Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι πάντως εκνευριστικό εφαρμογές από οργανισμούς γίγαντες για τα ελληνικά δεδομένα όπως η ΔΕΗ και ο ΟΠΑΠ να βγαίνουνε για Android και iOS και εμάς να μας αφήνουμε απέξω. Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει αυτό.

Μην ξεχνάμε και την "κορυφαία" Πειραιώς, βεβαίως-βεβαίως.

Alpha/EΜπορική, Eurobank/TT, Εθνική κλπ έχουν αππλικέισα για WP και η νο1μχ Τράπεζα (η οποία απορρόφησε και ένα σκασμό άλλες, τρομάρα της), δεν έχει αξιωθεί να βγάλει ακόμα.

Έχε χάρη που τους έχω ανάγκη (εκεί πληρώνομαι, υποχρεωτικά)...πόδι θα είχαν πάρει (και για πολλούς άλλους λόγους, προφανώς).

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να κάνω κι εγω μια ερώτηση. Υπάρχει κάποια εφαρμογή σημειώσεων που να συγχρονίζει με το Google Keep? Θέλω οτι περνάω σε αυτή να μεταφέρεται στο Keep και αντίστροφα.

Δοκίμασα να βάλω τη σελίδα keep.google.com σαν tile, αλλα δεν με βολευει καθόλου.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Εσύ όταν στέλνεις SMS τα δεδομένα ανοίγεις; Αυτό εννοώ...

Είναι απλό. Αν θέλεις να στείλεις sms στέλνεις sms, χωρίς δεδομένα χωρίς τίποτα.

Απλά, έχεις την επιλογή μέσα απ' την ίδια εφαρμογή messaging να στείλεις και μήνυμα μέσω skype, χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογή skype. Αυτό είναι όλο. Δεν σε υποχρεώνει να στέλνεις πάντα μέσω skype, ή να ανοίγεις δεδομένα για sms.

Είναι απλό. Αν θέλεις να στείλεις sms στέλνεις sms, χωρίς δεδομένα χωρίς τίποτα.

Απλά, έχεις την επιλογή μέσα απ' την ίδια εφαρμογή messaging να στείλεις και μήνυμα μέσω skype, χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογή skype. Αυτό είναι όλο. Δεν σε υποχρεώνει να στέλνεις πάντα μέσω skype, ή να ανοίγεις δεδομένα για sms.

Είναι όπως ξεκίνησαν τα wp8 όπου είχαμε την δυνατότητα μέσα από την εφαρμογή των μηνυμάτων να στείλουμε είτε SMS είτε inbox στο fb, χωρίς να μπούμε στο messager ή στο fb.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εσύ όταν στέλνεις SMS τα δεδομένα ανοίγεις; Αυτό εννοώ...

Και τα δυο χρειάζονται σύνδεση. Το ένα τον δίκτυο του παροχου και το άλλο δεδομένα ή Wi-Fi.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

καλησπέρα, σε nokia lumia 730, πως μπορώ να δω που είναι οι σημειώσεις μου, που συγχρόνισα με το outlook.com η συσκευή δεν έχει κανένα εικονίδιο που να λέγεται σημειώσεις, γνωρίζει κάνεις να βοηθήσει;

χρειάζεται να κατεβάσω κάποια εφαρμογή και ποια;

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

καλησπέρα, σε nokia lumia 730, πως μπορώ να δω που είναι οι σημειώσεις μου, που συγχρόνισα με το outlook.com η συσκευή δεν έχει κανένα εικονίδιο που να λέγεται σημειώσεις, γνωρίζει κάνεις να βοηθήσει;

χρειάζεται να κατεβάσω κάποια εφαρμογή και ποια;

Έχεις την εφαρμογή Onenote της MS εγκατεστημένη στη συσκευή σου; Αν ναι δες εκεί μήπως έχουν συγχρονιστεί. Αν δεν έχουν συγχρονιστεί θα πρέπει ,λογικά, να περάσεις χειροκίνητα τις σημειώσεις σου.

Εναλλακτικές εφαρμογές για σημειώσεις είναι και οι παρακάτω:

Evernote

-My Notes-

Note Plus

Squid

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Τέλος η εφαρμογή για τα βήματα; Τώρα;

Και μένα θα μου λείψει. Κανα δυο άλλες που δοκίμασα είναι για αυτούς που τρέχουν ή θα πρέπει να ανοίξει η βόλτα για να μετρήσουν βήματα, ενώ αυτή έβγαζα το σκύλο βόλτα και χωρίς να κάνω τίποτα μέτραγε δραστηριότητα.

Είχα ρωτήσει και πριν από λίγο καιρό.γνωρίζετε μήπως θα υπάρξει και στο λειτουργικό μας ή εφαρμογή top eleven;;χρόνια με android είναι το μοναδικό παιχνίδι που έπαιζα και όσο να ναι μου λείπει καπως:lol:

Το Microsoft health κανονικά έπρεπε να μετράει και χωρίς band έχει ρύθμιση.. Αλλα σε μένα δεν δουλεύει κάποιο παιδί εδώ είπε του δουλεύει αλλιώς runtastic me

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Με τις υπόλοιπες εφαρμογές, πρέπει να "πεις" στην εφαρμογή πότε περπατάς κλπ.

Στο live tile του health, φαίνεται πως μετράει ακόμη βήματα. Κάθε πότε ανανεώνεται όμως δεν ξέρω.

Και τα δυο χρειάζονται σύνδεση. Το ένα τον δίκτυο του παροχου και το άλλο δεδομένα ή Wi-Fi.

Τα 8 δεν τα πρόλαβα εγώ. Με το 830 είχα απευθείας 8.1 Denim!

Ξέρω ότι τα SMS θέλουν δίκτυο! Εννοούσα να μη θέλουν και δεδομενα ταυτόχρονα! Τι δεν καταλαβαίνεις;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Τα 8 δεν τα πρόλαβα εγώ. Με το 830 είχα απευθείας 8.1 Denim!

Ξέρω ότι τα SMS θέλουν δίκτυο! Εννοούσα να μη θέλουν και δεδομενα ταυτόχρονα! Τι δεν καταλαβαίνεις;

Τα SMS ΔΕΝ θέλουν δεδομένα/WiFi! Σύνδεση στο ίντερνετ θες για να χρησιμοποιήσεις τις επιπλέον επιλογές του Hub (στα 8 το facebook, στα 10 το skype)!

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Για καταγραφή πεζοπορίας ορειβασίας τι προτείνετε ;;

Geogps!!

(αν και είναι ακριβό τα αξίζει τα λεφτά του νομίζω)

Για οσους βλεπουν streams στο Twitch προτεινω το 8Stream.Πολυ καλη υλοποιηση απο τον Developer.

Για ελληνικο ραδιοφωνο καλη εφαρμογη ειναι το e-radio.Πολυ καλη εφαρμογη!

Ενα ωραιο παιχνιδακι για να λιωσετε ειναι το hook me up.

Για pdf κατεβαστε το pdf reader της Microsoft.Απλο και ευχρηστο.Για σημειωσεις το onenote που συγχρονιζεται και με το onenote του Microsoft office.

Για συντομευσεις για το bluetooth/wifi(σαν τα toggles στο Action Center) και για να κλειδωνει το κινητο με ενα αγγιμα δοκιμαστε το one touch lockscreen.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Κάτι free ;;

Runtastic ή sports tracker.Το 2ο το ειχα στο Android τηλεφωνο μου.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Κάτι free ;;

Και τα 2 παραπάνω εννοείται (Runtastic ή sports tracker) κάνουν αν θέλεις καταγραφή διαδρομής!

Εξαρτάται τι θέλεις.

Αυτό που βλέπω είναι ότι το outdoor pro (δωρεάν) και το hike&bike (δωρεάν) δεν έχουν

επιλογή για openstreetmap (εγώ χρησιμοποιώ το opencyclemaps).

Αυτοί οι χάρτες εμφανίζουν και μονοπάτια εκτός από δρόμους.

Ίσως το GPS Hiking Mate (δωρεάν) να είναι καλή περίπτωση, μου φαίνεται πλήρες, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει..

Επίσης μπορεί να χρειαστεί να εισάγεις και ένα αρχείο .gpx (πχ από το hellaspath.gr)

αν ο χάρτης δεν εμφανίζει κάποιο μονοπάτι που μπορεί να σε ενδιαφέρει..

Τέλος πρέπει να κάνεις δοκιμή να δείς αν όντως καταγράφει με κλειστή οθόνη το

οποιοδήποτε πρόγραμμα.. ή και να μην χάνει το σήμα αν ανοίξεις την κάμερα του κινητού πχ!

Κάτι free ;;

Είναι δωρεάν,για λίγο από ότι βλέπω.

Δεν ξέρω αν σε βολέψει.

Running Mate

Edited by vasileios13

Παιδια καλησπερα, ερχομαι από Android και ψαχνω να βρω ένα app για τα sms μου κατι σαν το go sms.

Αν εχει καποιος κατι στο μυαλο του....Η συσκευή είναι 640 Dual XL

Μετά παρεξηγήστε αμα σας σβήσουν τα ποστ... Έχετε μπει στο τόπικ όσοι έχετε W10 Technical Preview και κάθεστε και μπερδεύεται τους υπόλοιπους... Αφού το ξέρετε, άσχετοι δεν είστε, ότι αλλιώς λειτουργούν οι εφαρμογές στα W10 και αυτός είναι ο ρόλος τους, να δοκιμάζονται εκεί... Στα WP8 ο ρόλος τους είναι να λειτουργούν...

Και το θέμα γράφει «Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8» όχι για Windows 10 Mobile, οπότε όσοι έχετε την Preview θα σας παρακαλούσα να μην μπερδεύετε τους υπόλοιπους χρήστες... Η συζήτηση για ότι αφορα τα Windows 10 Mobile Technical Preview γίνεται αποκλειστικά στο θέμα Windows 10 technical preview (Insider Program), ότι και να αφορά αυτή (εφαρμογές, προβλήματα εφαρμογών, χάρτες κτλ κτλ) όχι στα θέματα των Windows Phone 8.x....

EDIT

Εννοείται πως διαγράφηκαν όλα τα μηνύματα που τη συζήτηση περί εφαρμογών στα W10 TP... Η συζήτηση να συνεχιστεί σε ότι αφορά τις εφαρμογές των Windows Phone 8.x

Edited by alex_gate_7
Powerd by OnePlus 7 Pro

Γνωρίζουμε κάποια εφαρμογή για ip-camera που να δουλεύει ικανοποιητικά στα τηλέφωνα μας?

Ήθελα να πάρω μια Dlink αλλά διάβασα πολλά αρνητικά σχόλια για την εφαρμογή παρακολούθησης.

Έχει κανείς εμπειρία να βοηθήσει?