montoya_42 Δημ. October 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Μόλις βγήκε και το ShareIt. Ετοιμάζεται και universal εφαρμογή..! Χρησιμοποιώ πολύ καιρό την παρακάτω και είναι άψογη. Κυρίως για "επικοινωνία" με το iPhone της συζύγου και είναι ταχύτατο και άψογο. http://www.windowsphone.com/s?appid=ab3c2f52-d13f-40b8-af2d-512f8212026a Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 To ίδιο λέτε Κώστα... Μάλιστα υπάρχει και desktop app για επικοινωνία Windows Phone με Windows PC (7/8.1/10).... Φοβερή.... Η εφαρμογή αναπτύσσεται από τη Lenovo και μπορείτε σε αυτό το link να βρείτε τις εφαρμογές για Windows Phone, Android, iOS και Windows 7/8.1/10 για PC :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 To ίδιο λέτε Κώστα... Μάλιστα υπάρχει και desktop app για επικοινωνία Windows Phone με Windows PC (7/8.1/10).... Φοβερή.... Η εφαρμογή αναπτύσσεται από τη Lenovo και μπορείτε σε αυτό το link να βρείτε τις εφαρμογές για Windows Phone, Android, iOS και Windows 7/8.1/10 για PC :) Του Άγγελου ειναι beta ενώ εγώ την έχω ολοκληρωμένη......:lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 (edited) Είστε σίγουροι ότι είναι καλή η εφαρμογή; Γιατί έχει πολύ κακή βαθμολογία... :worry: Edit: Όταν πατάμε να ανοίξουμε ένα link, στον IE, μας ανοίγει ένα καινούριο tab, που δεν "ανοίγει" κάτι εκεί και μας πηγαίνει αμέσως μετά στο Store, σε αυτή την περίπτωση. Πατώντας το link και πηγαίνοντας στο Store, η εφαρμογή εκεί έχει 1,5*. Πατώντας το βελάκι (back), με πηγαίνει στην "ενδιάμεση" σελίδα, που έχει ανοίξει το site του Store και εκεί η εφαρμογή έχει 3.4*. :lol: Edited November 1, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Ναι γιατί νομίζω το store σου βγάζει τη βαθμολόγια από τη χώρα σου... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Ναι γιατί νομίζω το store σου βγάζει τη βαθμολόγια από τη χώρα σου... Σωστός! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloriana Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια εφαρμογή για windows phone ανάλογη του FLIXEL πουλειτουργεί για iphone. Παράθεση huawei mate 10 lite lumia 1020 yellow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Ναι γιατί νομίζω το store σου βγάζει τη βαθμολόγια από τη χώρα σου... Αυτο ούτε εγω το ήξερα! Έτσι εξηγείται που άλλα με καλή βαθμολογία δεν λειτουργούν σωστά και άλλα με χαμηλή βαθμολογία, πάνε σφαιρα!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristou Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Θα θελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή σε PC για να βλέπουμε τις Live images που τραβάμε με το κινητό; Έχω το Lumia 930, τραβάω πάντα φωτο Live αλλά επειδή γέμισε η μνήμη πρέπει να το αδειάσω στο PC και θα θελα (αν γίνεται) με κάποιο τρόπο να τις προβάλω και εκει όπως στο κινητό (δηλ. με κίνηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Θα θελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή σε PC για να βλέπουμε τις Live images που τραβάμε με το κινητό; Έχω το Lumia 930, τραβάω πάντα φωτο Live αλλά επειδή γέμισε η μνήμη πρέπει να το αδειάσω στο PC και θα θελα (αν γίνεται) με κάποιο τρόπο να τις προβάλω και εκει όπως στο κινητό (δηλ. με κίνηση) Λογικά το photo gallery τον windows 10.. Εφόσον στα preview mobile τα δείχνει θα δείχνει και στο desktop.. Εκτος αν θέλει το update που έρχεται 10 Νοέμβρη άμα δεν είσαι στα preview Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Θα θελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή σε PC για να βλέπουμε τις Live images που τραβάμε με το κινητό; Έχω το Lumia 930, τραβάω πάντα φωτο Live αλλά επειδή γέμισε η μνήμη πρέπει να το αδειάσω στο PC και θα θελα (αν γίνεται) με κάποιο τρόπο να τις προβάλω και εκει όπως στο κινητό (δηλ. με κίνηση) Tι είναι το Live images ρε παιδιά?:confused: Και τι διαφορά έχει από το βίντεο?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Tι είναι το Live images ρε παιδιά?:confused: Και τι διαφορά έχει από το βίντεο?:blink: Αυτό που παρουσιάζει η apple στο iPhone 6s το λέει για καινούργιο και τα Lumia το έχουν δυο χρόνια τραβάει ένα βιντεάκι πριν την φωτογραφία και έχεις όλη την κίνηση.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Εξακολουθώ να μην το καταλαβαίνω... Μιά φωτογραφία είναι μιά στιγμή , για ποιά κίνηση μιλάμε? Υπάρχει κάπου να το δω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 (edited) Εξακολουθώ να μην το καταλαβαίνω... Μιά φωτογραφία είναι μιά στιγμή , για ποιά κίνηση μιλάμε? Υπάρχει κάπου να το δω? Πατάς παρατεταμένα το κουμπί της κάμερας και σε βγάζει 1δλ. βίντεο! Γι αυτό λέγεται live!:) Α επίσης αν πας ρυθμίσεις κάμερας απο Lumia camera βάλε το "ζωντανή εικόνα" κι όταν βγάλεις φωτογραφία και τη δεις απευθείας από το μενού της κάμερας, θα δεις ότι κινείται λίγο μέχρι τη τελική φωτογραφία! Edited November 2, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 δες αυτό το βίντεο και θα καταλάβεις τι είναι το live images Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 (edited) Αυτό που παρουσιάζει η apple στο iPhone 6s το λέει για καινούργιο και τα Lumia το έχουν δυο χρόνια τραβάει ένα βιντεάκι πριν την φωτογραφία και έχεις όλη την κίνηση.. Έχω ξεφτιλίσει πολύ κόσμο με αυτό, btw. Πολλές φάτσες σκιθρωπές που συγκρίνονται με το περσινό "μπαγιάτικο" μοντέλο, lumia 930. :ninja: :ninja: :lol: :lol: Edited November 2, 2015 by AgelosMo Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Έχω ξεφτιλίσει πολύ κόσμο με αυτό, btw. Πολλές φάτσες σκιθρωπές που συγκρίνονται με το περσινό "μπαγιάτικο" μοντέλο, lumia 930. :ninja: :ninja: :lol: :lol: Όχι μόνο αυτό. Και ενώ δεν είναι σίγουρα θέμα hardware δεν το φέρνει στις παλαιότερες συσκευές όπως την δικιά μου (iPhone 6) αλλά μόνο στα Ήμαρτον δηλαδή! Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 δες αυτό το βίντεο και θα καταλάβεις τι είναι το live images To κατάλαβα απόλυτα. Ευχαριστώ. Πατάς παρατεταμένα το κουμπί της κάμερας και σε βγάζει 1δλ. βίντεο! Γι αυτό λέγεται live!:) Α επίσης αν πας ρυθμίσεις κάμερας απο Lumia camera βάλε το "ζωντανή εικόνα" κι όταν βγάλεις φωτογραφία και τη δεις απευθείας από το μενού της κάμερας, θα δεις ότι κινείται λίγο μέχρι τη τελική φωτογραφία! Στο 535 δεν υπάρχει. Προφανώς δεν είναι για όλα Lumia ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Στο 535 δεν υπάρχει. Προφανώς δεν είναι για όλα Lumia ε? Αν έχεις Lumia camera υπάρχει λογικά η δεύτερη επιλογή! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Έχω Lumia camera και στις ρυθμίσεις δεν βλέπω κάτι... Ορίστε και ένα screenshot... http://s5.postimg.org/gufrdro7b/wp_ss_20151103_0001.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Έχω Lumia camera και στις ρυθμίσεις δεν βλέπω κάτι... Ορίστε και ένα screenshot... http://s5.postimg.org/gufrdro7b/wp_ss_20151103_0001.png Εμένα την έχει και στις τρείς εφαρμογές Lumia camera που κατέβασα την ρύθμιση "ζωντανές εικόνες". http://i.imgur.com/5SR2IEB.jpg Περίεργο μου φαίνεται που δεν την εχει και σε σένα! Νόμιζα οι εφαρμογές "Lumia camera" ειναι ίδιες σε όλα τα Lumia!!! Edited November 3, 2015 by niotheros αφαίρεση μεγάλου μεγέθους εικόνας Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Έχω Lumia camera και στις ρυθμίσεις δεν βλέπω κάτι... Ορίστε και ένα screenshot... http://s5.postimg.org/gufrdro7b/wp_ss_20151103_0001.png Το είχαν πάρει αρχικά μόνο τα Lumia 930, 830, 1520. Και μετά και το 640 νομίζω. Edited November 3, 2015 by niotheros αφαίρεση μεγάλου μεγέθους εικόνας από παράθεση Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Ok... θα ζήσουμε και χωρίς αυτό... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Το είχαν πάρει αρχικά μόνο τα Lumia 930, 830, 1520. Και μετά και το 640 νομίζω. Ναι το 640 το έχει, το είδα! Ειναι θέμα hardware οι ζωντανές εικόνες; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Το είχαν πάρει αρχικά μόνο τα Lumia 930, 830, 1520. Και μετά και το 640 νομίζω. Το έχουν και τα 730/735. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts