Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εάν εννοείς αυτή , μου κάνει εντύπωση που ο ίδιος την έχει δωρεάν για τα android . Μου φαίνεται ακόμη δεν ήρθε το 535 και θα πάει για αγγελία .

Επειδή έχω όλες τις ρυθμίσεις στη συσκευή μου για Αγγλία, 1,5€ έχει στο Ελληνικό store;

Edited by niotheros
αφαίρεση off topic
Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα υπάρχει καμια εφαρμογή που να δείχνει ο καθε αριθμός σε ποιο δίκτυο κινητής είναι;;;Cosmote Wind Vodafone??

Ευχαριστώ

Το παρόν θέμα υπάρχει για να προτείνουμε εφαρμογές. Η εκτός θέματος συζήτηση βρίσκεται στο θέμα [off topic] Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8. Παρακαλώ να συνεχίσουμε στο θέμα μας. :)
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Επειδή έχω όλες τις ρυθμίσεις στη συσκευή μου για Αγγλία, 1,5€ έχει στο Ελληνικό store;

Έχω βάλει και γω αγγλικές ρυθμίσεις γλώσσες και πληκτρολόγια (λόγω cortana) και μου τα βγάζει σε στερλίνες

Μπορώ να πω πως κάποιες εφαρμογές είναι φθηνότερες

Έχω βάλει και γω αγγλικές ρυθμίσεις γλώσσες και πληκτρολόγια (λόγω cortana) και μου τα βγάζει σε στερλίνες

Μπορώ να πω πως κάποιες εφαρμογές είναι φθηνότερες

Και πώς πληρώνεις; (δε θυμάμαι αν μένεις εξωτερικό και μπαίνω από κινητό)

Huawei Nova 5T

Ξέρω ότι δεν υπάρχει εφαρμογή για flash player αλλά ξέρετε αν σε επόμενη αναβάθμιση θα έχουμε;και επειδή λείπω καιρό από τις άλλες πλατφόρμες να ρωτήσω αυτές εχουν;

υπάρχει free εφαρμογή xbmc remote που να έχει και πληκτρολόγιο?

Έχω το xbmc remote και όταν χρειάζεται να γράψω κάτι, υπάρχει ένα πλήκτρο που επιλέγεις και εμφανίζεται το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου. Γραφείς αυτό που θέλεις, πατάς sent και τέλος.

Ξέρω ότι δεν υπάρχει εφαρμογή για flash player αλλά ξέρετε αν σε επόμενη αναβάθμιση θα έχουμε;και επειδή λείπω καιρό από τις άλλες πλατφόρμες να ρωτήσω αυτές εχουν;

Όχι, τα windows phone δεν έχουν flash player κι ούτε πρόκειται σε μεταγενέστερες εκδόσεις.

Το android, επίσημα τουλάχιστον, δεν το υποστηρίζει και η adobe το'χει παρατήσει, αλλά το apk βρίσκεται παντού στο ίντερνετ. ;)

Όχι, τα windows phone δεν έχουν flash player κι ούτε πρόκειται σε μεταγενέστερες εκδόσεις.

Το android, επίσημα τουλάχιστον, δεν το υποστηρίζει και η adobe το'χει παρατήσει, αλλά το apk βρίσκεται παντού στο ίντερνετ. ;)

Πρώτα από όλα σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.αν μπω ας πούμε στην χρυσή ευκαιρία δεν βλέπω τον χάρτη λόγο flash player αλλά στο αντροιτ τον εμφανίζει.

To αν και σε ποιό βαθμό μεταγενέστερες εκδόσεις των Windows για φορητές συσκευές θα ενσωματώνουν flash ,

προς το παρόν δεν το γνωρίζει κανείς.

Η Adobe μια φορά υποστηρίζει πλήρως το flash για λειτουργικά σε PC, όπως είναι τα Windows.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Το android νομίζω από την 4.4 και μετά σταμάτησε να υποστηρίζει flash player.

Οπότε το μέλλον βρλισκεται αλλού και όχι στο flash.

Και πώς πληρώνεις; (δε θυμάμαι αν μένεις εξωτερικό και μπαίνω από κινητό)

με το wallet

όντως μένω εξωτερικό αλλά όχι αγγλία :p

----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω βάλει μια χρεωστική μου, εγώ πληρώνω developer & microsoft αυτοί παίρνουν τα λεφτά τίμια μοιρασιά

Οκ 2 εφαρμογές έχω αγοράσει όλο κ όλο συνολικά €3 περίπου

Απλά αν δεν είμαι συνδεδεμένος στο νετ για να ενεργοποιώ την αγορα μου, μου βγάζει περιορισμούς

Κατεβάστε και το MyApp Free όσοι θέλετε... Κάθε μέρα έχει και μία paid εφαρμογή δωρεάν και πολλές φορές αφορά πολύ γνωστές και καλές εφαρμογές...
Powerd by OnePlus 7 Pro

με το wallet

όντως μένω εξωτερικό αλλά όχι αγγλία :p

----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω βάλει μια χρεωστική μου, εγώ πληρώνω developer & microsoft αυτοί παίρνουν τα λεφτά τίμια μοιρασιά

Οκ 2 εφαρμογές έχω αγοράσει όλο κ όλο συνολικά €3 περίπου

Απλά αν δεν είμαι συνδεδεμένος στο νετ για να ενεργοποιώ την αγορα μου, μου βγάζει περιορισμούς

Α, ναι την εφαρμογή. Δεν την έχω ψάξει καθόλου. Με το καρτοκινητό μου πληρώνω. Πρέπει να έχω αγοράσει 10+ εφαρμογές. Πιστεύω ότι, αφού κάποιος δουλεύει για κάτι, πρέπει να πληρώνεται. Βέβαια, όχι και να φτάνει στο άλλο άκρο και να ζητάει 10€ για ένα παιχνίδι.

Huawei Nova 5T

To αν και σε ποιό βαθμό μεταγενέστερες εκδόσεις των Windows για φορητές συσκευές θα ενσωματώνουν flash ,

προς το παρόν δεν το γνωρίζει κανείς.

Η Adobe μια φορά υποστηρίζει πλήρως το flash για λειτουργικά σε PC, όπως είναι τα Windows.

Αν κάποια στιγμή φτάσουμε τα wp να υποστηρίζουν την εκτέλεση κανονικών εφαρμογών των windows, τότε ναι, θα μπορούμε να μιλάμε για flash player κι όχι μόνο.

Ωστόσο, στην τωρινή κατάσταση που τα wp δεν υποστηρίζουν .exe, όχι, δεν θα δούμε flash player καθώς η ms έχει κάνει στροφή στο html5.

Θα κάνω μια ερώτηση που έχει γίνει και πιο παλιά αλλά δε θυμάμαι την απάντηση και δεν μπορώ να τη βρω.

Υπάρχει εφαρμογή που να κατεβάζει mp3 από το youtube και να τα σώζει στο φάκελο "Μουσική" του τηλεφώνου;

Να μη χρειάζεται δηλαδή να ανοίγουμε την εφαρμογή για να ακούσουμε τα τραγούδια που κατεβάσαμε.

Θα κάνω μια ερώτηση που έχει γίνει και πιο παλιά αλλά δε θυμάμαι την απάντηση και δεν μπορώ να τη βρω.

Υπάρχει εφαρμογή που να κατεβάζει mp3 από το youtube και να τα σώζει στο φάκελο "Μουσική" του τηλεφώνου;

Να μη χρειάζεται δηλαδή να ανοίγουμε την εφαρμογή για να ακούσουμε τα τραγούδια που κατεβάσαμε.

Πολλές.

Εγω χρησιμοποιώ αυτή:

http://www.windowsphone.com/s?appid=a4ea6b85-0ab6-40ae-a3d3-edd2c1931ed6

Είχα ακόμα μια που κατεβαζε και το εξώφυλλο αλλά δεν θυμάμαι ποια.

Edited by montoya_42

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Προτάσεις εφαρμογών δωρεάν ή με εκπτώσεις.

Για όποιον ενδιαφέρεται

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/collections/deals-hub/52f840d8-f651-4c01-a599-387687c7aef0

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Έχω έναν Canon εκτυπωτή συνδεδεμένο μια χαρά στο δίκτυο του σπιτιού, τον βλέπω μια χαρά από όλες τις συσκευές μου. Από το Lumia 930 πως μπορώ να τον βρω και να εκτυπώσω ένα .pdf ή ότι άλλο τέλος πάντων;
3>4

Έχω έναν Canon εκτυπωτή συνδεδεμένο μια χαρά στο δίκτυο του σπιτιού, τον βλέπω μια χαρά από όλες τις συσκευές μου. Από το Lumia 930 πως μπορώ να τον βρω και να εκτυπώσω ένα .pdf ή ότι άλλο τέλος πάντων;

Κατέβασε την εφαρμογή mPrint&scan της Canon

Μηνύματα που δεν αφορούν προτάσεις εφαρμογών αλλά απορίες σχετικά με την λειτουργία τους μεταφέρθηκαν στο θέμα Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8.
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Παιδια μας τα εχετε ζαλισει με το μεταφερθηκαν κλπ,κλπ...καλυτερα ενα γενικο θεμα εφαρμογων ωστε να συζητουνται ολα....καθομαστε και σκεφτομαστε καθε φορα που θα κανουμε την ερωτηση....

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Για ερωτήσεις στις γενικές απορίες. Για προτάσεις εδώ. Τα θέματα είναι ξεκάθαρα. Αν έχεις κάποια άλλη απορία πάνω σε αυτό μην την γράφεις εδώ. Υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα.