Alex_tz Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Επομένως απαιτεί Snapdragon 400+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Το έχουν και τα 730/735. Α! δεν το ήξερα. Οκ..! :D Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Καμία εφαρμογή για αυτόματη αλλαγή των φωτογραφιών στην lock screen;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Καμία εφαρμογή για αυτόματη αλλαγή των φωτογραφιών στην lock screen;; ...awesome lock (free)... ...daily pic... υπερ******* & οι δυό... Edited November 4, 2015 by Alex_tz Οφείλουμε να εκφραζόμαστε κόσμια Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) ...awesome lock (free)... ...daily pic... υπερ******* & οι δυό... έχεις κάνα λινκ για το daily pic γιατί δεν το βρίσκω στο store Edited November 4, 2015 by Alex_tz Διόρθωση παράθεσης Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Ενημερώθηκαν Metrotube και το Skype παλι, χωρίς να βλέπω κάποια διαφορά παλι!!! Απ' τον Ιανουάριο που πήρα τη συσκευή μου, όσες ενημερώσεις έγιναν στο Skype, δεν είδα τη παραμικρή διαφορα! Τι ακριβώς ενημερώνουν;;; :confused: :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Ενημερώθηκαν Metrotube και το Skype παλι, χωρίς να βλέπω κάποια διαφορά παλι!!! Απ' τον Ιανουάριο που πήρα τη συσκευή μου, όσες ενημερώσεις έγιναν στο Skype, δεν είδα τη παραμικρή διαφορα! Τι ακριβώς ενημερώνουν;;; :confused: :(Ε, κατι θα ενημερωνουν, δεν μπορει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Όπως έχει ειπωθεί και σε προηγούμενα posts, κάτι δεν πάει καλά με την Microsoft. Τουλάχιστον ας βγάλουν το compact view ή όπως το αναφέρουν από την περιγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 έχεις κάνα λινκ για το daily pic γιατί δεν το βρίσκω στο store. https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/dailypic/9nblgggzm5n9 Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Ενημερώθηκαν Metrotube και το Skype παλι, χωρίς να βλέπω κάποια διαφορά παλι!!! Απ' τον Ιανουάριο που πήρα τη συσκευή μου, όσες ενημερώσεις έγιναν στο Skype, δεν είδα τη παραμικρή διαφορα! Τι ακριβώς ενημερώνουν;;; :confused: :( Bugs fix και security updates. Η εφαρμογη του skype σε ενα μηνα θα καταργηθει,οποταν μη καθεσε να ψαχνεις νεα features! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Θα καταργηθεί; Ποια θα πάρει την θέση της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Θα καταργηθεί; Ποια θα πάρει την θέση της; Ενσωματώνεται στα μηνύματα. Messaging app on Windows 10 Mobile adds Skype Messaging Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Τώρα θυμήθηκα. Το είχα δει όταν είχα περάσει WP10. Δεν μου είχε αρέσει το ότι είχα διπλές ειδοποιήσεις. Προφανώς γιατί ακόμη φτιάχνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Στα SMS θα πάει; Τι σχεσει έχουν τα μηνύματα με τη βιντεοκληση του Skype; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Στα SMS θα πάει; Τι σχεσει έχουν τα μηνύματα με τη βιντεοκληση του Skype; Το έχω δει κι εγώ αυτό. Ίσως χωρίσουν στα 2 την εφαρμογή. Η συνομιλία του Skype στα SMS και η βιντεοκλήση, στην εφαρμογή του τηλεφώνου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Το έχω δει κι εγώ αυτό. Ίσως χωρίσουν στα 2 την εφαρμογή. Η συνομιλία του Skype στα SMS και η βιντεοκλήση, στην εφαρμογή του τηλεφώνου. Έτσι το καταλβαινω! Το θέμα είναι να μην χρειάζεται να ανοίγουμε Wi-Fi για να στείλουμε SMS! Απο την άλλη καλό θα είναι αν μπορούμε να κάνουμε βιντεοκληση χωρίς δεδομένα!!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Έτσι το καταλβαινω! Το θέμα είναι να μην χρειάζεται να ανοίγουμε Wi-Fi για να στείλουμε SMS! Απο την άλλη καλό θα είναι αν μπορούμε να κάνουμε βιντεοκληση χωρίς δεδομένα!!!! ;) Βιντεοκλήση, χωρίς δεδομένα, δε νομίζω να γίνεται. Δεν πιστεύω ότι το 2g μπορεί να σηκώσει τον όγκο δεδομένων της. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Θα γίνει όπως το hangouts στο Android. Μια εφαρμογή, δύο επιλογές. Τρεις αν συμπεριλάβουμε και το hangouts dialer. Έτσι το έχω και στο nexus 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Έτσι το καταλβαινω! Το θέμα είναι να μην χρειάζεται να ανοίγουμε Wi-Fi για να στείλουμε SMS! Απο την άλλη καλό θα είναι αν μπορούμε να κάνουμε βιντεοκληση χωρίς δεδομένα!!!! ;) Όταν πάρεις τα 10 θα καταλάβεις πως γίνεται. Σου έχει επιλογή αν θα στείλεις το μήνυμα μέσω sms ή μέσω skype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Όταν πάρεις τα 10 θα καταλάβεις πως γίνεται. Σου έχει επιλογή αν θα στείλεις το μήνυμα μέσω sms ή μέσω skype. Αυτό λέω, αν είναι να ανοίξω τα δεδομένα γιατί να μη το στείλω με SMS; Το ίδιο θα γίνει και με τις κλήσεις φαντάζομαι! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Αυτό λέω, αν είναι να ανοίξω τα δεδομένα γιατί να μη το στείλω με SMS; Το ίδιο θα γίνει και με τις κλήσεις φαντάζομαι! Και πως αλλιώς να γίνει βρε? Με το περιστέρι? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) Εν αναμονή των WP 10 που εκεί δουλεύουν οι εφαρμογές sport και news με διαφορετική γλώσσα τηλεφώνου, τι άλλη επιλογή έχουμε για ειδήσεις και αθλητικά; Χρησιμοποιώ την εφαρμογή amna αλλά είναι δύσκολο να την παρακολουθήσεις. Πολλές ειδήσεις και για να τις δεις, πρέπει όλη την ώρα να παρακολουθείς την εφαρμογή. Δεν μπόρεσα να ρυθμίσω σωστά καμία άλλη εφαρμογή RSS. Είτε αργεί το live tile είτε δεν έχω τις ειδήσεις που θέλω. Έχω το τηλέφωνο στα αγγλικά λόγω mix radio και Cortana. Μπορεί κάποιος να γράψει δύο λόγια για το πως ρυθμίζονται και μερικά RSS feeds; Έχω nextgen και phonly. Edited November 5, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Και πως αλλιώς να γίνει βρε? Με το περιστέρι? Εσύ όταν στέλνεις SMS τα δεδομένα ανοίγεις; Αυτό εννοώ... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Εσύ όταν στέλνεις SMS τα δεδομένα ανοίγεις; Αυτό εννοώ... Μα ποιος είπε ότι πρέπει να ανοίξεις τα δεδομένα για να στείλεις sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Είναι πάντως εκνευριστικό εφαρμογές από οργανισμούς γίγαντες για τα ελληνικά δεδομένα όπως η ΔΕΗ και ο ΟΠΑΠ να βγαίνουνε για Android και iOS και εμάς να μας αφήνουμε απέξω. Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts