Mivas Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Βγήκε το Taxibeat Ενδιαφέρον φαίνεται. Μου θυμίζει το TaxiPal του Symbian... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Τι ακριβώς κάνει αυτό; βάζεις τα αγαπημένα σου site και βλέπεις μαζικά τα τελευταια νέα. (μεσώ του RSS) Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Τι ακριβώς κάνει αυτό; βάζεις τα αγαπημένα σου site και βλέπεις μαζικά τα τελευταια νέα. (μεσώ του RSS) Το καλύτερο και με υποστήριξη feebly είναι το Nextgen reader. Aξιζει τα λεφτά του. Κάντε ενα λογαριασμο στο feebly από το pc βάλτε τα σαιτ που θέλετε για νέα και απλά ανοίξτε την εφαρμογή από το τηλ η την ταμπλέτα. Επίσης είναι εκεί κάθε φορα που αλλάζετε τηλ η κάνετε hard reset. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Το καλύτερο και με υποστήριξη feebly είναι το Nextgen reader. Aξιζει τα λεφτά του. Κάντε ενα λογαριασμο στο feebly από το pc βάλτε τα σαιτ που θέλετε για νέα και απλά ανοίξτε την εφαρμογή από το τηλ η την ταμπλέτα. Επίσης είναι εκεί κάθε φορα που αλλάζετε τηλ η κάνετε hard reset. Δυστυχώς δεν έχω δυνατότητα αγοράς μέσω οποιασδήποτε κάρτας, παρα μονο με τον λογαριασμό κινητής, τον οποίο όμως δεν μου παρέχει η Cosmote!!!!! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Δυστυχώς δεν έχω δυνατότητα αγοράς μέσω οποιασδήποτε κάρτας, παρα μονο με τον λογαριασμό κινητής, τον οποίο όμως δεν μου παρέχει η Cosmote!!!!! :( Κατάλαβα ... υπάρχουν και οι κάρτες της Microsoft που μπορείς να πάρεις. Δεν το έχω ψάξει αλλα νομίζω τα μεγάλα κομπιουτερομαγαζα θα έχουν. Είναι κάποιες εφαρμογές που αξίζει να δώσεις 1 η 2 ευρώ. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Κατάλαβα ... υπάρχουν και οι κάρτες της Microsoft που μπορείς να πάρεις. Δεν το έχω ψάξει αλλα νομίζω τα μεγάλα κομπιουτερομαγαζα θα έχουν. Είναι κάποιες εφαρμογές που αξίζει να δώσεις 1 η 2 ευρώ. Ποια η διαφορα της Microsoft κάρτας απο της άλλες; Ειδικά αν δεν έχεις τίποτα στον.... "κουμπαρά"!!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Το καλύτερο και με υποστήριξη feebly είναι το Nextgen reader. Aξιζει τα λεφτά του. Κάντε ενα λογαριασμο στο feebly από το pc βάλτε τα σαιτ που θέλετε για νέα και απλά ανοίξτε την εφαρμογή από το τηλ η την ταμπλέτα. Επίσης είναι εκεί κάθε φορα που αλλάζετε τηλ η κάνετε hard reset. Και εγώ αυτό έχω,το είχα πάρει δωρεάν! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Ποια η διαφορα της Microsoft κάρτας απο της άλλες; Ειδικά αν δεν έχεις τίποτα στον.... "κουμπαρά"!!!!! Η Microsoft gift card είναι προπληρωμένης αξίας και δεν είναι πιστωτική. Δίνεις 20 ευρώ και στην ουσία αγοραζεις ενα κωδικο που όταν τον βάλεις στον λογαριασμο σου της Microsoft σου πιστώνει το ποσο για αγορά εφαρμογών κλπ. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Καμία αξιόλογη εφαρμογή σαν το retrica σε android έχουμε; Να βλέπεις δηλαδή σε real time τα φίλτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Καμία αξιόλογη εφαρμογή σαν το retrica σε android έχουμε; Να βλέπεις δηλαδή σε real time τα φίλτρα. Νομίζω η Proshot θα σε βοηθήσει σε αυτό που θες.. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Update για τον Messenger και αναβαθμίστηκε επιτέλους και το Truecaller. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 (edited) Update για τον Messenger και αναβαθμίστηκε επιτέλους και το Truecaller. Δυο φορές έχει αναβαθμιστεί το Messenger απο τον Ιανουάριο που πήρα το Lumia, αλλά δεν είδα καμια απολύτως ουσιαστική διαφορα απο τότε!!!! Τι ακριβώς αναβάθμισαν έως τώρα; Το Truecaller τι ειναι; Μόλις αναβαθμίστηκαν Podcast και My Tube HD. Edited July 14, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 (edited) Δυο φορές έχει αναβαθμιστεί το Messenger απο τον Ιανουάριο που πήρα το Lumia, αλλά δεν είδα καμια απολύτως ουσιαστική διαφορα απο τότε!!!! Τι ακριβώς αναβάθμισαν έως τώρα; Το Truecaller τι ειναι; Μόλις αναβαθμίστηκαν Podcast και My Tube HD. Το truecaller ειναι αναγνωρίση καλούντων ακόμη και για αριθμούς που δεν έχεις. Βοηθάει αρκετά αν και δεν βρίσκει πάντα το νούμερο που σε παίρνει. Edited July 14, 2015 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Δυο φορές έχει αναβαθμιστεί το Messenger απο τον Ιανουάριο που πήρα το Lumia, αλλά δεν είδα καμια απολύτως ουσιαστική διαφορα απο τότε!!!! Τι ακριβώς αναβάθμισαν έως τώρα; Την "εμπειρία χρήσης"!! :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Χρειάζεται να κατεβάσουμε κανένα antivirus για τα κινητά μας; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Χρειάζεται να κατεβάσουμε κανένα antivirus για τα κινητά μας; Όχι, δεν χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savkald Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Καλησπέρα, ρε παιδιά, κάνας browser να παίζει τα videos από stoiximan ή bet365 υπάρχει? είναι σε μορφή .m3u8 To m3u8 player το έχει δοκιμάσει κανείς; Προς το παρόν, δεν μπορώ να τον αγοράσω να τον δοκιμάσω λόγω του ότι δεν δέχεται χρεωστική/πιστωτική αλλά ούτε κ paypal εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης . Eπίσης, κατέβασα την εφαρμογή του skrill αλλά μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν είναι συμβατή με την συσκευή μου (Lumia 532). any ideas_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 (edited) Το truecaller ειναι αναγνωρίση καλούντων ακόμη και για αριθμούς που δεν έχεις. Βοηθάει αρκετά αν και δεν βρίσκει πάντα το νούμερο που σε παίρνει. Τι εννοείς που δεν έχω; Αν εμφάνιζε την απόκρυψη καλά θα ήταν!!!!! Την "εμπειρία χρήσης"!! :lol: Μάλλον νέα stickers απ' ότι είδα!!!! :lol: Περίμενα να ενσωματώσουν και τη δυνατότητα φωνητικών κλήσεων όπως στο Android! Αλλά μάλλον θα περιμένω πολύ ακόμα! Edited July 15, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 https://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/lumia-living-images/6c0d96cd-8a10-417a-a018-5f36aa34f025 Lumia Living Images. Αποθήκευση και διαμοιρασμός των living images (για όσα κινητά το υποστηρίζουν). Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Τι εννοείς που δεν έχω; Αν εμφάνιζε την απόκρυψη καλά θα ήταν!!!!! Αν σε παρω εγώ τηλ πχ που δεν έχεις το νούμερο μου αποθηκευμενο θα σου δείχνει στην κλήση και το όνομα μου. Ακόμη δεν έχεις μπλοκάρει τις κλήσεις με απόκρυψη ???? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 https://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/lumia-living-images/6c0d96cd-8a10-417a-a018-5f36aa34f025 Lumia Living Images. Αποθήκευση και διαμοιρασμός των living images (για όσα κινητά το υποστηρίζουν). Εκδότης εφαρμογής 'MJT Software & Services Inc' . Το υπογραμμίζω για το λόγο ότι μπορεί να γίνει παρανόηση πως πρόκειται για επίσημη εφαρμογή. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Εκδότης εφαρμογής 'MJT Software & Services Inc' . Το υπογραμμίζω για το λόγο ότι μπορεί να γίνει παρανόηση πως πρόκειται για επίσημη εφαρμογή. Ναι, δεν είναι επίσημη. Απλά μπορείς να επεξεργαστείς την ταχύτητα απο τα living images, Και να τα κάνεις τύπου gif. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 (edited) Ναι, δεν είναι επίσημη. Απλά μπορείς να επεξεργαστείς την ταχύτητα απο τα living images, Και να τα κάνεις τύπου gif. Γι αυτό δεν είχε καμιά αξιολόγηση η εφαρμογή; Καλή ειναι, τη δοκίμασες καθόλου; Αν σε παρω εγώ τηλ πχ που δεν έχεις το νούμερο μου αποθηκευμενο θα σου δείχνει στην κλήση και το όνομα μου. Ακόμη δεν έχεις μπλοκάρει τις κλήσεις με απόκρυψη ???? Α κατάλαβα, αλλά δεν είναι τόσο αξιόπιστη η εφαρμογή!!! Το ξέρω. Δεν έχω μπλοκάρει της κλήσεις με απόκρυψη διότι, όντως περιέργως, απο τότε που πήρα το 830 δεν μου έχουν κάνει κλήσεις με απόκρυψη μέχρι στιγμής! Ενώ στη προηγούμενη συσκευή είχα πολλές!!! ;) Ενημερώθηκε το Skype! http://www.windowsphone.com/s?appid=c3f8e570-68b3-4d6a-bdbb-c0a3f4360a51 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 15, 2015 by niotheros Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadower Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Ενημερώθηκε το Skype! http://www.windowsphone.com/s?appid=c3f8e570-68b3-4d6a-bdbb-c0a3f4360a51 Αυτό που πρέπει να πατήσεις δύο φορές διαγραφή για να σβήσεις μια πρόσφατη συνομιλία να δω πότε θα το φτιάξουν :rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Γι αυτό δεν είχε καμιά αξιολόγηση η εφαρμογή; Καλή ειναι, τη δοκίμασες καθόλου; Έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις. Καλή φαίνεται. Μπορείς να ρυθμίσεις ταχύτητα κίνησης στις εικόνες, και μετά να το κάνεις share σε κοινωνικά δίκτυα. Αυτό το τελευταίο δεν το δοκίμασα ακόμα, αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts