες η cosmote δεν εχει αρκετα πυκνο δικτυο στα χανια..επισης ειναι σιγουρα και θεμα συνδρομητων που εχει καθε μια σε μια συγκεκριμενη περιοχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Γιατί έτσι; Πώς εξηγείται; Πολύ κίνηση. Εδώ βλέπω στο Πήλιο μέχρι 50% RBs συνεχώς κατηλειμένη σε ώρες αιχμής. Και μιλάμε για περιοχές με 40 και 45 mhz bw Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Πολύ κίνηση. Εδώ βλέπω στο Πήλιο μέχρι 50% RBs συνεχώς κατηλειμένη σε ώρες αιχμής. Και μιλάμε για περιοχές με 40 και 45 mhz bw 45 mhz bw με τι συνδιασμο δινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 45 mhz bw με τι συνδιασμο δινει; 7-7-20 :) στο νέο δίκτυο πάντα Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 7-7-20 :) στο νέο δίκτυο πάντα Στο πηλιο οι νεοι σταθμοι ειναι με τον νεο εξοπλισμο της ///? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 (edited) Στο πηλιο οι νεοι σταθμοι ειναι με τον νεο εξοπλισμο της ///? Ήταν με /// (παλιό εξοπλισμό). Ο,τι μπαίνει νέο καθώς και αλλαγές είναι G2/G3 basebands @kotsianis, δε μπορώ να το δω τον ιστό από το σπίτι μου, είσαι σίγουρος ότι έχει γίνει η εγκατάσταση; Άλλο η άδεια, μπορεί να έχει βγει η άδεια και να μην έχει γίνει η εγκατάσταση. Μιλάμε για 30μ ιστό δίπλα σε αυτόν της Wind. Δεν έχει γίνει εγκατάσταση εκτός αν κρύβεται πίσω από τον ιστό της wind και δε το βλέπω. Μιλάμε θα φυσάει στην περιοχή. Edited August 3, 2020 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Ήταν με /// (παλιό εξοπλισμό). Ο,τι μπαίνει νέο καθώς και αλλαγές είναι G2/G3 basebands @kotsianis, δε μπορώ να το δω τον ιστό από το σπίτι μου, είσαι σίγουρος ότι έχει γίνει η εγκατάσταση; Άλλο η άδεια, μπορεί να έχει βγει η άδεια και να μην έχει γίνει η εγκατάσταση. Μιλάμε για 30μ ιστό δίπλα σε αυτόν της Wind. Δεν έχει γίνει εγκατάσταση εκτός αν κρύβεται πίσω από τον ιστό της wind και δε το βλέπω. Μιλάμε θα φυσάει στην περιοχή. Τα σχεδια για τους σταθμους που μπορεις να τα βρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Τα σχεδια για τους σταθμους που μπορεις να τα βρεις; keraies.eett.gr Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Γιατί έτσι; Πώς εξηγείται; Εύκολο. Το δύσκολο ειναι να κατανοήσει κανεις γιατί η Cosmote και γιατί τα Χανιά. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Εύκολο. Το δύσκολο ειναι να κατανοήσει κανεις γιατί η Cosmote και γιατί τα Χανιά. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Δεν εχει σχεση αυτο , μπορει να μην περασε καποιος νε συσκευη για να καταγραψει τις κεραιες..Και μην εμπιστευεσαι το cellmapper οταν βαζει κοκκινες κεραιες...ειναι αυτες που υποθετει οτι υπαρχουν..οι πρασινρε ειναι οι δηλωμενες Νε μια αναζητηση στο εεττ μπορει να δει πως η cote εχει αδεια για πολλες κεραιες... Επισης αν και οποιος μπορει ας κατεβασει το cellmaper ας το κανει θα μας βοηθησει να εχουμε εικονα για την καλυψη , ειδικα στο πηλιο που δεν περασε κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Ήταν με /// (παλιό εξοπλισμό). Ο,τι μπαίνει νέο καθώς και αλλαγές είναι G2/G3 basebands @kotsianis, δε μπορώ να το δω τον ιστό από το σπίτι μου, είσαι σίγουρος ότι έχει γίνει η εγκατάσταση; Άλλο η άδεια, μπορεί να έχει βγει η άδεια και να μην έχει γίνει η εγκατάσταση. Μιλάμε για 30μ ιστό δίπλα σε αυτόν της Wind. Δεν έχει γίνει εγκατάσταση εκτός αν κρύβεται πίσω από τον ιστό της wind και δε το βλέπω. Μιλάμε θα φυσάει στην περιοχή. Δεν είναι πίσω από τον ιστό της Victus. Είναι πριν από το 5 * 5, προς τη μεριά της Αργαλαστής. Ο σταθμός της Victus είναι αριστερά μας, κατεβαίνοντας προς Κάλαμο/Πάου. Της Cosmote είναι στο δεξί μας χέρι. Οι άδειες και όλα τα σχετικά έχουν βγει από το 2018 με '19. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Παραλία Ποτιστικων Πηλίου. Κάλυψη από 18ΚΜ (Σκιάθος, κάστρο). Sent from my H9436 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Γιατί από 18 χιλιόμετρα; Δεν υπάρχει κοντινότερος σταθμός; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Δεν είναι πίσω από τον ιστό της Victus. Είναι πριν από το 5 * 5, προς τη μεριά της Αργαλαστής. Ο σταθμός της Victus είναι αριστερά μας, κατεβαίνοντας προς Κάλαμο/Πάου. Της Cosmote είναι στο δεξί μας χέρι. Οι άδειες και όλα τα σχετικά έχουν βγει από το 2018 με '19. Πραγματικά πρέπει να είμαι τυφλός. Δε βλέπω τίποτα. ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί από 18 χιλιόμετρα; Δεν υπάρχει κοντινότερος σταθμός; Υπάρχει, αλλά αυτός δίνει ισχυρό σήμα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Δεν εχει σχεση αυτο , μπορει να μην περασε καποιος νε συσκευη για να καταγραψει τις κεραιες..Και μην εμπιστευεσαι το cellmapper οταν βαζει κοκκινες κεραιες...ειναι αυτες που υποθετει οτι υπαρχουν..οι πρασινρε ειναι οι δηλωμενες Νε μια αναζητηση στο εεττ μπορει να δει πως η cote εχει αδεια για πολλες κεραιες... Επισης αν και οποιος μπορει ας κατεβασει το cellmaper ας το κανει θα μας βοηθησει να εχουμε εικονα για την καλυψη , ειδικα στο πηλιο που δεν περασε κανεις Έχω κοιτάξει στο keraies.eett την περιοχή που μένει ο zerokill και όντως η Cosmote δεν έχει σχεδόν τίποτα εκεί. Γενικά είναι ψιλο-χαλια στα Χανιά. Αλλά και τις πράσινες κεραίες στο Cellmapper, μην τις πιστεύετε στο 100%... Κι εγώ είμαι εγγεγραμμένο μέλος με χιλιάδες points και μπορώ να πιάσω μια κεραία και να την βάλω όπου θέλω. Έχω φτιάξει την τοποθεσία σε μερικές κεραίες (κυρίως άλλων εταιρειών) και μετά από λίγο έγιναν πράσινες, αλλά έχω δει και άλλες πράσινες που είναι εντελώς λάθος τοποθετημένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Έχω κοιτάξει στο keraies.eett την περιοχή που μένει ο zerokill και όντως η Cosmote δεν έχει σχεδόν τίποτα εκεί. Γενικά είναι ψιλο-χαλια στα Χανιά. Αλλά και τις πράσινες κεραίες στο Cellmapper, μην τις πιστεύετε στο 100%... Κι εγώ είμαι εγγεγραμμένο μέλος με χιλιάδες points και μπορώ να πιάσω μια κεραία και να την βάλω όπου θέλω. Έχω φτιάξει την τοποθεσία σε μερικές κεραίες (κυρίως άλλων εταιρειών) και μετά από λίγο έγιναν πράσινες, αλλά έχω δει και άλλες πράσινες που είναι εντελώς λάθος τοποθετημένες. Παντως ολες οι πρασινες στην cosmote ειναι on point Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 @kotsianis, πήγα για αυτοψία. Δεν υπάρχει σταθμός. Σύμφωνα με το σαιτ της ΕΕΤΤ θα είναι δίπλα στης Wind. Και θα είναι και αυτός 30μ γομαρι. Δεν ψάχνουμε ψιλο στα άχυρα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Δεν εχει σχεση αυτο , μπορει να μην περασε καποιος νε συσκευη για να καταγραψει τις κεραιες..Και μην εμπιστευεσαι το cellmapper οταν βαζει κοκκινες κεραιες...ειναι αυτες που υποθετει οτι υπαρχουν..οι πρασινρε ειναι οι δηλωμενες Νε μια αναζητηση στο εεττ μπορει να δει πως η cote εχει αδεια για πολλες κεραιες... Επισης αν και οποιος μπορει ας κατεβασει το cellmaper ας το κανει θα μας βοηθησει να εχουμε εικονα για την καλυψη , ειδικα στο πηλιο που δεν περασε κανεις Δυστηχώς αν δεις και στο ΕΕΤΤ δεν βλέπεις τις ίδιες κεραίες.Το γνωρίζουν το πρόβλημα και οι ίδιοι.Το παράδοξο είναι οτι δυτικά του νομού μπάλο φαλάσσαρνα και η περιοχή της Κίσσαμου έχει καλό σήμα και σχετικά καλές ταχύτητες.Πως αφήσανε την πόλη και τα περίχωρα όμως δεν το καταλαβαίνω.Οποιος βρεθεί στα Χανιά το καλοκαίρι θα το διαπιστώσει αμέσως.Μακάρι να ήταν αλλιως τα πράγματα. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 @kotsianis, πήγα για αυτοψία. Δεν υπάρχει σταθμός. Σύμφωνα με το σαιτ της ΕΕΤΤ θα είναι δίπλα στης Wind. Και θα είναι και αυτός 30μ γομαρι. Δεν ψάχνουμε ψιλο στα άχυρα. Τι στο καλό;; Και εδώ και 1.5 χρόνο δεν τον τοποθέτησαν; Μήπως, λοιπόν, δεν υφίσταται ακόμη σταθμός και προς Βυζίτσα, που επίσης έχει εκδοθεί εδώ και τόσους μήνες η άδεια και γι' αυτό ούτε και εκεί υπάρχει καλό σήμα;:wacko: Βασικά, τι περιμένουν τόσους μήνες και δεν τοποθετούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Τι στο καλό;; Και εδώ και 1.5 χρόνο δεν τον τοποθέτησαν; Μήπως, λοιπόν, δεν υφίσταται ακόμη σταθμός και προς Βυζίτσα, που επίσης έχει εκδοθεί εδώ και τόσους μήνες η άδεια και γι' αυτό ούτε και εκεί υπάρχει καλό σήμα;:wacko: Βασικά, τι περιμένουν τόσους μήνες και δεν τοποθετούν; Λεφτα διοκ υποθετω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Τι στο καλό;; Και εδώ και 1.5 χρόνο δεν τον τοποθέτησαν; Μήπως, λοιπόν, δεν υφίσταται ακόμη σταθμός και προς Βυζίτσα, που επίσης έχει εκδοθεί εδώ και τόσους μήνες η άδεια και γι' αυτό ούτε και εκεί υπάρχει καλό σήμα;:wacko: Βασικά, τι περιμένουν τόσους μήνες και δεν τοποθετούν; Μήπως η πολεοδομική άδεια λείπει; Αυτή παίρνει κάποιο καιρό. Εγώ πάντως σταθμό δεν είδα. Αν δω να στήνεται κάτι θα σας κάνω live. Ειμαι σε οπτική επαφή με το μέρος που θα τοποθετηθεί. Άραγε θα μείνει ο σταθμός πάνω από τον ΟΤΕ? Δύσκολο το βλέπω. Μάλλον πρόβλημα θα δημιουργεί παρά δουλειά θα κάνει σε overlapped areas. Εκτός και αν ... :happy: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 (edited) Έξω από το νοσοκομείο Γεννηματάς. Η κεραία βρισκόταν ακριβώς απέναντι, λεωφόρο Μεσογείων 219. Το σήμα ωστόσο θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο. Μου έδειχνε κάποιες φορές RSRQ ακόμα και -13 dB. Κάποια στιγμή έδειχνε 185 και μετά έκοψε. Σέρβερ Wingo Ελβετίας, γι αυτό έχει ψηλό ping. Edited August 3, 2020 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Στο δωμάτιο μου!! Πάντα είχα τέλεια speedtest στο δωμάτιο μου. Κάπου έχει κεραία εδώ δίπλα φαντάζομαι! Πριν κάνα χρόνο έπιανα και 310+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts