zerokill Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 46 minutes ago, minast said: "Η μακρινή κεραία κάνει τη ζημιά". -Λαϊκή ρήση "Χτίζουμε πολλά κτίρια,μα όχι πολλές κεραίες" Ισαάκ Νεύτων. 9 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) Ερώτηση Σύντομα θα ταξιδέψω στην Ρόδο,ποια εταιρία έχει το καλύτερο σήμα Κ ταχύτητα στην Ρόδο;, επίσης κατά την διάρκεια τ πλοίου με ποιο θα έχω σήμα έστω Κ λίγο (με νόβα είχα Χ ή turkcell και πιο κάτω από Πρασονήσι δεν είχε καθόλου) . Θέλω επίσης να έχει και καλο σήμα πάνω πάνω εκεί π λέει Κρήτης 7(οδός) . Τέλος σαν σύνολο γενικά ποια έχει την καλύτερη κάλυψη στην Ρόδο και ποια έχει την χειρότερη; Ευχαριστώ. Edited 20 Μαρτίου by elkons 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Με το συμπάθιο αλλά, όπως και το προηγούμενο, το ερώτημά σου είναι εκτός θέματος. 1 2 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Παιανία 4G 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 39 minutes ago, elkons said: Ερώτηση Σύντομα θα ταξιδέψω στην Ρόδο,ποια εταιρία έχει το καλύτερο σήμα Κ ταχύτητα στην Ρόδο;, επίσης κατά την διάρκεια τ πλοίου με ποιο θα έχω σήμα έστω Κ λίγο (με νόβα είχα Χ ή turkcell και πιο κάτω από Πρασονήσι δεν είχε καθόλου) . Θέλω επίσης να έχει και καλο σήμα πάνω πάνω εκεί π λέει Κρήτης 7(οδός) . Τέλος σαν σύνολο γενικά ποια έχει την καλύτερη κάλυψη στην Ρόδο και ποια έχει την χειρότερη; Ευχαριστώ. Για την διαδρομή δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάνεις ότι θα έχεις αδιάκοπα σήμα. Για την Ρόδο πιστεύω ότι με την πράσινη θα είσαι καλυμμένος 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 5 minutes ago, MIKU said: Παιανία 4G Σπάει τα κοντέρ 🤡, έχεις κάνει και στο ίδιο σημείο με κάποιον άλλο πάροχο; Just now, aektzhs 1 said: Για την διαδρομή δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάνεις ότι θα έχεις αδιάκοπα σήμα. Για την Ρόδο πιστεύω ότι με την πράσινη θα είσαι καλυμμένος Ευχαριστώ ! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Just now, elkons said: Σπάει τα κοντέρ 🤡, έχεις κάνει και στο ίδιο σημείο με κάποιον άλλο πάροχο; Στο 5G στο αντίστοιχο νήμα πάει 300+ Mbps. Έχει κάνει ο φίλος συγκριτικό και με την μαύρη(Nova)η οποία βρίσκεται στην ίδια αν όχι και σε χειρότερη κατάσταση 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) 2 minutes ago, aektzhs 1 said: Στο 5G στο αντίστοιχο νήμα πάει 300+ Mbps. Έχει κάνει ο φίλος συγκριτικό και με την μαύρη(Nova)η οποία βρίσκεται στην ίδια αν όχι και σε χειρότερη κατάσταση Θέλει ακόμα αρκετή δουλειά η μαύρη αλλά ποτέ μην λες ποτέ μπορεί και κάποια μέρα να περάσει την κόκκινη με την πορεία που πάει τώρα. Η πράσινη πιστεύω πρώτη θα νε ξανά 🥲 Είχα πάντοτε την απορία, φέτος για την Ελλάδα πότε θα γίνουν τα Speedtest awards 2024 θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον 4 minutes ago, aektzhs 1 said: Στο 5G στο αντίστοιχο νήμα πάει 300+ Mbps. Έχει κάνει ο φίλος συγκριτικό και με την μαύρη(Nova)η οποία βρίσκεται στην ίδια αν όχι και σε χειρότερη κατάσταση Εννοείς πως σε αυτό το σημείο σε 5G όμως παίζει καλά στα 300+ mbps δμβ η μαύρη είναι περίπου ίδια; Σωστά το διατύπωσα; 2 minutes ago, elkons said: Θέλει ακόμα αρκετή δουλειά η μαύρη αλλά ποτέ μην λες ποτέ μπορεί και κάποια μέρα να περάσει την κόκκινη με την πορεία που πάει τώρα. Η πράσινη πιστεύω πρώτη θα νε ξανά 🥲 Είχα πάντοτε την απορία, φέτος για την Ελλάδα πότε θα γίνουν τα Speedtest awards 2024 θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον Edited 20 Μαρτίου by elkons 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 14 minutes ago, elkons said: Θέλει ακόμα αρκετή δουλειά η μαύρη αλλά ποτέ μην λες ποτέ μπορεί και κάποια μέρα να περάσει την κόκκινη με την πορεία που πάει τώρα. Η πράσινη πιστεύω πρώτη θα νε ξανά 🥲 Είχα πάντοτε την απορία, φέτος για την Ελλάδα πότε θα γίνουν τα Speedtest awards 2024 θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον Εννοείς πως σε αυτό το σημείο σε 5G όμως παίζει καλά στα 300+ mbps δμβ η μαύρη είναι περίπου ίδια; Σωστά το διατύπωσα; Η μαύρη στο ίδιο σημείο με 5G κινείται σε μονοψήφια. Είχα ανεβάσει στο δικό της θέμα. Για Cosmote, δες τη μέτρηση που ανέβασα στο αντίστοιχο θέμα. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 4 minutes ago, MIKU said: Η μαύρη στο ίδιο σημείο με 5G κινείται σε μονοψήφια. Είχα ανεβάσει στο δικό της θέμα. Για Cosmote, δες τη μέτρηση που ανέβασα στο αντίστοιχο θέμα. Το είδα,5g με μονοψήφια στην Αθήνα.. κακό άντε 4g πες ναι αλλά σε 5g απαράδεκτο 2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 21 minutes ago, elkons said: κάποια μέρα να περάσει την κόκκινη Αν και είμαστε off topic αν αλλάξει τακτική ίσως. Προς το παρόν καλή εναλλακτική απέναντι στην πράσινη είναι η κόκκινη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 1 minute ago, aektzhs 1 said: Αν και είμαστε off topic αν αλλάξει τακτική ίσως. Προς το παρόν καλή εναλλακτική απέναντι στην πράσινη είναι η κόκκινη Συνήθως έτσι είναι αλλά είναι και ανάλογα την περιοχή αλλά ως δεύτερη εναλλακτική στις περισσότερες είναι η κόκκινη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 2 ώρες πριν, elkons said: Θέλει ακόμα αρκετή δουλειά η μαύρη αλλά ποτέ μην λες ποτέ μπορεί και κάποια μέρα να περάσει την κόκκινη με την πορεία που πάει τώρα. Η πράσινη πιστεύω πρώτη θα νε ξανά 🥲 Είχα πάντοτε την απορία, φέτος για την Ελλάδα πότε θα γίνουν τα Speedtest awards 2024 θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον Εννοείς πως σε αυτό το σημείο σε 5G όμως παίζει καλά στα 300+ mbps δμβ η μαύρη είναι περίπου ίδια; Σωστά το διατύπωσα; Η NOVA θα ανέβει και άλλο όσο περνούν οι μήνες. Απλά σκαλίζουν μόνιμα το δίκτυο είναι και το SA. Θέλει υπομονή από μεριάς μας και ας πληρώνουμε υπηρεσίες που δεν ικανοποιούν σε ορισμένες περιπτώσεις. 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) 6 minutes ago, Chrischal1908 said: Η NOVA θα ανέβει και άλλο όσο περνούν οι μήνες. Απλά σκαλίζουν μόνιμα το δίκτυο είναι και το SA. Θέλει υπομονή από μεριάς μας και ας πληρώνουμε υπηρεσίες που δεν ικανοποιούν σε ορισμένες περιπτώσεις. Αφού σκαλίζει το δίκτυο της και δεν ικανοποιεί σε ορισμένες περιπτώσεις ας ρίξει και άλλο την τιμή στις υπηρεσίες που προσφέρει μέχρι να τις ανεβάσει. Σε ορισμένες περιοχές είναι εντάξει ελπίζω να το επεκτείνει αυτό . Αν και σε αργό ρυθμό προσπαθεί να βελτιωθεί. Edited 20 Μαρτίου by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 33 minutes ago, Chrischal1908 said: Η NOVA θα ανέβει και άλλο όσο περνούν οι μήνες. Απλά σκαλίζουν μόνιμα το δίκτυο είναι και το SA. Θέλει υπομονή από μεριάς μας και ας πληρώνουμε υπηρεσίες που δεν ικανοποιούν σε ορισμένες περιπτώσεις. Εντάξει.. θα πληρώνεις εσύ υπομονετικά.. και μόλις γίνει δίκτυο, πες μας ναι; Εμείς θα έχουμε από τώρα δίκτυο.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) 7 minutes ago, Vibraphone said: Εντάξει.. θα πληρώνεις εσύ υπομονετικά.. και μόλις γίνει δίκτυο, πες μας ναι; Εμείς θα έχουμε από τώρα δίκτυο.. Και εγώ είχα Nova, πριν 2 μήνες αφού έληξε το συμβόλαιο έτρεξα να φύγω , πλέον είμαι Cosmote και είμαι πολύ ευχαριστημένος από κάλυψη και ταχύτητα,από τιμές εντάξει δεν είναι και πανάκριβο . Ήμουν σε δίλημμα Cosmote ή Vodafone , τελικά πήγα στην Cosmote επειδή την πρότεινε αρκετός κόσμος και φημίζεται για τις ταχύτητες, άλλωστε οι τιμές δεν έχουν τεράστιες διαφορές,δεν έχω μετανιώσει την επιλογή μου μέχρι στιγμής Edited 20 Μαρτίου by elkons 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 57 minutes ago, elkons said: Και εγώ είχα Nova, πριν 2 μήνες αφού έληξε το συμβόλαιο έτρεξα να φύγω , πλέον είμαι Cosmote και είμαι πολύ ευχαριστημένος από κάλυψη και ταχύτητα,από τιμές εντάξει δεν είναι και πανάκριβο . Ήμουν σε δίλημμα Cosmote ή Vodafone , τελικά πήγα στην Cosmote επειδή την πρότεινε αρκετός κόσμος και φημίζεται για τις ταχύτητες, άλλωστε οι τιμές δεν έχουν τεράστιες διαφορές,δεν έχω μετανιώσει την επιλογή μου μέχρι στιγμής Και με Vodafone δεν θα είχες πρόβλημα. Βέβαια έκανες πολύ καλή επιλογή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) 8 minutes ago, aektzhs 1 said: Και με Vodafone δεν θα είχες πρόβλημα. Βέβαια έκανες πολύ καλή επιλογή Το γνωρίζω, και οι 2 εταιρίες είναι αρκετά καλές σε θέμα κάλυψης και ταχύτητας ,απλά ήθελα να αποφύγω Nova καθώς δεν είχα καλή εμπειρία δεν είχε καλή κάλυψη ούτε καλές ταχύτητες σε σύγκριση με τις άλλες,ε και να πάω σε μια καλύτερη και από την στιγμή που η Cosmote έχει και κάλυψη καλή όπως και η Vodafone , απλά έχει καλύτερες ταχύτητες και είπα να πάω εκεί. Έχω 2 sim 1 Cosmote και άλλη 1 vf, και από τις 2 έχω μείνει ευχαριστημένος, λίγο παραπάνω από πράσινη καθώς η κόκκινη αν δεν έχει σήμα κρατάει έως αηδίας το 4g . Απλά η πράσινη με καλύπτει πλήρως αλλά ως δεύτερη εναλλακτική αντί για πράσινη, κόκκινη καλύτερα Edited 20 Μαρτίου by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 1 hour ago, Vibraphone said: Εντάξει.. θα πληρώνεις εσύ υπομονετικά.. και μόλις γίνει δίκτυο, πες μας ναι; Εμείς θα έχουμε από τώρα δίκτυο.. Δεν σε καταλαβαίνω. Μπορείς απλά να αρχίσεις να πληρώνεις από τώρα για το δίκτυο του μέλλοντος. Ποιο το κακό; Επειδή θέλει κάπου στα 3 χρόνια σύμφωνα με τις τωρινές τους προβλέψεις;; Γιατί να μπαίνεις στη διαδικασία να αλλάζεις στο μέλλον ενώ μπορείς από τώρα; Στη χώρα των ηλιθιων ζούμε έτσι και αλλιώς, ας το επιβεβαιώσουμε 😏🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) 2 minutes ago, johnny_htc said: Δεν σε καταλαβαίνω. Μπορείς απλά να αρχίσεις να πληρώνεις από τώρα για το δίκτυο του μέλλοντος. Ποιο το κακό; Επειδή θέλει κάπου στα 3 χρόνια σύμφωνα με τις τωρινές τους προβλέψεις;; Γιατί να μπαίνεις στη διαδικασία να αλλάζεις στο μέλλον ενώ μπορείς από τώρα; Στη χώρα των ηλιθιων ζούμε έτσι και αλλιώς, ας το επιβεβαιώσουμε 😏🤣 Χαχαχα συμφωνώ γιατί να δίνω τα λεφτά μου για κάτι που ακόμα κτίζεται,ενώ μπορώ να δώσω πάλι για κάτι έτοιμο που συνεχίζει να χτίζεται όλο και περισσότερο 🌚 το συμφέρον μου θα κοιτάξω όχι της εταιρείας να την κάνω καλύτερη Edited 20 Μαρτίου by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 1 minute ago, johnny_htc said: Δεν σε καταλαβαίνω. Μπορείς απλά να αρχίσεις να πληρώνεις από τώρα για το δίκτυο του μέλλοντος. Ποιο το κακό; Επειδή θέλει κάπου στα 3 χρόνια σύμφωνα με τις τωρινές τους προβλέψεις;; Γιατί να μπαίνεις στη διαδικασία να αλλάζεις στο μέλλον ενώ μπορείς από τώρα; Στη χώρα των ηλιθιων ζούμε έτσι και αλλιώς, ας το επιβεβαιώσουμε 😏🤣 Ναι ρε συ.. εξάλλου η φορητότητα είναι τόσο ψυχοφθόρα και χρονοβόρα διαδικασία.. για τέτοια είμαστε;; 😉😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) 3 ώρες πριν, Vibraphone said: Εντάξει.. θα πληρώνεις εσύ υπομονετικά.. και μόλις γίνει δίκτυο, πες μας ναι; Εμείς θα έχουμε από τώρα δίκτυο.. Πήγαινε στην κόκκινη που "πετάει" λοιπόν! Να δούμε σε λίγο καιρό... Ειδικά το καλοκαίρι! Edited 20 Μαρτίου by Chrischal1908 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) 3 minutes ago, Chrischal1908 said: Πήγαινε στην κόκκινη που "πετάει" λοιπόν! Να δούμε σε λίγο καιρό... Ειδικά το καλοκαίρι! Υπάρχει και η πράσινη εάν χρειαστεί 🙂 Edited 20 Μαρτίου by elkons 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 11 minutes ago, Chrischal1908 said: Πήγαινε στην κόκκινη που "πετάει" λοιπόν! Να δούμε σε λίγο καιρό... Ειδικά το καλοκαίρι! Με όλο τον σεβασμό Χρήστο,καμια δεν πετάει το καλοκαίρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Καμία δεν πετάει και μία αναμένεται να μην προχωρήσει καν σε διαδικασία απογείωσης. Θα μείνει κολλημένη στο έδαφος.😅 3 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts