Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ούτε εμένα...:X

Και εγώ την κατέβασα όταν ήταν free αλλά μου δείχνει διαφημίσεις κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανα λάθος, υπέθεσα όταν τις κατεβάζεις από το myappfree σου βάζει κατευθείαν την επί πληρωμή έκδοση.

:respect:

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και εγώ την κατέβασα όταν ήταν free αλλά μου δείχνει διαφημίσεις κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανα λάθος, υπέθεσα όταν τις κατεβάζεις από το myappfree σου βάζει κατευθείαν την επί πληρωμή έκδοση.

Για κάποιο λόγο δεν μου δείχνει διαφημίσεις..

Αλλά δεν φαίνεται να έχω την pro...:blink:

Για κάποιο λόγο δεν μου δείχνει διαφημίσεις..

Αλλά δεν φαίνεται να έχω την pro...:blink:

Kαι εμένα δεν τις δείχνει στην αρχή αλλά μετά τις εμφανίζει. Άρα μάλλον δεν είναι η pro. Πάντως νομιζω σαν εφαρμογή είναι καλύτερη από την μαμισια πιο πλήρης.

Τι ακριβώς εννοείς με το "να βγαζεις κρυφές φωτογραφίες";

Edit: Τη κατέβασα και κατάλαβα τελικά! Αλλά μόνο για μερα ειναι! Νύχτα χωρίς φλας λίγο δύσκολο να φανεί η φωτογραφία χωρίς επαρκή φωτισμό!

Εχεις βγαλει φωτο νυχτα χωρις φλας και δεν βγηκε καλη ?

Lumia εισαι ρε φιλε .... μια χαρα βγαινει .... :p:p:p:p

Εχεις βγαλει φωτο νυχτα χωρις φλας και δεν βγηκε καλη ?

Lumia εισαι ρε φιλε .... μια χαρα βγαινει .... :p:p:p:p

Στη Lumia camera βγαίνουν καλές! Στη spy camera δεν το δοκίμασα ακόμη βράδυ!!!!! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Πρέπει να έχω προσπαθήσει και 50 φορές και τίποτα όταν επιλέγω να κάνω την αγορά από το windows store και όχι από το PayPal με πάει μετά να βάλω τρόπο πληρωμής η της visa ή μέσο της κάρτας Microsoft που έχω περάσει και από πάνω μου γράφει 1.99 εγώ πατάω το βελάκι πίσω αλλά δεν γίνεται κάτι

Μία από τα ίδια, πήγα να την αγοράσω μέσω Vodafone μπας και γίνει δωρεάν ή δείξει 0,00€ και προχωρήσει κανονικά, αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν έχω επαρκές υπόλοιπο.

Μία βδομάδα που έχω το MyAppFree πρώτη φορά το είδα με το Black for Facebook να αλλάζει το δωρεάν app μέσα στη μέρα (το μεσημέρι είχε βάλει άλλη)

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Μία από τα ίδια, πήγα να την αγοράσω μέσω Vodafone μπας και γίνει δωρεάν ή δείξει 0,00€ και προχωρήσει κανονικά, αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν έχω επαρκές υπόλοιπο.

Μία βδομάδα που έχω το MyAppFree πρώτη φορά το είδα με το Black for Facebook να αλλάζει το δωρεάν app μέσα στη μέρα (το μεσημέρι είχε βάλει άλλη)

έτσι και εμενα μου φάνηκε περίεργο που άλλαξε μέσα στην μέρα σιγά μην έδινε την καλύτερη εφαρμογή facebook για wp δωρεάν

spacer.png

Εμένα την έχει δωρεάν στο store που είδα πριν λίγο! Σε σας γιατί τη χρεώνει; Πως γίνετε αυτό; :confused:

Εμένα την έχει δωρεάν στο store που είδα πριν λίγο! Σε σας γιατί τη χρεώνει; Πως γίνετε αυτό; :confused:

Η Εφαρμογή είναι δωρεάν στο Store, αλλά έχει in app purchase στα 2 ευρώ για αφαίρεση διαφημίσεων και για να γίνει από απλή σε pro.

Η Εφαρμογή είναι δωρεάν στο Store, αλλά έχει in app purchase στα 2 ευρώ για αφαίρεση διαφημίσεων και για να γίνει από απλή σε pro.

Α τώρα κατάλαβα!

Προσωπικά δεν με ενοχλούν και τόσο οι διαφημίσεις!

Επίσης μόλις αναβαθμίστηκαν Shazam και OneDrive!

Edited by evris2013

Το facebook black και πάλι δωρεάν και αυτή την φορά λειτουργεί

Γιατί πριν δεν λειτουργούσε;

Εγώ βρισκω ένα black for Facebook αυτό λέμε;

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Γιατί πριν δεν λειτουργούσε;

Πριν 2-3 μέρες που ήταν δωρεάν πάλι ενώ σου έλεγε ότι ήταν free όταν προχώραγες σου έβγαζε ότι θα χρέωση 1.99 αλλα πλέον την ξανά έβαλε για 48 ώρες δωρεάν

Κι εγώ μια βλέπω μονο...

Εγώ βρισκω ένα black for Facebook αυτό λέμε;

Μια είναι η εφαρμογή στο κατάστημα και είναι δωρεάν αλλα όταν την βάλεις και την ανοίξεις θα δεις ότι έχει διαφήμισης ε μετά μέσα από την εφαρμογή την αγοράζεις για να βγούν οι διαφήμισης

spacer.png

Παρ'όλο που το MyAppFree δεν την έχει ως δωρεάν (έχει ένα παιχνίδι) και δεν φαίνεται πουθενά στην περιγραφή της στο Store ότι είναι δωρεάν, την κατεβάζετε, συνδέεστε στο λογαριασμό σας και μόλις δείξει το news feed, πάτε στις τρεις τελείες, settings και εκεί έχει μία κατηγορία "αναβαθμίστε σε pro - αφαίρεση διαφημίσεων". Πατάτε εκεί, σας πηγαίνει στο Store όπου αυτή τη φορά είναι όντως δωρεάν, κάνετε install, restart στην εφαρμογή μετά την επιβεβαίωση αγοράς και έχετε την pro!!

Πέρα από το μαύρο background, τι παραπάνω έχει από την official εφαρμογή; Γιατί, με τόσα posts, νομίζω πρέπει να τη δοκιμάσω. :p
Huawei Nova 5T

Πέρα από το μαύρο background, τι παραπάνω έχει από την official εφαρμογή; Γιατί, με τόσα posts, νομίζω πρέπει να τη δοκιμάσω. :p

Είναι πλήρης σαν την εφαρμογή του Android.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Παρ'όλο που το MyAppFree δεν την έχει ως δωρεάν (έχει ένα παιχνίδι) και δεν φαίνεται πουθενά στην περιγραφή της στο Store ότι είναι δωρεάν, την κατεβάζετε, συνδέεστε στο λογαριασμό σας και μόλις δείξει το news feed, πάτε στις τρεις τελείες, settings και εκεί έχει μία κατηγορία "αναβαθμίστε σε pro - αφαίρεση διαφημίσεων". Πατάτε εκεί, σας πηγαίνει στο Store όπου αυτή τη φορά είναι όντως δωρεάν, κάνετε install, restart στην εφαρμογή μετά την επιβεβαίωση αγοράς και έχετε την pro!!

Thanks...:cool:

Μια είναι η εφαρμογή στο κατάστημα και είναι δωρεάν αλλα όταν την βάλεις και την ανοίξεις θα δεις ότι έχει διαφήμισης ε μετά μέσα από την εφαρμογή την αγοράζεις για να βγούν οι διαφήμισης

Εδώ που τα λέμε, όλες οι δωρεάν εφαρμογές έχουν διαφημίσεις πλέον! Αλλου ειναι πολύ ενοχλητικές κι αλλού καθόλου! Με λίγα λόγια σε αναγκάζουν να της αγοράσεις!

Είναι πλήρης σαν την εφαρμογή του Android.

Εμένα μου φαίνεται ίδια με του IE, πέραν του μαύρου φόντου!

Edited by evris2013

Την κατέβασα και τώρα γράφει black facebook full. Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!!!

TCL 40 NXTPAPER

Όντως καλύτερη από την μαμισια αλλά το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι οτι έχει περισσότερη κατανάλωση και είναι περίεργο γιατί λόγω μαύρου φόντου θα έπρεπε να καταναλώνει λιγότερο.

υπαρχει free app σαν το blacklist ....?? Δεν βρισκω κατι...:(

Ρυθμισεις-φίλτρο κλήσεων + sms

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg