filkatsxlt Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλημερα φιλε, για την ενημερωση μπορεις να χρησιμοποιησεις εναν news reader πχ τον φοβερο nextgen reader και να βαλεις ολα τα site που διαβαζεις μεσα, με ενημερωσεις των live tiles στην αρχικη οθονη. Για livescore δες το Onefootball πολυ καλο με real time ενημερωσεις την ωρα των αγωνων και πολλα αλλα. Για liveradio υπαρχει το e-radio και το tune in. Για gmail αν δεν σε καλυψει αυτο που εχει το τηλεφωνο δες και το metromail. Για το cinema δεν γνωριζω κατι, το vrisko μπορεις να το βαλεις σαν tile στην αρχικη οθονη και να μπαινεις απο το mobile site. Δεν μου εχει λειψει κατι απο το android, ισα ισα εχω πλεον μια απροβληματιστη συσκευη..αν κατι επρεπε να πω ειναι η ελλειψη flash player για να εβλεπα κανα ματσακι! την έβαλα πριν μια βδομάδα και την συνιστώ ανεπιφύλαχτα. Έχει ότι αγώνες θες από όλα τα αθλήματα, απλά μετά τη βδομάδα δεν ξέρω τι σε αφήνει να βλέπεις γιατί τόσο είναι το δωρεάν, αλλά μάλλον θα την αγοράσω. http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/flash-sports/a5fe5d37-fbd8-4304-a01f-71534450a479 Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 την έβαλα πριν μια βδομάδα και την συνιστώ ανεπιφύλαχτα. Έχει ότι αγώνες θες από όλα τα αθλήματα, απλά μετά τη βδομάδα δεν ξέρω τι σε αφήνει να βλέπεις γιατί τόσο είναι το δωρεάν, αλλά μάλλον θα την αγοράσω. http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/flash-sports/a5fe5d37-fbd8-4304-a01f-71534450a479 Ειναι πολυ καλη εφαρμογη, ειχα δοκιμασει το δωρεαν 7ημερο αλλα ειναι με συνδρομη μετα και δεν με βολευει γιατι θα πληρωνω συνδρομη για να βλεπω 1-2 ματς το μηνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλημερα φιλε, για την ενημερωση μπορεις να χρησιμοποιησεις εναν news reader πχ τον φοβερο nextgen reader και να βαλεις ολα τα site που διαβαζεις μεσα, με ενημερωσεις των live tiles στην αρχικη οθονη. Για livescore δες το Onefootball πολυ καλο με real time ενημερωσεις την ωρα των αγωνων και πολλα αλλα. Για liveradio υπαρχει το e-radio και το tune in. Για gmail αν δεν σε καλυψει αυτο που εχει το τηλεφωνο δες και το metromail. Για το cinema δεν γνωριζω κατι, το vrisko μπορεις να το βαλεις σαν tile στην αρχικη οθονη και να μπαινεις απο το mobile site. Δεν μου εχει λειψει κατι απο το android, ισα ισα εχω πλεον μια απροβληματιστη συσκευη..αν κατι επρεπε να πω ειναι η ελλειψη flash player για να εβλεπα κανα ματσακι! πολυ καλο το nextgen reader και δεν το ειχα παρει χαμπαρι!μηπως να ειχαμε οπως στο νημα του android τις καλυτερες εφαρμογες κατηγοριοποιημενες?η μηπως εχουμε και δεν τις εχω δει?πιθανον να υπαρχουν και αλλες αξιολογες που αγνοω την υπαρξη τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Gestures beta απ' την Microsoft http://www.windowsphone.com/s?appid=38384829-0b39-4f21-a954-d2d4f8a4ac96 Πολυ καλή εφαρμογή, μπραβο στην ms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Η Electronic arts/Bioware έβγαλε companion app για το multiplayer του dragon age inquisition :D http://www.windowscentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/12/qr%3Ddragon-age-hq.jpg?itok=eZ3jlATr http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/dragon-age-hq/e2322df7-1c47-4c73-9afb-b2cbd865610f?signin=true Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Πριν λίγο το είδα στο Facebook μου ήρθε ειδοποίηση το έβαλα και....δουλεύει,μπράβο Και να και ένα screenshot τι περίπου κάνει Από κατανάλωση τι λέει? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Από κατανάλωση τι λέει? Κώστα λίγες ώρες το έχω αλλά δε βλέπω διαφορά κ 2 φορές που το δοκίμασα δουλεύει μια χαρά Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Κώστα λίγες ώρες το έχω αλλά δε βλέπω διαφορά κ 2 φορές που το δοκίμασα δουλεύει μια χαρά Μην ανεβάζεις τέτοια screenshots ρε Μάνος. Προκαλείς τον κοσμο.......:lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλημερα φιλε, για την ενημερωση μπορεις να χρησιμοποιησεις εναν news reader πχ τον φοβερο nextgen reader και να βαλεις ολα τα site που διαβαζεις μεσα, με ενημερωσεις των live tiles στην αρχικη οθονη. Για livescore δες το Onefootball πολυ καλο με real time ενημερωσεις την ωρα των αγωνων και πολλα αλλα. Για liveradio υπαρχει το e-radio και το tune in. Για gmail αν δεν σε καλυψει αυτο που εχει το τηλεφωνο δες και το metromail. Για το cinema δεν γνωριζω κατι, το vrisko μπορεις να το βαλεις σαν tile στην αρχικη οθονη και να μπαινεις απο το mobile site. Δεν μου εχει λειψει κατι απο το android, ισα ισα εχω πλεον μια απροβληματιστη συσκευη..αν κατι επρεπε να πω ειναι η ελλειψη flash player για να εβλεπα κανα ματσακι! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και την απάντηση για τις εφαρμογές. Τα live tiles του next reader στην αρχική οθόνη θα εμφανίζει ολα τα site με συνεχείς ενημερώσεις? Επίσης το flash player μήπως υπάρχει κάπου άτυπα να το κατεβάσουμε για να βλέπουμε live streaming αν κατάλαβα σωστά? Αυτο εννοούσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Ερώτηση τώρα που μου ήρθε, αρχεία torrent κατεβάζουμε; Υπάρχουν προγράμματα; Καθώς και προγράμματα γυμναστικής, με βάρη εννοώ όπως πχ το jefit στο Android. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Ερώτηση τώρα που μου ήρθε, αρχεία torrent κατεβάζουμε; Υπάρχουν προγράμματα; Καθώς και προγράμματα γυμναστικής, με βάρη εννοώ όπως πχ το jefit στο Android. Για torrent ρίξε μια ματιά σε αυτό και σε αυτό το ποστ. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Το Gestures Beta δουλεύει μια χαρά μέχρι τώρα... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Το Gestures Beta δουλεύει μια χαρά μέχρι τώρα... Και εμένα από χθες τέτοια ώρα που το έχω όλα οκ. Ούτε κάποιο battery drain είδα ούτε τίποτα. Και είναι πολύ εξυπηρετικό, με πήραν σήμερα το media markt για 2 A/C που έχω παραγγείλει και ήμουν στις ελιές και ήταν κοντά στο τηλέφωνο κάποια που δε πολύ έχει ιδέα από τάτς και της λέω απάντα μη χάσω τη κλήση και μου λέει δε ξέρω τι να πατήσω και της φωνάζω, απλά βάλτο στο αυτί σου και μιλάμε τρελάθηκε χάχα. Για την ιστορία ούτε τη κλήση έχασα,μια χαρά εφαρμογή και μακάρι να την εμπλουτίσει και με πρόσθετες δυνατότητες :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Και σε μένα δουλεύει μια χαρά, μόνο που έχω μόνο τις δύο από τις τέσσερεις επιλογές. Αν όμως το τηλέφωνο είναι σε τσέπη, θα απαντήσει μόνο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Σε Android πιο παλιά που είχα 1 παρόμοια δεν απαντούσε σε τσέπη. Τώρα αυτή δε το δοκίμασα, το βράδυ θα κάνω δοκιμές καλώντας από το S5. Εκτός αν προλάβει άλλος κ απαντήσει πιο νωρίς Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 cb, ποια συσκευή έχεις? Παίρνουν πληροφορίες απ' το proximity sensor και δεν απαντάνε στην τσέπη... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Ενημέρωση για το Lumia Storyteller και για το Flipboard που πλέον υποστηρίζει συσκευές με 512mb ram. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και την απάντηση για τις εφαρμογές. Τα live tiles του next reader στην αρχική οθόνη θα εμφανίζει ολα τα site με συνεχείς ενημερώσεις? Επίσης το flash player μήπως υπάρχει κάπου άτυπα να το κατεβάσουμε για να βλέπουμε live streaming αν κατάλαβα σωστά? Αυτο εννοούσες? Εχει πολλες επιλογες, πχ μπορεις να βγαλεις μονο ενα site και σου εμφανιζει στο live tile τoν αριθμο των ενημερωσεων και τον τιτλο της τελευταιας ειδησης ή να βαλεις οσα θελεις σε μια κατηγορια κλπ. Κοιτα για αθλητικα υπαρχει η εφαρμογη που ειπε ο φιλος λιγο πριν που ειναι πολυ καλη αλλα ειναι με συνδρομη, για twitch.tv υπαρχουν πολλες και καλες, για ελληνικη τηλεοραση επισης. Ενημέρωση για το Lumia Storyteller και για το Flipboard που πλέον υποστηρίζει συσκευές με 512mb ram. Ενταξει ο Δεκεμβριος ειναι ο μηνας των wp..χαμος απο updates και νεες εφαρμογες. Και το shazam update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowdecoy Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Αναβάθμιση και για glance screen νωρίτερα, πλέον μπορείς να έχεις εικόνα αντί για το μαύρο της οθονης Αυτο πως το καταφερες; Το background της lockscreen σου εμφανιζει; Παράθεση LG G8s Black Νικόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Και σε μένα δουλεύει μια χαρά, μόνο που έχω μόνο τις δύο από τις τέσσερεις επιλογές. Αν όμως το τηλέφωνο είναι σε τσέπη, θα απαντήσει μόνο του; Τελικά το δοκίμασα αρκετές φορές και δεν απαντά στη τσέπη. Δουλεύει καλά η εφαρμογή και οι αισθητήρες απ ότι φαίνεται Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Ωραία, πολύ χρήσιμη εφαρμογή γιατί στην δουλειά είμαι σχεδόν συνέχεια μέσα στα νερά και σε καυστικά, οπότε δεν χρειάζεται να αγγίζω την οθόνη. Μακάρι να υποστήριζε το 635 και το glance screen. Το Flipboard από την άλλη, μόνο Flipboard δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Καλημέρα Καμιά καλή εφαρμογή για έξοδα άλλα που να έχει ειδοποίηση τουλάχιστον 1 μήνα πριν για αυτό που πρέπει να πληρώσεις γνωρίζετε ? Ευχαριστω Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Καλημέρα Καμιά καλή εφαρμογή για έξοδα άλλα που να έχει ειδοποίηση τουλάχιστον 1 μήνα πριν για αυτό που πρέπει να πληρώσεις γνωρίζετε ? Ευχαριστω δες το toshl finance http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/toshl-finance/81872b65-95f0-44b3-a2ee-0a30b44345e7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Παιδιά μια εφαρμογή βίντεο player που να διαβάζει .srt αρχεία υπάρχει και που, ψάχνω και δεν μπορώ να καταφέρω να δω κάτι με υπότιτλους. Έχω κατεβάσει και τον MX player αλλά δεν μου βρίσκει καθόλου φακέλους μέσα στο τηλ. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Παιδιά μια εφαρμογή βίντεο player που να διαβάζει .srt αρχεία υπάρχει και που, ψάχνω και δεν μπορώ να καταφέρω να δω κάτι με υπότιτλους. Έχω κατεβάσει και τον MX player αλλά δεν μου βρίσκει καθόλου φακέλους μέσα στο τηλ. αυτο νομιζω αλλα δεν ειναι δωρεαν http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/moliplayer-pro/19ea6d3e-e3d9-401d-b30a-f6471811fe08?signin=true Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts