Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Cloud με 100 Giga δωρεάν.

Εκτός κι αν είχατε πάρει τη προδφρορά για 1 Tera (τόσα έχω)

Πρέπει να φτιάξετε πρώτα ένα λογαριασμό @mail.ru (καλύτερα από τον υπολογιστή είναι η γνώμη μου) κι αυτό είναι λίγο ζόρικο αφού είναι στα ρώσικα οι οδηγίες, αν και λίγο πολύ ίδια διαδικασία είναι σε όλα τα mails.

Κατεβάζετε και το:

http://cdn.marketplaceimages.windowsphone.com/v8/images/c0dd65e0-88d4-4116-9929-c9ddb9709413?imageType=ws_screenshot_large&rotation=0

ΕΔΩ

και έχετε 100 giga συν ότι τραγούδια - βίντεος παίζουν κατευθείαν χωρίς να χρειαστεί να τα κατεβάσετε.

Ευτυχώς το interface της εφαρμογής δεν είναι στα ρώσικα :)

Κομπλε.. Εγω ειχα προλαβει και την προσφορα που ειχαν το 2013 με το 1TB.. και αναρωτιομουν τι θα τα κανω.. Ολα τα βιντεο θα τ ανεβαζω εκει πλεον..

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

»Follow me on Instagram @aris.fydanakis

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όποιος πάρει την προσφορά θα έχει για πάντα τα 100gb? Ή είναι για κάποιο διάστημα?

Αν ισχυει οπως το 1ΤΒ που δωσαν προ-μηνων λογικα ναι..

"Ειναι πολλα τα gb Αρη!"

"Ειναι τρελοι οι Ρωσσοι!"

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

Καλα, πως θα χρησιμοποιησετε αυτον τον ογκο αποθηκευσης? Με τι ταχυτητες download και κυριως upload? Αποψη μου, αυτα για ελλαδα τουλάχιστον είναι χωρίς νοημα.
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Υπάρχει και για pc το ίδιο. Υπάρχει επίσης για pc και μια εφαρμογούλα ανάλογη με το dropbox.

Όσον αφορά ταχύτητες, έχεις ένα δίκιο, αλλά 1 tera (100 giga τώρα)free, δεν βρίσκεις εύκολα. Ανεβάζω από το pc, άρα δεν το βρίσκω σοβαρό πρόβλημα.

Συν ότι η εφαρμογή για κινητά, που τώρα κι εγώ την ψάχνω, άν κάνεις pin τραγούδια ή βίντεο, σου τα έχει διαθέσιμα και για offline ακρόαση - θέαση.

Μια χαρά είναι εξ άλλου δεν χρειάζεσαι όλα τα giga κάθε φορά :)

Υπάρχει και για pc το ίδιο. Υπάρχει επίσης για pc και μια εφαρμογούλα ανάλογη με το dropbox.

Όσον αφορά ταχύτητες, έχεις ένα δίκιο, αλλά 1 tera (100 giga τώρα)free, δεν βρίσκεις εύκολα. Ανεβάζω από το pc, άρα δεν το βρίσκω σοβαρό πρόβλημα.

Συν ότι η εφαρμογή για κινητά, που τώρα κι εγώ την ψάχνω, άν κάνεις pin τραγούδια ή βίντεο, σου τα έχει διαθέσιμα και για offline ακρόαση - θέαση.

Μια χαρά είναι εξ άλλου δεν χρειάζεσαι όλα τα giga κάθε φορά :)

Συγγνώμη για το off topic αλλά ποιά είναι η εφαρμογή για pc;

καλημερα παιδες,

σαν νεος στο forum και στα W.P.8,εχω κι εγω μια ερωτηση.

με ποιο προγραμμα μπορω να παιζω τις ταινιες με ξεχωριστους υποτιτλους που κατεβαζω απ'το ιντερνετ σε μορφη avi(;η και mkv);οποιος εχει ασχοληθει με το θεμα ,παρακαλω ας μου απαντησει.

Τσεκάρετε το Xpense free , μια εφαρμογή money management . Είναι αρκετά καλο και υποστηρίζει και 19 γλώσσες μεταξύ των οποίων και Ελληνικά αλλά όχι και τόσο καλή μετάφραση

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/xpense-free/0b211f34-8020-4803-a4ae-17ca48d8ce89

Edited by ignus

ποιά είναι η εφαρμογή για pc;

Νομίζω cloud@mail.ru την έχουν βαφτίσει.

Για να πάρω το Τερα, ήταν προϋπόθεση να την εγκαταστήσω, αλλά μετά την έβγαλα, αφού κρατούσε και στο pc τα δίαφορα που ανεβάζω στο cloud και το θέμα μου ήταν να γλυτώσω giga όχι να τα κρατάω στον υπολογιστή.

Αν φτιάξεις mail εκεί θα σου προτείνει την εφαρμογή από μόνο του.

Νομίζω cloud@mail.ru την έχουν βαφτίσει.

Για να πάρω το Τερα, ήταν προϋπόθεση να την εγκαταστήσω, αλλά μετά την έβγαλα, αφού κρατούσε και στο pc τα δίαφορα που ανεβάζω στο cloud και το θέμα μου ήταν να γλυτώσω giga όχι να τα κρατάω στον υπολογιστή.

Αν φτιάξεις mail εκεί θα σου προτείνει την εφαρμογή από μόνο του.

Δεν θα τους εμπιστευόμουνα και πολύ. Όταν πρόκειται για τα πολύτιμα data μου προτιμάω να πληρώσω την microsoft που ξέρω ότι θα υπάρχει και σε 10 χρόνια παρά μια ρώσικη υπηρεσία που μοιράζει ύποπτα τόσα πολλά giga..

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Δεν θα τους εμπιστευόμουνα και πολύ. Όταν πρόκειται για τα πολύτιμα data μου προτιμάω να πληρώσω την microsoft που ξέρω ότι θα υπάρχει και σε 10 χρόνια παρά μια ρώσικη υπηρεσία που μοιράζει ύποπτα τόσα πολλά giga..

Το ανεφερες και μονος σου..

Μιλας για πληρωμενο cloud storage και για free..

Αν ηταν να πληρωναμε σιγουρα δεν θα διαλεγαμε ενα site που μας ζορισε ακομα και στην εγγραφη ενος mail (ρωσσικα)..

Εφοσον ειναι Free ομως why not?

Ο σκοπος ειναι να εχουμε free storage στο κινητο, μιας και για κινητα μιλαμε σ αυτο το topic οχι για pc..

Ερωτηση τωρα..

Μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν μπορω να ανεβασω αρχεια βιντεο (τραβηγμενα απ'το 1020) στο mail.ru απευθειας απ'το κινητο?

Βλακεια αυτο.. μιας και αυτα ειναι που τρωνε πολλα mb..

Edited by Skrillex

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

Έχω κατεβάσει το evernote εδω και λίγες μέρες, αν εξαιρέσεις το ότι ειναι απαραίτητο το ίντερνετ, μου φαίνεται πολύ καλό και όμορφο.

μου έχει ομως μια αντίστροφη μέτρηση που λέει απομένουν 23 μέρες... Trial ειναι ή αναφέρεται σε τπτ αλλο;

Έχω κατεβάσει το evernote εδω και λίγες μέρες, αν εξαιρέσεις το ότι ειναι απαραίτητο το ίντερνετ, μου φαίνεται πολύ καλό και όμορφο.

μου έχει ομως μια αντίστροφη μέτρηση που λέει απομένουν 23 μέρες... Trial ειναι ή αναφέρεται σε τπτ αλλο;

free είναι σίγουρα , ίσως να είναι καμία προσφορά για premium λογαριασμό αυτές οι μέρες

Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί η παρακάτω εφαρμογή:

Hardware Tests

Μέσα από τις διάφορες επιλογές που έχει, υπάρχει και κάτι το οποίο έψαχνα. Να βλέπω πόση είναι η διαθέσιμη μνήμη ram!

free είναι σίγουρα , ίσως να είναι καμία προσφορά για premium λογαριασμό αυτές οι μέρες

Ναι, αυτό πρέπει να είναι... Μετά ελπίζω να μην μου πετάξει τίποτα διαφημίσεις, κρίμα θα είναι. Καλά, το 5ευρω ανά μήνα για εφαρμογή σημειώσεων, δεν το σχολιάζω καν :worry:

Ναι, αυτό πρέπει να είναι... Μετά ελπίζω να μην μου πετάξει τίποτα διαφημίσεις, κρίμα θα είναι. Καλά, το 5ευρω ανά μήνα για εφαρμογή σημειώσεων, δεν το σχολιάζω καν :worry:

δεν έχει διαφημίσεις , είναι εντελώς clean

Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί η παρακάτω εφαρμογή:

Hardware Tests

Μέσα από τις διάφορες επιλογές που έχει, υπάρχει και κάτι το οποίο έψαχνα. Να βλέπω πόση είναι η διαθέσιμη μνήμη ram!

Το έχεις δοκιμάσει καιρό?? Τρώει καθόλου μπαταρία ή όχι?

Powerd by OnePlus 7 Pro

Το Hardware tests το εβαλα πρόσφατα. Για την ώρα τρώει λιγότερη μπαταρία απο το (θαυμασιο κατα τα άλλα) Insider.

Και μιας που θυμήθηκα τι μου ξελιγώνει τη μπαταρία αν έχετε παιδιά προτείνω το Cartoons HD!

για οσους θελουν να ηχογραφουν και να τα κανουν ringtone

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/windows-phone-insider/6c6091e6-0128-e011-854c-00237de2db9e

To viber σε σας δουλεύει καλά? Σε μένα δεν μου έρχονται οι κλήσεις και λαμβάνω μετά από αρκετή ώρα ειδοποίηση για αναπάντητες και οι ειδοποιήσεις για τα μηνύματα αργουν επίσης πάρα πολύ. ΑΝτιμετωπίζει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω?

Το έχεις δοκιμάσει καιρό?? Τρώει καθόλου μπαταρία ή όχι?

Όχι, την ώρα που το εγκατέστησα το πόσταρα. Ακόμα δεν γνωρίζω για την κατανάλωση.

Βέβαια όσον αφορά την ram που ανέφερα, μούφα τελικά. Συνέχεια δείχνει 404mb. Ότι και να κάνω παραμένει εκεί.

To viber σε σας δουλεύει καλά? Σε μένα δεν μου έρχονται οι κλήσεις και λαμβάνω μετά από αρκετή ώρα ειδοποίηση για αναπάντητες και οι ειδοποιήσεις για τα μηνύματα αργουν επίσης πάρα πολύ. ΑΝτιμετωπίζει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω?

Κάνε απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση!!!Λογικά θα στρώσει!!Σε μένα έστρωσε έτσι