ignus Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Update για το foursquare που επιτέλους διορθώνει το θέμα με το unread notification! και προσθέτει και lens :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 η μπετα του tapatalk είναι σουπερ. οσοι είναι στην μπετα ξερουν ;) ελα ντε!που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newraider Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Δεν έχει καμιά διαφορά... το μόνο που κάνει είναι να σε περιορίζει στις ώρες προβολής.. δηλαδή (δεν θυμάμαι ακριβώς) αν δεις πχ για τρείς ώρες βίντεο θα περιμένεις μια ώρα για να ξαναδείς. Εγώ την έχω αγοράσει και πραγματικά αξίζει τα λεφτά της. Ίσως είναι και η πιο καλογραμμένη εφαρμογή από developer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 To Nokia MixRadio θα το δούμε στην Ελλάδα ή μπα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 To Nokia MixRadio θα το δούμε στην Ελλάδα ή μπα;; Φτιάξε Nokia account με χώρα Uk και δε χρειάζεται να ελπίζεις σε θαύματα. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Φτιάξε Nokia account με χώρα Uk και δε χρειάζεται να ελπίζεις σε θαύματα. που το κανουμε?στο κινητο η σε pc?και μετα το κατεβαζουμε το mix radio? οκ βρηκα που το κανουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 (edited) Πως μπορουμε να δουμε Netflix ? Exω παρει trial απο το unlocator.com , εχω περασει τα dns στο ρουτερ και ενω απο υπολογιστη και ipad βλεπω μια χαρα , στο 1520 η εφαρμογη μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υποστηριζεται απο την χωρα μου .. Εννοειται οτι τα εχω αλλαξει ολα σε USA και εχει παρει το κινητο κανονικα τα dns του ρουτερ .. Εχει δοκιμασει καποιος αλλος να τρεξει netflix ? Edited May 18, 2014 by TLG Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Πρωινες πρωινες αναβαθμίσεις για facebook, OneDrive, music και video. Αν δεν τις βγάλει, ένα search με το sysapp και θα εισαστε μια χαρά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Αυτό το Facebook, ενημερώνεται δεν ενημερώνεται, ολο ίδιο είναι, σε κάνα δυο χρόνια ίσως γίνει σαν του Android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Αυτό το Facebook, ενημερώνεται δεν ενημερώνεται, ολο ίδιο είναι, σε κάνα δυο χρόνια ίσως γίνει σαν του Android... τουλάχιστον δεν κρασάρει μία στις δύο φορες που το τρέχεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) Αυτό το Facebook, ενημερώνεται δεν ενημερώνεται, ολο ίδιο είναι, σε κάνα δυο χρόνια ίσως γίνει σαν του Android... Τελικά είμαι ο μοναδικός που το fb μου δουλεύει μια χαρά από την πρώτη στιγμή που το πέρασα; :p Όσο για το android οι φίλοι μου συνέχεια γκρινιάζουν για το πόσο χάλια είναι η ενσωματωμένη εφαρμογή και προσπαθούν να το ξηλώσουν...τι να πω...:confused: Για να πω την αλήθεια βέβαια δε το χρησιμοποιώ και πολύ άλλα όσες φορές το δούλεψα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Edited May 24, 2014 by Rayden1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23-S25 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Σίγουρα δεν κρασαρει, απλά αυτα που έκανα στο Android πριν 2 χρόνια (δηλαδή πχ. δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο σε μια σελίδα που διαχειρίζομαι) και πρέπει πλεον να την ανεβασω στον υπολογιστή, καθόλου λειτουργικό.. Θα προτιμούσα να είχε κάποιες από αυτές τις δυνατότητες και ας κρασαρε ας πούμε και καμια φορά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasttam Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) Σίγουρα δεν κρασαρει, απλά αυτα που έκανα στο Android πριν 2 χρόνια (δηλαδή πχ. δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο σε μια σελίδα που διαχειρίζομαι) και πρέπει πλεον να την ανεβασω στον υπολογιστή, καθόλου λειτουργικό.. Θα προτιμούσα να είχε κάποιες από αυτές τις δυνατότητες και ας κρασαρε ας πούμε και καμια φορά.. Εννοείς ότι βγάζω μια φωτογραφία και δεν μπορώ να την ανεβάσω στο facebook ή κάτι άλλο; Γιατί αυτό μόλις το έκανα και είναι ΟΚ. * Μου είναι λίγο δύσκολο να καταλάβω (δεν πολυασχολούμαι με το FB) το "σελίδα που διαχειρίζεσαι". Την ανέβασα από τον "τοίχο" που βλέπω τα σχόλια των φίλων μου αλλά και από την σελίδα που έχει μόνο τις δικές μου δημοσιεύσεις. Edited May 24, 2014 by fasttam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Εννοείς ότι βγάζω μια φωτογραφία και δεν μπορώ να την ανεβάσω στο facebook ή κάτι άλλο; Γιατί αυτό μόλις το έκανα και είναι ΟΚ. Την ανέβασες σε σελίδα που διαχειρίζεσαι ή στο προφίλ σου; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) Το λέει ξεκάθαρα παρακάτω, που το ανέβασε και όχι σε άλλη σελίδα γιατί αυτό δεν γίνεται... Edited May 24, 2014 by kkoletsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 * Μου είναι λίγο δύσκολο να καταλάβω (δεν πολυασχολούμαι με το FB) το "σελίδα που διαχειρίζεσαι". Την ανέβασα από τον "τοίχο" που βλέπω τα σχόλια των φίλων μου αλλά και από την σελίδα που έχει μόνο τις δικές μου δημοσιεύσεις. Εκεί που την ανέβασες είναι το δικό σου προφίλ. Η "σελίδα που διαχειρίζεσαι" μπορεί να είναι σελίδα για την επιχείρησή σου, το συγκρότημά σου, ένα site που έχεις και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο (σε πολύ γενικές γραμμές). Στο δικό σου προφίλ μπορείς να ανεβάσεις απευθείας από την εφαρμογή του κινητού. Κάτι που δεν γίνεται "στις σελίδες που διαχειρίζεσαι" που σε αυτές αναφέρεται ο φίλος kkoletsis. ΥΓ. Δεν χρειάζεται να κάνεις τροποποίηση στο προηγούμενο ποστ σου για να απαντήσεις σε κάτι που έχει γραφτεί παρακάτω. Μπορείς να απαντήσεις με καινούριο ποστ. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasttam Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Ένας καινούργιος browser που είδα λέγεται surfy και μου άρεσε αρκετά. Απλός και πολύ γρήγορος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Καλησπέρα. Η εφαρμογή Facebook της Microsoft είναι χάλια! Δε φαίνονται πολλές ενημερώσεις οι οποίες φαίνονται αν μπω με τον internet explorer. Επίσης πολλές φορές με πετάει έξω. Ειχα δει που κάποιοι προτείνουν τη beta έκδοση. Που τη βρίσκω αυτή; Η ποιά εφαρμογή για Facebook προτείνετε; Ευχαριστώ. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Καλησπέρα. Η εφαρμογή Facebook της Microsoft είναι χάλια! Δε φαίνονται πολλές ενημερώσεις οι οποίες φαίνονται αν μπω με τον internet explorer. Επίσης πολλές φορές με πετάει έξω. Ειχα δει που κάποιοι προτείνουν τη beta έκδοση. Που τη βρίσκω αυτή; Η ποιά εφαρμογή για Facebook προτείνετε; Ευχαριστώ. Facebook Beta http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/04/QR_Facebook_Beta.png?itok=E-pNB2H9 Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Facebook Beta http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/04/QR_Facebook_Beta.png?itok=E-pNB2H9 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά με μία αναζήτηση στο store δε βρήκα facebook beta. Πως μπορώ να το βρώ? Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Yπαρχει καποιος mail client ωστε να εχω ολα μου τα email accounts προσβασιμα απο ενα μονο tile στην αρχικη οθονη ? Μεχρι τωρα στην ενσωματωμενη εφαρμογη καθε account που προσθετω μου βγαζει και ενα νεο tile. Μηπως κανω κατι λαθος? Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά με μία αναζήτηση στο store δε βρήκα facebook beta. Πως μπορώ να το βρώ? δεν την βρίσκεις γιατί δεν είναι searchable επειδή είναι beta δες εδώ http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/facebook-beta/93da5d29-daf0-4783-9ed5-a87b33247ec6 Yπαρχει καποιος mail client ωστε να εχω ολα μου τα email accounts προσβασιμα απο ενα μονο tile στην αρχικη οθονη ? Μεχρι τωρα στην ενσωματωμενη εφαρμογη καθε account που προσθετω μου βγαζει και ενα νεο tile. Μηπως κανω κατι λαθος? πας στο mail σου στις τρείς τελείες κάτω διαλέγεις " συνδέσεις για εισερχόμενα " και συνδέεις όποιο mail θες στο ίδιο tile Edited May 26, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 πας στο mail σου στις τρείς τελείες κάτω διαλέγεις " συνδέσεις για εισερχόμενα " και συνδέεις όποιο mail θες στο ίδιο tile :thanks: και οσα ευχαριστω χρειαζονται !! Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Ενημέρωση για τον ήχο από τη Nokia http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2013/08/QR%20Nokia%20Audio.png?itok=KUXVly7C Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Μιας και μου άρεσε η εφαρμογή καιρού Prognoza (ο developer ειναι Βόσνιος), προσφέρθηκα και ξεκίνησα τη μετάφρασή της στα ελληνικά. Σε 2-3 μέρες θα είναι έτοιμη, οπότε αναμένετε ανανέωση με πλήρη ελληνική γλώσσα. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts