Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκτός από εφαρμογές προσφορών όπως οι παραπάνω,

ξέρω ότι υπήρχε-υπάρχει εφαρμογή που βάζεις τα επί πληρωμή apps που σου αρέσουν,

και η εφαρμογή τσεκάρει καθημερινά και σε ειδοποιεί όταν ένα από αυτά τα apps προσφερθεί δωρεάν.

Σ' αυτή την εφαρμογή αναφέρθηκα, μόνο που δε θυμάμαι ποια ήταν.

Ενδιαφέρουσα εφαρμογή. Μάθε και πες μας....;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα. Υπάρχει καμιά εφαρμογή για να καταγράφουμε την κλήση με τον συνομιλητή;
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Ακόμα δεν μου εξήγησες τι εννοούσες στο πρώτο σου ποστ για το streaming κ έχω μείνει με την απορία :P

Εννοω οτι μπορεις να κανεις stream οτι παιζει το καναλι εκεινη την στιγμη (live δλδ) (τουλαχιστον ετσι λεει η εφαρμογη δεν το δοκιμασα) παντως για καποια επεισοδια που δοκιμασα να δω δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα!!

Σοβαρή εφαρμογή για YouTube δεν υπάρχει ρε παιδιά ; Αυτές που βρήκα μόνο ήχο έχουν κι ένα βουνό spam . Σε 8.1 ειμαι αν παίζει ρόλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Σοβαρή εφαρμογή για YouTube δεν υπάρχει ρε παιδιά ; Αυτές που βρήκα μόνο ήχο έχουν κι ένα βουνό spam . Σε 8.1 ειμαι αν παίζει ρόλο.

Υπάρχουν πολλές και αρκετά καλές

Mytube. Μπορείς να ακούς το βίντεο στο παρασκήνιο. Η καλύτερη για μένα

HD tube. Αρκετά καλή.

Metrotube. Επίσης....

αν δεν σου κάνει το ενσωματωμένο youtube στα 8.1 τότε δες το Toib

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/toib/d68b807e-40d3-4931-8e70-827b006e4288

για μένα είναι το καλύτερο third party youtube στο store

΄

η διαφορά της πληρωμένης έκδοσης με την δοκιμαστική είναι ότι στην δοκιμαστική σου δείχνει αν θυμάμαι καλά μόνο τα μισά από τα subscriptions σου

Εννοω οτι μπορεις να κανεις stream οτι παιζει το καναλι εκεινη την στιγμη (live δλδ) (τουλαχιστον ετσι λεει η εφαρμογη δεν το δοκιμασα) παντως για καποια επεισοδια που δοκιμασα να δω δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα!!

Ακόμα δεν μας έχεις πει το όνομα... Αυτό εννοώ... Ποια είναι αυτή η εφαρμογή?? :lol::lol::lol:

MyTube... Απίστευτο και κυρίως αυτό που είπε ο Montoya, μπορείς να ακούς μουσική στο παρασκήνιο χωρίς να παίζει το video...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ακόμα δεν μας έχεις πει το όνομα... Αυτό εννοώ... Ποια είναι αυτή η εφαρμογή?? :lol::lol::lol:

Πες ετσι:p και ελεγα και εγω τι ξεχασα τι ξεχασα :lol::lol::lol: Εδω ειναι το λινκ την εφαρμογης του alphatv

αν δεν σου κάνει το ενσωματωμένο youtube στα 8.1 τότε δες το Toib

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/toib/d68b807e-40d3-4931-8e70-827b006e4288

για μένα είναι το καλύτερο third party youtube στο store

΄

η διαφορά της πληρωμένης έκδοσης με την δοκιμαστική είναι ότι στην δοκιμαστική σου δείχνει αν θυμάμαι καλά μόνο τα μισά από τα subscriptions σου

Ποιο είναι το ενσωματομενο στα 8.1 ; δεν το βρίσκω.

Πες ετσι:p και ελεγα και εγω τι ξεχασα τι ξεχασα :lol::lol::lol: Εδω ειναι το λινκ την εφαρμογης του alphatv

Με έσκασες αδερφέ :lol::lol::lol:

Στην αναζήτηση δεν το έβγαζε... Ευχαριστώ πάντως :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

δεν έχω 8.1 για να το τσεκάρω αλλά ήξερα ότι θα είναι στον internet explorer στην σελίδα του youtube σαν ξεχωριστός player :blink:

Εκτός από εφαρμογές προσφορών όπως οι παραπάνω,

ξέρω ότι υπήρχε-υπάρχει εφαρμογή που βάζεις τα επί πληρωμή apps που σου αρέσουν,

και η εφαρμογή τσεκάρει καθημερινά και σε ειδοποιεί όταν ένα από αυτά τα apps προσφερθεί δωρεάν.

Σ' αυτή την εφαρμογή αναφέρθηκα, μόνο που δε θυμάμαι ποια ήταν.

Ενδιαφέρουσα εφαρμογή. Μάθε και πες μας....;)

Έχει σβήσει απο το store την επόμενη μέρα και μάλιστα διαγράφτηκε και απο το τηλ που την είχα βάλει να την δω.

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν έχω 8.1 για να το τσεκάρω αλλά ήξερα ότι θα είναι στον internet explorer στην σελίδα του youtube σαν ξεχωριστός player :blink:

Αν εχεις 8.1 ανοιγουν όλα στον ΙΕ. Αλλιως το mytube είναι η λυση

Το mytube το εχετε αγοράσει? Επισης καμια καλη εφαρμογή για να κλειδωνω με κωδικό καποιες σημειώσεις. Με το onenote δεν γίνεται. Το spotify είναι καλο? Για να το δουλεψω πρέπει να το αγοράσω?

Χριστός Ανέστη.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να φτιάχνουμε κολάζ;

το Creative studio της Nokia φιάχνει κολάζ

το Creative studio της Nokia φιάχνει κολάζ

Χαίρω πολύ αδερφέ. Βλέπεις να έχω Lumia;

σωστα , δεν το είδα

ορίστε http://www.windowsphone.com/en-us/store/search?q=photo+collage

σωστα , δεν το είδα

ορίστε http://www.windowsphone.com/en-us/store/search?q=photo+collage

Διάλεξα το Fotor. Πολύ ωραία εφαρμογή.

Δεν είχες και το 620? Λάθος θυμάμαι?

Γράφω απο το Lumia και δεν βλέπω υπογραφές.

Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά

Δεν είχες και το 620? Λάθος θυμάμαι?

Γράφω απο το Lumia και δεν βλέπω υπογραφές.

Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά

Αληθως Ανεστη.

Το 620 το πηρα για τον αδερφο μου.

Πιστος ακομα στο 8Χ εγω.

Για αυτούς που θέλουν ρολόι δεν ξέρω αν είναι μόνο για windows phone 8.1 και κάνει κανονικά update είναι το clock hub, επίσης φοβερή εφαρμογή για να κλείνεις ραντεβού τσάμπα και να σε εξετάζουν τσάμπα γιατροί είναι το ΕΟΠΥΥ

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Θα ηθελα εναν music file player καθως και ενα equlaizer για κινητα οπως το LUMIA 520 Που δεν εχουν. κατι σαν τον power AMP των ANDROID που θεωρω απο τους καλλητερους player ευχαριστω :)

Θα ηθελα εναν music file player καθως και ενα equlaizer για κινητα οπως το LUMIA 520 Που δεν εχουν. κατι σαν τον power AMP των ANDROID που θεωρω απο τους καλλητερους player ευχαριστω :)

δυστηχως τετοιο πραγμα δεν υπαρχει προς το παρον.τωρα ε τα 8.1 θελω να πιστευω οτι κατι θα βγαλουν.

Εμενα αυτη ειναι η εφαρμογη που μου λειπει πιο πολυ.(και μετα ο opera)

Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί..

Με την εφαρμογή Discover για όσους έχουν vodafone μπορούν να ελέγχουν τον χρόνο ομιλίας κλπ. Με vodafone cu που το έχω δοκιμάσει λειτουργεί μια χαρά. Για να εμφανίσει τις πληροφορίες θα πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με το δίκτυο του παρόχου κινητής και όχι με wifi. Για αναλυτικές πληροφορίες ανοίγει μία σελίδα στον ie και φαίνονται τα πάντα. Όποιος θέλει μπορεί να αποθηκεύσει το link στα αγαπημένα ώστε να έχει κατευθείαν πρόσβαση.

Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί..

Με την εφαρμογή Discover για όσους έχουν vodafone μπορούν να ελέγχουν τον χρόνο ομιλίας κλπ. Με vodafone cu που το έχω δοκιμάσει λειτουργεί μια χαρά. Για να εμφανίσει τις πληροφορίες θα πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με το δίκτυο του παρόχου κινητής και όχι με wifi. Για αναλυτικές πληροφορίες ανοίγει μία σελίδα στον ie και φαίνονται τα πάντα. Όποιος θέλει μπορεί να αποθηκεύσει το link στα αγαπημένα ώστε να έχει κατευθείαν πρόσβαση.

Δυστυχώς σε προγράμματα συμβουλαίου δε λειτουργεί. Το έχω δοκιμάσει.