Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Update και για την Lumia camera 5. Για πείτε αλλαγές εσείς που είστε πιο παλιοί.

Απο ότι είδα στο δικό μου, εστιάζει πολύ πιο γρήγορα. Απο ότι διάβασα διορθώνουνε και ένα θέμα με τον προσανατολισμό των φωτογραφιών στην κάμερα και στις εφαρμογές.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Update για καιρό, μουσική και Lumia creative studio

To Changelog του Lumia Creative Studio:

• Red-eye removal is back
  • Opal & Seashell filters from Lumia Creative Studio 5.5 are back
  • Tap and hold to compare with original
  • Bug fixes for Color Pop layers

Ακόμα μια αναβάθμιση για το 6tag.

Changelog:

• add refresh button to refresh notifications/popular images on home
  • use geolocation from image when edit

Edited by niotheros
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Υπάρχει δυνατότητα να αλλάξουμε το set των εικόνων που αλλάζει στη lock screen το bing?
SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Υπάρχει δυνατότητα να αλλάξουμε το set των εικόνων που αλλάζει στη lock screen το bing?

Δεν ξερω τι εννοεις με το "σετ" αλλα δεν υπαρχει καμμια ρυθμιση για αυτο ...

Αν ομως βαλεις καποια αλλη εφαρμογη μπορεις να διαλεξεις και απο αλλου (500px με διαφορετικα σετ)

Για μενα η καλυτερη εφαρμογη, ο ελβετικος σουγιας για την lockscreen οπως εχω γραψει και αλλου ειναι το Awesome Lock..

Μπορείς να επιλέξεις "σετ" εικόνων από το Bing Αμερικής, Ελλάδος κλπ. Νομίζω κάπου μέσα στις ρυθμίσεις το πήρε το μάτι μου. Εκτός και αν ήταν στις ρυθμίσεις του PC και μπερδεύομαι.

Για το awesome lock ήθελα να ρωτήσω και στο blog, δεν παίρνει τον καιρό από το MSN; το UI πάντως στην δωρεάν έκδοση με τις τόσες διαφημίσεις είναι λίγο άθλιο.

Edited by cb600f

καλημερα

ψαχνω εφαρμογη που να σκαναρει εγγραφα ,να τα βελτιωνει και να τα στελνει email αλλα ταυτοχρονα να τα αποθηκευει και στις εικονες

handyscan και office lens δεν τα αποθηκευουν ,εχουμε κατι αλλο free?

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Δεν ξερω τι εννοεις με το "σετ" αλλα δεν υπαρχει καμμια ρυθμιση για αυτο ...

Αν ομως βαλεις καποια αλλη εφαρμογη μπορεις να διαλεξεις και απο αλλου (500px με διαφορετικα σετ)

Για μενα η καλυτερη εφαρμογη, ο ελβετικος σουγιας για την lockscreen οπως εχω γραψει και αλλου ειναι το Awesome Lock..

Μπορείς να επιλέξεις "σετ" εικόνων από το Bing Αμερικής, Ελλάδος κλπ. Νομίζω κάπου μέσα στις ρυθμίσεις το πήρε το μάτι μου. Εκτός και αν ήταν στις ρυθμίσεις του PC και μπερδεύομαι.

Αυτές που μου βγάζει το bing επαναλαμβάνονται συνέχεια. Κοίταξα και για άλλη περιοχή, αλλά πάλι τίποτα. Λογικά θα βάλω κάποια άλλη εφαρμογή όπως αυτή που λες. Θα το δοκιμάσω.

καλημερα

ψαχνω εφαρμογη που να σκαναρει εγγραφα ,να τα βελτιωνει και να τα στελνει email αλλα ταυτοχρονα να τα αποθηκευει και στις εικονες

το office lens σίγουρα τα αποθηκεύει , το handyscan δεν το έχω δοκιμάσει αλλά είμαι σίγουρος ότι και αυτό αποθηκεύει

δες το camscanner αν σου κάνει

καλημερα

Μια χαρά αποθηκεύει το office lence στις φωτογραφίες. Μια άλλη εξαιρετική εφαρμοφή είναι το CamScaner.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Ναι αλλά δεν τα κάνουν PDF. Θέλει σύνδεση με onedrive για να γίνει αυτό.
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Δωρεάν για σήμερα το gyroremote. Φυσικά το κατέβασα αλλά δυστυχώς δεν έχει καμία σχέση με το κορυφαίο unified remote. Ελπίζω να βελτιωθεί με τον χρόνο.

Αυτές που μου βγάζει το bing επαναλαμβάνονται συνέχεια. Κοίταξα και για άλλη περιοχή, αλλά πάλι τίποτα. Λογικά θα βάλω κάποια άλλη εφαρμογή όπως αυτή που λες. Θα το δοκιμάσω.

Τι εννοείς επαναλαμβάνονται? Όσο καιρό έχω windows δεν έχω δει ποτέ την ίδια φωτογραφία στο bing.

:respect:

Για το awesome lock ήθελα να ρωτήσω και στο blog, δεν παίρνει τον καιρό από το MSN; το UI πάντως στην δωρεάν έκδοση με τις τόσες διαφημίσεις είναι λίγο άθλιο.

Το ui της δωρεαν εκδοσης εχει διαφημισεις σιγουρα ... αλλα ειναι εφαρμογη που δεν ανοιγεις σχεδον καθολου ...

Νομιζω οτι καιρο παιρνει απο το acuweather (αλλα δεν ειμαι σιγουρος) ..Απο οπου και να παιρνει παντως ειναι αρκετα αξιοπιστο

Τι εννοείς επαναλαμβάνονται? Όσο καιρό έχω windows δεν έχω δει ποτέ την ίδια φωτογραφία στο bing.

Αυτή με την βιβλιοθήκη την έχει βαρεθεί το μάτι μου να την βλέπει..! :lol: :lol: :lol: Σε κανα δύο βδομάδες που λογικά θα ξαναστείσω το τηλέφωνο απο την αρχή θα ψάξω κάποια εφαρμογή καλή να τη δοκιμάσω.

Αυτή με την βιβλιοθήκη την έχει βαρεθεί το μάτι μου να την βλέπει..! :lol: :lol: :lol: Σε κανα δύο βδομάδες που λογικά θα ξαναστείσω το τηλέφωνο απο την αρχή θα ψάξω κάποια εφαρμογή καλή να τη δοκιμάσω.

Εγώ λέω πως αν είναι να ξαναστεισεις την συσκευή απο την αρχή, κάνε όλες τις δοκιμές τώρα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εγώ λέω πως αν είναι να ξαναστεισεις την συσκευή απο την αρχή, κάνε όλες τις δοκιμές τώρα.

Σωστός. Έλεγα να είναι καθαρό τελείως. Αλλά καλύτερα τώρα, έχεις δίκιο!

Ενημέρωση για το Nextgen Reader.

Changelog:

• New: Open links in UC Browser.
  • New: Open YouTube videos in Tubecast app.
  • New: Open Folders as list of feeds or list of articles.
  • Easily change open method i.e. tap the three dots and select “load full article for this feed”.
  • Many other improvements and bug fixes.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Υπάρχει κάποιος γρήγορος φακός ο οποίος να παρακάμπτει την οθόνη κλειδώματος και να αναβοσβήνει με το Power Button?
3>4

Fedora reader

γρήγορος , μινιμαλιστικός και universal RSS reader

http://www.windowscentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2015/03/qr-Fedora-Reader.png?itok=8W3XTwCc

windows phone 8.1

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/fedora-reader/f6e20617-232a-4901-a22d-ead28b0326dc

windows 8.1

http://apps.microsoft.com/windows/el-gr/app/fedora-reader/3528f572-3c33-494c-a164-2e7c9dd17661

Επί μια βδομάδα το mytube beta έχει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ update. Έχω πάρει 7-8 (ούτε που θυμάμαι πια) απανωτά. Ξέρει κανένας τι παιζει?

Επί μια βδομάδα το mytube beta έχει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ update. Έχω πάρει 7-8 (ούτε που θυμάμαι πια) απανωτά. Ξέρει κανένας τι παιζει?

Όχι μόνο το beta, και το αγορασμένο που έχω εγώ νομίζω σε μια εβδομάδα έχει κάνει αν θυμάμαι καλά, τρία update.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Αν μπεις στο myTube, μετά το update, και κάνεις log in, θα εμφανιστεί pop up μήνυμα από τον developer. Στο τελευταίο ανέφερε κάτι για purchase keys. Έχω αγορασμένη έκδοση.

Huawei Nova 5T

Όχι μόνο το beta, και το αγορασμένο που έχω εγώ νομίζω σε μια εβδομάδα έχει κάνει αν θυμάμαι καλά, τρία update.

Δεν μιλάω για τρία την εβδομάδα αλλα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

Για την beta πάντα γιατί η κανονική δεν κάνει updates.....

Δεν μιλάω για τρία την εβδομάδα αλλα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

Για την beta πάντα γιατί η κανονική δεν κάνει updates.....

Εγώ για την κανονική μιλάω, και έχει κάνει τουλάχιστον τρία update μέσα στην εβδομάδα.

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10