haigoeo Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Glance Backround προσθετει μια εικονα στη glance screen http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/glance-background/7c3378ff-2844-480b-b2e2-783537201b84 ειναι φανταστικο :D μπραβο ρε Nokia Φοβερο!! Σκεψου το μαζι με τα glance notifications που θα ρθουν με το update.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Πλεον ειναι και το Nokia Video Trimmer διαθεσιμο (για συσκευες με Amber). Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Glance Backround προσθετει μια εικονα στη glance screen http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/glance-background/7c3378ff-2844-480b-b2e2-783537201b84 ειναι φανταστικο :D μπραβο ρε Nokia Φοβερο!! Σκεψου το μαζι με τα glance notifications που θα ρθουν με το update.. Οντως πολυ καλο .. .το εβλεπα το πρωι καποια στιγμη και μου αρεσε πολυ σαν ιδεα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Για οσους χρησιμοποιουν το WhatsApp και τους κολαγε εγω το εβγαλα και το ξαναεβαλα και δουλευει μια χαρα προς το παρων... Ειδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Οντως πολυ καλο .. .το εβλεπα το πρωι καποια στιγμη και μου αρεσε πολυ σαν ιδεα όταν είχα μόνιμα ενεργοποιημένο το glance screen, μου έτρωγε πολύ μπαταρία. Φαντάζομαι τι θα καταναλώνει αυτό... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Ενας αρκετα καλος music player, με δυνατοτητα search της μουσικης σου! Cool music player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Για οσους χρησιμοποιουν το WhatsApp και τους κολαγε εγω το εβγαλα και το ξαναεβαλα και δουλευει μια χαρα προς το παρων... Ειδωμεν... Eιναι μια καλη πρακτικη οταν μια εφαρμογη δεν παιζει να την σβηνουμε τελειως και να την ξαναβαζουμε απο την αρχη Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 όταν είχα μόνιμα ενεργοποιημένο το glance screen, μου έτρωγε πολύ μπαταρία. Φαντάζομαι τι θα καταναλώνει αυτό... Το έχω να ενεργοποιείται με τον αισθητήρα του κινητού και δεν είναι μεγάλη η κατανάλωση. Βέβαια με την εικόνα σίγουρα εκεί η κατανάλωση θα είναι μεγάλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Το έχω να ενεργοποιείται με τον αισθητήρα του κινητού και δεν είναι μεγάλη η κατανάλωση. Βέβαια με την εικόνα σίγουρα εκεί η κατανάλωση θα είναι μεγάλη. και γω στην "γρήγορη ματιά " μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρισει κατι ιδιαιτερο στην καταναλωση....τα ιδια νομιζω βεβαια δεν εχω βαλει εγχρωμη εικονα αλλα ασπρομαυρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Για τους χρηστές Symbian δεν είναι κάτι καινούργιο,μιας και το είχαμε χρόνια σαν sleeping screen..μου έλειπε και επιτέλους Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Το έχω να ενεργοποιείται με τον αισθητήρα του κινητού και δεν είναι μεγάλη η κατανάλωση. Βέβαια με την εικόνα σίγουρα εκεί η κατανάλωση θα είναι μεγάλη. Κάνε μια δοκιμή να το έχεις μόνιμα ενεργοποιημένο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) όταν είχα μόνιμα ενεργοποιημένο το glance screen, μου έτρωγε πολύ μπαταρία. Φαντάζομαι τι θα καταναλώνει αυτό... Θα το δοκιμασω με κατι "ελαφρυ", αλλα και εγω φοβαμαι πως θα επιβαρυνει αρκετα την μπαταρια. Στις συσκευες με οθονη LCD παντως (πχ 920) δεν θα επιβαρυνει παραπανω οσους χρησιμοποιουν ηδη την glance screen για το ρολοι. Edited October 11, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 H glance screen σε 920 ενεργοποιεί όλη την οθόνη έτσι κι αλλιώς οπότε δεν έχει μεγάλη διαφορά με μια ασπρόμαυρη φωτό. Όσο πιο ανοιχτόχρωμη βέβαια τόσο μεγαλύτερη κατανάλωση.. Και κάτι για την κάμερα. Πριν την Amber όταν φωτογράφιζες κάτι σε οθόνη το έβγαζε μια χαρά. Πλέον βγάζει μαυρες γραμμές..Ευτυχώς με την pro-cam δεν το κάνει.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Το σημερινό update του Facebook beta έχω την εντύπωση πως το έκανε πολύ πιο γρήγορο. Επίσης δεν ήξερα ότι αν βάλεις το μεγαλύτερο tile φαίνεται η φωτογραφία χρονολογιου. Πολύ όμορφο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Επανέρχομαι. Απιστευτα γρήγορος και τα "πατάει" όλα. Προτείνω οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε. Τελικα μετα απο καποιες ημερες χρησεις μου εβγαλε διαφημισεις...Λυνεται με ενα re-install αλλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloriana Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 ρε παιδιά από χθες το amber update για το lumia720 είναι available αλλά το κινητό μου γράφει ότι ειναι ενημερωμένο (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ)... Θέλει κάποιο χρόνο μέχρι να είναι τελικά προσβάσιμο το update?:O Παράθεση huawei mate 10 lite lumia 1020 yellow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 ρε παιδιά από χθες το amber update για το lumia720 είναι available αλλά το κινητό μου γράφει ότι ειναι ενημερωμένο (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ)... Θέλει κάποιο χρόνο μέχρι να είναι τελικά προσβάσιμο το update?:O υπομονη , θα σου ερθει εγω το πηρα 2 μερες μετα απο τοτε που εγινε διαθεσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Τελικα μετα απο καποιες ημερες χρησεις μου εβγαλε διαφημισεις...Λυνεται με ενα re-install αλλα.. Εμένα μου έβγαλε από τη πρώτη χρήση διαφημήσεις.. ρε παιδιά από χθες το amber update για το lumia720 είναι available αλλά το κινητό μου γράφει ότι ειναι ενημερωμένο (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ)... Θέλει κάποιο χρόνο μέχρι να είναι τελικά προσβάσιμο το update?:O Υπομονή..Εμένα μου ήρθε ένα μήνα μετά από τη μέρα που έλεγε..:p Ελπίζω ότι δε θα περιμένεις τόσο..:) Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Δεν ειμαι προγραμματιστης αλλα υποθετω πως απλα χρησιμοποιει την μηχανη του IE σε πιο λιτο περιβαλλον. Θα τον τσεκαρω κι αυτον παντως :) Έχεις βγάλει ακρη? Χθες ήμουν με "αλλόθρησκο" φίλο μου (s3) και κάναμε τεστ ταχύτητας ανοίγοντας διαφορες σελίδες στο νετ. Με τον ie είχαμε ισοπαλία (κάποιες άνοιγα πρώτος για κλάσματα δευτερολεπτου και κάποιες αυτος). Με τον incognito browser απλα τον εξαφάνισα.... Τον έχω κάνει βασικο browser πια. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Υπάρχει και uc browser στο Android που πάει σφαίρα. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Υπάρχει και uc browser στο Android που πάει σφαίρα. Δεν πρόσεξα καν ποιον χρησιμοποιεί. Τα παραπάνω τα ανέφερα για να τονίσω την διαφορά ταχύτητας του inkogniti με τον ie Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Έχεις βγάλει ακρη? Χθες ήμουν με "αλλόθρησκο" φίλο μου (s3) και κάναμε τεστ ταχύτητας ανοίγοντας διαφορες σελίδες στο νετ. Με τον ie είχαμε ισοπαλία (κάποιες άνοιγα πρώτος για κλάσματα δευτερολεπτου και κάποιες αυτος). Με τον incognito browser απλα τον εξαφάνισα.... Τον έχω κάνει βασικο browser πια. Είναι όντως σβέλτος αλλά έφαγε γρήγορα άκυρο γιατί δεν υποστηρίζει tabs Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για μέτρηση της μπαταρίας που να δείχνει πόση ώρα είναι ενεργή η οθόνη? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για μέτρηση της μπαταρίας που να δείχνει πόση ώρα είναι ενεργή η οθόνη? Πολλα ζητας :p Αν βρεις κατι σχετικο παντως ενημερωσε :D Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Το insider έχει κάποιες ενδείξεις...δοκιμάστε το Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts