karlosamos Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Από εφαρμογές τύπου gazzeta, sport 24, realnews, enikos, protothema, in κτλ, υπάρχουν στο windows store; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Από εφαρμογές τύπου gazzeta, sport 24, realnews, enikos, protothema, in κτλ, υπάρχουν στο windows store; Αρκετές υπάρχουν από μόνες τους στο store πχ in, άλλες φιλοξενούνται σε τρίτες. Γιατί δεν κάνεις μια αναζήτηση; ΥΓ: Μπορείς επίσης να εγκαταστήσεις κάποιον rss feeder και να φορτώσεις πάνω του οποιοδήποτε rss feed ιστοσελίδας. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Αρκετές υπάρχουν από μόνες τους στο store πχ in, άλλες φιλοξενούνται σε τρίτες. Γιατί δεν κάνεις μια αναζήτηση; ΥΓ: Μπορείς επίσης να εγκαταστήσεις κάποιον rss feeder και να φορτώσεις πάνω του οποιοδήποτε rss feed ιστοσελίδας. Ρωτάω γιατί δεν το κατέχω και πολυ το άθλημα. Οταν λες φιλοξενουνται σαν τρίτες τι εννοείς; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 (edited) Ρωτάω γιατί δεν το κατέχω και πολυ το άθλημα. Οταν λες φιλοξενουνται σαν τρίτες τι εννοείς; Αρχικά να πω ότι πολύ πρακτικά είναι τα RSS feeds. Αν δεν τα έχεις υπόψη, αξίζει να το δεις. Μετά λέω ότι για μεμονωμένα sites εκτός από τα επίσημα αφενός υπάρχουν τρίτα apps, αφετέρου υπάρχουν πχ ειδησεογραφικά apps που έχουν μαζεμένα πολλά sites μαζί ή και προσθέτεις εσύ ό,τι θες οπότε μπαίνεις στο app και διαλέγεις την ενότητα με το site που θες. Επίσης πολύ πρακτικά είναι στα WP τα apps που εμφανίζουν την ειδησεογραφία πχ στο live tile, για να μη χρειάζεται να το ανοίγεις κάθε φορά. Τέλος υπάρχει κι η Cortana που έχει το κομμάτι που εμφανίζει ειδήσεις. Edited August 8, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Αρκετές υπάρχουν από μόνες τους στο store πχ in, άλλες φιλοξενούνται σε τρίτες. Γιατί δεν κάνεις μια αναζήτηση; ΥΓ: Μπορείς επίσης να εγκαταστήσεις κάποιον rss feeder και να φορτώσεις πάνω του οποιοδήποτε rss feed ιστοσελίδας. Για δωσε κανεναν αξιολογο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 (edited) Για δωσε κανεναν αξιολογο.. Είναι υποκειμενικό το θέμα. Εμένα μου αρέσει κυρίως να ανεβαινουν οι τίτλοι του rss feed σε live tile με πλούσια πληροφόρηση. Πχ Headline tile (είναι δωρεάν με ενοχλητικές διαφημίσεις μόνο όταν ανοίγει στην εφαρμογή - οι διαφημίσεις φεύγουν άμα πληρώσεις ΑΛΛΑ δεν είναι εφαρμογή που την προτείνω στο φίλο παραπάνω, είναι απλώς για τα δικά μου γούστα που θέλω live tiles) http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/headline-tile/0e46b809-9ff5-4c46-b347-82bdb74bce95 Κατά τα λοιπά μπορείς να ακούσεις κι άλλες γνώμες στην ίδια λογική πχ http://forums.wpcentral.com/windows-phone-apps/181249-rss-reader-live-tiles.html ΥΓ: Υπάρχει σωρεία κλασικών RSS feeder εφαρμογών που ανοίγουν in-app όλο το περιεχόμενο των feeds. Δεν είμαι πρόχειρος. Edited August 8, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 NextGen Reader για RSS feed και live tile... Σε άλλα νέα αναβάθμιση για το Xbox Music που γίνεται εμφανώς πιο γρήγορη η πλοήγηση... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 NextGen Reader για RSS feed και live tile... Σε άλλα νέα αναβάθμιση για το Xbox Music που γίνεται εμφανώς πιο γρήγορη η πλοήγηση... Μόλις κατέβασα την trial έκδοση μιας και διαβάζω πολύ rss, μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το phonly γιατί νομίζω από τα δωρεάν είναι το καλύτερο αλλά βλέποντας το nextgen σκέφτομαι να το αγοράσω. Βέβαια άλλο πράγμα θέλω να σχολιάσω: ακούω συνέχεια για την ποιότητα των εφαρμογών για wp και ότι δεν ειναι καλογραμμένες και σε γενικές γραμμές συμφωνώ, αλλά βλέποντας το nextgen και το wpcentral πραγματικά καταλαβαίνεις ότι θα μπορούσαμε να είχαμε τρομερές εφαρμογές που θα έκαναν και την διαφορά στο λειτουργικό αλλά λίγοι ασχολούνται σοβαρά για την wp εκδοσή της εφαρμογής τους. Εκτός και αν είναι τόσος δύσκολος ο προγραμματισμός στα wp οπότε πάω πάσο. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Μόλις κατέβασα την trial έκδοση μιας και διαβάζω πολύ rss, μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το phonly γιατί νομίζω από τα δωρεάν είναι το καλύτερο αλλά βλέποντας το nextgen σκέφτομαι να το αγοράσω. Βέβαια άλλο πράγμα θέλω να σχολιάσω: ακούω συνέχεια για την ποιότητα των εφαρμογών για wp και ότι δεν ειναι καλογραμμένες και σε γενικές γραμμές συμφωνώ, αλλά βλέποντας το nextgen και το wpcentral πραγματικά καταλαβαίνεις ότι θα μπορούσαμε να είχαμε τρομερές εφαρμογές που θα έκαναν και την διαφορά στο λειτουργικό αλλά λίγοι ασχολούνται σοβαρά για την wp εκδοσή της εφαρμογής τους. Εκτός και αν είναι τόσος δύσκολος ο προγραμματισμός στα wp οπότε πάω πάσο. Μπα. Πλέον είναι πολύ εύκολο και οι προγραμματιστές μπορούν άνετα να φτιάξουν εφαρμογές και WP, αλλά και για Windows. Αλλά λίγο το "αιώνιο" μίσος προς την MS, λίγο και το "άγιο δισκοπότηρο" το Android ( λες και τόσα χρόνια η Google έκανε τους υπολογιστές διαθέσιμους και προσιτούς στο ευρύ κοινό ) ε δε θέλει και πολύ να μην ασχολούνται με την ανάπτυξη σοβαρών εφαρμογών.. P.S.: Όχι, δεν ειμαι υπάλληλος της MS, απλά σιχαίνομαι το Android. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Και εγώ είχα τον phonly πρώτα και μου άρεσε πάρα πολύ αλλά όταν δοκίμασα το nextgen δεν ξαναγύρισα είναι λίγο καλύτερος κατά την γνώμη μου. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 καλησπέρα σε όλους! θέλω μια βοήθεια αν ξέρει κάποιος, μήπως υπάρχει εφαρμογή noled η παρομοια για τα windows phone όπως έχει για τα κινητά με android χωρίς notification led; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο... Αλλά γιατί δεν βάζεις το Glance Screen που είναι και πιο ωραίο σίγουρα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο... Αλλά γιατί δεν βάζεις το Glance Screen που είναι και πιο ωραίο σίγουρα... στο nokia 520 δεν μπαινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 στο nokia 520 δεν μπαινει... Με μπέρδεψε το άβαταρ σου και νόμιζα ότι μιλούσαμε για το 1020 :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 δεν εχω ασχοληθει ποτε με rss feeds και ισως ειναι η ωρα. παιδια ποιος ειναι ο καλυτερος news reader για τα windows? free ομως. εχω κατεβασει πολλες διαφορετικες εφαρμογες για ειδησεις και αθλητικα. αν υπαρχει κατι που να τα κανει ολα σε ενα, θα ηταν ευχης εργον. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Για μένα phonly στα δωρεάν και nextgen reader στα επί πληρωμή. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Μακράν πιο εύχρηστο το weave.. Για μένα τουλάχιστον Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Μακράν πιο εύχρηστο το weave.. Για μένα τουλάχιστον Πολύ καλό όντως. Μόνο το Live tile του δεν ανανεώνεται από μόνο του, μόνο όταν ανοίξω την εφαρμογή. Σας δουλέυει κανονικά όσοι το έχετε; Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Καλησπέρα. Υπάρχει εφαρμογή που να έλεγχε το hardware της συσκευής, αλλά να ελέγχει και τη θερμοκρασία της; Η Hardware Test, της Amaze, δεν έχει ένδειξη. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Μακράν πιο εύχρηστο το weave.. Για μένα τουλάχιστον Λιγότερες επιλογές (πχ δεν επιλέγεις κάθε πότε να ανανεώνεται το tile) όμως και πολλές φορές έτρωγε σκαλώματα ... Συν ότι πολλά σάιτ δεν μου τα έβρισκε ή έβρισκε ότι να ναι, ενώ με το MAgnify δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Για κατέβασμα από YouTube πλην YouTube HD τι συνισταται; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Για κατέβασμα από YouTube πλην YouTube HD τι συνισταται; Εδώ: http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/mytube/d994dce8-38f9-4ed3-ae6c-e334d4bd558c Μακράν το καλύτερο. Κάποια στιγμή ήταν δωρεάν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Για κατέβασμα από YouTube πλην YouTube HD τι συνισταται; tube mp3 downloader Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Για κατέβασμα απο YouTube στη μνήμη, για πρόσβαση του βίντεο απο άλλη εφαρμογή; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Με μπέρδεψε το άβαταρ σου και νόμιζα ότι μιλούσαμε για το 1020 :) όχι....μακάρι να το είχα.....απλά είχα ακούσει ότι υπάρχει αντιστιχο του noled και για το 520 που δεν έχει καν glance screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts