sysyfos1 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) Ξερει κάνεις αν υπάρχει καμιά εφαρμογή που να κάνει φραγή σε συγκεκριμένους αριθμούς που θα επιλεγεί ο χρήστης. Θυμάμαι στο android υπήρχε μια εφαρμογή τύπου black list υπάρχει κατι αντίστοιχο σε wp Edited July 2, 2014 by sysyfos1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Δεν χρειάζεται εφαρμογή. Υπάρχει ήδη στο κινητό. Ρυθμίσεις -> Φίλτρο κλήσεων+SMS Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Αναβάθμιση για το Nokia Cinemagraph. http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/01/QR_Cinemagraph.jpg?itok=rJOmrMUI Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Δεν χρειάζεται εφαρμογή. Υπάρχει ήδη στο κινητό. Ρυθμίσεις -> Φίλτρο κλήσεων+SMS Όταν σε καλεί κάποιος χτυπάει μια φορά κ μετά δείχνει σαν να το κλείνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Όταν σε καλεί κάποιος χτυπάει μια φορά κ μετά δείχνει σαν να το κλείνω?? 'Όχι δείχνει κατειλημμένο, και δε χτυπάει καθόλου. Οι κλήσεις εμφανίζονται σε μενού στις ρυθμίσεις. Δοκίμασέ το κιόλας.;) Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Το myAppFree έχει βγάλει την εφαρμογή lock phone screen δωρεάν για σήμερα. Κλειδώνει το κινητό μέσω του σχετικού tile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Το myAppFree έχει βγάλει την εφαρμογή lock phone screen δωρεάν για σήμερα. Κλειδώνει το κινητό μέσω του σχετικού tile. Απο battery drain τι γίνεται;; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Απο battery drain τι γίνεται;; Ελα ντε. Την εβαλα για να τσεκαρω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Από το μεσημέρι που εγκατέστησα την εφαρμογή δεν φαίνεται να υπάρχει μεγάλη κατανάλωση. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα, θα δείξει. Πάντως προσωπικά δεν την βρίσκω και τόσο εύχρηστη την συγκεκριμένη λειτουργία. Το να έχω ένα tile να μου πιάνει χώρο μόνο για τον συγκεκριμένο λόγο το βρίσκω περιττό. Προς το παρόν το έχω τέρμα κάτω το tile αλλά όταν ξεκλειδώσω το κινητό παραμένει η οθόνη τέρμα κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ελα ντε. Την εβαλα για να τσεκαρω. Βάλε την one touch lockscreen που είναι δωρεάν και οκ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Από το μεσημέρι που εγκατέστησα την εφαρμογή δεν φαίνεται να υπάρχει μεγάλη κατανάλωση. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα, θα δείξει. Πάντως προσωπικά δεν την βρίσκω και τόσο εύχρηστη την συγκεκριμένη λειτουργία. Το να έχω ένα tile να μου πιάνει χώρο μόνο για τον συγκεκριμένο λόγο το βρίσκω περιττό. Προς το παρόν το έχω τέρμα κάτω το tile αλλά όταν ξεκλειδώσω το κινητό παραμένει η οθόνη τέρμα κάτω. Έτσι κάνει και όταν το κλειδώσεις από το κουμπί και είναι τέρμα κάτω η οθόνη! Μόλις ξεκλειδωθεί παραμένει κάτω. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Βάλε την one touch lockscreen που είναι δωρεάν και οκ Πως μου ξεφυγε αυτη η εφαρμογη; Ευχαριστω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Έτσι κάνει και όταν το κλειδώσεις από το κουμπί και είναι τέρμα κάτω η οθόνη! Μόλις ξεκλειδωθεί παραμένει κάτω. Ναι ξέρω. Απλά αναφέρω ότι προσωπικά δεν μου αρέσει να το έχω στο πάνω μέρος της οθόνης και να πιάνει χώρο και από την άλλη δεν μου αρέσει να το έχω τέρμα κάτω και όταν ξεκλειδώνω το κινητό να μένει εκεί. Σύντομα βλέπω να φεύγει η εφαρμογή.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Update σε μουσική και βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 - Update για το MyF2G, η Wind το έχει πάρει ζεστά το θέμα. :) - Το prognoza βγήκε καθότι παρατηρήθηκε μεγάλο battery drain με την εφαρμογή. Κρίμα κι είναι ωραίο weather app. - Έμεινα εντυπωσιασμένος με την εφαρμογή myTube. Πανέμορφη και λειτουργική. Με διαφορά η καλύτερη για Youtube. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 - Update για το MyF2G, η Wind το έχει πάρει ζεστά το θέμα. :) - Το prognoza βγήκε καθότι παρατηρήθηκε μεγάλο battery drain με την εφαρμογή. Κρίμα κι είναι ωραίο weather app. - Έμεινα εντυπωσιασμένος με την εφαρμογή myTube. Πανέμορφη και λειτουργική. Με διαφορά η καλύτερη για Youtube. Είσαι σίγουρος για το prognoza;;Εγω πάντως δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Εγώ έχω τα tile του prongoza και του accuweather το ένα κάτω από το άλλο, για να ελέγχω ποιο πέφτει μέσα στις προγνώσεις. Μέχρι στιγμής το accuweather έχει μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας. Battery drain δεν παρατήρησα πάντως που λέει ο φίλος παραπάνω. @babis200sx ψάξε μήπως κάτι άλλο σου τρώει την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Jack of tools pro ΔΩΡΕΑΝ για σήμερα http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/07/Jack%20of%20Tools%20Pro%20New%20Tag.jpg?itok=_UTWmZQp http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/jack-of-tools-pro/62b13259-c06a-4f24-a95c-dd904235beb1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopa62 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Jack of tools pro ΔΩΡΕΑΝ για σήμερα http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/07/Jack%20of%20Tools%20Pro%20New%20Tag.jpg?itok=_UTWmZQp http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/jack-of-tools-pro/62b13259-c06a-4f24-a95c-dd904235beb1 Thanks! Πλάκα έχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) ένα ακόμα multiplatform messenger app με video και voice chat φτάνει στην πλατφόρμα :D myChat messenger http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/07/qr-mychat.jpg?itok=eNPpMnCQ http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/mychat/fef998b7-b653-4144-b332-2bfe56740731 έχω χάσει το μέτρημα στο πόσα multiplatform messenger υπάρχουν στο store :happy: Edited July 3, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Είσαι σίγουρος για το prognoza;;Εγω πάντως δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο. Εγώ έχω τα tile του prongoza και του accuweather το ένα κάτω από το άλλο, για να ελέγχω ποιο πέφτει μέσα στις προγνώσεις. Μέχρι στιγμής το accuweather έχει μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας. Battery drain δεν παρατήρησα πάντως που λέει ο φίλος παραπάνω. @babis200sx ψάξε μήπως κάτι άλλο σου τρώει την μπαταρία. Να το ξαναδοκιμάσω αν είναι γιατί μου άρεσε η εφαρμογή, αλλά δεν εγκατέστησα και τίποτε άλλο αυτές τις μέρες και η μπαταρία άδειαζε αισθητά γρηγορότερα. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Αναβάθμιση για το Nokia Storyteller. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Όπως και το Nokia Cinemagraph νωρίτερα έτσι και το Nokia Storyteller ακολουθούν όλες τις εφαρμογές της Nokia (Οι Φάκελοι την προηγούμενη εβδομάδα) που αναβαθμίζονται για να προετοιμαστούν για τη Cyan και ο εκδότης αλλάζει από Nokia σε Microsoft Mobile... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysyfos1 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Δεν χρειάζεται εφαρμογή. Υπάρχει ήδη στο κινητό. Ρυθμίσεις -> Φίλτρο κλήσεων+SMS Δεν εχω βρει αυτη την ρυθμιση στο κινητο μου (HTC 8s) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts