Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί δεν σκανάρετε το QR να τελειώνετε? :confused:

Πως γίνεται να σκαναρει κάποιος το QR όταν βλέπει το QR στην οθόνη του κινητού του? Υπάρχει τρόπος?

Lumia 1020 προς πώληση. Link

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πως γίνεται να σκαναρει κάποιος το QR όταν βλέπει το QR στην οθόνη του κινητού του? Υπάρχει τρόπος?

αυτη την απορία είχα και εγώ :D

Μόνο από το PC η αν έχεις δευτερο κινητό .

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Από την "Οπτική αναζήτηση" του UC Browser υπάρχει η επιλογή να σκανάρεις εικόνα από τις φωτογραφίες σου...

Αρα βγάζεις ένα screenshot την οθόνη (power button + volume Up) και σκανάρεις τη φωτο...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Εδιτ

Έγραψα χαζομάρα... :O

Εσυ χαζομάρα?????!!!!!!!

Ο νέος file manager στο ελληνικό store μιας και κάποιοι είχαν πρόβλημα

http://www.windowsphone.com/s?appid=762e837f-461d-4847-8399-3526f54fc25e

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εσυ χαζομάρα?????!!!!!!!

Ο νέος file manager στο ελληνικό store μιας και κάποιοι είχαν πρόβλημα

http://www.windowsphone.com/s?appid=762e837f-461d-4847-8399-3526f54fc25e

Η εεφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη για την συσκευή σας (920).Τι ππρέπεινα ααλλάξω για να κάνω εγκαταστάσει;

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Η εεφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη για την συσκευή σας (920).Τι ππρέπεινα ααλλάξω για να κάνω εγκαταστάσει;

Έχεις βάλει την 8.1 Developers Preview ή όχι? Αν όχι θα πρέπει να περιμένεις την επίσημη αναβάθμιση μετά τις 24/06 καθώς η εφαρμογή δουλεύει μόνο με τα WP8.1...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλησπέρα σας.

Ενδιαφέρομαι για μια εφαρμογή με την οποία να ηχογραφώ ομιλίες κ.λ.π. σε mp3 ή να τις μετατρέπω σε mp3 και το βασικό να έχω τη δυνατότητα να τις στείλω απευθείας, όχι μέσω onedrive, με email.

Ευχαριστώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ καλό ρολόι με διάφανες tile για την οθόνη έναρξης. :)

Start Screen Clock

* Αφού εγκατασταθεί εμφανίζεται στις εφαρμογές με την ονομασία: "Tile-clock".

* Σαν εφαρμογή είναι ίδια με αυτήν: Clock Hub (εξ' ίσου καλή).

Edited by Katsaras_John

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Το viber μέσω της σελίδας του στο facebook ζητάει beta testers για να βελτιώσει την εφαρμογή της για τα WP! Αν το χρησιμοποιούσα περισσότερο θα έκανα μια εγγραφή... Βέβαια λίγο ανορθόδοξο να έχουν βγάλει τόσα updates στην επίσημη εφαρμογή και θυμήθηκαν τώρα να ψάξουν για beta testers. Κάλιο αργά παρά ποτέ όμως αν είναι να υπάρξει βελτίωση στην εφαρμογή!

" We’re looking for individuals who want to help improve Viber for Windows Phone! We will be releasing a beta version very soon to those who volunteer to participate.

You’re interested? Great! All you need is:

1. A strong desire to improve Viber for WP8

2. A keen eye for detail, time to dedicate to bug reporting and completing a short feedback survey

3. And, of course, a device running WP8

To register, click on this link: http://bit.ly/1rCz9uj

Once you have registered, you’ll receive a confirmation e-mail with further instructions."

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Καλησπέρα σας.

Ενδιαφέρομαι για μια εφαρμογή με την οποία να ηχογραφώ ομιλίες κ.λ.π. σε mp3 ή να τις μετατρέπω σε mp3 και το βασικό να έχω τη δυνατότητα να τις στείλω απευθείας, όχι μέσω onedrive, με email.

Ευχαριστώ

Pocket Recorder λεγεται το προγραμμα που θελεις ....

ΕΔΩ

ΕΔΩ

Aυτό λειτουργεί κανονικά ως call recorder όπως στα android?

Ηχογραφεί δηλαδή τη συνομιλία δύο ατόμων μέσα σε μια κλήση;

Ή ηχογραφεί μόνο από το εξωτερικό μικρόφωνο?

Aυτό λειτουργεί κανονικά ως call recorder όπως στα android?

Ηχογραφεί δηλαδή τη συνομιλία δύο ατόμων μέσα σε μια κλήση;

Ή ηχογραφεί μόνο από το εξωτερικό μικρόφωνο?

Μονο το μικροφωνο γραφει .. Ηχητικες σημειωσεις ..!!

ΕΔΩ

Πράγματι καλό και σε ευχαριστώ.

Έχω όμως μια ερώτηση. Γιατί όταν αποθηκεύεις σε κάποιον φάκελο στο τηλέφωνοη η χωρητικότητα του είναι 0 bytes και για αυτό προφανώς το λόγο δεν αναπαράγεται;

ΝΟΚΙΑ 925 windows 8.1

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πράγματι καλό και σε ευχαριστώ.

Έχω όμως μια ερώτηση. Γιατί όταν αποθηκεύεις σε κάποιον φάκελο στο τηλέφωνοη η χωρητικότητα του είναι 0 bytes και για αυτό προφανώς το λόγο δεν αναπαράγεται;

ΝΟΚΙΑ 925 windows 8.1

Περιεργο ... μολις τωρα το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα

με 925 και 8.1 και εγω

Περιεργο ... μολις τωρα το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα

με 925 και 8.1 και εγω

Το αποθηκεύει σε mp3 μορφή, μήπως παίζει ρόλο.

Με την εφαρμογή ´αρχεία της Microsoft το βλέπω αλλά έχει 0bytes

Μήπως δεν κάνω κάτι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαίρετε. Είμαι καινούργιος στο WP και έχω ψάξει αρκετά, αλλά δε βρίσκω κάτι που να με καλύπτει. Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή για Google+ που να έχει δυναμικά πλακίδια; Τουλάχιστον να εμφανίζει αριθμό ειδοποιήσεων.

Για όποιον τον ενδιαφέρει:

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/satsignalmeter/ebedf193-ee27-43e6-95e5-adc38aa5d14c

(Εγώ ειμαι αυτός) :lol: :lol: :lol:

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Χαίρετε. Είμαι καινούργιος στο WP και έχω ψάξει αρκετά, αλλά δε βρίσκω κάτι που να με καλύπτει. Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή για Google+ που να έχει δυναμικά πλακίδια; Τουλάχιστον να εμφανίζει αριθμό ειδοποιήσεων.

Δεν το ξερω το θεμα αλλα σαν γενικη αρχη να σου πω οτι WP και Google δεν ειναι καλος συνδυασμος ...

Η γκουγκοεταιρια σαμποταρει το λειτουργικο πολυ αγρια ...

Αν σου ειναι απαραιτητο το google+ τοτε να κοιταξεις για αλλο λειτουργικο ...

update του facebook messenger

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/messenger/3219d30d-4a23-4f58-a91c-c44b04e6a0c7

•Group support: Now you can create groups for the people you message the most. Name them, set group photos and keep them all in one place.

•Instant photo sharing: Take a photo and send it in just one tap. Plus, it's easier to send photos from your gallery.

•Continued improvements: We're working to make the app more reliable and use less data

Eχω βαλει την εφαρμογη WP Central στο 1520 και στο note 3 και βλεπω οτι η εφαρμογη του android εχει αρθα που λειπουν απο την αντιστοιχη για τo Windows Phone ...και γενικα η εφαρμογη για το android ειναι ποιο προσεγμενη σε εχση με αυτη για το WP..

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

update του facebook messenger

Mε το facebook app κατι πρεπει να γινει γιατι το feed που κανει ειναι αθλιο .

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Eχω βαλει την εφαρμογη WP Central στο 1520 και στο note 3 και βλεπω οτι η εφαρμογη του android εχει αρθα που λειπουν απο την αντιστοιχη για τo Windows Phone ...και γενικα η εφαρμογη για το android ειναι ποιο προσεγμενη σε εχση με αυτη για το WP

δεν έχω παρατηρήσει να λείπουν άρθρα ποτέ , πάντως εγώ θα έλεγα ακριβώς το αντίθετο ότι η εφαρμογή για wp είναι πιο προσεγμένη μιας και αυτή για android είναι generic και ίδια με όλες της υπόλοιπες mobile nations

απ ότι έχουν πεί πάντως σε κάποια φάση θα βγάλουν μια ενιαία για όλες της πλατφόρμες και για όλα τα site (androidcentral.crackberry,wpcentral,imore,connectedly)