Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τιτανοτεράστια εφαρμογή το tubecast. Την πέρασα και στο pc και είναι πολύ γρήγορη και φορτώνει ακαριαία τα βίντεο.

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν το κατάλαβα.

Πως θα ανεβάσω την μουσική μου από το Lumia στο OneDrive? Δεν βρίσκω επιλογή. Ούτε μέσα στην εφαρμογή OneDrive.

Την μουσικη θα την ανεβασεις απο το pc και θα την βαλεις σε συγκεκριμενο φακελο ..τον "Music"

Aν δεν υπαρχει φτιαξτον ...

Σαν το Google music δηλαδη, μια χαρά!

Ναι το ιδιο ... Και με τα 100αδες giga που εδωσε δωρεαν την προηγουμενη εβδομαδα η MS αρχισα να ανεβαζω απο το πρωι

Δεν το κατάλαβα.

Πως θα ανεβάσω την μουσική μου από το Lumia στο OneDrive? Δεν βρίσκω επιλογή. Ούτε μέσα στην εφαρμογή OneDrive.

Πας αρχεια/τηλεφωνο/music, επιλεγεις τι θελεις να ανεβασεις, πατας κοινοποιηση/one drive, σε παει στην σελιδα οπου αν δεν εχεις ηδη φακελλο music τον δημιουργεις, και ανεβαζεις.

Αυτο βεβαια μονο επικουρικα, απο το pc ειναι πιο ευκολο ειδικα αν θελεις να ανεβασεις ολη την μουσικη σου.

Ναι όντως το tubecast φαίνεται αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο την έχω στο 930,PC και tablet!!

Γιατί δεν μπορώ να βρω που είναι το tubecast για PC; Ένα link;

Ναι όντως το tubecast φαίνεται αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο την έχω στο 930,PC και tablet!!

Εγώ συνεχίζω να προτιμώ το mytube. Με βολεύει πολύ που αποθηκεύει τα βίντεο που κατεβάζω στην εφαρμογή βίντεο οπότε δεν χρειάζεται να τα βλέπω μέσα από την εφαρμογή. Επίσης μπορώ να τα κοινοποιήσω όπου θέλω (τα ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ βίντεο, οχι απλά το link).

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εγώ συνεχίζω να προτιμώ το mytube. Με βολεύει πολύ που αποθηκεύει τα βίντεο που κατεβάζω στην εφαρμογή βίντεο οπότε δεν χρειάζεται να τα βλέπω μέσα από την εφαρμογή. Επίσης μπορώ να τα κοινοποιήσω όπου θέλω (τα ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ βίντεο, οχι απλά το link).

Έχω και το mytube στο τηλ ,δεν είχα προσέξει πως αποθηκεύονται στην εφαρμογή βίντεο..Αυτό που μου αρέσει στο tubecast είναι πως εμφανίζονται τα δημοφιλέστερα από Ελλάδα.

δες το ποστ μου πιο πάνω

εντελώς τυφλός, ευχαριστώ.

Πρέπει όμως πάλι να πληρώσω για να στέλνω στο chromecast; γιατί, έχω πληρώσει ήδη μια φορά για την εφαρμογή στο τηλέφωνο.

εντελώς τυφλός, ευχαριστώ.

Πρέπει όμως πάλι να πληρώσω για να στέλνω στο chromecast; γιατί, έχω πληρώσει ήδη μια φορά για την εφαρμογή στο τηλέφωνο.

Αν το αγόρασες μια φορά δεν χρειάζεται να ξαναπληρώσεις

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Windows 8 and Windows Phone purchases

I already bought Tubecast for Windows Phone or Windows 8, do I have to rebuy it for the other platform ?

$ Need to rebuy ?

Premium $2 Yes

Premium + $3 No

Premium Power $4 No

Premium Ultra $5 No

Premium Magic $6 No

So,

- If you bought the first offer "Premium" $2, you have to rebuy for each platform, even in the PRO version.

- If you bought the second (or plus) offer "Premium +" or plus >=3$, you don't have to rebuy the app

Be sure to download the equivalent app you bought on Windows Phone. If you bought the PRO version on Windows Phone, install the PRO version on Windows 8.

One last thing, if you paid a Premium + (and plus) for the PRO version for Windows 8, when you download the PRO version for Windows Phone, click on the "Try" button, not the "buy" (because you don't have to buy it again).

Από το faq της εφαρμογής.

Windows 8 and Windows Phone purchases

I already bought Tubecast for Windows Phone or Windows 8, do I have to rebuy it for the other platform ?

$ Need to rebuy ?

Premium $2 Yes

Premium + $3 No

Premium Power $4 No

Premium Ultra $5 No

Premium Magic $6 No

So,

- If you bought the first offer "Premium" $2, you have to rebuy for each platform, even in the PRO version.

- If you bought the second (or plus) offer "Premium +" or plus >=3$, you don't have to rebuy the app

Be sure to download the equivalent app you bought on Windows Phone. If you bought the PRO version on Windows Phone, install the PRO version on Windows 8.

One last thing, if you paid a Premium + (and plus) for the PRO version for Windows 8, when you download the PRO version for Windows Phone, click on the "Try" button, not the "buy" (because you don't have to buy it again).

Από το faq της εφαρμογής.

Ναι πληρώνεις και στην απλή και στην Pro έκδοση.

Και η διαφορά γενικά ποιά είναι ανάμεσα στις δύο εκδόσεις;

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Εγώ εξακολουθώ να μην μπορώ να κατεβάσω το myTube! Μου πετάει συνέχεια error το store! :mad:

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Ενημέρωση για Fhotoroom και Fhotolens.
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Εγώ εξακολουθώ να μην μπορώ να κατεβάσω το myTube! Μου πετάει συνέχεια error το store! :mad:

Εδω είσαι

http://www.windowsphone.com/s?appid=d994dce8-38f9-4ed3-ae6c-e334d4bd558c

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

και σε εμένα πετούσε error αλλά δοκίμασα να το επαναεγκαταστήσω από το desktop site και το έκανε κανονικά

ανέβασα την μουσική μου στο onedrive στον φάκελο μουσική αλλά στο κινητό δεν μου τα εμφανίζει. Το αφήνω ώρα με ανοικτή την εφαρμογή αλλά τίποτα. Ένα άλλο περίεργο που κάνει είναι η εφαρμογή του onedrive στο κινητό, μετά την τελευταία ενημέρωση όταν την ανοίγω λέει φόρτωση όποια καρτέλα και αν επιλέξω (πχ αρχεία, φωτογραφίες κλπ) αλλά όση ωρα και αν το αφήσω δεν εμφανίζει τίποτα. Αν όμως κάνω αναζήτηση ένα αρχείο στην εφαρμόγη τότε μου το εμφανίζει κανονικά. Ξέρει κανείς τίποτα;

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

ανέβασα την μουσική μου στο onedrive στον φάκελο μουσική αλλά στο κινητό δεν μου τα εμφανίζει. Το αφήνω ώρα με ανοικτή την εφαρμογή αλλά τίποτα. Ένα άλλο περίεργο που κάνει είναι η εφαρμογή του onedrive στο κινητό, μετά την τελευταία ενημέρωση όταν την ανοίγω λέει φόρτωση όποια καρτέλα και αν επιλέξω (πχ αρχεία, φωτογραφίες κλπ) αλλά όση ωρα και αν το αφήσω δεν εμφανίζει τίποτα. Αν όμως κάνω αναζήτηση ένα αρχείο στην εφαρμόγη τότε μου το εμφανίζει κανονικά. Ξέρει κανείς τίποτα;

Για να δειξει στο τηλεφωνο την μουσικη απο το OneDrive πρεπει :

α) Η μουσικη σου να ειναι στον φακελο "Music"

β) Απο τις ρυθμισεις της Μουσικης (κατω δεξια 3 τελιτσες) να ενεργοποιησεις την επιλογη "Συνδεση σε ροη μουσικης"

Για την εφαρμογη onedrive στην καρτελα αρχεια ισως να κανει αρκετη ωρα αναλογα με την ποσοτητα αρχειων που εχεις.

Αλλα κανε και ενα softreset μηπως εχει σκαλωσει κατι

β) Απο τις ρυθμισεις της Μουσικης (κατω δεξια 3 τελιτσες) να ενεργοποιησεις την επιλογη "Συνδεση σε ροη μουσικης"

Για την εφαρμογη onedrive στην καρτελα αρχεια ισως να κανει αρκετη ωρα αναλογα με την ποσοτητα αρχειων που εχεις.

Αν τα έχεις στο φάκελο μουσική μέσα σε φακέλους, τα βλέπει ή πρέπει να τα έχεις χύμα;

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Αν τα έχεις στο φάκελο μουσική μέσα σε φακέλους, τα βλέπει ή πρέπει να τα έχεις χύμα;

Μεσα στον φακελο "Music" εγω εχω αρχεια σε βαθος 5 υποφακελων και τα βλεπει κανονικα ...

Αρα οσους υποφακελους και να κανεις θα τα βλεπει

Εμένα δε μου εμφανίζει στις ρυθμίσεις τη συνδεση σε ροή μουσικής.

Που το βρίσκουμε ακριβώς αυτό;

Μιλάμε για την εφαρμογή "Μουσική" του τηλεφώνου έτσι;

PushTV

http://www.windowscentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2015/03/qr-pushtv.png?itok=sVk13P5e

PushTV lets you keep track of your favorite shows and notifies you when there are available episodes for you to watch.

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/pushtv/bc98cde6-c4d6-4859-aa95-617a350e844f