ignus Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Ο Calculator² πάει ad-free για μία μέρα , απλά κατεβάστε την free έδοση και πατήστε πάνω στις διαφημίσεις για να κάνει free upgrade σε full έκδοση (20 ώρες ακόμα) http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/06/QR-calculator2.jpg?itok=77ME4Y99 http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/calculator/80ab181f-e01b-483c-8bca-66b302a77df6 Features: • over 50 scientific functions • 125 mathematical and physical constants • statistical functions for memory values • over 150 World currencies • over 300 units for conversions across 26 categories • searchable constants, currency, and units lists • calculation history • Undo function • customisable Tax buttons • customisable button layout • Auto, Fixed point, Scientific, and Engineering display formats with choice of digit grouping • enable or disable operator precedence • copy/paste • support for both light and dark themes, and use of the accent colour • live tiles for each calculator showing the history or latest exchange rate • background task to automatically update the exchange rate information and Currency Converter live tile • 64, 32, 16 and 8 bit word lengths for the Programmer Calculator, including signed or unsigned integers Version 2.8 • Linked the app to the Windows Store version as a universal app. • Combined the free and paid versions into a single app. There is now a single app with an in-app purchase to remove the ads (also removes the ads in the Windows Store app) and add the background task for automatically updating the exchange rates. • Added typographic point to the units in the length category. • The hub screen is now a list instead of a set of tiles. χαμός από features :p Edited June 11, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Με αφορμή την παραπάνω εφαρμογή του calculator2, γνωρίζει κανείς τί ισχύει με τα in-app purchase σε περίπτωση επανεγκατάστασης μετά hard reset; Έβαλα κανονικά το calculator2, έβαλα και το in-app upgrade για αφαίρεση των διαφημίσεων, αλλά μπαίνω στο ιστορικό αγορών και δεν εμφανίζει κάτι ιδιαίτερο σχετικό με το in-app purchase. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Με αφορμή την παραπάνω εφαρμογή του calculator2, γνωρίζει κανείς τί ισχύει με τα in-app purchase σε περίπτωση επανεγκατάστασης μετά hard reset; Έβαλα κανονικά το calculator2, έβαλα και το in-app upgrade για αφαίρεση των διαφημίσεων, αλλά μπαίνω στο ιστορικό αγορών και δεν εμφανίζει κάτι ιδιαίτερο σχετικό με το in-app purchase. Οσες εφαρμογες αγορασες μπορεις να τις ξαναπερασεις κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Αν όμως καθεαυτή η εφαρμογή είναι μεν δωρεάν αλλά περιέχει πρόσθετα επί πληρωμή, αυτά πού ακριβώς φαίνονται; Γιατί στο ιστορικό αγορών στο windowsphone.com δε βλέπω κάτι για τα πρόσθετα (in-app purchases). Συγνώμη που το ρωτάω πάλι, αλλά ακριβώς δε βλέπω μια επιβεβαίωση των in-app στο λογαριασμό μου στο windowsphone.com. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Ο Calculator² πάει ad-free για μία μέρα , απλά κατεβάστε την free έδοση και πατήστε πάνω στις διαφημίσεις για να κάνει free upgrade σε full έκδοση (20 ώρες ακόμα) πως κανει free upgrade?παταω στην διαφημιση που εμφανιζει πανω πανω αλλα με παει στην εφαρμογη αυτη για να την κατεβασω. EDIT: ΑΚΥΡΟ το βρηκα:lol: Edited June 11, 2014 by Zaxos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) τι τρέχει αυτές τις ημέρες :) το Pintrest για τις κυρίες επίσημα στο store http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/06/QR_Pininterest.png?itok=fVUEpBKH http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/pinterest-beta/e94f00d8-ff2d-4844-9cae-de1e420dc337 With Pinterest you can: • Plan projects—home remodels, car restorations, garden redesigns and other DIYs • Dream up your next trip—outdoor adventures, road trips with friends, family outings and exotic vacations • Collect your favorite things—illustrations, tattoo ideas, hilarious quotes, tech gadgetry and inspiring art and architecture • Save great ideas—articles to read, movies to watch, gifts to buy, fashion and beauty how-tos, food and recipes to cook, fitness tips and lifehacks • Get organized for a party—wedding decor, birthday themes, costume ideas and game day menus :lol: BETA είναι αλλά πλέον έχουμε συνηθίσει οι κάτοχοι WP αυτή την κατάσταση :lol: edit : webapp είναι Edited June 11, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Απλα τα WP γινονται Mainstream ξαφνικα...!!! Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giomour Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 στην εφαρμογή appdeals έχει δωρεάν σήμερα το connect easy,τώρα το κατέβασα και εγώ,είναι πολύ χρήσιμο για να μην πηγαίνουμε συνέχεια στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 στην εφαρμογή appdeals έχει δωρεάν σήμερα το connect easy,τώρα το κατέβασα και εγώ,είναι πολύ χρήσιμο για να μην πηγαίνουμε συνέχεια στις ρυθμίσεις. Κατι σαν το connectivity tiles ειναι και αυτο?Ειμαι εκτος και δεν τοχω μαζι μου Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giomour Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 απο ότι είδα γιατί δεν το γνώριζα αυτό ακριβώς κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Για τους ποδοσφαιρόφιλους που θέλουν όλους του αγώνες του Μουντιάλ στο Ημερολόγιο τους, πολύ απλή διαδικασία εδώ: http://www.wpcentral.com/how-add-world-cup-2014-schedule-your-windows-phone-calendar Επίσης το OneFootball έβγαλε ξεχωριστεί εφαρμογή OneFootball Brazil Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeLLuS Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Καλημέρα, δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό thread αλλά θα ήθελα τα φώτα σας aka την βοήθειά σας.... Θα ήθελα να ξεκινήσω να φτιάξω μια δικιά μου εφαρμογή για έναν ιντερνετικο ραδιοφωνικό σταθμό που έχω και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο site ή κάποιος οδηγός πάνω στον οποίο να πατήσω για να φτιάξω την εφαρμογή.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Flash Sports Για streaming αθλητικών γεγονότων τα οποία μπορούμε και να τα καταγράψουμε στη συσκευή μας. http://qr.kaywa.com/?l=1&s=4&d=http%3A%2F%2Fkaywa.me%2F5OpIT Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Flash Sports Για streaming αθλητικών γεγονότων τα οποία μπορούμε και να τα καταγράψουμε στη συσκευή μας. http://qr.kaywa.com/?l=1&s=4&d=http%3A%2F%2Fkaywa.me%2F5OpIT Πολύ ωραία ... Κατάλαβες τι παίζει με το trial και κάποιους τρόπους να την πάρεις free... Μετά είδα μια ειδοποίηση που μου λέει να κάνω upgrade γιατί έχω πληρώσει :wacko: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Πολύ ωραία ... Κατάλαβες τι παίζει με το trial και κάποιους τρόπους να την πάρεις free... Μετά είδα μια ειδοποίηση που μου λέει να κάνω upgrade γιατί έχω πληρώσει :wacko: Να σου πω την αλήθεια δεν κοίταξα τι παίζει με το trial! Την έβαλα να την τσεκάρω (μάλιστα χάζεψα λίγο και έναν αγώνα χοκεϋ επί χόρτου :p και λίγο τον 24ωρο αγώνα του Le Mans που είχε εκείνη τη στιγμή για να δω αν κολλάει το streaming και τα σχετικά) και φαίνεται αρκετά καλογραμμένη. Προσωπικά όμως χρησιμοποιώ το FlashVideo. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) Flash Video? Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν το βρήκα στο store με μια πρόχειρη αναζήτηση... Αν έχεις πρόχειρο κάποιο λινκ θα το εκτιμούσα :) Και μια μικρή σύγκριση με ότι έχεις δει και στις 2 εφαρμογές γιατί σε αυτή βλέπω πολλά γεγονότα να υπάρχουν... Όσο για το Flash Sports λειτουργεί δυστυχώς με subscriptions 30 μέρες - 0,99 euros 60 μέρες - 1.49 euros 90 μέρες - 2.49 euros Πάντως επειδή είναι σχετικά καινούρια εφαρμογή και τους βλέπω λίγο ανανποφάσιστους, ζητούν προτάσεις... Εγώ επειδή την είδα όπως λες εξαιρετικά καλογραμμένη και πολύ smooth εφαρμογή τους έστειλα ένα email να βάλουν μια στάνταρ τιμή για unlimited χρήση... Πχ 4-5 ευρώ θα τα έδινα άνετα για μια τέτοια εφαρμογή... Επίσης σε αυτό το λογαριασμό στο twitter βγάζει gift codes για 30 μέρες και όπως βλέπω βγάζει σχεδόν καθημερινά.. Το θέμα είναι να προλάβεις :P Edited June 15, 2014 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Flash Video? Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν το βρήκα στο store με μια πρόχειρη αναζήτηση... Αν έχεις πρόχειρο κάποιο λινκ θα το εκτιμούσα :) Από ότι βλέπω το έχουν αφαιρέσει από το store το FlashVideo. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Κρίμα... Μακάρι να βάλουν μία τιμή στο Flash Sports γιατί πραγματικά αξίζει... Έχει και ωραίο live tile (σε wide δουλεύει) που σου δείχνει τι έχει live και όταν γυρνάει τα upcoming γεγονότα με δυνατότητα επιλογής στο ποια αθλήματα σε ενδιαφέρουν... Αλλά μου φαίνονται πολλά τα 10 ευρώ το χρόνο που βγαίνει (πιο πολύ συμφέρει η προσφορά για 90 μέρες) για εφαρμογή... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Πολύ ωραία ... Κατάλαβες τι παίζει με το trial και κάποιους τρόπους να την πάρεις free... Μετά είδα μια ειδοποίηση που μου λέει να κάνω upgrade γιατί έχω πληρώσει :wacko: Πολυ καλη εφαρμογη. Εβαλα το trial και μου εδωσε free μια εβδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Κρίμα... Μακάρι να βάλουν μία τιμή στο Flash Sports γιατί πραγματικά αξίζει... Έχει και ωραίο live tile (σε wide δουλεύει) που σου δείχνει τι έχει live και όταν γυρνάει τα upcoming γεγονότα με δυνατότητα επιλογής στο ποια αθλήματα σε ενδιαφέρουν... Αλλά μου φαίνονται πολλά τα 10 ευρώ το χρόνο που βγαίνει (πιο πολύ συμφέρει η προσφορά για 90 μέρες) για εφαρμογή... Στην αρχή είχε στάνταρντ τιμή.Νομιζω 3€.Πρόλαβα και την είχα αγορασει και τώρα ειμαι unlimided. Οσο για το flash video,που είναι του ιδιου developer,είναι φοβερή εφαρμογή.Εχω δει αρκετές ταινίες και δεν ξέρω γιατι την βγαλανε απο το store. Σκέφτομαι ότι αν αλλάξω κινητό ή κάνω κανένα hard reset,μήπως δεν θα γίνεται να την ξαναεγκαταστησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Για να γιορτάσουν -όπως αναφέρουν- την νίκη της Ιταλίας επί της Αγγλίας δίνουν δωρεάν για σήμερα την εφαρμογή Movie Maker 8.1 . http://wmpoweruser.com/wp-content/uploads/2014/04/image_thumb94.png Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Στην εφαρμογή calculator^2, ενω είχα πάρει την πλήρη έκδοση πριν λίγες μέρες που είχε την προσφορά, συνεχίζει ακόμα να μου βγάζει διαφημίσεις. Το κάνει και σε άλλον αυτό; Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Στην εφαρμογή calculator^2, ενω είχα πάρει την πλήρη έκδοση πριν λίγες μέρες που είχε την προσφορά, συνεχίζει ακόμα να μου βγάζει διαφημίσεις. Το κάνει και σε άλλον αυτό; έχει μέσα επιλογή in app purchase για να την κάνεις full και εκείνη την ημέρα σου έβαζε δωρεάν τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Για να γιορτάσουν -όπως αναφέρουν- την νίκη της Ιταλίας επί της Αγγλίας δίνουν δωρεάν για σήμερα την εφαρμογή Movie Maker 8.1 . http://wmpoweruser.com/wp-content/uploads/2014/04/image_thumb94.png γιατι δεν μπορώ να την κατεβασω στο 925??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Τι εννοείς δεν μπορείς? Μπαίνεις και σου λέει δεν είναι διαθέσιμη για τη συσκευή σου πχ? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts