alexandros82 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Γιατί δεν σκανάρετε το QR να τελειώνετε? :confused: Πως γίνεται να σκαναρει κάποιος το QR όταν βλέπει το QR στην οθόνη του κινητού του? Υπάρχει τρόπος? Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Πως γίνεται να σκαναρει κάποιος το QR όταν βλέπει το QR στην οθόνη του κινητού του? Υπάρχει τρόπος? αυτη την απορία είχα και εγώ :D Μόνο από το PC η αν έχεις δευτερο κινητό . Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 @alexandros82 Μέσω extension για firefox η chrome η απλά ιστοσελίδα π.χ "http://zxing.org" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Πως γίνεται να σκαναρει κάποιος το QR όταν βλέπει το QR στην οθόνη του κινητού του? Υπάρχει τρόπος? Από την "Οπτική αναζήτηση" του UC Browser υπάρχει η επιλογή να σκανάρεις εικόνα από τις φωτογραφίες σου... Αρα βγάζεις ένα screenshot την οθόνη (power button + volume Up) και σκανάρεις τη φωτο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Εδιτ Έγραψα χαζομάρα... :O Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Εδιτ Έγραψα χαζομάρα... :O Εσυ χαζομάρα?????!!!!!!! Ο νέος file manager στο ελληνικό store μιας και κάποιοι είχαν πρόβλημα http://www.windowsphone.com/s?appid=762e837f-461d-4847-8399-3526f54fc25e Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Εσυ χαζομάρα?????!!!!!!! Τώρα τελευταία έχω χαλάσει... :lol: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Εσυ χαζομάρα?????!!!!!!! Ο νέος file manager στο ελληνικό store μιας και κάποιοι είχαν πρόβλημα http://www.windowsphone.com/s?appid=762e837f-461d-4847-8399-3526f54fc25e Η εεφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη για την συσκευή σας (920).Τι ππρέπεινα ααλλάξω για να κάνω εγκαταστάσει; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Να βάλεις 8.1... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Η εεφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη για την συσκευή σας (920).Τι ππρέπεινα ααλλάξω για να κάνω εγκαταστάσει; Έχεις βάλει την 8.1 Developers Preview ή όχι? Αν όχι θα πρέπει να περιμένεις την επίσημη αναβάθμιση μετά τις 24/06 καθώς η εφαρμογή δουλεύει μόνο με τα WP8.1... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Καλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι για μια εφαρμογή με την οποία να ηχογραφώ ομιλίες κ.λ.π. σε mp3 ή να τις μετατρέπω σε mp3 και το βασικό να έχω τη δυνατότητα να τις στείλω απευθείας, όχι μέσω onedrive, με email. Ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 (edited) Πολύ καλό ρολόι με διάφανες tile για την οθόνη έναρξης. :) Start Screen Clock * Αφού εγκατασταθεί εμφανίζεται στις εφαρμογές με την ονομασία: "Tile-clock". * Σαν εφαρμογή είναι ίδια με αυτήν: Clock Hub (εξ' ίσου καλή). Edited June 2, 2014 by Katsaras_John Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Το viber μέσω της σελίδας του στο facebook ζητάει beta testers για να βελτιώσει την εφαρμογή της για τα WP! Αν το χρησιμοποιούσα περισσότερο θα έκανα μια εγγραφή... Βέβαια λίγο ανορθόδοξο να έχουν βγάλει τόσα updates στην επίσημη εφαρμογή και θυμήθηκαν τώρα να ψάξουν για beta testers. Κάλιο αργά παρά ποτέ όμως αν είναι να υπάρξει βελτίωση στην εφαρμογή! " We’re looking for individuals who want to help improve Viber for Windows Phone! We will be releasing a beta version very soon to those who volunteer to participate. You’re interested? Great! All you need is: 1. A strong desire to improve Viber for WP8 2. A keen eye for detail, time to dedicate to bug reporting and completing a short feedback survey 3. And, of course, a device running WP8 To register, click on this link: http://bit.ly/1rCz9uj Once you have registered, you’ll receive a confirmation e-mail with further instructions." Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Καλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι για μια εφαρμογή με την οποία να ηχογραφώ ομιλίες κ.λ.π. σε mp3 ή να τις μετατρέπω σε mp3 και το βασικό να έχω τη δυνατότητα να τις στείλω απευθείας, όχι μέσω onedrive, με email. Ευχαριστώ Pocket Recorder λεγεται το προγραμμα που θελεις .... ΕΔΩ Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Pocket Recorder λεγεται το προγραμμα που θελεις .... ΕΔΩ Aυτό λειτουργεί κανονικά ως call recorder όπως στα android? Ηχογραφεί δηλαδή τη συνομιλία δύο ατόμων μέσα σε μια κλήση; Ή ηχογραφεί μόνο από το εξωτερικό μικρόφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Aυτό λειτουργεί κανονικά ως call recorder όπως στα android? Ηχογραφεί δηλαδή τη συνομιλία δύο ατόμων μέσα σε μια κλήση; Ή ηχογραφεί μόνο από το εξωτερικό μικρόφωνο? Μονο το μικροφωνο γραφει .. Ηχητικες σημειωσεις ..!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Pocket Recorder λεγεται το προγραμμα που θελεις .... ΕΔΩ Πράγματι καλό και σε ευχαριστώ. Έχω όμως μια ερώτηση. Γιατί όταν αποθηκεύεις σε κάποιον φάκελο στο τηλέφωνοη η χωρητικότητα του είναι 0 bytes και για αυτό προφανώς το λόγο δεν αναπαράγεται; ΝΟΚΙΑ 925 windows 8.1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Πράγματι καλό και σε ευχαριστώ. Έχω όμως μια ερώτηση. Γιατί όταν αποθηκεύεις σε κάποιον φάκελο στο τηλέφωνοη η χωρητικότητα του είναι 0 bytes και για αυτό προφανώς το λόγο δεν αναπαράγεται; ΝΟΚΙΑ 925 windows 8.1 Περιεργο ... μολις τωρα το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα με 925 και 8.1 και εγω Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Περιεργο ... μολις τωρα το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα με 925 και 8.1 και εγω Το αποθηκεύει σε mp3 μορφή, μήπως παίζει ρόλο. Με την εφαρμογή ´αρχεία της Microsoft το βλέπω αλλά έχει 0bytes Μήπως δεν κάνω κάτι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rhodion Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Χαίρετε. Είμαι καινούργιος στο WP και έχω ψάξει αρκετά, αλλά δε βρίσκω κάτι που να με καλύπτει. Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή για Google+ που να έχει δυναμικά πλακίδια; Τουλάχιστον να εμφανίζει αριθμό ειδοποιήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Για όποιον τον ενδιαφέρει: http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/satsignalmeter/ebedf193-ee27-43e6-95e5-adc38aa5d14c (Εγώ ειμαι αυτός) :lol: :lol: :lol: Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Χαίρετε. Είμαι καινούργιος στο WP και έχω ψάξει αρκετά, αλλά δε βρίσκω κάτι που να με καλύπτει. Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή για Google+ που να έχει δυναμικά πλακίδια; Τουλάχιστον να εμφανίζει αριθμό ειδοποιήσεων. Δεν το ξερω το θεμα αλλα σαν γενικη αρχη να σου πω οτι WP και Google δεν ειναι καλος συνδυασμος ... Η γκουγκοεταιρια σαμποταρει το λειτουργικο πολυ αγρια ... Αν σου ειναι απαραιτητο το google+ τοτε να κοιταξεις για αλλο λειτουργικο ... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 update του facebook messenger http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/messenger/3219d30d-4a23-4f58-a91c-c44b04e6a0c7 •Group support: Now you can create groups for the people you message the most. Name them, set group photos and keep them all in one place. •Instant photo sharing: Take a photo and send it in just one tap. Plus, it's easier to send photos from your gallery. •Continued improvements: We're working to make the app more reliable and use less data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Eχω βαλει την εφαρμογη WP Central στο 1520 και στο note 3 και βλεπω οτι η εφαρμογη του android εχει αρθα που λειπουν απο την αντιστοιχη για τo Windows Phone ...και γενικα η εφαρμογη για το android ειναι ποιο προσεγμενη σε εχση με αυτη για το WP.. ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- update του facebook messenger Mε το facebook app κατι πρεπει να γινει γιατι το feed που κανει ειναι αθλιο . Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Eχω βαλει την εφαρμογη WP Central στο 1520 και στο note 3 και βλεπω οτι η εφαρμογη του android εχει αρθα που λειπουν απο την αντιστοιχη για τo Windows Phone ...και γενικα η εφαρμογη για το android ειναι ποιο προσεγμενη σε εχση με αυτη για το WP δεν έχω παρατηρήσει να λείπουν άρθρα ποτέ , πάντως εγώ θα έλεγα ακριβώς το αντίθετο ότι η εφαρμογή για wp είναι πιο προσεγμένη μιας και αυτή για android είναι generic και ίδια με όλες της υπόλοιπες mobile nations απ ότι έχουν πεί πάντως σε κάποια φάση θα βγάλουν μια ενιαία για όλες της πλατφόρμες και για όλα τα site (androidcentral.crackberry,wpcentral,imore,connectedly) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts