Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε μοντογια...

Για πιο λογο να λεω ψεματα;;;

Ειχα τα παντα ολα κλειστα.

Ευκαιρια να κατακρινεις το πανεμορφο htc μου ;)

Λευτέρη, δεν λέω ότι λες ψέματα. Γιατι να το κανεις άλλωστε. Απλα σκέφτηκα μήπως στις προηγούμενες δοκιμές έτυχε ή μήπως προερχόταν από κάπου αλλού η κατανάλωση.

Υ.Γ. Πανέμορφο μεν μη Nokia δε.....χαχα (πλάκα βέβαια)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είχα το Insider και πρόσφατα έβαλα το Insider Pro σε 520 και ποτέ δεν παρατήρησα πρόβλημα με την κατανάλωση της μπαταρίας.

Όλο το βράδυ ανοιχτό και πέφτει 2-3% με μέσο όρο 0,3-0,5% την ώρα .....

Gkan

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα στο 8Χ με τη (δωρεάν) έκδοση, το WApp ανοικτό 24/7 είτε με data είτε με wifi.

Κάτι σου έχει κάτσει στραβά, φίλε μου.

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα στο 8Χ με τη (δωρεάν) έκδοση, το WApp ανοικτό 24/7 είτε με data είτε με wifi.

Κάτι σου έχει κάτσει στραβά, φίλε μου.

Τώρα που ήρθε η αναβάθμιση θα το κάνω μια επαναφορά και θα επανέλθω.

Πήραν αναβάθμιση το viber και το Nokia camera.Τη δεύτερη όμως δεν μπορώ να την περάσω γιατι δε λειτουργεί το κολπάκι με 2 διαφορετικούς proxy που δοκίμασα.Μπορει να βοηθήσει κάποιος;

Ψάχνω 2 apps για να φωτογραφίζεις την επιφάνεια του κινητού σου και αυτό που μιλάς σε fora.

TAPATALK ΛΈΓΕΤΑΙ? Μπορεις να μπεις μέσα απ' αυτό σε΄ολα τα fora, ή πρέπει να είναι συμβατά με αυτό?

huawei mate 10 lite

lumia 1020 yellow

Ψάχνω 2 apps για να φωτογραφίζεις την επιφάνεια του κινητού σου και αυτό που μιλάς σε fora.

TAPATALK ΛΈΓΕΤΑΙ? Μπορεις να μπεις μέσα απ' αυτό σε΄ολα τα fora, ή πρέπει να είναι συμβατά με αυτό?

ναι είναι το tapatalk , πρεπει να είναι συμβατα

οσο για το άλλο αν εννοεις screenshot τοτε πατας power button + windows logo μαζι και τραβαει screenshot

ναι είναι το tapatalk , πρεπει να είναι συμβατα

οσο για το άλλο αν εννοεις screenshot τοτε πατας power button + windows logo μαζι και τραβαει screenshot

thanks man:cool:

huawei mate 10 lite

lumia 1020 yellow

Next Gen reader δωρεαν για 24 ωρες

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/nextgen-reader/643381de-4724-e011-854c-00237de2db9e

A fast, clean and beautiful RSS reader for Windows Phone

καλησπερα σε ολους .

μπορει να γραφω σε λαθος ενοτητα αλλα ειμαι νεουδι στο forum προερχομενος απο ios οποτε με διορθωνεται αν ειναι.ειμαι κατοχος ενος lumia 925 φοβερο τηλ. αλλα εχω ενα παραπονο και θα ηθελα την βοηθεια σας .εχω ασυρματο εκτυπωτη ,πως μπορω να ανοιγω ενα pdf η μια φωτογραφια απο το αλμπουμ και να την στελνω ( οχι σαν συνημμενο σε μυνημα) απευθειας στον εκτυπωτη? στο iphone γινοταν πολλυ ευκολα εδω μου φαινεται δεν μπορω να το κανω.

καλησπερα σε ολους .

μπορει να γραφω σε λαθος ενοτητα αλλα ειμαι νεουδι στο forum προερχομενος απο ios οποτε με διορθωνεται αν ειναι.ειμαι κατοχος ενος lumia 925 φοβερο τηλ. αλλα εχω ενα παραπονο και θα ηθελα την βοηθεια σας .εχω ασυρματο εκτυπωτη ,πως μπορω να ανοιγω ενα pdf η μια φωτογραφια απο το αλμπουμ και να την στελνω ( οχι σαν συνημμενο σε μυνημα) απευθειας στον εκτυπωτη? στο iphone γινοταν πολλυ ευκολα εδω μου φαινεται δεν μπορω να το κανω.

Καλησπερα, απο οτι βλεπω στο store υπαρχουν τα KumoPrint, Print Now και μερικες αλλες. Δεν ξερω κατα ποσο δουλευουν γιατι δεν τις χρησιμοποιω. Give them a try!

System Tiles

Παιδια το tile του Bing Weather σταματησε να κανει update..Ειναι μονο σε μενα ή συμβαινει και σε αλλον;

Απο οτι βλεπω στο store μετα το update εχουν πολλοι προβλημα οποτε μαλλον προβλημα του Bing ειναι.

Edited by haigoeo

System Tiles

Παιδια το tile του Bing Weather σταματησε να κανει update..Ειναι μονο σε μενα ή συμβαινει και σε αλλον;

Απο οτι βλεπω στο store μετα το update εχουν πολλοι προβλημα οποτε μαλλον προβλημα του Bing ειναι.

Τοποθεσιες αλλαζει κανονικα εμενα αλλα με την θερμοκρασια λεει αλλα νταλα...

Πχ λεει τωρα 13 βαθμους στο κεντρο...:lol::lol:

Τοποθεσιες αλλαζει κανονικα εμενα αλλα με την θερμοκρασια λεει αλλα νταλα...

Πχ λεει τωρα 13 βαθμους στο κεντρο...:lol::lol:

ναι το Bing στης θερμοκρασίες είναι εντελως off . Ακομα και στα windows 8.1 ο καιρος είναι ότι ναναι

System Tiles

Ξεκαρφιτσωσε το tile που εχεις και βαλε αλλο. Σε μενα επιασε μια χαρα.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Mεχρι πριν απο καμια εβδομαδα εδειχνε σωστες θερμοκρασιες εμενα...

Ετσι ειναι, εχει καμια εβδομαδα που ειναι αρκετα αναξιοπιστο.

Ξεκαρφιτσωσε το tile που εχεις και βαλε αλλο. Σε μενα επιασε μια χαρα.

Το δοκιμασα, δουλεψε αλλα μετα απο λιγο παλι σταματησε να κανει update..

Edited by haigoeo

Το δοκιμασα, δουλεψε αλλα μετα απο λιγο παλι σταματησε να κανει update..

Ναι εχεις δικιο δεν δουλευει.

Απο την αλλη μολις συνηδειτοποιησα πως μονο για μοστρα εχω tile για τον καιρο αφου ηταν κολημενο απο την Κυριακη και δεν ειχα παρει χαμπαρι τιποτα :lol:

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Και εγώ απογοητευμένος από το Bing Weather. Τόσο από το tile, όσο και από την ακρίβεια. Και υποτίθεται πως τραβάει τα δεδομένα από accuweather. Φίλος με android με accuweather έχει πολύ πιο σωστές ενδείξεις από εμένα.

Τι προτείνεται τώρα από app καιρού? Είναι και άπειρες. Εγώ προτιμώ κάτι visually minimal που να κολλάει με το metro theme και όχι hd εικονίδια και τα ρέστα.

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Και εγώ απογοητευμένος από το Bing Weather. Τόσο από το tile, όσο και από την ακρίβεια. Και υποτίθεται πως τραβάει τα δεδομένα από accuweather. Φίλος με android με accuweather έχει πολύ πιο σωστές ενδείξεις από εμένα.

Τι προτείνεται τώρα από app καιρού? Είναι και άπειρες. Εγώ προτιμώ κάτι visually minimal που να κολλάει με το metro theme και όχι hd εικονίδια και τα ρέστα.

Microsoft weather

αυτό εχω εγω , είναι μινιμαλ και μεχρι στιγμης σε μενα εχει σωστες προβλεψεις

Weather flow πολύ καλό

συμφωνώ, το καλύτερο για μένα απ' όσα δοκίμασα, το bing έχει θερμοκρασίες λοταρία, το παίζει στην τύχη, αυτές τις μέρες 13 και 15 έδειχνε μέγιστη

και γιατι δεν βαζεις κι εσύ το accuweather?

Εγώ αυτό έχω.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg