montoya_42 Δημ. October 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Να προσθέσω το thumba photo editor. Σε ο,τι έχει να κάνει με τις εφαρμογές που έγραψα,καταρχάς σε όλες οι ειδοποιήσεις δεν έρχονται έγκαιρα.Δηλαδη ακόμη και στο σπίτι που ειμαι και το έχω συνδεδεμένο στο WiFi έρχονται μετά και απο 2 ώρες π.χ. Ειδικά για το viber ας μη μιλήσω.Ορισμενες φορές μπερδεύεται και μου βγαζει απο πάνω όλα τα μηνύματα της επαφής και απο κάτω όλα τα δικα μου,και αν έρθει νέο πρέπει να μυρίσω τα νύχια μου γιατι θα είναι πάνα πάνω και όπως είπα δεν έρχεται και ειδοποίηση..... Προς το παρών κάνω υπομονή με το Skype αλλα και αυτο δε λειτουργεί και τελείως απροβλημάτιστα.Ωρες ώρες κολλάει και δε μπορώ να αλλαξω και συνομιλία. Περίεργο. Δουλεύουν όλα απροβλημάτιστα. Τα χρησιμοποιώ πολύ (το Skype λίγο) ναι δεν έχω θέματα.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Μετα τα τελευταια updates το JDB εχει γινει μαλλον το καλυτερο facebook app. Ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το app της ms και ειδικα το back navigation ειναι ολα τα λεφτα. Την τελευταια εβδομαδα χρησιμοποιησα αρκετα τον incognito browser. Ειναι απλος, γρηγορος, ΔΕΝ δειχνει διαφημισεις, δεν μου εχει κολλησει ουτε μια φορα και ειδικα για συσκευες με 512 ram αξιζει να το δοκιμασετε. Το μονο μειον οτι δεν εχει tabs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 (edited) Θα δοκιμάσω την εφαρμογή JDB που λες γιατί την επίσημη beta που έχω ενώ είχα κανονικά ειδοποιήσεις στα μηνύματα μετά από το τελευταίο update χάθηκαν. edit: την δοκίμασα 5 λεπτά και την έσβησα. Δεν με βόλεψε καθόλου. :) Edited October 6, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Μετα τα τελευταια updates το JDB εχει γινει μαλλον το καλυτερο facebook app. Ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το app της ms και ειδικα το back navigation ειναι ολα τα λεφτα. Την τελευταια εβδομαδα χρησιμοποιησα αρκετα τον incognito browser. Ειναι απλος, γρηγορος, ΔΕΝ δειχνει διαφημισεις, δεν μου εχει κολλησει ουτε μια φορα και ειδικα για συσκευες με 512 ram αξιζει να το δοκιμασετε. Το μονο μειον οτι δεν εχει tabs. Όπως τα λες. Ειδικά ο incognito browser με τρόμαξε με την ταχύτητά του. Πραγματικά σε αφήνει άφωνο. Αύριο θα τα τσεκάρω καλύτερα σλκα αξίζουν σίγουρα μια ευκαιρία. Ειδικά ο incognito browser τον οποίο είχα παρεξηγήσει. Σε ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Θα δοκιμάσω την εφαρμογή JDB που λες γιατί την επίσημη beta που έχω ενώ είχα κανονικά ειδοποιήσεις στα μηνύματα μετά από το τελευταίο update χάθηκαν. edit: την δοκίμασα 5 λεπτά και την έσβησα. Δεν με βόλεψε καθόλου. :) Αληθεια; Τι σε χαλασε πιο πολυ; Παντως και εγω ειναι η 4η φορα που το δοκιμαζω, τις προηγουμενες 3 το ιδιο εκανα μετα απο 5 λεπτα :lol: Τα notifications δουλευουν (καθε 20 λεπτα ομως οχι push) και μου αρεσε πολυ που οταν μπαινεις σε ενα ποστ να δεις comments κλπ με ενα swipe σε παει εκει που ησουν και ταχυτατα. Ενα αλλο χαρακτηριστικο που δεν το εχει το "επισημο" ειναι οτι ενω διαβαζεις posts αν καποιος σου στειλει μηνυμα στο δειχνει αμεσως στην πανω μπαρα. Το μονο που δεν εχει, ειναι να μπορεις να στελνεις φωτο στα μηνυματα. Όπως τα λες. Ειδικά ο incognito browser με τρόμαξε με την ταχύτητά του. Πραγματικά σε αφήνει άφωνο. Αύριο θα τα τσεκάρω καλύτερα σλκα αξίζουν σίγουρα μια ευκαιρία. Ειδικά ο incognito browser τον οποίο είχα παρεξηγήσει. Σε ευχαριστώ Συμφωνω οτι ειναι απο τους πιο underrated browsers. Ειναι και ο μονος απο οσους εχω δοκιμασει που κοβουν τις διαφημισεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgp16V Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει τα στοιχεία των wifi όπως mac address, channel κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Την τελευταια εβδομαδα χρησιμοποιησα αρκετα τον incognito browser. Ειναι απλος, γρηγορος, ΔΕΝ δειχνει διαφημισεις, δεν μου εχει κολλησει ουτε μια φορα και ειδικα για συσκευες με 512 ram αξιζει να το δοκιμασετε. Το μονο μειον οτι δεν εχει tabs. Επανέρχομαι. Απιστευτα γρήγορος και τα "πατάει" όλα. Προτείνω οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Subsonic έχει κανείς; Αναρωτιέμαι αν παίζει με gapless playback την μουσική στην μνήμη της συσκευής πέραν από streaming Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Επανέρχομαι. Απιστευτα γρήγορος και τα "πατάει" όλα. Προτείνω οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε. Δεν ειμαι προγραμματιστης αλλα υποθετω πως απλα χρησιμοποιει την μηχανη του IE σε πιο λιτο περιβαλλον. Θα τον τσεκαρω κι αυτον παντως :) Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Fhotoroom Fotor Nokia Creative Studio Photofunia Photogram free Super Photo Free Photogrid (κολαζ) Photo Info (βλέπεις πόσα byte είναι η εικόνα σου) Έξυπνη Λήψη (για κινούμενα θέματα) Photo Timer Nokia Panorama ωραια thanks...μπορεις να δωσεις link για τις "εξυπνη ληψη" και "photo timer"? δεν τις βρισκω thanks again Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) ωραια thanks...μπορεις να δωσεις link για τις "εξυπνη ληψη" και "photo timer"? δεν τις βρισκω thanks again Η εξυπνη ληψη νομιζω ειναι τo Nokia Smart Cam. Το προβλημα με τις εφαρμογες της καμερας στα Nokia ειναι η εναλλαγη αναλογα με το τι θες να τραβηξεις. Αλλη η καλυτερη εφαρμογη για στατικες εικονες, αλλη για κινηση, αλλη για πανοραμα. Ακουγεται πως ισως στην GDR3 να γινει ενωση του Pro Cam με το Smart Cam σε μια default εφαρμογη καμερας για τα lumia αρχικα και ισως για ολα τα WP στην πορεια. Απο τις παραπανω που αναφερθηκαν (εκτος απο της Nokia) χρησιμοποιω Fotor και Photofunia για τα εφε τους, και θα προσθεσω και το Photosynth που κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερο για πανοραμικες απο τo Panorama της Nokia. Γενικα παντως νομιζω πως η καλυτερη εφαρμογη για ληψη φωτογραφιων ειναι η ProShot. Καλυτερη και απο την default εφαρμογη, αλλα και απο την Pro Cam της Nokia. Στα 1.99€ μεν, αλλα υπαρχει και για δοκιμη για οποιον ενδιαφερεται να την τσεκαρει πρωτα. Σε εντελως free αρκετα αξιολογη ειναι και η εφαρμογη Camera360. Edited October 7, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 έξυπνη λήψη:http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/%CE%B5%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%B7-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/bb534f9b-3f38-483b-a409-9285de9c62d4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Αληθεια; Τι σε χαλασε πιο πολυ; Παντως και εγω ειναι η 4η φορα που το δοκιμαζω, τις προηγουμενες 3 το ιδιο εκανα μετα απο 5 λεπτα :lol: Τα notifications δουλευουν (καθε 20 λεπτα ομως οχι push) και μου αρεσε πολυ που οταν μπαινεις σε ενα ποστ να δεις comments κλπ με ενα swipe σε παει εκει που ησουν και ταχυτατα. Ενα αλλο χαρακτηριστικο που δεν το εχει το "επισημο" ειναι οτι ενω διαβαζεις posts αν καποιος σου στειλει μηνυμα στο δειχνει αμεσως στην πανω μπαρα. Το μονο που δεν εχει, ειναι να μπορεις να στελνεις φωτο στα μηνυματα. Αυτό που με χάλασε περισσότερο είναι που όταν πατάω σε links και μου ανοίγουν από τον browser, μετά όταν γυρίσω στην εφαρμογή του fb με πάει στην αρχή, ενώ στην επίσημη beta με πάει ακριβώς στο σημείο που ήμουν και συνεχίζω από εκεί που ήμουν. Δεν χρησιμοποιώ πολύ το fb στο κινητό, αλλά όταν θα μπω αυτή είναι η κύρια χρήση που θα κάνω. Τώρα για τα μηνύματα σήμερα το πρωί μου ήρθε ειδοποίηση σε ένα μήνυμα που είχα, αλλά το μεσημέρι σε άλλο μήνυμα δεν μου ήρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Αυτό που με χάλασε περισσότερο είναι που όταν πατάω σε links και μου ανοίγουν από τον browser, μετά όταν γυρίσω στην εφαρμογή του fb με πάει στην αρχή, ενώ στην επίσημη beta με πάει ακριβώς στο σημείο που ήμουν και συνεχίζω από εκεί που ήμουν. Δεν χρησιμοποιώ πολύ το fb στο κινητό, αλλά όταν θα μπω αυτή είναι η κύρια χρήση που θα κάνω. Τώρα για τα μηνύματα σήμερα το πρωί μου ήρθε ειδοποίηση σε ένα μήνυμα που είχα, αλλά το μεσημέρι σε άλλο μήνυμα δεν μου ήρθε. Κι όμως, οι ειδοποιήσεις δουλεύουν καλύτερα απ' όλες τις εφαρμογές fb.!!!!! Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Αυτό που με χάλασε περισσότερο είναι που όταν πατάω σε links και μου ανοίγουν από τον browser, μετά όταν γυρίσω στην εφαρμογή του fb με πάει στην αρχή, ενώ στην επίσημη beta με πάει ακριβώς στο σημείο που ήμουν και συνεχίζω από εκεί που ήμουν. Δεν χρησιμοποιώ πολύ το fb στο κινητό, αλλά όταν θα μπω αυτή είναι η κύρια χρήση που θα κάνω. Τώρα για τα μηνύματα σήμερα το πρωί μου ήρθε ειδοποίηση σε ένα μήνυμα που είχα, αλλά το μεσημέρι σε άλλο μήνυμα δεν μου ήρθε. Μηπως ειχες ανοιχτα προγραμματα στο background και σου εκανε refresh οταν γυρισες στην εφαρμογη απο τον ie; Γιατι το δοκιμαζω τωρα και μετα τα λινκ με πηγαινει εκει ακριβως που ημουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Τι να πω.. την έβαλα και πραγματικά δεν με βολεύει καθόλου. Τα links που ανοίγω είναι κυρίως ειδήσεις από διάφορα blogs όπου οι σελίδες είναι λίγο βαριές. Δοκιμάζω ξανά τώρα.. δεν κρατάει τίποτα. Με πηγαίνει ξανά στην αρχή. Ακόμα και μέσα στην εφαρμογή να κάνω περιήγηση, πχ να ανοίξω να δω κάποια φωτογραφία, και να γυρίσω πίσω με πάει κάποιες φορές στην αρχή. Δεν έχω ιδιαίτερα πολλές εφαρμογές που να τρέχουν.. skype, viber, bing weather, εορτολόγιο κλπ. Είναι ελαφριές εφαρμογές. Επίσης στο κάτω μέρος της εφαρμογής εμφανίζει ένα μαύρο κενό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή με την οποία να μπορέσω να κάνω τα διάφορα tiles όπως εγώ θέλω? π.χ. με άλλα χρώματα? Δοκίμασα 2-3 αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή με την οποία να μπορέσω να κάνω τα διάφορα tiles όπως εγώ θέλω? π.χ. με άλλα χρώματα? Δοκίμασα 2-3 αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος. Τα καλα ειναι με πληρωμη νομιζω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή με την οποία να μπορέσω να κάνω τα διάφορα tiles όπως εγώ θέλω? π.χ. με άλλα χρώματα? Δοκίμασα 2-3 αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος. Με το connection tiles μπορείς να βάζεις και δικές σου φωτογραφίες στα tiles. Και είναι free Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Tunetube, μια παρα πολύ καλή εφαρμογή youtube και για σήμερα δωρεάν Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 (edited) Μετα τα τελευταια updates το JDB εχει γινει μαλλον το καλυτερο facebook app. Ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το app της ms και ειδικα το back navigation ειναι ολα τα λεφτα. Τελικά πράγματι το jdb είναι το καλύτερο facebook app. Το έχω 2 ημέρες και με έχει "τρελάνει" στις ειδοποιήσεις. Δεν έχει χάσει ούτε μια ειδοποίηση.... Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Edited October 8, 2013 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Τι να πω.. την έβαλα και πραγματικά δεν με βολεύει καθόλου. Τα links που ανοίγω είναι κυρίως ειδήσεις από διάφορα blogs όπου οι σελίδες είναι λίγο βαριές. Δοκιμάζω ξανά τώρα.. δεν κρατάει τίποτα. Με πηγαίνει ξανά στην αρχή. Ακόμα και μέσα στην εφαρμογή να κάνω περιήγηση, πχ να ανοίξω να δω κάποια φωτογραφία, και να γυρίσω πίσω με πάει κάποιες φορές στην αρχή. Δεν έχω ιδιαίτερα πολλές εφαρμογές που να τρέχουν.. skype, viber, bing weather, εορτολόγιο κλπ. Είναι ελαφριές εφαρμογές. Επίσης στο κάτω μέρος της εφαρμογής εμφανίζει ένα μαύρο κενό. Περιεργο, εχεις βαλει το enchanted back navigation απο τα settings; Ειδικα οταν κοιταω φωτο ή comments με ενα swipe παει σφαιρα πισω εκει που ημουνα. Αλλα και σε 2-3 σαιτ που ετυχε να μπω το πρωι με γυρισε παλι σωστα πισω. Το μαυρο δεν το εχω δει σε μενα, εχω βαλει και hide buttons και ειναι full screen η εφαρμογη. Αβυσσος η ψυχη των wp8 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Μήπως έχεις αγοράσει την pro έκδοση? Γιατί εγώ δοκίμασα με την απλή έκδοση. Από όσες σελίδες άνοιξα σε μία μόνο με γύρισε πίσω στο σημείο που ήμουν, κι αυτό γιατί η σελίδα ήταν πολύ ελαφριά. Οι περισσότερες σελίδες που ανοίγω είναι σε κανονική μορφή και όχι mobile. Μήπως δεν έχεις καμία άλλη εφαρμογή να τρέχει στο background? Καθαρίζεις ιστορικό κλπ από τον browser? Προσωπικά δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες. Επίσης στις φωτογραφίες που άνοιγα είχαν το μαύρο φόντο από πίσω, σε κάποιες άλλες όμως τις εμφάνιζε με την μπλε μπάρα στο πάνω μέρος. Για το μαύρο κενό το είχα δοκιμάσει χωρίς full screen. Αν ανοίξεις δηλαδή έτσι την εφαρμογή, μπεις στο προφίλ σου και μετά πας πάλι στην αρχική σελίδα εμφανίζει το μαύρο κενό στο κάτω μέρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Μήπως έχεις αγοράσει την pro έκδοση? Γιατί εγώ δοκίμασα με την απλή έκδοση. Από όσες σελίδες άνοιξα σε μία μόνο με γύρισε πίσω στο σημείο που ήμουν, κι αυτό γιατί η σελίδα ήταν πολύ ελαφριά. Οι περισσότερες σελίδες που ανοίγω είναι σε κανονική μορφή και όχι mobile. Μήπως δεν έχεις καμία άλλη εφαρμογή να τρέχει στο background? Καθαρίζεις ιστορικό κλπ από τον browser? Προσωπικά δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες. Επίσης στις φωτογραφίες που άνοιγα είχαν το μαύρο φόντο από πίσω, σε κάποιες άλλες όμως τις εμφάνιζε με την μπλε μπάρα στο πάνω μέρος. Για το μαύρο κενό το είχα δοκιμάσει χωρίς full screen. Αν ανοίξεις δηλαδή έτσι την εφαρμογή, μπεις στο προφίλ σου και μετά πας πάλι στην αρχική σελίδα εμφανίζει το μαύρο κενό στο κάτω μέρο. Λοιπον δοκιμασα σε οτι σαιτ βρηκα και σε 2 οντως μου εκανε refresh..Παντως το μαυρο κενο δεν μπορεσα να το εμφανισω. Την απλη εκδοση εχω. Γενικα καθαριζω μια φορα τον μηνα τον explorer, και απο πισω τρεχουν skype, bing weather. Μεχρι και restart κανω, μου εμεινε καταλοιπο απο το android :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Τελικά πράγματι το jdb είναι το καλύτερο facebook app. Το έχω 2 ημέρες και με έχει "τρελάνει" στις ειδοποιήσεις. Δεν έχει χάσει ούτε μια ειδοποίηση.... Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Ναι ειναι καλο ...και στις ειδοποιησεις .. Το χρησιμοποιω σαν δευτερο Αλλα επειδη εδω και λιγο καιρο το ενσωματωμενο chat του FB δουλευει τελεια ... δεν νομιζω οτι χρειαζεται και αυτο ..Μου ερχονται στα μυνηματα τα παντα πια ... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts