Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ. Κατι σε δωρεάν, μπα ε;

Σε δωρεάν δεν υπάρχει κάτι, δυστυχώς!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε δωρεάν δεν υπάρχει κάτι, δυστυχώς!

Ευχαριστώ πολύ.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Ενημέρωση για το Adobe Photoshop Express.

http://chart.apis.google.com/chart?chs=200x200&cht=qr&chld=%7C1&chl=http%3A%2F%2Fwww.windowsphone.com%2Fel-gr%2Fstore%2Fapp%2Fadobe-photoshop-express%2F2ba43182-ba12-42c0-b503-158284f48bf8

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Lumia 1020 : Οδηγός φωτογραφίας για την κάμερα του

Ο οδηγός του paok4270[/member] είναι για το 1020 αλλά γενικά ισχύει για όλα τα Lumia...

Ευχαριστω αλεξ...ξεκιναω διαβασμα.αν και εχω το 620 βλεπω πολλες φορες πως εχει καλυτερη καμερα απο το optimus g.μεγαλο ατου αυτο στα lumia...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

καινούργια έκδοση του Cinemagraph με μόνη διαφορά ότι πλέον έχει native sharing χωρίς να χρειάζεται το site της Nokia όπως στο παρελθόν

http://www.windowscentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/11/QR_Cinemagraph_BETA.png?itok=5NMnPfto

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/lumia-cinemagraph-beta/b2428d62-e2b1-4558-8089-338e613e9f14

Update για το WhatsApp.

Αν και δε το χρησιμοποιώ διάβασα πως με το update σου δίνει αναφορά αν διαβάστηκαν τα μηνύματα, τουλάχιστον στο android, ισχύει και στα wp αυτό?

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Αν και δε το χρησιμοποιώ διάβασα πως με το update σου δίνει αναφορά αν διαβάστηκαν τα μηνύματα, τουλάχιστον στο android, ισχύει και στα wp αυτό?

Ναι, παρατεταμένο πάτημα σε ένα μήνυμα και σου λέει ώρα λήψης και ώρα που διαβάστηκε

Ναι, παρατεταμένο πάτημα σε ένα μήνυμα και σου λέει ώρα λήψης και ώρα που διαβάστηκε

Α μάλιστα, δεν είναι όπως το messenger στο fb που το γράφει αυτόματα από κάτω.

Any way καλή προσθήκη!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Δεν χρειάζεται αυτή η διαδικασία για να το δεις. Όταν ο άλλος διαβάζει το μήνυμα τα "τικ" γίνονται μπλε.

Σημαντική αναβάθμιση στις υπηρεσίες και τις εφαρμογές MSN της Microsoft.

Πλέον η αναβάθμιση φέρνει τοπικό περιεχόμενο ελληνικού ενδιαφέροντος

σε εφαρμογές όπως Ειδήσεις, Οικονομία, Υγεία και Άσκηση

(όχι όμως Αθλητικά, αφού δεν αναβαθμίστηκε ακόμα η εφαρμογή).

Υποστηρίζεται πλέον και live tile των MSN apps.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Καλησπερα παιδες,

η ερωτηση μου ειναι η εξης:υπαρχει εφαρμογη που να σταθεροποιει το τρεμουλιασμα που εχουν τα βιντεο που τραβαμε απ΄το κινητο;πολυ κουνημα ρε παιδι μου!

Ενας πολυ καλος music player με δυνατοτητα επιλογης φακελων Quickplay

Ένα ακόμα κεφάλαιο στην τραγική ανυπαρξία ενός σοβαρού music player.

Πως γίνεται να έχουμε ελληνικές ειδήσεις όταν η γλώσσα του τηλεφώνου είναι στα αγγλικά;

Ένα ακόμα κεφάλαιο στην τραγική ανυπαρξία ενός σοβαρού music player.

Την δοκιμασες την συγκεκριμενη; Τι σε χαλασε;

Βάλε Region Ελλάδα...

Region Ελλάδα και γλώσσα αγγλικά ;

Οι ειδήσεις θα είναι στα ελληνικά ;

Σε σένα δουλεύει έτσι;

Edited by cb600f

Πως γίνεται να έχουμε ελληνικές ειδήσεις όταν η γλώσσα του τηλεφώνου είναι στα αγγλικά;

Αν εννοείς για την εφαρμογή MSN ειδήσεις, έχει επιλογή μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής για ποιά χώρα θα δείχνει ειδήσεις.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Αν εννοείς για την εφαρμογή MSN ειδήσεις, έχει επιλογή μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής για ποιά χώρα θα δείχνει ειδήσεις.

το tile της λειτουργει?εγω το εβαλα αλλα δεν.......(εννοειται το ενεργοποιησα απο τις ρυθμισεις)

το tile της λειτουργει?εγω το εβαλα αλλα δεν.......(εννοειται το ενεργοποιησα απο τις ρυθμισεις)

Το έχν ενεργοποιήσει εδώ και 3-4 ώρες, αλλά ακόμα δεν λειουργεί. Σε πολλές αντίστοιχες εφαρμογές έχω παρατηρήσει ότι αργεί να ενεργοποιηθεί το live tile πάντως.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Μετα το τελευταιο update πριν 2 μερες νομιζω, λειτουργει το live tile του msn news. Εχετε την τελευταια εκδοση;

Μετα το τελευταιο update πριν 2 μερες νομιζω, λειτουργει το live tile του msn news. Εχετε την τελευταια εκδοση;

θα κοιταξω για update

Ενας πολυ καλος music player με δυνατοτητα επιλογης φακελων Quickplay

Μου φανηκε αργος σε σχεση με το music αλλα θα τον κρατησω γιατι μου αρεσει πολυ το feature να παιζει ανα φακελο, οπως και τα εχω οργανωμενα.

Ειλικρινα απορω πως δεν το ειχαν ηδη τα windows αυτο.

Πασχιζεις να εχεις οργανωση στα αρχεια σου και στο music πρεπει να το κανεις απο την αρχη φτιαχνοντας playlists.

LG G8s Black

Νικόλας

Μου φανηκε αργος σε σχεση με το music αλλα θα τον κρατησω γιατι μου αρεσει πολυ το feature να παιζει ανα φακελο, οπως και τα εχω οργανωμενα.

Ειλικρινα απορω πως δεν το ειχαν ηδη τα windows αυτο.

Πασχιζεις να εχεις οργανωση στα αρχεια σου και στο music πρεπει να το κανεις απο την αρχη φτιαχνοντας playlists.

Υπάρχει και ο folder player.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg