Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Glance Backround

προσθετει μια εικονα στη glance screen

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/glance-background/7c3378ff-2844-480b-b2e2-783537201b84

ειναι φανταστικο :D

μπραβο ρε Nokia

Φοβερο!! Σκεψου το μαζι με τα glance notifications που θα ρθουν με το update..

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Glance Backround

προσθετει μια εικονα στη glance screen

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/glance-background/7c3378ff-2844-480b-b2e2-783537201b84

ειναι φανταστικο :D μπραβο ρε Nokia

Φοβερο!! Σκεψου το μαζι με τα glance notifications που θα ρθουν με το update..

Οντως πολυ καλο .. .το εβλεπα το πρωι καποια στιγμη και μου αρεσε πολυ σαν ιδεα

Για οσους χρησιμοποιουν το WhatsApp και τους κολαγε εγω το εβγαλα και το ξαναεβαλα και δουλευει μια χαρα προς το παρων...

Ειδωμεν...

Οντως πολυ καλο .. .το εβλεπα το πρωι καποια στιγμη και μου αρεσε πολυ σαν ιδεα

όταν είχα μόνιμα ενεργοποιημένο το glance screen, μου έτρωγε πολύ μπαταρία. Φαντάζομαι τι θα καταναλώνει αυτό...

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Για οσους χρησιμοποιουν το WhatsApp και τους κολαγε εγω το εβγαλα και το ξαναεβαλα και δουλευει μια χαρα προς το παρων...

Ειδωμεν...

Eιναι μια καλη πρακτικη οταν μια εφαρμογη δεν παιζει να την σβηνουμε τελειως και να την ξαναβαζουμε απο την αρχη

όταν είχα μόνιμα ενεργοποιημένο το glance screen, μου έτρωγε πολύ μπαταρία. Φαντάζομαι τι θα καταναλώνει αυτό...

Το έχω να ενεργοποιείται με τον αισθητήρα του κινητού και δεν είναι μεγάλη η κατανάλωση. Βέβαια με την εικόνα σίγουρα εκεί η κατανάλωση θα είναι μεγάλη.

Το έχω να ενεργοποιείται με τον αισθητήρα του κινητού και δεν είναι μεγάλη η κατανάλωση. Βέβαια με την εικόνα σίγουρα εκεί η κατανάλωση θα είναι μεγάλη.

και γω στην "γρήγορη ματιά " μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρισει κατι ιδιαιτερο στην καταναλωση....τα ιδια νομιζω

βεβαια δεν εχω βαλει εγχρωμη εικονα αλλα ασπρομαυρη

Για τους χρηστές Symbian δεν είναι κάτι καινούργιο,μιας και το είχαμε χρόνια σαν sleeping screen..μου έλειπε και επιτέλους
KTLK

Κάνε μια δοκιμή να το έχεις μόνιμα ενεργοποιημένο.

Θα το δοκιμασω με κατι "ελαφρυ", αλλα και εγω φοβαμαι πως θα επιβαρυνει αρκετα την μπαταρια.

Στις συσκευες με οθονη LCD παντως (πχ 920) δεν θα επιβαρυνει παραπανω οσους χρησιμοποιουν ηδη την glance screen για το ρολοι.

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

H glance screen σε 920 ενεργοποιεί όλη την οθόνη έτσι κι αλλιώς οπότε δεν έχει μεγάλη διαφορά με μια ασπρόμαυρη φωτό.

Όσο πιο ανοιχτόχρωμη βέβαια τόσο μεγαλύτερη κατανάλωση..

Και κάτι για την κάμερα. Πριν την Amber όταν φωτογράφιζες κάτι σε οθόνη το έβγαζε μια χαρά. Πλέον βγάζει μαυρες γραμμές..Ευτυχώς με την pro-cam δεν το κάνει..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Το σημερινό update του Facebook beta έχω την εντύπωση πως το έκανε πολύ πιο γρήγορο. Επίσης δεν ήξερα ότι αν βάλεις το μεγαλύτερο tile φαίνεται η φωτογραφία χρονολογιου. Πολύ όμορφο.

Επανέρχομαι. Απιστευτα γρήγορος και τα "πατάει" όλα. Προτείνω οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε.

Τελικα μετα απο καποιες ημερες χρησεις μου εβγαλε διαφημισεις...Λυνεται με ενα re-install αλλα..

ρε παιδιά από χθες το amber update για το lumia720 είναι available αλλά το κινητό μου γράφει ότι ειναι ενημερωμένο (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ)... Θέλει κάποιο χρόνο μέχρι να είναι τελικά προσβάσιμο το update?:O

huawei mate 10 lite

lumia 1020 yellow

ρε παιδιά από χθες το amber update για το lumia720 είναι available αλλά το κινητό μου γράφει ότι ειναι ενημερωμένο (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ)... Θέλει κάποιο χρόνο μέχρι να είναι τελικά προσβάσιμο το update?:O

υπομονη , θα σου ερθει

εγω το πηρα 2 μερες μετα απο τοτε που εγινε διαθεσιμο

Τελικα μετα απο καποιες ημερες χρησεις μου εβγαλε διαφημισεις...Λυνεται με ενα re-install αλλα..

Εμένα μου έβγαλε από τη πρώτη χρήση διαφημήσεις..

Υπομονή..Εμένα μου ήρθε ένα μήνα μετά από τη μέρα που έλεγε..:p

Ελπίζω ότι δε θα περιμένεις τόσο..:)

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Δεν ειμαι προγραμματιστης αλλα υποθετω πως απλα χρησιμοποιει την μηχανη του IE σε πιο λιτο περιβαλλον. Θα τον τσεκαρω κι αυτον παντως :)

Έχεις βγάλει ακρη? Χθες ήμουν με "αλλόθρησκο" φίλο μου (s3) και κάναμε τεστ ταχύτητας ανοίγοντας διαφορες σελίδες στο νετ. Με τον ie είχαμε ισοπαλία (κάποιες άνοιγα πρώτος για κλάσματα δευτερολεπτου και κάποιες αυτος). Με τον incognito browser απλα τον εξαφάνισα.... Τον έχω κάνει βασικο browser πια.

Υπάρχει και uc browser στο Android που πάει σφαίρα.

Δεν πρόσεξα καν ποιον χρησιμοποιεί. Τα παραπάνω τα ανέφερα για να τονίσω την διαφορά ταχύτητας του inkogniti με τον ie

Έχεις βγάλει ακρη? Χθες ήμουν με "αλλόθρησκο" φίλο μου (s3) και κάναμε τεστ ταχύτητας ανοίγοντας διαφορες σελίδες στο νετ. Με τον ie είχαμε ισοπαλία (κάποιες άνοιγα πρώτος για κλάσματα δευτερολεπτου και κάποιες αυτος). Με τον incognito browser απλα τον εξαφάνισα.... Τον έχω κάνει βασικο browser πια.

Είναι όντως σβέλτος αλλά έφαγε γρήγορα άκυρο γιατί δεν υποστηρίζει tabs

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Υπάρχει κάποια εφαρμογή για μέτρηση της μπαταρίας που να δείχνει πόση ώρα είναι ενεργή η οθόνη?
οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Υπάρχει κάποια εφαρμογή για μέτρηση της μπαταρίας που να δείχνει πόση ώρα είναι ενεργή η οθόνη?

Πολλα ζητας :p Αν βρεις κατι σχετικο παντως ενημερωσε :D

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8